Nicoline Roos fra Blikfang har lavet et super professionelt maskeværksted på Stenløse Bibliotek. Maskerne var både smukke, sjove og kreative, så også de voksne fik lyst at lege med
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg bestilte et fastelavnskostume til min søn mandag aften og kunne hente varen onsdag i GLS pakkeshoppen. Kostumet lever i øvrigt op til forventningerne, og skulle jeg senere få brug for et fastelavn... Ver mais
Hjemmesiden er rigtig godt lavet, nemt at finde hvad man skal bruge, samt betaling. Dejligt at få tlbagemelding på Email om bekræftigelse og kvittering af køb.Ligeledes hvornår pakken er afsendt.... Ver mais
Fandt hjemmesiden via Google og fik hurtigt surfet lidt rundt. Fandt de ting jeg skulle bruge og klikkede bestil. Havde varerne 2 dage efter. Nemmere kunne det simpelthen ikke være. Derudover... Ver mais
Blikfang.com startede tilbage i 2000 og er er firma der tilbyder alt fra ansigtsmaling, kreative workshop til teaterforestillinger.
Skyttehusene 32, 2620, Albertslund, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Varen var i betydelig dårligere kvalitet end vist på hjemmeside, faktisk modtog jeg slet ikke den model jeg havde købt. Stadig en dinosaur dragt, men en hel anden model.

Resposta da Blikfang
godt udvalg af kostumer og tilbehør og til helt rimelige priser

Resposta da Blikfang
Hurtig levering og hurtig email-service. Dejligt at det er muligt at få fragtet småting med brev, så portoen ikke bliver så dyr.
Intet at bemærke for det har været godservice fra bestilling til modtagelse, mere kan man ikke ønske sig, tak.

Resposta da Blikfang
Gode varer, hurtig levering og rigtig venlig service da jeg henvendte mig med spørgsmål.
Jeg bestilte et kostume om torsdagen. Fredag morgen ringede det på døren, og der var det allerede!

Resposta da Blikfang
Bestilte vareren torsdag og havde den fredag! Så de levede helt klart op til deres betingelser!
Det var en rigtig god oplevelse at handle med Blikfang. Der var gode informationer vedr. levering mv. Alt i alt en god oplevelse og jeg vil afgjort handle der igen
Jeg købte en klovnedragt og den er super fin.
Dog er den meget smal, så jeg er glad for at jeg købte str. 5 år selvom min dreng er knap 4 år.

Resposta da Blikfang
jeg synes der er mange spændende ting i shoppen, men synes også det er meget ærgerligt at i ikke sender til udlandet. Jeg bestilte ellers varer til Grønland, men blev afvist da det ville blive for dyrt i porto. Men vi der bor her ved jo at det koster, og vi vil derfor gerne betale de omkostninger der er forbundet med det. Og da Grønland er momsfrit, så bliver det alligevel ikke helt så dyrt.

Resposta da Blikfang
Hurtig og god service og levering helt uden problemer. Varen er fin i stand uden problemer.
Giver 4 ud af 5 stjerner fordi jeg havde bestilt et kostume soldater sæt til min dreng og patron bæltet var som det eneste udsolgt:-(
Super kunde service.. Fik hurtig min pakke..Vil klart anbefale Blikfang.com og helt sikkert handle der igen :)
Jamen det gik som en leg - hurtigt og nemt og så til ok penge :0) perfekt hjemmeside :0)
Jeg fik kendskab til Blikfang igennem en kollega, da jeg fortalte at min datter ville være klovn til fastelavn...
Jeg gik på hjemmesiden, fandt hvad jeg søgte, lavede en bestilling og 2-3 dage senere prøvede min datter sin nye klovnekostume.... Det kan ikke gøres nemmere, hurtigere eller bedre...en stor tak ..som sagt havde jeg en opgave og den blev løst...så bedømmelsen kan kun være PERFEKT....
let at gå til, hurtig levering, ialt en go`oplevelse
Super service og hurtig levering. Kan varmt anbefales og ikke sidste gang jeg har handlet der. Og så er priserne jo til at have med at gøre.
Det er nemt og meget hurtigt at bestille hos Blickfang
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.