BOBEX Nederland Avaliações 378

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik maak inmiddels al geruime tijd gebruik van de leads van Bobex en dat bevalt mij uitstekend. De kwaliteit van de leads is goed en ik ben erg tevreden over de samenwerking. Daarnaast word ik, wann... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uiterst onplezierige club. Ze beloven je goede bergen. Blijven maar bellen om je binnen te halen. Eenmaal binnen hoor je niets meer van ze. Ik heb 4 maanden getest en geen één klant geconverteerd, mis... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We werden snel teruggebeld met de vraag of wij inderdaad de aanvraag hadden gedaan en binnen het uur hadden we twee leveranciers aan de lijn gehad, die door Bobex waren aangemeld. Wat tegenviel dat h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben begin november 2025 via Isolatiedeal Tonzon vloerisolatie en glaswol spouwmuurisolatie laten aanbrengen. We zijn super tevreden over de duidelijke afspraken de nette afwerking en het kundi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Web Designer

Vergelijk offertes en vind betrouwbare vakspecialisten.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

378 avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

marios is een goede vakman en kan…

marios is een goede vakman en kan heelveel.
ook prettig en rustig geduldig in de omgang

1 de setembro de 2022

Dag Frank,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over de vakman die we jou hebben doorgestuurd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed door gespeeld naar isolatie…

Goed door gespeeld naar isolatie bedrijf.

29 de agosto de 2022

Dag Henk,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Bobex! We zijn blij dat we je konden helpen met het zoeken naar een goed isolatiebedrijf in je regio.

Tijd bespaard door bobex

Ik heb uiteindelijk voor een andere bedrijf gekozen, maar de gesuggereerde partners die door bobex waren gepresenteerd, hadden zeker onze aandacht verdient vanwege kundigheid en competitive offertes .

6 de agosto de 2022

Dag Andrea,

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor je positieve beoordeling!

Waterontharder

Ik ben prima geholpen om het artikel aan te schaffen.

2 de agosto de 2022

Dag Lissy,

Wat fijn dat je tevreden bent over onze diensten. Heel erg bedankt om ons een positieve beoordeling te geven!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Te weinig offertes

Heb voor Bobex gekozen om meer offertes te ontvangen en zo goed de prijzen te kunnen vergelijken. Er is maar 1 bedrijf aangeschreven en dat was niet wat ik had verwacht. Nu moest ik verder zelf de markt verkennen om zelf offertes binnen te halen.

1 de agosto de 2022

Dag Guus,

Bedankt voor je feedback. Op dit moment hebben we in jouw regio inderdaad maar één bedrijf voor kozijnen. Er zijn namelijk een aantal bedrijven op vakantie, vandaar. Onze excuses hiervoor. We werken er elke dag hard aan om ons netwerk aan specialisten uit te bouwen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb netjes een aantal offertes gehad.

Ik heb netjes een aantal offertes gekregen voor de klus die ik had.
Vriendelijk en niet opdringerig.
vriendelijke groet,
W.de G.
Vlissingen.

16 de julho de 2022

Hallo,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om een betrouwbare specialist te vinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zowel de vloerisolatie en de spouwmuur…

Zowel de vloerisolatie en de spouwmuur isolatie van de isolatiebeer welke via Bobex een offerte hebben aangeboden ben ik zeer tevreden.

12 de julho de 2022

Dag Harry,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je hebben kunnen helpen in je zoektocht naar betrouwbare isolatiespecialisten.

Aarzel niet om in de toekomst nog een beroep te doen op Bobex!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

In jullie advertentie staat dat jullie…

In jullie advertentie staat dat jullie 5 offertes gaan aanvragen, dit bleken er slechts 2 te zijn.
Slechts 1 van de 2 heeft gereageerd.
Dus een teleurstelling had gehoopt uitgebreid te kunnen vergelijken.

8 de julho de 2022

Hallo,

Aanvragen worden doorgestuurd naar maximum 5 bedrijven. Het kan soms voorvallen dat we in een bepaalde regio minder dan 5 beschikbare bedrijven hebben omdat ze bijvoorbeeld voorlopig volgeboekt zijn of op vakantie zijn.

Onze excuses hiervoor. We werken er elke dag hard aan om ons netwerk uit te breiden.

Welk van de twee bedrijven heeft u niet gecontacteerd? Als je wil kunnen we dit bedrijf een reminder sturen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via BOBEX snel in contact met 2…

Via BOBEX snel in contact met 2 bedrijven voor isolatie van het huis. Werkt makkelijk en soepel.

8 de julho de 2022

Hallo,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om betrouwbare bedrijven te vinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Direct reactie gekregen en twee…

Direct reactie gekregen en twee bedrijven hebben serieus offerte uitgebracht
Echter gezien de huidige markt wel erg hoog in prijs stelling

4 de julho de 2022

Hallo,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Bobex! We zijn blij dat we je konden helpen met het zoeken naar goede firma's in je regio.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle reactie en een goede…

Snelle reactie en een goede kunststofkozijnen bedrijf gevonden.

6 de junho de 2022

Dag Sandra,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om een betrouwbaar bedrijf te vinden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb zeer duidelijk aangegeven dat ik…

Ik heb zeer duidelijk aangegeven dat ik niet geïnteresseerd was in nieuwe zonnepanelen en werd benaderd voor nieuwe panelen.

29 de maio de 2022

Beste NCM,

Wij danken je voor je review. Wij hebben inderdaad je aanvraag doorgestuurd naar een ZP specialist in je buurt, met de veronderstelling dat hij je zou kunnen helpen met monteren en demonteren van je zonnepanelen. Onze oprechte excuses indien deze partner die niet wilde doen. Alhoewel we je aanvraag nog eens herschreven hebben om je opdracht heel duidelijk te maken, heeft de partner je aanvraag wellicht niet (goed) gelezen en meteen zijn telefoon genomen om een afspraak te maken. Onze excuses. Wij doen echt ons best om je (volledig gratis en vrijblijvend) zo goed mogelijk te helpen, doch kunnen nooit garanderen dat we de exacte oplossing vinden voor je probleem. Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen dat je je advies (sterretjes) op Trustpilot kan herzien...

Met vriendelijke groet, Aline van Bobex.nl

Dag Marjanne,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je hebben kunnen helpen in je zoektocht naar een betrouwbare specialist.

Tevreden over BOBEX

Ik ben door bemiddeling van BOBEX bij het juiste bedrijf gekomen om werkzaamheden aan mijn huis te laten uitvoeren. Inmiddels is de offerte door mij goed bevonden en kan de uitvoerder zijn planning gaan maken.

22 de maio de 2022

Hallo,

We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden. Heel erg bedankt voor je 5 sterren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle en goede regelingen top…

Super snelle en goede regelingen top gedaan

18 de maio de 2022

Dag Tonnie,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je snel hebben kunnen helpen in je zoektocht naar een betrouwbare specialist.

Goed advies gekregen

16 de maio de 2022

Dag Lia,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om betrouwbare specialisten te vinden.

Aanrader

Aardige jongeman die langs kwam voor het offerte gesprek. En de jongens die de isolatie kwamen leggen waren zeer vriendelijk en werkte snel!

14 de maio de 2022

Hallo,

Dankje voor het delen van je goede ervaring met Bobex! Aarzel niet om in de toekomst opnieuw een beroep op ons te doen voor al je verbouwprojecten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

handig en snel in een keer meerdere…

handig en snel in een keer meerdere offertes en info ontvangen

13 de maio de 2022

Dag Bram,

Fijn dat we je hebben kunnen helpen om vlot firma's, prijzen en de nodige informatie te verkrijgen. Veel plezier met de afspraken, hopelijk vind je een mooie deal!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben tevreden met het geadviseerde…

Ik ben tevreden met het geadviseerde bedrijf en vertrouw erop dat de installatie van de zonnepanelen vlekkeloos verloopt.

10 de maio de 2022

Dag Joop,

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en dat we je hebben kunnen helpen om een betrouwbare installateur van zonnepanelen te vinden. Bedankt voor je positieve beoordeling!

AC cool

De mannen hebben goed en snel gewerkt en wat uitleg gegeven. De rest kan in de handleiding vinden.

9 de maio de 2022

Hallo,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je snel en vlot hebben kunnen helpen in je zoektocht naar een betrouwbare specialist.

Janne van Bobex

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.