BIANCO.com Avaliações 2.658

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Unfassbar schneller Versand und sehr niedliche Schuhe für den kommenden Sommer. Bequemer als erwartet: ich trage sie schon zu Hause, weil sie so bequem sind. Immer gerne wieder!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt snabb leverans, och hands down de skönaste klackskorna jag någonsin ägt! Kommer definitivt utöka min kollektion av Bianco-klackar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich habe Stiefeletten bei Bianco bestellt, nachdem ich das Modell auch bei einem Online-Händler gesehen hatte. Direkt beim Hersteller waren die Schuhe jedoch deutlich günstiger – deshalb habe ich mic... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig elendige papkasser at sende ordre i, og endnu værre når man skal sende retur. Når du åbner din pakke, er det umuligt ikke at smadre papkassen helt. Den smarte funktion med nemt at kunne lukk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Sobre BIANCO.com

Informação fornecida por fontes externas variadas

This is BIANCO.

Since the beginning of our journey in 1987 we have been a fashion-driven shoe brand inspired by the freedom of self-expression.

Through our mission we take the shoe fashion from catwalk to sidewalk, we strive to make fashion-forward collections and we insist on being brave, ambitious and better. We are your sole-mate for every and any occasion, with an uncompromising approach to style and quality.

BIANCO is part of the BESTSELLER group and is represented in more than 14 countries with a variety of retail shops and wholesale customers.

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

bianco.com/contact

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hej
Jeg købte et par ret dyre støvler til min kæreste ved jer online da butikken i Århus ikke havede dem.
Jeg bestilte dem kl 19 og som var sidste frist og 19.35 var de registrerede ved DHL og mandag i går kom støvler til Århus.

Så tak til Bianco og DHL for god service og det skal lige nævnes at de var sendt fra Polen af med express levering.

Vil helt sikkert handle ved jer igen.

22 de dezembro de 2020

Kære Jens Ole

Tak for din gode anmeldelse i denne søde juletid. Vi håber, din kæreste bliver glad for støvlerne.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt en støvle i Bianco…

Jeg har købt en støvle i Bianco Horsens, men det blev desværre også den sidste støvle fra bianco. Når man giver 900 kr, så forventer jeg, at støvlen holder i længere tid end 3 uger. Sygningen går i stykker i hælen, det er hvad der kan ske. Men at jeg nu skal vente på at få en støvle tilbage- en støvle som jeg har købt fordi jeg manglede et godt fodtøj. At give mig en ny støvle var ikke muligt- at vente på den gamle har jeg nu gjort i længere tid- og svaret fra butikken var ubehøvlet og arrogant. Jeg står tilbage med en yderst dårlig fornemmelse i maven- og glæden ved en ny støvlen er for længst væk- for hvad nu næste gang der er noget galt med den ? Dårlig service- manglende evner til at leverer en ny og ordenlig støvle eller penge retur, koblet sammen med en arrogant service, som hellere ville snakke med veninderne er ikke i et højt niveau.

23 de novembro de 2020

Hej Annette

Jeg beklager, den oplevelse du har haft med vores produkt og service. Jeg kan forstå på butikken, at du i dag har været forbi og har fået et par nye støvler, som jeg håber, du bliver rigtig glad for.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Jeg var i Hillerød Slotsarkaderne

Jeg var i Hillerød Slotsarkaderne, og havde en dejlig sko oplevelse i butikken.
Super kunde service og kom hjem med et par super lækre boots

4 de novembro de 2020

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi håber, du bliver super glad for dine nye boots, og vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte den 27.10.20 i den fysiske…

Jeg købte den 27.10.20 i den fysiske butik i Slots Akaderne i Hillerød et par støvler.
Købeoplevelsen har givet mig en oplevelse af at være bleven taget ved næsen.
Jeg blev IKKE gjort opmærksom på af sælger, at skoimprægnering kostede penge. Jeg skulle betale 29.-kr for "Inbox".
Før i tiden var dette en gratis service for kunderne.

Produkterne blev meget insisterende forklaret, som jeg flere gange afbrød og sagde jeg havde selv produkter der hjemme.

Jeg fik tilbud om rabat ved medlemskab, men IKKE noget info om at dette medlemskab kostede pr. måned et vis beløb. Jeg tænkte ok, så lad mig blive medlem.
På dette tidspunkt var vi nået til betaling.
Uventet skulle jeg ikke betale ved den almindelige terminal, som undrede mig meget, men på en I- pad, hvor betalingen udlukkende KUNNE gennemføres på et vist display til kortdata.
Ved Knappen GEM kortoplysninger, fortrød jeg.
Jeg blev IKKE medlem!
Jeg betalte beløbet ved den alm. betalingsterminal, MEN er efterfølgende meget utryg overfor om de oplysninger på I-Pad virkelig blev slettet og ikke fremadrettet kunne misbruges.
Hele vejen en MEGET ubehagelig oplevelse!!!!

Hvorfor sådan en meget privat banktransaktion i fuld offentlighed, hvor alle kortoplysninger er synligt.
Det er noget andet med NETS i private hjem.
Jeg menes ikke at kunne se transaktionen udbyder.
Jeg står med utrygheden tilbage at jeg fremadrettet skal tjekke min bankkonti for misbrug fra jeres side.

29 de outubro de 2020

Kære Sabine

Først og fremmest vil jeg gerne beklage din oplevelse - det har på ingen måde været intentionen at snyde dig - vores MyBianco+ abonnement koster 99 kr. hver 3. måned, og hvis den info er blevet udelukket, er jeg sikker på, det er en fejl fra ekspedientens side, da de altid gør meget ud af at forklare om fordele samt vilkår og betingelser. Desuden skal man ved indmeldelse også bekræfte vilkår og betingelser, som man selvfølgelig har mulighed for at læse, inden man tilmelder sig og går videre til betalingen.

At betalingen sker via en iPad, er egentlig bare for at undgå, at kunderne får adgang til vores PC og kassesystem - man kan også sagtens tilmelde sig via egen smartphone eller hjemme i privaten - det fungerer på samme måde som f.eks. en webshop, hvor du handler varer - der taster du også dine kortoplysninger - eller betaler med Mobilepay el.lign.
Jeg kan oplyse dig om, at dine kortoplysninger IKKE er gemt i vores database, eftersom du afbrød købet, så du skal ikke være nervøs for misbrug. I det hele taget har vi ikke adgang til vores medlemmers fulde kortoplysninger - de ligger ved betalingsudbyder, som i vores tilfælde er Quickpay.

Omkring imprægnering i Imbox maskinen, så har det aldrig været en gratis ydelse - måske ifm. en kampagne, men aldrig som standard. Derfor skal du selvfølgelig oplyses om prisen, inden du siger ja tak, og det vil jeg gå videre med til butikspersonalet.

Jeg håber, at ovennævnte svar kan give dig ro i maven, og jeg håber, du fortsat har lyst til at besøge vores butikker og handle Bianco sko. Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på mail@bianco.com, hvis du har brug for yderligere uddybelse eller afklaring på sagen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt 5 par herresko i Randers…

Jeg har købt 5 par herresko i Randers storcenter 22.07.20 hos Bianco Sko. Jeg har dankort kvittering på købet. Et pr sko er gået i stykker i syningen og jeg forsøger at bytte disse ( der er brugt 5 gange). Jeg bor på Sjælland og vil bytte sko i Rødovre Centrets Bianco Sko. Ekspedienten medgiver at der er fejl på skoen, men vil ikke bytte disse, da jeg ikke har kvitteringen fra butikken, men bare min dankortkvittering. Butikschefen kontaktes, men samme negative svar. Min konklusion; pivringe service og mangel på konduite. Jeg handler ikke hos Bianco sko mere og kan ikke anbefale andre at gøre det.
Jakob

14 de agosto de 2020

Hej Jakob
Først og fremmest vil jeg beklage situationen, som bestemt ikke stemmer overens med vores mål og ønsker for at yde en god service. Jeg har været i dialog med butikken, og der er sket en misforståelse, som vi selvfølgelig gerne vil rette op på.
Kan jeg få dig til at sende en mail til mail@bianco.com med dit telefonnummer? Så vil vores regionschef give dig et kald, så vi kan få rettet op på det hele.

På forhånd tak og rigtig god dag.

Trine, BIANCO

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fænomenalt høj service og professionelt personale

Havde en super god oplevelse i Bianco Horsens! To søde og venlige ekspedienter med hurtig henvendelse ved ankomst til butikken. Var på jagt efter et par gode sko - Som jeg også fik fundet! 😃 samtidig gik jeg ud af butikken med en skøn fornemmelse af, at få en så høj service og venlighed fra personalet med professionelt input. Sælgeren havde undersøgt de nye varer, som bestemt har været med til at valget om at købe disse til min garderobe❤❤ jeg kan kun anbefale at tage et smut forbi Bianco Horsens! Her forlader man butikken i godt humør og professionelt service! Jeg kommer i hvert fald igen!!! 😍😍

Stor ros til den søde sælger af min vare! 😄

7 de fevereiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imødekommende og utrolig behjælpsomt personale!

Jeg fik fantastisk god service i Bianco Bruuns Galleri i Aarhus. De to medarbejde jeg havde kontakt med var begge utroligt hjælpsomme og gik dét ekstra skridt for at give mig en god oplevelse vedr. returnering af en vare. Virkelig søde og dedikerede kvinder begge to! Tusind tak for service der bestemt overstiger mine forventninger!

31 de janeiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service af online køb..

Jeg har købt et par sko på Black Friday og da de kommer hjem, kan jeg ikke passe disse. Jeg vil derfor gerne returnere skoene og bestille en anden størrelse..
Skoen står nu til en dyre pris end hvad de gjorde da jeg købte dem, jeg skriver til kundeservice for at vi sammen kan løse problemet, men dette er åbenbart ikke muligt.
Hvis jeg vil have skoen, skal jeg sende dem retur og betale mere, for at nogle i en anden størrelse..
Dette er super dårlig service og medfører at jeg ikke vil købe sko hos Bianco mere. Fremover handler jeg et sted, hvor man sætter pris på sine kunder..

25 de dezembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig online shopping oplevelse. Nemmere at købe i butik.

Jeg har haft en ret dårlig online shopping oplevelse, og vil sige at hvis det her er normen så ikke køb Bianco sko online - som forresten er ejet af Bestseller Online. Dvs. hvis du har problemer med din online ordre og ringer til Bianco, kan de ikke hjælpe. De henviser til Bestseller kundeservice. Service medarbejderen var meget sød, men det hjælper mig ikke til noget når det er Bestseller som laver en fejl, og jeg skal betale med min egen tid for at justere fejlen... Som ironisk nok, modarbejder hele målet med online shopping! At spare tid.
Kort sagt, har jeg købt et par dyre støvler, men i stedet har modtaget børn pyjamas. De vil ikke sende mig mine støvler før jeg har sendt pyjamas tilbage, som jeg ikke har tid før næste noget. (Jeg pakke den igen og tage til posthuset). Så vil de annullere min ordre, sende mig penge retur som tager nogle dage, og så skal jeg gen-købe dem... som tager yderlige nogle dage. Medarbejderen ville give mig gratis forsendelse som rabat, men hallo 1000,- støvler bliver sent jo gratis uanset?
Og hvad med de andre rabat jeg havde som jeg ikke kan genbruge? Så venter jeg for den mail hun lovet at sende.
Det værste er den tid jeg har brugt for at ringe til Bianco, vente i kø, ringe Bestseller, vente i kø. Bliver lovet at jeg får info i løbet af 30min. Det gør jeg ikke. Ringe tilbage. I dag har jeg mistet 30min fra mit arbejdstid, og er bagud pga det. Bare fordi jeg ville købe et par Bianco støvler online.
Hvis i kan ikke levere varer, så er det JERES ansvar at fikse det. Så send et bud med støvlene og hent de pyjamas. I kan ikke be mig om at sende dem tilbage? Jeg ville ikke ha brokket mig hvis den vare jeg købte, kostet kun 100,-.
I er gode til at fange kunder med rabatter og alt mulig, men så skal i også sørge at rette op i det, uden at det koster mig så meget tid.
Og jeg vil tilføje at medarbejderen prøvede at hjælpe mig så godt som hun kunne i de åndsvage rammer hun fik. Så nu får jeg mine penge i retur, så får jeg koder til rabat og skal købe de samme støvler igen hvis jeg stadig ønsker dem. Så ingen kritik til kundeservice som var venlig og hjælpsom. Al kritikken er til jeres online system policies. Det er så meget konkurrence der ude, i skal ha bedre strategi til at løse problemerne. Vh, Esra

Update til Bianco’s svar:
Det er selvfølgelig ok med menneskelig fejl, men så skal i også gøre det nemt for at rette i det. Jeg måtte tale og skrive flere gange frem og tilbage med Bestseller kundeservice, bare for at kunne købe de sammen støvler igen. De rabat koder jeg fik ikke virkede, heller mit medlems rabat. Jeg fik vide at jeg skal købe den fuld pris, og med Express DHL (som en gave fra bestseller), og så blev jeg lovet at blive refunderet rabatten og DHL express.
Jeg betalte fredag kl.15, pengene er trukket men har hørt intet tilbage endnu. Heller ikke DHL express service. Så, så express er den heller ikke (for at det skulle være værd 149,-)
Som sagt jeg peger på problemet i jeres system, ikke hos medarbejderne.

Re-update: Jeg måtte ringe til kundeservice (igen igen) mandag eftermiddag, hvor så hun kunne ikke se min bestilling. Hun endelig sat den i gang, og nu dagen efter er min pakke på vej... Den kommer fra Poland åbenbart, selv om det Bianco i DK. Ellers ville jeg anbefalde DAO, de leverer hurtig i løbet af en dag og 39,-. Dog det sker når man køber varer fra Danmark.

24 de setembro de 2019

Hej Esra

Vi beklager den mennskelige fejl vores lager har lavet, det er selvfølgelig ikke meningen at sådanne fejl skal forekomme.

Vi kan se, at du har været i kontakt med vores kundeservice, og at I sammen har fået løst problemet.

Vi tager din feedback ang. problemløsning med videre.

BIANCO Online Shop

Beställde sandaler

Beställde sandaler, snabb leverans men fick hem fel vara. Först väldigt tillmötesgående mejl från er, jag skulle få behålla de felaktiga samt få rätt skor skickade till mig men plötsligt upphörde all mejlkontakt. Har skickat flera mejl via er webbsida men får inga svar.
Ja, jag vet att det kan ta 24 h innan jag får svar på mejl men mitt ärende började i fenruari ...

1 de junho de 2019

Hej Maria,

Tack för din recension.

Tråkigt att höra om din upplevelse.

Vi har svarat på alla e-mail som vi har mottagit. Om du inte har mottagit ett svar från oss, ber vi dig vänligen kolla att du har skickat meddelandet till rätt mottagare.

Du når oss på customerservice@bestseller.com

Vi ser framemot att höra från dig så att vi kan hjälpa dig med ditt ärende.

Med vänlig hälsning,
Kundtjänst

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Arrogant og provokerende butiksassistent.

Jeg oplever altid god service hos bianco, og hjælpsom personale. Denne gang i odense centrum bianco oplevede jeg en meget arrogant og provokerende opførsel fra en butiksassistent. Hun var utrolig negativ og ubehaglig at snakke med.

En meget ubehaglig oplevelse!

6 de abril de 2019

Kundeklub fuld af snyd

Jeg meldte mig ind i deres kundeklub - men muligheden for at udmelde mig igen var umulig - min konto kunne ikke findes og hverken på mail eller i de fysiske butikker var der hjælp at hente. Det har indtil videre kostet mig 600 kr i medlemsgebyrer.
Så, et godt råd - hold jer væk - kundeklubben er kun ude på en ting og det er at snyde jer!

9 de janeiro de 2019

Hej

Tak for din anmeldelse af MyBianco+ kundeklubben.

Der er bestemt ingen der prøver på at snyde nogen her.

Du kan til enhver tid opsige dit MyBianco+ medlemskab, således at du ikke længere bliver opkrævet de 99,00 kroner hver 3. måned.

Du kan læse alt om, hvordan du gør her: http://mybianco.bianco.dk/my-bianco-plus

Hermed en guide til, hvordan du gør (taget direkte fra ovenstående link):

For at opsige dit MyBianco+ medlemskab skal du logge ind på din profil på . Du logger ind ved at klikke på ’DIN PROFIL’ i topmenuen. Herefter indtaster du den e-mail, du har tilmeldt dig MyBianco+ med, samt din adgangskode. Hvis du ikke har logget ind på din profil tidligere og derfor ikke har nogen adgangskode, eller hvis du har glemt din adgangskode, skal du blot indtaste din e-mail og herefter trykke på ’glemt adgangskode’. Du vil således få tilsendt en ny adgangskode til din e-mail, hvorefter du kan logge ind med denne kode. Under siden ’DIN PROFIL’ vil du nu kunne tilgå undersiden ’Abonnement’ og herefter 'Afmeld abonnement'. På denne side kan du selv opsige dit MyBianco+ medlemskab ved at klikke på knappen ’Afmeld abonnement’. Du vil efter udmeldelse modtage en bekræftelse per e-mail.

Hvis du har flere spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe til tlf. 76347960. Her sidder en klar til at hjælpe dig man-fre fra 12.00-16.00.

BESTSELLER Onlineshop

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig service i butik.

Dårlig service i butik.

Jeg havde fået et par lækre støvler i julegave af min kæreste, som desværre viste sig at være købt for store. De var købt til blackfriday, hvor butikken reklamerede med 20% på hele butikken.
Da jeg så efter jul skulle bytte mine støvler til en mindre størrelse i butikken i Viborg, havde de desværre ikke andre størrelser. Ærgerligt, men det er selvfølgelig hvad der kan ske.
Den venlige ung arbejder præsentere så et glimrende alternativ, der ville kun være en difference på 100kr, hvilket jeg selvfølgelig også gerne vil betale.
Vi får fundet den rette størrelse og alt er godt.
Da jeg så skal betale for de nye støvler, er difference nu oppe på 280kr, hvilket så var fordi at rabatten bortfalder.
Det undrede jeg mig lidt over, da jeg egentlig bare gerne ville have de oprindelige støvler i den rigtige størrelse. Jeg spørger om de ikke bare kan overføre rabatten, og den venlige ung arbejder ringer sin chef op, hvor hun efter 10-15minutters telefon samtale vender tilbage, og siger at der intet er at gøre, det ville ramme butikken for hårdt.

Jeg er helt med på at det kan være svært at forudse at en specifik model vil blive udsolgt i alle andre størrelse, fra black friday og frem mod jul, men jeg synes det unødigt straffer folk der køber gaver, som jo ikke 100% kan prøve størrelsen, da man så bare bortskaffer den rabat der blev givet til black friday.

Hvis det er bytte politikken, er det i hvert fald en god måde at sørge for at kunderne ikke køber gaver, når der er procenter.

Synes det er ret dårlig service, og mange andre steder er dette ikke fremgangs måden, derfor fik jeg mine penge retur, og så må jeg finde et par støvler hos en anden forhandler.

28 de dezembro de 2018

Hej

Denne side er lavet BIANCO Onlineshop og derfor er det vores kundeservice, der svarer dig.

Vi er meget kede af at høre om den uheldige oplelvelse! Vi kan dog desværre ikke rigtigt gøre andet end at give dig en mailadresse til kundeservice for butikkerne: kundeservice@bianco.com

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Du kan melde dig ind i deres kundeklub…

Du kan melde dig ind i deres kundeklub for 100 kr. og opnå 20% rabat på alt - hvis du ikke får meldt dig ud igen, bliver du dog konstant spammet.

21 de novembro de 2018

Hej

Vores kundeklub tilbyder flere forskellige fordele bl.a. i forbindelse med Black Friday, og derfor bliver der i en sådan periode sendt flere nyhedsbreve ud end normalt.

I hvert eneste nyhedsbrev er der tilføjet en afmeldingsmulighed, hvis man ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevene. Alternativt kan du også altid skrive til kundeservice for onlineshoppen for afmelding.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bør ikke støtte it firma hvor deres…

Bør ikke støtte it firma hvor deres #womendeservesmore reklame fra 2017, antages for at være humor...

Faktuel forkert og usmagelig reklame.

26 de outubro de 2018

Hej René

Altid dejligt med feedback.

Vi håber, at du får en dejlig dag.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt de fineste sko i Bianco i…

Jeg har købt de fineste sko i Bianco i Hjørring - og efter at have haft dem på to gange, er sålen helt ødelagt, så man går på hullet bund.
Da jeg i dag henvendte mig i butikken, kunne de slet ikke hjælpe mig, da jeg ikke havde gemt kvitteringen.
Æv!

12 de outubro de 2018

Hej Ditte

Denne side er lavet til BIANCOs online shop, derfor er det vores kundeservice, der svarer på din anmeldelse.

Vi er så kede af at høre om fejlen med varen. Vi kan desværre kun tage imod varer, der er købt i vores onlineshop, og kan derfor desværre ikke hjælpe dig yderligere. Det beklager vi.

Håber du får en dejlig dag.

Dårlig service

Jeg havde købt et par støvler i Bianco i City Syd om onsdagen i påskeugen. Da jeg prøvede dem i butikken føltes de fine, men da jeg så fik prøvet dem derhjemme igen kunne jeg mærke at den spidse tå ville give mig smerter i foden hvis jeg skulle gå i dem, så jeg tog ind til dem weekenden ugen efter påsken for at få pengene retur, dvs. min returret stadig gjaldt.
Jeg kom ind og medarbejderen jeg snakker med har fra start en rigtig træls attitude hvor jeg selv kom og var flink og smilende.
Hun står så og siger at hun ikke vil kunne sælge dem igen fordi jeg har prøvet dem, hvilket jeg bliver meget overrasket over, da man jo kun kan finde ud af om skoende passer ved at prøve dem.
Jeg fik desværre ikke navnet på medarbejderen. Men det var virkelig den dårligste service jeg har fået, som kunde følte man sig anklaget.

Nu er jeg så nødsaget til at prøve at sælge dem selv, da min returret desværre er udløbet (jeg har desværre ikke haft tiden til at komme derind ud over den weekend hvor jeg var derinde) og medarbejderen har skrevet på min bon at de ikke kan byttes.

Så én ting er sten sikker: Jeg handler IKKE hos Bianco igen.

13 de abril de 2018

Kære Line

Vi beklager den uheldige oplevelse, du har haft og har selvfølgelig været i dialog med butikken. Har du mulighed for at kontakte os på mail kundeservice@bianco.com, så vi kan hjælpe med en acceptabel løsning? Du må meget gerne skrive att.: Trine V.

Vi ser frem til at høre fra dig.

BIANCO kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais