Net als vele andere klanten, is ook mijn bestelling in delen en met grote vertraging bezorgd, tot nu toe onvolledig. Ik had drie boeken besteld, waarvan er twee zijn geleverd, elk afzonderlijk. Per em... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bladmuziek besteld. Na aantal maal per mail vragen waar mijn bestelling bleef, kreeg ik na een maand te horen dat ik een boek van een heel andere auteur zou krijgen, want dat was een verbeterde versie... Ver mais
3 weken geleden voor mijn muziekacademie een bestelling geplaatst en betaald. Na hun bevestigingsmail heb ik niets meer ontvangen. Mails worden niet beantwoord. Vrees dat ik mijn geld kwijt ben.... Ver mais
Begin april muziekboek besteld, tot op heden ondanks herhaald mailen en bellen niets ontvangen, ook nog geen geld terug. Zeer teleurstellend.
Detalhes da empresa
Bladmuziekplus is een onafhankelijke partner in bladmuziek. Leverancier van alle muziek voor blazers en strijkers van o.a. de Haske Publications, Hal leonard, Henle Verlag, Schott Musik Verlag, Carus Verlag en honderden internationale uitgevers. Bladmuziekplus is gevestigd in Gendringen
Informações de contato
Grotestraat 6, 7081 CE, Gendringen, Holanda
- 023-5450815
- info@bladmuziekplus.nl
- www.bladmuziekplus.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 15% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Mijn bestelling netjes binnen een week…
Mijn bestelling netjes binnen een week geleverd, had iets sneller gekund, maar op dat gebied zijn we tegenwoordig wel erg verwend natuurlijk. Ik ben tevreden.

Zeer goede ervaring.
Zeer goede ervaring.
Ik vond de verzendkosten te hoog om naar België te verzenden, maar ik kreeg direct een mail dat de kosten werden aangepast, waarvoor dank! Dit boek was nergens meer te verkrijgen dus ben zeer blij dat ik het bij jullie nog gevonden heb. Ik ben viooldocente en zal zeker nog bestellen bij jullie en reclame maken!

Resposta da Bladmuziekplus
Vakkundige en enthousiaste kennis van muziekboeken!
Mocht je een goed muziekboek zoeken: bel ze op! Want hoe zoek je nu een goed bladmuziekboek, als je de boeken niet meer fysiek kan doorbladeren??? Bij bladmuziekplus krijg je iemand aan de lijn die met veel enthousiasme mee denkt, duidelijk verstand van muziekboeken heeft en goede vragen stelt.
Het samen uitgezochte jazzboek werd door de jarige laaiend enthousiast ontvangen. Bij een volgend muziekboek bel ik Eric zeker weer op!
Top!
Al verschillende bestellingen gedaan bij bladmuziekplus. Als trompetdocent bestel je nog al eens wat😊 Altijd snelle en keurige afhandeling via telefoon dan wel via internet. Laatste keer liep het wat anders. Bestelling was laat en de link voor audio, of wel play along werkte niet.
De reden lag geheel buiten muziek plus, zo werd mij verteld en ik kreeg een nieuw boek met alle werkende toebehoren!😊 Geweldig!! Er werken hier mensen met hart voor de zaak! Dat zie je mi niet veel meer.
Filmmuziek voor Bugel
Ik werd, telefonisch, erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik weet zelf niets van muziek maar voor mijn jarige dochter hebben ze werkelijk meer dan hun best gedaan de juiste bladmuziek te vinden. Mijn dochter was zeer content met de aangedragen keuzes.
goede service
Het was de eerste keer dat ik bij bladmuziekplus een muziekstuk heb besteld. Per abuis had ik de Fanfare partijen besteld ipv de Harmonie partijen. Na telefonisch contact hebben ze de juiste partijen opgestuurd en kon ik de verkeerde retourneren.
Eric heeft me goed en begripvol geholpen. Ik zal hier zeker nogmaals muziek bestellen.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf: Al in februari losse bladmuziek besteld, al enkele keren gemaild, ook al 2x gebeld en 'meneer ik ga er morgen aan beginnen' wederom niets. toen maar eens een mail naar Molenaar gestuurd en binnen 2 dagen in de bus. Molenaar TOP; Blasmuziekplus FLOP!
Retour afhandeling goede service
Had in paniek snel nog een stuk besteld, het werd heel snel geleverd. Later bleek dat het stuk verkeerd in onze bibliotheek was gezet. Het was geen probleem om het stuk terug te sturen; prima service !!
Het zijn oplichters
Ik heb 17 euro betaald voor een broodtrommel die ik nooit heb ontvangen. Ook op mijn mailtjes wordt niet gereageerd. Dit zijn oplichters en ze houden je geld.

Resposta da Bladmuziekplus
Goed, maar met kleine aantekening
Boek op zondag besteld, was op voorraad. Dinsdag nog niet binnen, gebeld, zonder dag op de bus gaan. Donderdag weer gebeld, was onderweg werd gezegd. Zaterdag was het binnen. Keurig verpakt. Jammer dat het niet te volgen is wanneer het binnen komt. Verder netjes te woord gestaan.
Ik ben totaal NIET te speken over…
Ik ben totaal NIET te speken over bladmuziekplus! Ik heb 19 februari een muziek theorieboek besteld !
Inmiddels is het 24 februari en ik heb het nog steeds NIET binnen!!
Op mijn account is te zien dat het in behandeling is!! Daar snap ik helemaal niets van!! Dat zou eigenlijk helemaal niet mogen!! Ik kan wel stellen dat bladmuziekplus absoluut geen schoonheidsprijs verdiend !! En ook dat ik NOOIT MEER bij hun wat bestel! Ik ben DIEP teleurgesteld!
In het verleden heb ik ook wat besteld en dat duurde ook zolang!!
Ik wilde bladmuziekplus een nieuwe kans geven! Dat had ik beter niet kunnen doen!!
probleem opgelost, klant is belangrijk
Ik had een email-communicatieprobleem met Bladmuziekplus bij het bestellen van een boek.
Hierdoor kon ik geen info verkrijgen over mijn bestelling die achterbleef , noch annuleren. Uiteindelijk werd dit toch ontdekt en werd zeer snel en correct gereageerd. Mijn geld werd dadelijk teruggestort, persoonlijke excuses via telefoon, compensatie etc. Nu moet ik er wel bij zeggen dat het boek 'ter compensatie' nooit is toegekomen. Dat is wel beetje spijtig.

Bestelling Gjeilo
Persoonlijke reactie op mijn bestelling, hele vlotte levering, kan niet beter!

Resposta da Bladmuziekplus
Ik had binnen een dag een boek nodig
Ik had binnen een dag een boek nodig. Na wat mailcontact hebben ze het dezelfde avond bij mij thuis afgeleverd. Wat een service!

Heel vreemd bedrijf
Heel vreemd bedrijf. Het lijkt van allerlei schimmige BVtjes aan elkaar te hangen. Als je iets bestelt krijg je correspondentie vanuit allerlei verschillende webshops. Communcatie via de mail verloopt stroef. Er wordt geantwoord in telegramstijl zonder onderschrift. De ene keer krijg je mails van bladmuziekplus, dan van hafabramuziekshop, dan weer van 123pianomuziek. Factuur is ook niet duidelijk. Levertijden zijn een probleem. Als ik iets bestel waar een levertijd van enkele dagen op zit en omdat ik over enkele weken een uitvoering heb, krijg ik een preek over dat de wereld al zo gehaast is en dat ik me niet druk moet maken over een levering die weken te laat komt. Ik maak me dus wel druk als ik een stuk moet instuderen voor een uitvoering. Een late levering kan gebeuren maar ga geen verhaal ophangen over een gehaaste wereld. Ik verdenk deze zaak er ook van dat ze hier zelf positieve reviews posten. De inhoud van de review komt namelijk exact overeen met wat de eigenaar telefonisch aan zijn klanten orakelt. Heb het gevoel dat het idee achter de webshop goed is maar dat de houding van de eigenaar het tot een rare ervaring maakt.
Samen muziek maken gun ik iedereen
Ik kwam op de site van Bladmuziekplus om te zoeken naar een duet voor Trompet en Klarinet. Een vriendin van 45+ speelt ongeveer een jaar trompet en wil dolgraag met mij samenspelen (ik speel al meer dan 30 jaar klarinet). Tja zo'n combi was moeilijk te vinden dus ik belde op. Wat een heerlijk gesprek over samen muziekmaken, tips voor bladmuziek en waar ik op moet letten. Ik ben er goed mee geholpen en helemaal blij. Muziek verbindt en samenspelen is super fijn dat gun ik iedereen.
Els uit Tilburg

Resposta da Bladmuziekplus
Een prima levering en een leuk gesprek!
Bestelling boekje geplaatst op 4 januari, met iDeal betaald, bevestiging ontvangen, en toen werd het stil. De volgende dag geen boekje in de bus, net zomin als de dag daarna. En daarna, en daarna, en daarna. En géén communicatie, het werd dus afwachten.
Op zich geen enkel probleem, we zijn al haastig genoeg in deze wereld, maar waarom niet even geantwoord op mijn vraag per mail wanneer het boekje dan wèl komt?
Vandaag, 15 januari, het boekje in goede orde ontvangen, keurig verpakt. Prima. Tevreden. Het enige dat nog een beetje knaagt: waarom geen respons op mijn vraag per email over de levertijd? En toen ging de telefoon: Eric, van Bladmuziekplus.
Een vriendelijke man, die me e.e.a. op heldere en vooral vriendelijke, wijze wist te melden, waarmee mijn lichte irritatie over de non-communicatie als sneeuw voor de zon verdween. Sterker nog, ga ik weer iets bestellen dan is ’t bij Bladmuziekplus. Misschien niet de snelste, maar ’t komt echt goed. Ik ben er achter door een leuk gesprek. Dank Eric!
Rob van der Werf

Kwaliteit en goede service
Prima website, prima bezorging en bij telefonisch contact heel fijn en goed geholpen. En daarbij bijzonder vriendelijk. Zeker aan te bevelen.
Goede communicatie en service
Goede communicatie en service. Ik had een extra vraag, deze werd goed beantwoord. Zijn blij met de bestelling en in goede orde ontvangen.
Slechte ervaring service
Helaas slechte ervaring m.b.t. de service. Een bestelling bleek niet op voorraad, maar dit kreeg ik pas na weken te horen toen ik er achteraan mailde. De bestelling laat inmiddels ruim twee maanden op zich wachten. Op mijn mails wordt slechts na herhaalde herinneringen gereageerd en dan alleen heel kortaf.
Update 12-12-2021: En zojuist krijg ik te horen "boek wordt niet aan je uitgeleverd", zonder verdere uitleg behalve "informeer maar bij de uitgever." Nu breekt echt mijn klomp, wat is dit voor een onprofessioneel bedrijf?