Net als vele andere klanten, is ook mijn bestelling in delen en met grote vertraging bezorgd, tot nu toe onvolledig. Ik had drie boeken besteld, waarvan er twee zijn geleverd, elk afzonderlijk. Per em... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bladmuziek besteld. Na aantal maal per mail vragen waar mijn bestelling bleef, kreeg ik na een maand te horen dat ik een boek van een heel andere auteur zou krijgen, want dat was een verbeterde versie... Ver mais
3 weken geleden voor mijn muziekacademie een bestelling geplaatst en betaald. Na hun bevestigingsmail heb ik niets meer ontvangen. Mails worden niet beantwoord. Vrees dat ik mijn geld kwijt ben.... Ver mais
Begin april muziekboek besteld, tot op heden ondanks herhaald mailen en bellen niets ontvangen, ook nog geen geld terug. Zeer teleurstellend.
Detalhes da empresa
Bladmuziekplus is een onafhankelijke partner in bladmuziek. Leverancier van alle muziek voor blazers en strijkers van o.a. de Haske Publications, Hal leonard, Henle Verlag, Schott Musik Verlag, Carus Verlag en honderden internationale uitgevers. Bladmuziekplus is gevestigd in Gendringen
Informações de contato
Grotestraat 6, 7081 CE, Gendringen, Holanda
- 023-5450815
- info@bladmuziekplus.nl
- www.bladmuziekplus.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 15% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Empatisch en vriendelijk
Was om persoonlijke redenen op zoek naar specifieke bladmuziek. Omdat Erik mijn verhaal zo mooi vond besloot hij de bladmuziek te schenken en kosteloos toe te sturen. Fantastisch gebaar, heel blij mee. De bladmuziek heb ik inmiddels ontvangen. Zowel het telefonisch contact als contact per email verliep vriendelijk en soepel.
6 weken wachttijd
gemaild na 1 maand wachten, snel antwoord dat de door mij bestelde uitgave veranderd was en dat ik deze kreeg voor dezelfde prijs. 2 weken later lag deze in de bus, dus afgehandeld naar tevredenheid. wel lange wachttijd, dus
Besteld boek niet ontvangen
Op 25 januari een boek besteld. Niks ontvangen. 2 keer gebeld en krijg geen gehoor. Ik ga aangifte doen van oplichting.
Geweldige service
Geweldige service. Was wat verkeerd gegaan met de orderverwerking maar uiteindelijk via klantenservice perfect opgelost. Kwam uiteindelijk zelf mijn bestelling bij mijn thuis brengen. Super blije vereniging met deze superservice
Bestelling gedaan vanaf de website, voortvarend geleverd
Bestelling gedaan vanaf de website. Vooruit betalen werkte niet, door problemen bij de bank. Toen gekozen voor achteraf betalen. Bestelling geleverd, factuur wordt na-gezonden. Gemakkelijk telefonisch te bereiken (tijdens kantoor uren natuurlijk), prettig te woord gestaan. Eindelijk weer een bedrijf dat zijn klanten vertrouwen schenkt, en in mijn ogen dus ook verdiend!
Bestelling geleverd
Op zoek naar diverse boeken voor alt saxofoon vond ik in december deze op de website van bladmuziek plus. Besteld en betaald, maar even wachten op de levering. Telefonisch contact opgenomen (prima te woord gestaan, bleek dat één van de boeken niet in de bestelde versie meer leverbaar was. Hiervoor een goed alternatief afgesproken). Door de feestdagen eind december het eerste boek begin januari ontvangen. De andere boeken volgden iets later.
Positief dat het bedrijf telefonisch bereikbaar is en de vragen over de bestelling serieus genomen worden en opgelost.
Snelle levering en erg behulpzaam
Zeer tevreden over snelle levering van stukken die we op korte termijn nodig hadden. En zijn nu zelfs bezig om via een bevriend orkest een stuk voor ons beschikbaar te krijgen dat nergens meer te leen of koop was.
Na mijn mail met verzoek om contact werd ik dezelfde dag nog gebeld. Na mijn toelichting waarin ik ons verzoek goed kon toelichten kreeg ik de gevraagde stukken al snel toegezonden
Bestelling niet geleverd
Bestelling niet geleverd, geen antwoord op mail.
Oplichters
Dit bedrijf lijkt een dekmantel in oplichting. Bestel er niet! Je bent je geld kwijt en hebt geen product. Ik heb inmiddels aangifte van oplichting gedaan bij de politie. Dezelfde ervaring als meerdere personen hier. Geen reacties op mail, de sporadische keer dat het lukt om telefonisch contact te krijgen wordt er veel beloofd maar niks gedaan.

Resposta da Bladmuziekplus
10 december 2023 bestelling gedaan van…
10 december 2023 bestelling gedaan van bladmuziek Gershwin (Altviool) en betaald. Zou voor Kerst geleverd moeten zijn. Ik heb al een mail gestuurd maar geen reactie gehad, paar keer geprobeerd te bellen, maar er wordt niet opgenomen. Mijn advies bestel hier niks, want Bladmuziekplus blijkt een onbetrouwbare leverancier.
Bestellingen worden niet geleverd
Begin december een 3-tal bestellingen gedaan bij Bladmuziekplus/hafabramuziekshop. Ruim een maand later nog niets gehoord of ontvangen. Contact opnemen lukt tot op heden niet, mail wordt niet beantwoord en de telefoon niet opgenomen. Ik hoop dat de bestellingen alsnog worden geleverd maar gezien de andere ervaringen hier vrees ik ervoor.
Frauduleus bedrijf?
Onze harmonie bestelde Blue Trombone al in september 2023. In januari 2024 is er nog steeds niets toegekomen. Alles werd al wel netjes betaald. Geen enkele reactie op e-mail en niemand die de telefoon opneemt. Absoluut af te raden om daar iets te bestellen. We overwegen om officieel klacht in te dienen.
Eind november een lesboek besteld. Op beloofde datum geleverd.
Eind november een lesboek besteld. Zou op voorraad zijn. In eerste instantie geen reactie. Ik las de reviews op deze site en begon me toch wat zorgen te maken. Voor de zekerheid toch maar even gebeld met BladMuziekPlus en mijn zorgen kenbaar gemaakt. Later op de dag werd ik terug gebeld en werd me verzekerd dat het lesboek uiterlijk 2-12 binnen zou zijn. Op 2-12 werd het lesboek inderdaad keurig afgeleverd. Net op tijd voor onze pakjes avond. Na dit weekend werd ik door BladMuziekPlus opnieuw gebeld om te vragen of het pakket was afgeleverd.
Dank voor jullie betrokkenheid.
Goede service duet lights
Ik had duet lights besteld en na een misverstand waren deze niet meer leverbaar op korte termijn. Er werd heel constructief meegedacht en ik kreeg nog betere lampjes toegestuurd dan ik besteld had! Ben er erg blij mee!
Meerdere boekjes besteld
Meerdere boekjes besteld, bestelling word niet geleverd. Mails en telefoon worden niet beantwoord. Uiteindelijk mail terug gehad dat we ons geld terug zouden krijgen maar nog niks terug gestort!! Waardeloos bedrijf, 1 tip nooit hier iets bestellen!
Goed afgewerkt.
Omdat het muziek blad wat ik had besteld uit voorraad was. Ze kwamen met een duurdere oplossing. Ik hoefde niks bij te betalen. Conclusie was dat ik een betere versie had met het nummer waar het mijn om ging. Plus meerdere nummers.

Resposta da Bladmuziekplus
Woensdag 6 december 2 studieboeken…
Woensdag 6 december 2 studieboeken besteld. 12 december nog geen enkel bericht van levering. En telefoon wordt ook niet opgenomen. Nadat ik een mail had gestuurd dat ik deze review heb geplaatst, belde hij me meteen. Was geen prettig gesprek, maar er werd beloofd dat de boeken zouden worden gestuurd. Uiteindelijk deze op 16 december ontvangen.
Scam organization… no communication
Scam organization… no communication, no answering by email neither in live chat, no delivery of the product, no refund… be aware of this fraud music store. Just lost money and nerves…
Slecht bedrijf,onbetrouwbaar
Slecht bedrijf,onbetrouwbaar. Zal er nooit meer bestellen! 3 Weken geleden 2 muziekstukken besteld. 1 met een week binnen,andere na mail en telefooncontact en de belofte dat t de volgende dag opgestuurd zou nog steeds niet. T is inmiddels ruim een week later en nog niet binnen!
DUURT LANG
binnen 10 dagen blijkt niet te kunnen. 2 maal telefonisch contact. er wordt vanalles beloofd (ik bel u terug, ik stuur het vandaag op), maar er gebeurt niets. Ik heb aangegeven dat ik geld terug wil, daar ben ik nog op aan het wachten.