Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig en dejlig tidslomme at komme ind i. På den gode måde med hygge, skøn atmosfære. Virkelig dejlig mad der smager fantastisk og rigtig gode senge med god støtte. Kan anbefales især hvis man... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlige værelser i hovedbygning. Værelserne lugtede fugtigt. Vi havde to enkelt værelser. Snavsede og beskidte gamle gulvtæpper. Bruserne virkede ikke ordentligt, sprøjtede ud til alle sid... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

St. Binderup Kro er en gammel landevejskro. Umiddelbart virker bygningen lidt "slidt" - men lokalerne og dejlige værelser er en positiv overraskelse. Flot og dejligt, frisk morgenbord - pæne lokal... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurantes e Bares

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kroen blev i året 1871 indrettet i det nuværende bygninger. Oprindelig var her både kro, bageri og købmandshandel. Men kroens historie går faktisk tilbage til 1617, og kroen fik i 1749 kongeligt privilegium af Frederik 5. Den stråtækte charme og den autentiske stemning er bevaret, men ellers har kroen været gennem en omfattende renovering med flere om- og tilbygninger. Således ligger alle værelserne i en separat bygning i haven. Kroens køkken serverer dansk mad, når det er bedst, og den hyggelige restaurant befinder sig i den gamle, charmerende hovedbygning. På menukortet finder man både den traditionelle krogryde og den gode, engelske bøf med bløde løg, og søndagsmenuen består naturligvis af klar suppe med boller, kalvesteg med flødesauce og hjemmelavet is. Men kroen serverer også en 5-retters gourmetmenu, hvor den høje kvalitet og de gode råvarer er sat i højsædet. Endvidere byder kroen på en 3-retters egnsmenu, som kombineres med en smagsprøve på kroens egen kryddersnaps. Sammen med en overnatning bliver det til et snapseophold; kroen er nemlig medlem af Snapseruten, som tilbyder rundrejser i Limfjordslandet, hvor man kan smage de gode lokale snapse, der er lavet på egnens mange krydderurter. Kroens selskabs- og mødelokaler med plads til op til 150 personer er hyggelige og funktionelle, og kroen råder over alt moderne AV-udstyr. Værd at vide Kroens pæne og veludstyrede værelser er beliggende i en separat bygning i haven; alle værelser har eget bad og toilet, minibar og satellit-tv med filmkanal. På kroen er der et hyggeligt lokale med dart, billard, bordtennis, fodboldspil og air hockey. Kroen er et naturligt udgangspunkt for udflugter til f.eks. Rold Skov og Limfjorden, og lige ved siden af kroen ligger den private skov Skatskoven, hvortil der er offentlig adgang. Kroen har et kort over stierne i skoven. Gode muligheder for lystfiskeri. Med venlig hilsen Lene og Hans Ravn Kristensen

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Havde et meget godt 4 dages ophold

Havde et meget godt 4 dages ophold med vore rejsevenner på kroen her den 6-9 Nov. v.43-44
God og venlig betjening, god udmærket mad, en lang bedre oplevelse end beskrevet af i mine øjne en fattig fin madanmelder i Nordjyske Avis Weekend sektion den 22. Oktober 2023.

6 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige været til en gourmetaften…

Vi har lige været til en gourmetaften fredag den 20 oktober og det var en super oplevelse med utrolig lækker mad - gode vine som vi ikke fik for lidt af og dejlig friskbetjening - vi kommer helt sikkert igen.
Var her også på et 4 dages ophold august - det var også rigtig godt. Vi vælger at opgradere til større værelse som især er skønt ved et 4 dages ophold.
Altid sikker på god mad på St. Binderup Kro
Karin Andersen

20 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige besøgt St.Binderup Kro for en…

Har lige besøgt St.Binderup Kro for en Weekend ophold super oplevelse med go' betjening smilende og hurtig betjening fantastisk treretters menu som var lige efter bogen virkelig godt. Pæne rene værelser og god morgenmad.
Kan anbefales.
Erling Abrahamsen

7 de outubro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slidt og brugt. Tæt på hovedvej

Da vi fik nøglen var der en 20 cm øloplukker i nøglen! (Hvorfor?). Toilettet sidder man skævt på. Toiletrulleholderen er monteret så man ikke kan sidde på Wc'et. Værelset lugter af gammel vådt sommerhus, og ens tøj lugter efter 2 dage. Døren er ikke tæt (jeg sidde og kigge ud så stort er utætheden nederst. Meget uvenlig kvindelig tjener den første aften. Vi spurgte pænt om vi måtte gå i restauranten, men fik beskeden "I bliver bare der, til I får besked". Sengene er vildt bløde. Morgenbordet er godt.
Vi kommer ikke igen!

19 de agosto de 2023

En dejlig oplevelse

Vi er lige kommet hjem efter en tur til St Binderup kro - vi var 4 voksne og 2 børn. Overnatning bestilt gennem Risskov . Jeg havde glemt at nærlæse bestillingen fra Risskov. De havde kun reserveret et dobbeltværelse med opredning. Jeg fik “ feber” 5 min. før vi ankom. Mennn jeg fik straks anvist en dobbeltseng / værelse til os to andre. Vi har haft et fantastisk ophold med dejlig mad og lydhørhed over, st lave vegetar retter til tre i selskabet.
Dejligt stille og roligt omkring boligerne.
Farmor og farfar har hat en dejlig ferietur med børn og børnebørn.
Vi kommer igen.

11 de agosto de 2023

Hold jer langt væk!

Købte et særligt tre dags rejsemessetilbud i efteråret 22 af krofatter ham selv. Både på messen og ved senere skriftlig henvendelse, bliver vi sat i udsigt, at det er et super tilbud med f.eks bedre forplejning end ved andre tilbud. Dette stemmer overhovedet ikke overens med fakta. Vi fik fuldstændigt samme middag som alle andre (små portioner) og værelset vi fik var fugtigt, klamt og bar præg af skimmel i hjørnet.
Meget sødt og imødekommende personale, dette gælder dog ikke krofatter!!!!! Han har tilsyneladende rod i sit bogholderi og vi skulle nærmest bevise, at vi havde afregnet vores ophold ved ankomsten - er fuldstændigt ligeglad med sine gæster, når de har indsigelser.
HOLD JER LANGT VÆK!!

7 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en uforglemmelig oplevelse!

Manden ved bordet ved siden af mit var (lige som jeg) tekniker så efter maden blev der ivrigt snakket om elektronik, computere med mere.
De fik i øvrigt som jeg en treretters luksusmenu.

Det lyder måske irrelevant men det er det absolut ikke!

Den rolige, behagelige atmosfære der hviler over stedet gør at man let falder i snak med mennesker man aldrig før har mødt.

Jeg har anmeldt St. Binderup kro flere gange her. Hver gang har været en stor oplevelse.
Sjovt nok er oplevelsen anderledes hver gang.
Det er det der gør at min beskrivelse er lige begejstret hver gang.
Jeg tror aldrig det bliver trivielle gentagelser.

"Kan anbefales"
Hilsen
Anders den her gang No. 27

30 de julho de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

God mad, dårlig behandling af personale

Vi hentede 2 wienerschnitzeler. De smagte fantastisk. Men vi var lettere chokerede over måden hende der udleverede maden talte til en ung, mandlig tjener på. Tonen var hård og yderst nedladende. Den stakkels unge mand var tydeligt utilpas ved situationen. Det samme var vi.

14 de abril de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Madamme/monsieur

Vi har været på besøg for at spise frokost, vi bestilte 2 croque madamme. Da jeg gjorde opmærksom på, at jeg mente det var croque monsieur, vi havde fået, da der ikke var et æg, var svaret bare, at der ikke stod at der var et æg i menuen. Problemet her er bare at forskellen mellem de 2 retter er et æg!
Det skal siges, at retten dog smagte godt

24 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til personalet på st

Tak til personalet på st. Binderup kro, for at være så fantastiske. Tak til kokken for at forkæle vores smagsløg. Vi havde bestilt et ophold gennem Risskov bilfrie med 2 overnatninger, 2*morgenmad, 2* aftensmad. Vi har nydt hvert et øjeblik i omgivelser som er Morten Koch værdigt. Vi kommer helt sikkert igen.

16 de outubro de 2022

mini kroferie

Vi har haft en mini kroferie. 2 nætter, 2 gange morgenmad og 2 gange 2 retters menu om aftenen. Vi har haft et godt ophold. Det eneste minus var, at man ikke var begyndt at fyre i værelsesfløjen.
Ellers var maden ok, og personalet ligeså.

11 de outubro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en virkelig dejlig weekend…

Vi har haft en virkelig dejlig weekend på St Binderup kro. Skønt værelse (nr 11) Stor dobbelt seng, lille siddearrangement, mini bar, fint badeværelse, cafesæt udenfor- alt rent og pænt. Vi fik en 2 retter menu fredag og 5 retters gourmetmenu lørdag. Maden var virkelig lækker, og vinene fint afstemt med maden. Morgenmadsbuffeten manglede heller ikke noget.
Personalet var flinkt og serviceminded og sørgede for en god, uformel og munter stemning.
Et dejligt ophold på en kro der emmer af historie

30 de setembro de 2022

Supert sted

Supert sted. Fantastisk mad. Dejligt og hyggeligt lokaler og rigtig god betjening.

Kan varmt anbefales ;-)

10 de setembro de 2022

Værste service NOGENSINDE

Trods min relative unge alder, så har jeg besøgt mange steder i mit liv. Dog har jeg aldrig oplevet noget så katastrofalt ringe, som serviceniveauet på st. Binderup Kro Lørdag d 3 September.

Vi blev modtaget af en sur og negativ kromutter. Hendes magtposition eller magtmisbrug både overfor kunderne og hendes personale, gør jeg definerer hende som den ansvarshavende denne aften.
Vi og andre gæster bliver decideret bidt af, var det ikke fordi det var så sent og vi var langt hjemmefra så havde vi fundet en anden løsning end en overnatning på st. binderup kro.

Hverken det selskab jeg kom med eller de andre selskab vi observerede i de 40 minutter vi ventede på at blive ekspederet, følte sig velkommen på stedet.

Både det stakkels personale og kunderne blev alle tydeligt verbalt overfuset af hende.

En oplevelse jeg sent vil glemme og et sted jeg aldrig vil komme igen

5 de setembro de 2022

Kan ikke bruge gavekort fra Go Dream

Har et gavekort fra Go Dream, vil bestille fra 7. til 9. Oktober, men får svar at de har ledig fra 6-8. Oktober eller også har se en suite.

Kan altså ikke bruge gavekortet, da jeg takker nej og skriver at jeg har brug for overnatning de dage jeg først havde skrevet og at det skulle være i et værelse hvor hund er tilladt(selvfølgelig mod merbetaling).
Så kan jeg ligepludselig godt bestille et værelse men til prisen 1099 pr person og ikke for gavekortet. Hvordan kan de være en del af Go Dream, når man ikke kan bestille som man ønsker.

Svaret jeg fik var at det var fordi de ville se om de kunne leje værelser ud til fuld pris først.

19 de agosto de 2022

Vi skrev til dig:
Vi kan give mange datoer, hvor I kan bruge gavekortet.
Bare ikke når vi har udsolgt eller næsten udsolgt.

En dejlig aften.

Tak for en dejlig aften den 29. juli: hyggelige lokaler, god mad, venlig og professionel betjening. Kan man ønske mere?

Dejligt ophold med luksusmiddag

Dejligt ophold med luksusmiddag. Afslappet og venlig atmosfære, udmærket og rent værelse! Serviceminded kromand - tak for en god oplevelse.

Dejligt ophold

Vi er lige kommet hjem efter et to dages ophold på St Binderup Kro. Vi havde et dejligt ophold. Dejligt værelse, god kromad om aftenen og god morgenmadsbuffet. På ankomstdagen fik vi serveret kaffe og kage på deres terasse af den venlige krovært. Så vi er godt tilfredse.
Anni Bente Andersen

Mange tak for de venlige ord!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais