Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig en dejlig tidslomme at komme ind i. På den gode måde med hygge, skøn atmosfære. Virkelig dejlig mad der smager fantastisk og rigtig gode senge med god støtte. Kan anbefales især hvis man... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en virkelig dejlig weekend på St Binderup kro. Skønt værelse (nr 11) Stor dobbelt seng, lille siddearrangement, mini bar, fint badeværelse, cafesæt udenfor- alt rent og pænt. Vi fik en 2... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlige værelser i hovedbygning. Værelserne lugtede fugtigt. Vi havde to enkelt værelser. Snavsede og beskidte gamle gulvtæpper. Bruserne virkede ikke ordentligt, sprøjtede ud til alle sid... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

St. Binderup Kro er en gammel landevejskro. Umiddelbart virker bygningen lidt "slidt" - men lokalerne og dejlige værelser er en positiv overraskelse. Flot og dejligt, frisk morgenbord - pæne lokal... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurantes e Bares

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kroen blev i året 1871 indrettet i det nuværende bygninger. Oprindelig var her både kro, bageri og købmandshandel. Men kroens historie går faktisk tilbage til 1617, og kroen fik i 1749 kongeligt privilegium af Frederik 5. Den stråtækte charme og den autentiske stemning er bevaret, men ellers har kroen været gennem en omfattende renovering med flere om- og tilbygninger. Således ligger alle værelserne i en separat bygning i haven. Kroens køkken serverer dansk mad, når det er bedst, og den hyggelige restaurant befinder sig i den gamle, charmerende hovedbygning. På menukortet finder man både den traditionelle krogryde og den gode, engelske bøf med bløde løg, og søndagsmenuen består naturligvis af klar suppe med boller, kalvesteg med flødesauce og hjemmelavet is. Men kroen serverer også en 5-retters gourmetmenu, hvor den høje kvalitet og de gode råvarer er sat i højsædet. Endvidere byder kroen på en 3-retters egnsmenu, som kombineres med en smagsprøve på kroens egen kryddersnaps. Sammen med en overnatning bliver det til et snapseophold; kroen er nemlig medlem af Snapseruten, som tilbyder rundrejser i Limfjordslandet, hvor man kan smage de gode lokale snapse, der er lavet på egnens mange krydderurter. Kroens selskabs- og mødelokaler med plads til op til 150 personer er hyggelige og funktionelle, og kroen råder over alt moderne AV-udstyr. Værd at vide Kroens pæne og veludstyrede værelser er beliggende i en separat bygning i haven; alle værelser har eget bad og toilet, minibar og satellit-tv med filmkanal. På kroen er der et hyggeligt lokale med dart, billard, bordtennis, fodboldspil og air hockey. Kroen er et naturligt udgangspunkt for udflugter til f.eks. Rold Skov og Limfjorden, og lige ved siden af kroen ligger den private skov Skatskoven, hvortil der er offentlig adgang. Kroen har et kort over stierne i skoven. Gode muligheder for lystfiskeri. Med venlig hilsen Lene og Hans Ravn Kristensen

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi har haft 3 overnatninger,3 morgenmad…

Vi har haft 3 overnatninger,3 morgenmad og 3 aftensmad/2 retter. Lækker aftensmad,morgenmad det var lækkert men der manglede melon. Værelset var fint,men bade værelset var ulækkert,med sort skimmel,en udsugning fyldt med møj,badeforhæng beskidt,vindues rammer med skimmel,beskidt ved haner,fliser der er ved at falde ned ved bruser. Der er meget kalk. Mini bar var også beskidt,med gammel rødt fedtet stads i bunden. Så der bliver ikke gjort rent hver gang nogle forlader kroen og nye skal benytte det. I havde spørgsmål liggende på værelset i gerne ville have man udfyldte. Det gjorde jeg og gav det til kro fatter,sagde at jeg har skrevet en kommentar. Ok blev der sagt,du gad ikke engang læse papiret.
Har lige læst kroens svar:velbekommen jeg tolker jeres svar som om jeg har ret angående badeværelset.

29 de julho de 2022

Resposta da St. Binderup Kro

Tak for besøget! Naturligvis læser vi det spørgeskema alle vores gæster får udleveret ved ankomst. Også Jeres er blevet læst. Minibaren var ganske rigtig ikke rengjort, undskyld. Det er den blevet nu. Tak for hjælpen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ved ikke hvordan et værelse på 3 x 3m…

Ved ikke hvordan et værelse på 3 x 3m plus et lille badeværelse kan blive til 18m men måske det er jyske mål man bruger og ja vi blev tilbudt en opgradering af værelse på 500 kr pr nat så klage til Risskov rejser så kun vi få opgradering til 300 kr pr nat, jeres tjener fortalte at de sådan set ikke var interesseret i gæster fra Risskov rejser, der var ikke den store fortjeneste på dem, det kun man så godt mærke på servicen. Desuden
bad vi om kaffe og den stod regeringen, men blev fratrukket efter vi gjort opmærksom på det var inkluderet i opholdet. Tjener var ellers ikke i tvivl om hvad der hørte med når have man bestilte hos Risskov rejser. Og bare rolig vi sætter aldrig vores ben der ingen.

25 de julho de 2022

Super dårligt

Super dårligt, fordi opholdet er købt hos Risskov er man åbenbart dårligere kunder hos St. Binderup Kro, blev tildelt en meget lille værelse på ca. 9 km2 hvor solen havde bagt ind hele dagen og kun et vindue kunne åbnes halvt, vi ringede og klagede, spurgte om et andet værelse, vi blev tilbudt en suite af Kroen til 500 kr. mere pr. nat, Risskov kunne så tilbyde en suite til 300 kr. mere pr. nat, eller kun halvdelen af vores penge tilbage hvis vi valgte at kører, vi valgte at betalte 300 kr. mere pr. Overnatning. Men selvom vi betalte mere for vores ophold, var der absolut inden service, denne såkaldte suite havde terrasse lige ud til et stort lastbils værksted, fliserne sejlede i grus og smeltede vingummi bamser, som vi slæbte med ind, men selvom vi betalte for en opgradering var der stadig kun slut rengøring. Da vi talte med kroen om de her ting, fik vi oplyst, at fordi vi havde købt gennem Risskov fik vi hvad vi betalte for, de tjente stort set ikke på opholdet, Risskov var et udenlandsk ejet firma, så kunne vi selv regne ud hvor meget de betalte i dansk skat, men på den anden siden kunne de jo heller ikke overleve unden de kunder der kom fra Risskov. Maden der fuldte med opholdet var fin, men meget små portioner, vi sad ved siden af et par der havde bestilt direkte på kroen, de fik tilbudt om de ønskede mere mad, det tilbud fik vi ikke. Udover det skal man betalte 300 kr. for at medbringe en lille hund, mens børn der smider slik ud over det hele ikke koster ekstra.
Udover der var mad med i opholdet fuldte der kaffe og kage med, vi fik kun kaffen som de forlangte 80 kr. for.
Så et to dags ophold på St. Binderup Kro løber op i 2.643.- kr. hvor du bliver behandlet som anden rangs kunder.

25 de julho de 2022

Resposta da St. Binderup Kro

Vi er kede af, at vi ikke var i stand til at tilfredsstille Dem!
Det første værelse, som De fik anvist er ikke 9 men 18 m2 stort.
Både dør og vindue kan åbnes.
Det næste værelse, vores bedste og største, har dobbeltspa, stort badeværelse, opholdstue og soveværelse, og det har to terrasser, en som vender mod kroen, og en som vender mod vores nabo, en synshal.
Riskov Bilferie har kun inkluderet slutrengøring. Det står også på deres hjemmeside.
De bad om Deres to retters middag, og den fik De.
De bad aldrig om Deres kaffe og kage, men vi er da kede af at vi ikke mindede Dem om det.
De betalte ikke 80,- for kaffen, men 0,- kr.
Havde De bedt om mere mad, så havde De fået det. Hvis der er travlt, er det ikke sikkert, at vi får spurgt alle gæster om maden.
Hund på værelset koster kr. 150,- pr. nat. Opredning til barn eller voksen koster kr. 200,- pr. nat.

Rigtig dejligt ophold

Vi var i juni på et firedages ophold på kroen. Der var et dejligt miljø og jeg synes at personalet var meget hjælpsomme og maden har helt fantastisk. Et sted hvor vi gerne kommen tilbage til igen.

14 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolut det mest dårlige mad vi har…

Absolut det mest dårlige mad vi har fået hidtil, pomfriter lignede dem man kan købe i rema, der var ingen smag i noget af det, fik en bøfsanwitch hvis man kan kalde det det, næsten ingen sovs og så var der bare ingen smag, alt for dyrt til at det skulle komme fra en kro, ville hellere have bestilt mad på den lokale pizzarier, vi kommer der aldrig mere.

23 de junho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slidt sted med lidt fleksibilitet

Undgå værelse 9 som lugter jordslået. Og foldedør til badeværelse er i stykker. Den unge tjener reddede aftenen, hvorimod de kvindelige tjenere virkede kort for hovedet. Man kan ikke købe et glas god rødvin, men er tvangsindlagt til et glas af husets vin, hvor druen Cabernet Sauvignon er meget uinteressant. Citronfromagen havde ikke været i nærheden af citron. Der skulle være to veggieburgere, man bliver ikke mæt af en.

15 de junho de 2022

Elendig mad

"Nu skal jeg se om jeg kan finde en kok", var velkomsten da vi fortalte at vi gerne ville spise. Tror ikke det lykkedes: wienerschnitzlen var aldeles tørstegt, flad og uden smag af kød. Til gengæld var steaken blodrød og havde vist ikke haft mange sekunder på panden. Dér spiser vi ikke igen.

11 de junho de 2022

Smukt sted

Smukt sted, super fine værelser. Høflig betjening. Morgen maden var fin, der var det man kunne tænkte sig:-)

5 de junho de 2022

Hyggelig kro

St. Binderup kro er et godt hotel med en super god “kro atmosfære”. En familie-ejet kro med sin egen personlighed og som man føler sig hjemme i fra første dag. Hvis du ønsker dansk kro hygge, er St. Binderup stedet for både ophold og spisning.
Per Pinstrup-Andersen

28 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Snyder sine gæster der har smartbox…

Snyder sine gæster der har smartbox skal betale fuld pris for hovedret, selvom man har en hovedret med i pakken. Utroligt de kan blive ved med at snyde folk på den måde . 🤬🤬

Det er sjovt at det er flere gæster som åbenbart har oplevet det samme. Man kommer med et gavekort på 1 hovedret. Ok, at skulle betale op til en af de andre hovedretter på kortet som er dyre. Men nej du betaler for en hel hovedret og får 25kr i rabat, helt til grin. Jeres tjener lyver: hun siger at man kan vælge en hovedret fra kortet, skal blot betale et tillæg på 25kr svindel

25kr i rabat, det er jo helt til grin. Det kommer vi ikke så meget videre med.
Måske i skulle lære jeres tjener at gøre det mere klart for gæsterne, for prøv at læs de mange anmeldelser, med samme misforståelse. Det er hvertfald sidste gang vi kommer, og anbefales gør vi hvertfald ikke 🤬

12 de abril de 2022

Resposta da St. Binderup Kro

Det er ikke korrekt. Man får derimod en lille rabat, hvis man vælger en anden hovedret end den, som køkkenet har forberedt.

Igen ikke korrekt. Vores tjener har sagt at man får 25 kr. i rabat på den ret man vælger, i stedet for den ret, som vores køkken allerede har forberedt.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

St. Binderup Kro - det må de kunne gøre bedre!

St. Binderup Kro kan blive rigtig udmærket, hvis de straks anskaffede en ny kok og en bedre rengøringsdame, som også kunne se støvet i hjørnerne og under sengene. Både middagen - 3 retter og morgenmaden var for ringe. Hvis de ikke kan levere bedre mad for pengene, må de heller sætte opholdet op med 100 kr, så man ikke bliver så skuffet.

18 de março de 2022

Efter en lang køretur

Efter en lang køretur, skulle aftensmaden indtages inden vi kørte det sidste stykke vej til Ålborg. Det skulle vi aldrig have gjort. Bestilte wienerschnitzel, som bestod af en pannering på noget ubestemmelig stykke kød, som højest var 2,5 mm, ja mm!! Det er absolut sidste gang vi kommer der.
Mvh Kim, Ditte og Lene.

8 de março de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik opholdet igennem en pakke

Fik opholdet igennem en pakke. Blev snydt ifm 1 aftensmad. Første aften havde vi bestilt en særlig fisk- og Skaldyrs middag. Det betalte vi en seperat pris på. Det som blev serveret leverede på ingen måder op til vores forventninger. Vi fik at vide at der ikke var nok tilmeldte til denne specielle aften. Der blev serveret fisk og seje rejer men som var lige pillet ud af en pakke fra købmanden. Noget kedeligt.
Næste aften var det bestemt hvilke hovedret vi skulle have. Vi fik lov til at ændre denne hovedret til noget “bedre”
Fik desværre en tør Wienerschnitzel der kostede ca30 kr mere. Lotte/ tjeneren havde sagt god for det. Og vi skulle bare betale op til - fra den hovedret som var bestemt fra pakken.
Men men .. da regningen skulle betales så måtte vi betale for 2x ex. hovedret udover den hovedret vi havde med i vores pakke. Vi fik samlet 50 kr i rabat. Hvilket ikke var aftalen. Desuden var vores værelse meget slidt med skimmelsvamp på væggene bag gardinet.
At tage så langt for at opleve sådan en dårlig service… glem det!!!

1 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sommer ophold langt over middel.

Var på besøg med 4 overnatninger sommer 2021 med halvpension. Dejlig krostemning fra modtagelse af krofatter og fast personale, som havde overskud og mega styr på tingene. De var klar med gode henvisninger og hjælpende hænder. Altid tid til et smil og lidt hyggesnak. Dejlig morgenbuffet, og aftensmaden var helt i top! Eneste minus var varme værelser i en solrig sommer. Har nu besøgt flere kroer, og vi kommer helt sikkert tilbage til St. Binderup Kro.

23 de outubro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har netop tilbragt 2 døgn på dette…

Har netop tilbragt 2 døgn på dette hyggelige sted og med et special arrangement incl. hhv. en 2 retters menu på ankomstdagen, og en 5 retters gourmetmenu på 2. dagen.
Fremragende mad, kan varmt anbefales.
Nydelige og pinligt rene værelser.
Venlig og hyggelig betjening.
Hvorfor så kun 4 stjerner?
2 anker:
1. aften var husets rosé vin udsolgt, men vi blev ikke tilbudt en alternativ rosé til samme pris.
2. aften var begge rosévine på kortet udsolgt.
Og så var der irriterende mange fluer i både restaurant og morgenmadslokalet.

8 de setembro de 2021

Ok…..hotel nightmare

Ok….., were to start… We was 6 Adult 4 men 2 women and 2 little girls. We Got to the hotel at 15:00 there was a High man at the reception/bar not very welcoming at all,
the are room keys, we was in the 2 part of the hotel… well new part the rooms smelt,old the bathroom was mouldy(with the hotels being closed for nearly a year because of C19 everything should be cleaned)🧼🧽
When over to get a drink, the 4 men ordered some of the special beers…….
We sat in the bar area, we brought 10 bottles of beer to take over to are room while the little girl slept,400kr for 10 beers yes 400kr they were toborg classic.
Come back to the restaurant to have the evening meal, I like my steak done medium to well done.. it’s was red and the blood came out…. Sent it back, whe it came back you could not cut the meat 😡
The 3men order there steak rare, it was rare but it was so so rubbery it was crazy, sent to food back and re-order new food.
We order a bottle of wine, the price was 500kr, but after we looked on the internet to see you could. It this wine for 89kr in the local supermarket, it’s ok to put a little. It of money on but come on………..
The breakfast Was not Unbelievably, the bacon was so so overcooked you could not eat it, the sausage you could not cut, scrambled eggs were in one big clomp,
We payed for the rooms and the old high man was so so rude,
The only thing I will say about this hotel was the young lady waitress, so nice and helpful and the young man who looked after us,
I have been to many hotel and this has to be the worst

15 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais