Ik maak inmiddels al geruime tijd gebruik van de leads van Bobex en dat bevalt mij uitstekend. De kwaliteit van de leads is goed en ik ben erg tevreden over de samenwerking. Daarnaast word ik, wann... Ver mais
Uiterst onplezierige club. Ze beloven je goede bergen. Blijven maar bellen om je binnen te halen. Eenmaal binnen hoor je niets meer van ze. Ik heb 4 maanden getest en geen één klant geconverteerd, mis... Ver mais
We werden snel teruggebeld met de vraag of wij inderdaad de aanvraag hadden gedaan en binnen het uur hadden we twee leveranciers aan de lijn gehad, die door Bobex waren aangemeld. Wat tegenviel dat h... Ver mais
We hebben begin november 2025 via Isolatiedeal Tonzon vloerisolatie en glaswol spouwmuurisolatie laten aanbrengen. We zijn super tevreden over de duidelijke afspraken de nette afwerking en het kundi... Ver mais
Vergelijk offertes en vind betrouwbare vakspecialisten.
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
marios is een goede vakman en kan heelveel.
ook prettig en rustig geduldig in de omgang

Resposta da BOBEX Nederland
Ik heb uiteindelijk voor een andere bedrijf gekozen, maar de gesuggereerde partners die door bobex waren gepresenteerd, hadden zeker onze aandacht verdient vanwege kundigheid en competitive offertes .

Resposta da BOBEX Nederland
Heb voor Bobex gekozen om meer offertes te ontvangen en zo goed de prijzen te kunnen vergelijken. Er is maar 1 bedrijf aangeschreven en dat was niet wat ik had verwacht. Nu moest ik verder zelf de markt verkennen om zelf offertes binnen te halen.

Resposta da BOBEX Nederland
Ik heb netjes een aantal offertes gekregen voor de klus die ik had.
Vriendelijk en niet opdringerig.
vriendelijke groet,
W.de G.
Vlissingen.

Resposta da BOBEX Nederland
Zowel de vloerisolatie en de spouwmuur isolatie van de isolatiebeer welke via Bobex een offerte hebben aangeboden ben ik zeer tevreden.

Resposta da BOBEX Nederland
In jullie advertentie staat dat jullie 5 offertes gaan aanvragen, dit bleken er slechts 2 te zijn.
Slechts 1 van de 2 heeft gereageerd.
Dus een teleurstelling had gehoopt uitgebreid te kunnen vergelijken.

Resposta da BOBEX Nederland
Via BOBEX snel in contact met 2 bedrijven voor isolatie van het huis. Werkt makkelijk en soepel.

Resposta da BOBEX Nederland
Direct reactie gekregen en twee bedrijven hebben serieus offerte uitgebracht
Echter gezien de huidige markt wel erg hoog in prijs stelling

Resposta da BOBEX Nederland
Snelle reactie en een goede kunststofkozijnen bedrijf gevonden.

Resposta da BOBEX Nederland
Ik heb zeer duidelijk aangegeven dat ik niet geïnteresseerd was in nieuwe zonnepanelen en werd benaderd voor nieuwe panelen.

Resposta da BOBEX Nederland
Ik ben door bemiddeling van BOBEX bij het juiste bedrijf gekomen om werkzaamheden aan mijn huis te laten uitvoeren. Inmiddels is de offerte door mij goed bevonden en kan de uitvoerder zijn planning gaan maken.

Resposta da BOBEX Nederland
Aardige jongeman die langs kwam voor het offerte gesprek. En de jongens die de isolatie kwamen leggen waren zeer vriendelijk en werkte snel!

Resposta da BOBEX Nederland
handig en snel in een keer meerdere offertes en info ontvangen

Resposta da BOBEX Nederland
Ik ben tevreden met het geadviseerde bedrijf en vertrouw erop dat de installatie van de zonnepanelen vlekkeloos verloopt.

Resposta da BOBEX Nederland
De mannen hebben goed en snel gewerkt en wat uitleg gegeven. De rest kan in de handleiding vinden.

Resposta da BOBEX Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.