Jeg var på Blokhus fiskerestaurant med mine veninder og det var absolut en skuffende oplevelse og jeg vil aldrig komme igen. Aldrig! Over halvdelen af muslingerne var lukkede og sovsen, som var ren... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Rigtig godt mad til alle, vi var en familie på 5 voksne og 2 børn der var afsted til en omgang frokost buffet. En af dem var endda ikke tosset med fisk, men stegene der blev serveret var lækre og m... Ver mais
Lækkert buffet 👏👏 Rigtig god service/ lækkert mad 😋 - ejer spurgte om vi var tilpas, noget, som gør oplevelsen endnu mere fuldendt 💪💪❤️ Vi fik rigtig god betjening af en kvik ung fyr, han... Ver mais
Onsdag ankom Vi til blokhus for at nyde et par dages ferie. Der var kommet nye ejere af Blokhus fiskerestaurant og vi valgte at give deres Frokost-Fiskebuffet en chance. Det fortrød vi absolut ikke.... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Strandvejen 2, 9492, Blokhus, Dinamarca
- mail@blokhusfiskerestaurant.dk
- www.blokhusfiskerestaurant.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
For pokker da også Olav!!
For pokker da også Olav!!! Det er lige godt den bedste buffet, at jeg har fået nogensinde.
Super kanon oplevelse fra det øjeblik vi træder ind af døren, og til vi går ud igen.
Sødt og opmærksomt personale.
Vi kommer helt sikkert igen ❤️
Ikke som håbet
Tørt fisk. (Laks. Kulmule). Kold kylling. Kolde kartofler. Meget smagsløs mad. Meget dårligt drømmekage. Skuffet over de optøet fiskefrikadeller og kartoffel kroketter fra super marked. Havde forventet større udvalg i buffeten, efter beskrivelsen på hjemmesiden.
Dog en lækker bearnaise sove og svinekam. Rigtig flink og smilende personale
Langt under middel
Søndag d.14. august. Sushi meget smagløse og dårlig lavet, selveste sild var under middel. Varmeretter tør og smagløse. En risret til at knække tænder på den har stået så længe. Paneret fisk tør, overstegt og smagløse. Laks ikke fast, smagt mærkeligt.
To frokostbuffet, en flaske postvand med isterninger i to glas…510kr.
Pris i top, kvalitet i bund.
Har været her sidst år og var tilfreds, så meget skuffet.
To stjerne kun opnået pga. høflige tjener. Godt gået.
Kan slet ikke anbefale.
KLAR anbefaling herfra
KLAR anbefaling herfra
Vi var 7 til 85 års fødselsdag på terrassen MED hund, tak for det.
Fantastisk forretsbuffet, med meget fin variation og HØJ kvalitet af fisk. Hovedretsbuffet er klassisk, men med noget for enhver smag - og det smager rigtig godt. (Der er også noget lækkert til KØD spiserne)
Dessertbuffet er en sjældenhed, og hvis der er plads til mere kan især drømmekagen anbefales.
Tak for en dejlig eftermiddag!
Jeg har læst en del dårlige…
Jeg har læst en del dårlige anmeldelser, og jeg kan kun sige at det passer ikke, lige med undtagelse af at det er rigtigt at der ikke er salat og heldigvis for det 😉 jeg kom for at få fisk og skaldyr og det fik jeg og det var mega lækkert. Udvalget er stort og der var fiskeretter jeg ikke har set på andre fiskebuffeter. Var vild med sardinerne. Blåmuslingerne var virkelig lækre og alle ved jo at de godt kan være træls hvis ikke de blir renset og tilberedt ordentligt. Den bedste fiskesuppe jeg nogensinde har fået. Jeg vil varmt anbefale denne store flotte og anderledes fiskebuffet til alle der elsker at spise fisk og skaldyr. Og så er der lækker kage og venligt personale. Jeg fik desværre ikke smagt på kødretterne, men det var jo oz fisken jeg var kommet for 😊
Tak for mad
10 stjerner til Jer
10 stjerner til Jer. Buffeten er den lækreste, overdådigste, velsmagende og flotteste buffet. Og samtidig super service. ALT VAR PERFEKT.
Kører gerne 150 km. Vi kører mestemt gerne for at opleve den buffet igen.
En helt perfekt madoplevelse.
Tak til Blokhus Fiskerestaurant.
Helt fantastisk mad
Helt fantastisk mad. God betjening og fantastisk atmosfære.
Det eneste jeg kunne tænke mig som ikke fiskespisende, er at grøntsagerne bliver skilt fra fisken. (Er den eneste i familien der ikke spiser fisk)
Vi kommer helt sikkert igen.
Ej hvor var det en lækker buffet
Ej hvor var det en lækker buffet. Smilende og imødekommende personale, som leverede rigtig god service.👌🏼
Fantastisk god service
Fantastisk god service ! Maden var i top ! Alt i alt en virkelig oplevelse ! Det var køreturen fra Klitmøller værd !
Super lækker fiskebuffet med friske og…
Super lækker fiskebuffet med friske og indbydende lækkerier. Alt hvad man kunne tænke sig. Varme som Kolde retter. Men også godt kød, sushi og lækre kager og desserter. Fantastisk og meget opmærksom og hjælpsom betjening. Vi var 8 voksne, der alle ofte spiser ude og vi var enige om at vi sjældent (aldrig?) har fået så god en buffet. Kan kun varmt anbefales.
Finn Steen Christensen
Super lækker buffet
Super lækker buffet.
Fiskefileterne kunne vi ikke lide da der var alt for meget panering på, men alt andet var lækkert.
En oplevelse som vil blive husket
Frokostbuffet:
Fremragende mad og utroligt venlige og serviceorienteret personale.
Kan klart anbefales.
Danmarks flotteste…
4 personer fik Danmarks flotteste fiskebuffet fredag aften. Alt smagte rigtigt godt, og var lækkert arrangeret.
Stor ros til et super personale, der betjente os høfligt og professionelt Karsten Hansen
En positiv oplevelse
Nu har jeg fulgt jer på Facebook de sidste par år.
Og nu var det tid til at prøve om jeres buffet også var så god som den så ud til.
Nu sidder jeg her og ærger mig gevaldigt.... Over at jeg ikke havde besøgt jer for flere år siden. 😏
Jeres restaurant sparker virkelig r.. 😍
Det er noget af det bedste jeg nogensinde har prøvet😊
Sammensætningen af soucer og grøntsager til de de forskellige fiskeretter sad lige i skabet.
Jeres unge folk (tjenere) var alle utrolig høflige og opmærksomme på om folk manglede noget.
Der er fuld valuta for pengene. 🤩 Og det er absolut ikke sidste gang jeg har besøgt jer.
Fortsæt det gode arbejde.
Tonny
Kedelig og ideforladt mad
Kedelig og ideforladt mad.
Ikke anbefalings værdig😔
En buffet uden smag
En buffet uden smag, kolde retter ok men ellers smags løs.
Dårligste og dyreste take away
Dårligste og dyreste take away
2 stk fiskefilet m pommes og 3 fiskefrikadeller med rugbrød. 179 kr pr ret.
Virkelig dårlig mad, citronerne var totalt indtørrede og fiskefrikadellerne have hvide belægninger på.
Det var under al kritik.
Kedelig buffet
Hvis man tror, at man får en lækker og frisk fiskebuffet på denne restaurant må man tro om igen. Det er mest af alt kedelig mad, som minder alt for meget om en dårlig familierestaurant, hvor man bare propper så mange forskellige - og mærkelige - retter i buffeten for at det skal se ud af noget. Stor skuffelse.
Det eneste plus ved stedet er det søde personale.
Kedeligt og uinteressant
Kedeligt, smagløst hvor maden mest af alt mindede om en friture-grillbar.
Ingen salatbar og meget få intetsigende grøntsager. Langtfra frisk fisk. Tværtimod.
Kvalitet og pris hænger på ingen måde sammen. Jeg vil ikke anbefale andre at gå det ind, ligesom jeg heller aldrig kommer der igen.
Eneste plus er det søde og positive personale.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.