Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Airco laten plaatsen door Blue airco (monteur Wesley) het bleek nogal een klus te zijn bij ons op het schuine dak. In eerste instantie een verkeerde bevestigingsbeugel besteld. (bleek achteraf). Nadat... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Well , as many others paid tickets for flights which have been cancelled by airline due to pandemic, then they invented that mockery called "blue air wallet" , then agreed to refund yet ONLY USING A S... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

La migliore compagnia di sempre. Equipaggio professionale, gentile. Il cibo buonissimo e le assistenti di volo riuscivano ad approcciare correttamente con tutti i passeggeri. Ho viaggiato con quest... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Expérience terrifiante vécue le 3 octobre fin de journée au bureau de cekin avec une employée malpolie et malveillante...qui emploie la peur et la culpabilité surtout quand vous êtes une femme seule... Ver mais

2,7

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

240 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2,7

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super service

Super service, heb afgelopen maand een aantal units laten plaatsen en ze werken op en top. Goede en snelle reactietijd en super klantvriendelijk, zeker een aanrader!!

9 de maio de 2024

Aanrader!

Airco gekocht, helemaal in orde en werkt echt perfect! Zeker een aanrader!! Ze zijn klantvriendelijk en het was een goede service, voldoet aan de verwachtingen.

10 de junho de 2024

toppieoppie!!

heyy, ik heb laatst een airco besteld want ja, de warme dagen komen eraan he, en top kwalitieit! helemaal toppie en blij mee.
eerijk gezegd had ik niet verwacht dat ik zo enthousiast zou zijn over een airco, maar kan niet meer zonder. ook super klantvriendelijk.

24 de maio de 2024

Blue airco

Blue airco, triplex
Airco, duo airco.. allemaal het zelfde. Negeer alsjeblieft de ‘goede’ reviews.. bedrijf zal failliet gaan en doorstart maken. Ik en vele andere zijn met deurwaarders bezig. Het is 1 grote zooi daar. Wat ze ook zeggen. Alles is gelogen; oude eigenaar, ziek, ziekenhuis, overlijden, bevallen.. alle smoesjes hebben we allemaal gehoord.

19 de junho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Negatieve reviews hoeven geen werkelijkheid te zijn

In eerste instantie had ik er een hard hoofd in. Mijn eerste afspraak zijn ze niet komen opdagen doordat de monteurs ziek waren en mij waren vergeten af te bellen (mijn afspraak stond om 09:00 uur en 10:00 uur kreeg ik ze pas te pakken omdat toen het kantoor pas open ging).
Hierdoor ging ik natuurlijk reviews lezen en vielen de negatieve reviews als eerst op...
Maar mijn ongenoegen werd aan de telefoon keurig ontvangen door Vincent en er werd goed meegezocht naar een passende oplossing. In verband met mijn naderende vakantie konden we direct een afspraak maken voor dezelfde week in de avonduren. Ook installatie in het weekend was nog een optie geweest.

De jongen die de airco 's avonds kwam installeren, Jordi, werkt voor zichzelf en was ingehuurd door Blue Airco (prima oplossing). Hij leverde top werk. Ik was door de reviews nogal zenuwachtig of er wel goed werk zou worden geleverd. Jordi was vakkundig, pietje precies, dacht mee, legde alles uit wat hij deed en waarom hij dat zo deed en was ook nog erg gezellig. Hierdoor namen mijn zorgen tijdens het plaatsen af en heb ik ook absoluut geen zorgen over het onderhoud in de toekomst.

Hierbij het bewijs dat negatieve reviews niet altijd voor iedereen hoeven uit te komen.

5 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zo te zien ben ik niet de enige dat bij…

Zo te zien ben ik niet de enige dat bij blue airco is opgelicht, in september een airco laten plaatsen 3 maandag gewerkt en ja hoor storing. 4 keer een afspraak gemaakt en 4 keer niemand, 3 keer vrij voor genomen, ze bellen niet eens af, vandaag hed ik een afspraak staan, en je raad het niet, de monteur is met spoed geopereerd, ja hoor,
Dus als je een goed airco wilt kopen DOE HET NIET BIJ BLUE AIRCO.....

3 de abril de 2024

Komen afspraken niet na

Tot drie keer een afspraak met ze gemaakt en we hebben daar ook drie keer voor moeten vrij nemen van werk. Ze zijn gewoon niet op komen dagen terwijl ze heel de dag door beloofde nog te komen. Na een tijdje antwoorden ze ook gewoon niet meer op je appjes en word je direct doorgeschakeld naar de voicemail.

17 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blue air uit Arnhem geeft geen service…

Blue air uit Arnhem geeft geen service na plaatsing van de airconditioning.
Heb hen sinds vorig jaar meerdere malen benaderd over dat de buitenunit te dicht op de erfgrens is geplaatst terwijl hun installatie bedrijf beter had moeten weten.
Nu willen zij alleen komen als ik hen wil betalen terwijl de fout bij hen ligt.zeer slechte service!!

6 de dezembro de 2023

Wat een gepruts

Redelijke prijs gekregen voor een Mitsui airco, kon reeds de volgende dag worden geplaatst.....dat zou al achterdocht moeten wekken natuurlijk, maar vooruit, er was " toevallig" wat uitgevallen of zoiets.
" Monteur" What' s in a name....kwam en heeft meer aan zijn telefoon gehangen dan gewerkt, maar presteerde het om de airco niet te bevestigen ( stond los op de beugel ) scheef te hangen, de leiding niet af te tapen geen soldeer verbinding gemaakt maar een flare ( zeer af te raden, en was niet wat er was beloofd) binnen unit scheef te hangen de goot niet goed vast te zetten en de leidingen niet drukloos in de goot te leggen waardoor deze opensprong. Na meerdere malen telefonisch contact ( slecht bereikbaar en op kantoor afgewimpeld) monteur aan de lijn, die zegt maar u heeft toch voor akkoord getekend....dus eigen schuld....hij is wel geweest en heeft met mijn gereedschap ( was het zijne vergeten )de boel weer opgelapt.... Kortom ....blijf daar maar weg....ELLENDE ALOM....Volgende keer niet naar deze prutsers.

14 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

La migliore compagnia di sempre.

La migliore compagnia di sempre.
Equipaggio professionale, gentile.
Ho viaggiato con questa compagnia durante la mia infanzia. Spero che ritorni il prima possibile

15 de julho de 2022

biglietti nel mese di…aprile 22

ho prenotato due biglietti nel mese di maggio dello scorso anno e dopo aver ricevuro la conferma dell'incasso da parte della compagnia non ho mai ricevuto i biglietti e ,nonostante i ripetuti solleciti tramite mail e anche via telefono ( Al quale non RISPONDONO MAI) , ho riprenotato con un'altra compagnia e chiesto il rimborso di quanto pagato . Ancora a oggi non ho ricenuto niente Il che mi fa presupporre che non vedro ' i miei soldi indietro. Consiglio vivamente di evitare il più possibile questa compagnia non e' seria ,NON FIDATEVI!!!!!! VI PRENDONO I VS SOLDI E NON VI DANNO IL SERVIZIO !!!!

22 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

My flights got cancelled in september…

My flights got cancelled in september because the company collapsed and no one responds to me now that I solicited a refund a million times. At this point I’m feeling scammed and I am pretty sure they are not going to do anything to make this better.

16 de setembro de 2022

Volo cancellato mai rimborsato

Mi avete cancellato i voli un giorno prima e non sono mai stati rimborsati, bello schifo di compagnia aerea, siete la vergogna delle compagnie aeree, evitate di prenotare con questi sciacalli dilettanti ed incapaci

6 de setembro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.