Blokhus Fiskerestaurant Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg var på Blokhus fiskerestaurant med mine veninder og det var absolut en skuffende oplevelse og jeg vil aldrig komme igen. Aldrig! Over halvdelen af muslingerne var lukkede og sovsen, som var ren... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig godt mad til alle, vi var en familie på 5 voksne og 2 børn der var afsted til en omgang frokost buffet. En af dem var endda ikke tosset med fisk, men stegene der blev serveret var lækre og m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert buffet 👏👏 Rigtig god service/ lækkert mad 😋 - ejer spurgte om vi var tilpas, noget, som gør oplevelsen endnu mere fuldendt 💪💪❤️ Vi fik rigtig god betjening af en kvik ung fyr, han... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onsdag ankom Vi til blokhus for at nyde et par dages ferie. Der var kommet nye ejere af Blokhus fiskerestaurant og vi valgte at give deres Frokost-Fiskebuffet en chance. Det fortrød vi absolut ikke.... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker fiskebuffet som er et besøg værd.

En virkelig god oplevelse, der kan anbefales.
Vi er en familie på 8 personer som fik anbefalet husets frokost buffet. Vi blev taget imod af et yderst venligt personale og blev anvist et bord. Buffeten var særdeles lækker og med mad for alle aldre. Det eneste problem var at ingen af os kunne nå at smage alle de lækre retter før vi var stop mætte. Vi er alle enige om at vi glæder os til at komme igen. Tak for mad.

24 de agosto de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg forstår simpelthen ikke de dårlige…

Jeg forstår simpelthen ikke de dårlige anmeldelser, enten har vi været giga heldige ellers er nogle folk meget meget godt vant. Alt det fisk vi fik var meget frisk og lækkert. ( Jeg er ikke i familie med nogen fra stedet )
Det eneste der var lidt skidt var pommes fritesne, men de er heller ikke super velegnet til buffet hvis man ikke laver små portioner og hele tiden.
Dessert bordet var ikke dårligt dog en kende kedeligt, fjern det og sæt prisen ned til 299,- så kan man købe en god is hos Iskompaniget istedet for.
Vi tør godt komme igen 😁

23 de agosto de 2023

Intetsigende buffet.

Når man sidder der, og man har prøvet andre fiskerestauranter, herunder Jacobs fiskerestaurant i Sæby, hvor udvalget kun er sporet inde på friske og velsmagende fiskeanretninger. Så vælter korthuset for blokhus fiskerestaurant. Manglende smag i fiskeanretninger, overtilberedt fisk og et virkelig smalt udvalg af frisk fisk.
Mærkelig måde at anrette 3-4 ENS kager, med forskellig farvet marcipan låg, udvalget bliver for småt igen på den måde.

Håber oprigtigt at i ændrer jeres koncept

13 de agosto de 2023

Velsmagende fiskebuffet

Vi var 4 personer, som havde reserveret bord til kl 12, og blev modtaget af veloplagt personale, som gennemgik buffetmenuen på kompetent vis. Absolut veltillavet og lækkert anrettet velsmagende fiskebuffet af super kvalitet. Alle fade blev fyldt op, så der hele tiden var rigeligt. Alt serveret på lækre fade. Venligt og imødekommende personale, som gav sig tid til at spørge, om alt var tilfredsstillende, hvilket det absolut var.
Absolut alle pengene værd. Vi kommer gerne igen.

21 de julho de 2023

Hvor var det lækkert!!

Hvor var det lækkert!!
Aldrig har vi set eller smagt en så lækker fisk og skaldyrsbuffet. Der var ALT hvad hjertet begærede og tillæg dertil en form for cavarybuffet med 3 slags kød, Hjemmelavet bearnaise og som rosinen i pølse-enden en lækker dessert buffet med friske jordbær, marshmallows, kager og flydende chokoladefontæne. 5 stjerner herfra.

25 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jeg ved ikke hvad i har godt ved de…

jeg ved ikke hvad i har godt ved de krabbeklør og hummere vi fik i går, det var det værste jeg nogensinde har smagt , enten var de kogt for meget eller også var de for gamle

Jeg sagde det til tjeneren som var meget flink , håber for jeres egen skyld at i får styr på det fremover

vi brugte ca. 1400 kr. og fik en elendig oplevelse

Det er sidste gang jeg besøger jeres resturant

Venlig Hilsen
John Christensen

22 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slet ikke pengene værd!!!!

Den dårligste fiskebuffe jeg nogenside har fået… jeg kommer aldrig igen… bl.a. sushi var den mest klamme og klistrede jeg har fået til dato… vi var 4 personer til frokost og alle var enig og at det simpelhen var for dårligt… hold jer langt væk derfra…

21 de julho de 2023

FØJ FØJ

FØJ FØJ, sjældent har jeg fået så ulækker buffet, lakseskiver var varme og slimet, skåret tyk som franskbrød, sikkert fordi der ikke var brød at finde…
Absolut slet slet ikke pengene værd…
Billeder fra stedet stemmer overhovedet ikke ens med virkeligheden…

7 de julho de 2023

Svarede til en dårlig Kina-buffet

Jeg havde en rigtig skidt oplevelse på restauranten idet flere ting overhovedet ikke spillede som forventeligt, når man betaler 350 kr. for én buffet pr. Person.
For første så var det opdækkede bestik beskidt. Det bedste ved maden var deres makrel og drømmekage - hvilket simpelthen ikke var tilfredsstillende ift. hvad man betalte for. Jomfruhummerne og krabbekløerne smagte af ingenting og var helt gummiagtige at tygge på. Det var helt ufatteligt at de har været i stand til at lave så dårlig en sushi - der var tomat og gulerødder i og på en af stykkerne en kæmpe klat wasabi ovenpå - decideret uspiseligt og mangel på forståelse for hvordan sushi skal laves. Der var fluer omkring maden. Æggekagen var smagsløs og kedelig. Personalet stod og spiste mad i baren. Jordbærrene ved dessert buffeen var smagsløse. Ganske enkelt en meget dårlig oplevelse - og jeg håber virkelig at denne anmeldelse kan få folk til at holde sig væk fra denne restaurant for er på ingen måder 350 kr. for en buffet værd. Oplevelsen svarede mest af alt til en dårlig Kina-buffet.

16 de julho de 2023

Beskidt sted.

Borde var klistrede. Glas fedtede og ulækre, vi var lidt i tvivl om de var blevet vasket. Tallerkener ulækre at røre ved, bestik ulækkert. Mistede appetitten på forhånd. Maden smagte ikke speciel godt. Brød tørt. Noget fisk tørt. Træt buffet at se på. Har ondt i maven efter at have spist der. Det er virkelig ærgerligt, da de da virkelig har alle forudsætninger for at have et godt koncept med lækker frisk fisk. Det kører på ren rutine.
Pengemaskine/turistfælde. Dont go there!

14 de julho de 2023

Dårlig oplevelse

Vi var der den 23/6, tre personer ,vores søn fik en dårlig musling ,to gammel kogte jomfruhummere ,det skulle vi så betale 350 kr for ,generalt dårlig oplevelse ,ikke frisk mad ,smørret var også overskredet dato ,ikke en fiske restaurant vi vil benytte mere ,

23 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kastede op og skulle betale fuld pris…

Bestilte aften menu og blev så dårlig efter at have spist to jomfruhummere, et par rejer og en enkelt musling, at det hele måtte kastes op igen på toilettet. Fik ikke mere at spise den aften, men alligevel forlangte chefen at få 349kr - det var sgu en dyr musling og en dårlig oplevelse. Endvidere var smørret, i bakken ved brødet, overskredet mindst holdbar til dato. Så pas på, hvis du vælger at spise på denne restaurant. 🤢🤮

23 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pris og kvalitet hænger ikke sammen

Pris og kvalitet hænger ikke sammen. Jeg tror aldrig jeg har fået så dårlig og intetsigende mad før. Manden var kedelig, og smagsløs, minder om grillmad i et dårlig cafeteria.
Hummeren var kogt, frossen og tøet op, smagte ikke af noget som helst. Det samme med rejerne. Sushien havde laks på toppen, og revet gulerødder inden i (hvorfor ? Tænker at folk skulle tro det var laks)
Langen var tilberedt 20 min for meget, voldsom tør.
De pralede af røget ål, dén kunne man ikke tygge over, eller heller det røgede laks. Fiskefileten var friturestegt og uden salt (?) slatne fritter.
Jeg smagte en del af buffeten men kun én bid af hver ting, kunne ikke få maden ned. Tjeneren spurgte ikke hvordan manden var, sjovt nok. Det er en turist magnet, og jeg sætter aldrig mine ben der mere. 855kr for 2x buffet, en øl og et glas vin. 😳

10 de junho de 2023

Vi kommer igen!

Kunne jeg give flere stjerner, fik de det! Fantastisk buffet og opmærksomt og serviceminded personale.
Vores forventninger var store inden ankomst og vi havde virkelig glædet os til besøget.
Vi blev mødt at et meget venligt personale lige så snart vi trådte ind i restauranten, hvorefter buffeten blev præsenteret og vi fik anvist vores bord.
Buffeten var omfangsrig og spændende - og der blev hele tiden fyldt op på fadene. Personalet var smilende, kvikke og servicemindede og de var ved bordene i en tilpas mængde. Der gør restauranten og personalet det klart bedre, end på de øvrige restauranter i området.
Vi kommer med sikkerhed tilbage; ja, vi bestilte faktisk bord til næste gang den samme aften.

19 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En middelmådig fiske og skaldyrsbuffet…

En middelmådig fiske og skaldyrsbuffet (prisen taget i betragtning)
Krabbeklør var umulige at spise (håndtere) Rogn var tørt og kedeligt.
De lune retter virkede sjaskede og meget grillbar agtig. Dyre drikkevarer (vin og øl)
1571 kr. for buffet til 4 personer med isvand og en fadøl. Ikke pengene værd.

6 de maio de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hvor skal vi starte

Hvor skal vi starte.
Kom der ikke vis der er landskamp. Personalet havde mere travlt med at stå i baren og se landskamp på laptop.
Kun 3 slags fisk i den varme buffe. Muslinger. Laks. Og fiskefilet ellers var det julebuffe.
Vi blev lovet en kok der ville komme og vis hvordan man pille rejer. Når han havde lavet bearnaise sov. Tror han laver det endnu. Vi så aldrig kokken eller bearnaise sovs. I de 1.5 time vi var der.
Risalamande smaget af ingen ting.
Stegt sild kan de heller ikke lave.
Deres røget ål havde ikke set skyggen af røg.
Brune kartofler kan de slet ikke lave. Men tænker de var kommet færdig lavet der til.
Manglende skiltning af hvad maden var.

Det der trækker op til nummer 2 stjerne var den søde tjenerinde der hurtigt kom og viste hvordan man piller rejer da vi spurgte igen efter 30 min.
En dyr dårlig buffet. 349kr. pr person. Plus drikke vare.
Kommer vi igen nej. Der er større udvalg af fisk. I en Kina buffet. En skam når det skulle være en fiske restaurant vi var på.

26 de novembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hvor skal vi starte

Hvor skal vi starte.
Risalamande smaget af ingen ting.
Stegt sild kan de heller ikke lave.
Deres røget ål havde ikke set skyggen af røg.
Manglende skiltning af hvad maden var.

En dyr dårlig buffet. 349kr. pr person. Plus drikke vare.

26 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais