Bogbasen Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse. Ringede til Bogbasen.dk, for at finde ud af om mine bøger var på vej,jeg havde ikke noget trakingnr og DAO, der skulle levere, var åbenbart lidt langsommere end sædvanligt. Je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig har oplevet en mere hjælpeløs hjemmeside Jeg opfyldte alle krav til oprettelse af kodeord alligevel måtte jeg lave en mindre sikker før den gik igennem. Dernæst kunne jeg ikke få lov at sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk positiv og personlig betjening hos Bogbasen. Medarbejder ringede mig op kl. 18.40 efter jeg forgæves havde ringet Bogbasen op tidligere. Venlig og imødekommende spurgte han ind til mit ærin... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestellen Sie niemals dort. 90 Tage Rückgaberecht ja...aber ohne Rücksendelabel und mit folgenden Auskunft bei Nachfrage nach der Anschrift. "Hallo. Wir möchten Sie darauf hinweisen, dass Sie d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Livraria

Informação fornecida por fontes externas variadas

Danmarks største portal for køb og salg af brugte bøger.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 20% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

15 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

får en ordrebekræftelse på at jeg vil…

får en ordrebekræftelse på at jeg vil modtage bogen. Det raske trekløver af Dines Skafte Jespersen i løbet af 3-5 dage. 2 dage senere modtager jeg en ny mail hvor i der står at bogen er udsolgt ??????. har jo fået bekræftelse på den. det er meget ringe kundeservise.
Var der en fast kunde der var bedre end mig.

2 de julho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte bøger fra to forskellige sælgere.

Købte bøger fra to forskellige sælgere.
Nogle dage senere får man så besked om, at ingen af varerne desværre var tilgængelige alligevel.
Fuldstændig samme oplevelse hos bogtorvet.net.
Anbefaler i stedet at handle direkte med folk på dba.dk

18 de maio de 2020

Resposta da Bogbasen

Bogbasen.dk kan ikke svare for andre forretninger, men skal dybt beklage det passerede. Jeg vil henvise til den mail jeg personligt har sendt til dig, for at rette op på skaden.
Kai Hoffman

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget tilfreds

Bøgerne blev afsendt allerede dagen efter min bestilling, og de var leveret efter 3 dage i alt. De var i den stand, som det var lovet, så jeg er meget tilfreds.
Eneste kritikpunkt (og grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner) er, at da jeg havde bestilt og betalt, kunne jeg ikke længere se den originale annonce. På siden over ordrer var der kun skrevet en enkelt linje om, hvad jeg havde bestilt, da jeg klikkede på ordrenummeret. Så jeg nåede lige at blive i tvivl om, om jeg var blevet snydt. Men jeg fik mine bøger, og de var, som de skulle være. Så tak for handlen!

9 de maio de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dyr porto

Bestilte et stk bog til 60 kr, og så porto 44kr.
Regnede så med at få den i min postkasse.
Men nej måtte hente den i kiosk.
Det er bare ikke i orden!!

20 de abril de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Venter, venter, venter uden svar

Bestilte en bog, som skulle komme 24.12.. Da jeg åbnede pakken var der en tophue og et sølvarmbånd i den, fordi DAO tilsyneladende havde begået en fejl. Jeg har nu 3 gange skrevet til Bogbasen for at høre, hvornår fejlen bliver udbedret eller jeg får mine penge tilbage. De gider end ikke svare. Mærkværdig virksomhedsstrategi!

14 de janeiro de 2020

Spild af tid

Bestilte to bøger op til jul. Den første fik jeg efter kort tid besked om ikke var på lager, den anden måtte jeg vente en uge før også den viste sig ikke at være på lager.
Konceptet med at man køber fra forskellige sælgere, som man ikke oplyses hvem er (i modsætning til f.eks. Dba eller ebay) virker simpelthen ikke.

15 de dezembro de 2019

Du har været meget, meget uheldig. Det beklager Bogbasen.dk

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har lige købt en bog som det tog lidt…

Har lige købt en bog som det tog lidt længe om at komme og bogen var bare pakket ind i et stykke avispapir , det er absolut plads til forbedring

6 de dezembro de 2019

Kære Bjarne.
Tak for info. Bogbasen.dk består af rigtig mange Antikvariater og private bogsælgere. Jeg tager fat i vedkommende og beder vedkommende pakke sine solgte bøger bedre ind. Hvis bogen har lidt overlast bedes du kontakte mig på support@bogbasen.dk. Med venlig hilsen Kai Hoffman

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

gode brugte bøger

lækkert at man kan søge og købe brugte bøger, bogen jeg bestilte kom lige lidt senere end forventet så måske de skal love lidt mindre end 3-5dage. men bogen var fin og pakket godt ind. jeg kunne også godt ønske et lidt bedre interface på hejmmesiden der ikke er så ipad venlig, evt billed af bogen man køber.

21 de novembro de 2019

Kan varmt anbefales

Jeg blev først bekendt med bogbasen for er par måneder siden, men har købt adskillige bøger herefter. Jeg er yderst tilfreds med mine handler. Beskrivelsen af bøgerne har været korrekte. Leveringstiden har ikke været for lang, og jeg har fundet flere bøger, som jeg har søgt efter i længere tid. Desuden elsker jeg funktionen med efterlysninger af bøger. Jeg har oprettet flere og håber, at de fører til, at jeg får fat i de efterlyste bøger. Jeg kan varmt anbefale bogbasen!

30 de agosto de 2019

Resposta da Bogbasen

Tak og fortsat god bogjagt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu har jeg købt to bøger igennem jer og…

Nu har jeg købt to bøger igennem jer og har ikke andet end været yderst tilfreds med..
- Jeres udvalg af bøger
- overskuelig hjemmeside
- samt god service og levering
👍

29 de agosto de 2019

Resposta da Bogbasen

Tak! Det vil vi forsøge fortsat at leve op til for dig og alle andre brugere af Bogbasen.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

nu 3 gang jeg køber her ...alt perfekt…

nu 3 gang jeg køber her ...alt perfekt ..2-3 dage senere kan jeg afhente mine bøger i flot stad ...Kan kun anbefales 😎😀

16 de junho de 2019

Resposta da Bogbasen

Tak for din dejlige hilsen. Vi bestræber os dagligt på at gøre Bogbasen.dk bedre og bedre og yde den bedste service - og dertil har vi support@Bogbasen.dk. Med venlig hilsen Kai Hoffman

spild af tid

Ved den første bestilling besvarede sælgeren ikke mails og telefonopkald. Efter 10 dage fik jeg besked om, at bogen var solgt.
Anden gang bestilte jeg to bøger og fik med en uges mellemrum besked om, at bøgerne var solgt.

Det er simpelthen spild af tid at bestille bøger her, så fremover køber jeg på antikvariatnetratnet, hvor man i det mindste kan kontakte sælger direkte og få bekræftet, at de faktisk har bogen.

8 de junho de 2019

Kære Jan S.
Jeg har været inde i vores ordreliste og søgt på jan + s og kan kun finde en med en ordre den 26, maj.
At du skulle have ringet forgæves, skal jeg beklage. Vi ringer altid tilbage. Men ringer du fra skjult nummer er dette desværre ikke muligt.
Du bør kontakte mig på support@bogbasen.dk for en seriøs samtale. Dette fører ingen steder hen.

God behandling

Første gang, jeg bruger Bogbassen.
Jeg er blevet godt orienteret om forløbet af forsendelsen, og forløbet gik helt som beskrevet.
Bogen var særdeles velemballeret og i perfekt stand som beskrevet.

16 de maio de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har solgt bøger igennem Bogbasen i…

Jeg har solgt bøger igennem Bogbasen i ca. 10 år; men efter Kai Hoffman lagde om på siden d. 3.2.2019 røg vores kontakt til kunderne, alt skulle gå igennem Kai Hoffman / det er nemlig ingen kaffeklub - ja og flere andre problemer kom til. Vores opgørelser stemte heller ikke helt. Stadigvæk har jeg en del penge tilgode fra opgørelsen den 26.3.; men den sidste kontoudtog på de sidste bøger jeg sendte ud har jeg ikke fået endnu - Har skrevet til Udgiverselskabet; men intet svar endnu. Dette er meget uaceptabelt. Hvor bliver mine penge af samt pengene for indskud i anparter - jeg er jo ikke med i Bogbasen mere - Jeg er helt lukket ude.

6 de maio de 2019

Resposta da Bogbasen

Kære Kirsten Larsen. Nu er det sådan, at du med 2 stemmer ud af 125 ikke bestemmer hvordan Bogbasen.dk skal driver. Mig bekendt var det dig selv der ønskede at stoppe, hvorefter jeg deaktiverede dig efter dit ønske. Du ville at Bogbasen.dk skulle tilbage til "gamle dage". Det er bare ikke muligt.
Jeg indrømmer der var nogle indkøringsvanskeligheder, som du ikke gjorde nemmere. Specielt ikke når du efter modtagelse af afregning gjorde gældende at, bøger ikke var afregnet, og så pr. kulance fik dem godtgjort vel vidende, vel vidende de senere ville blive modregnet. Ved efter følgende afregning glemte du bare, en bog eller to du havde fået afregning for.
Nu er du ikke længere sælger på Bogbasen.dk; jeg fik din mail forleden og svarede du kunne opgøre hvilke bøger du mente du havde penge tilgode for. Denne opgørelse savner jeg.
Du vil gerne af med dine anparter. Selskabet vil også gerne af med dig. Men vedtægterne giver kun mulighed for handel med anparter anparthaverne indbyrdes. Du har fået et bud, som du har afslået. Her skriver du som om, du mener Selskabet eller jeg har en indløsningspligt overfor dig. Det har Bogbasen.dk eller jeg bestemt ikke. Det fremgår af selskabslovgivningen.
Send en opgørelse over hvad du mener du har tilgode, så stemmer jeg af med hvad jeg mener du har tilgode og jeg sender dig pengene omgående.
Hvis du nu er tilfreds med buddet fra før pr. andel - har jeg stadig køberen til anparterne, således du er ude.
God aften til dig; men jeg syntes du burde skamme dig.

Ikke sendt

Jeg bestilte og betalte d. 07/03-2019 21:26 Alice i eventyrland (illustreret af John Tenniel) af Lewis Carroll (årstal: 1997, udgave: ?)
Den står stadig som: Betalt og afventer afsendelse her 14dage senerer. :(
Min første og sidste handel der!

21 de março de 2019

Resposta da Bogbasen

Kære IW. Bogbasen.dk har svaret dig efter vi fandt dig i vores system.
Vi har givet dig en forklaring på hvorfor du ikke har fået din bog. Du har aldrig rettet henvendelse til
Bogbasen.dk om den manglende leverance, det ville have overflødiggjort denne besvarelse.
Du har også misforstået det med betaling - Bogbasen.dk hæver aldrig en betaling før en bog er leveret, der er alene tale om en reservation af beløbet på dit betalingskort eller MobilePay betaling. Da Bogbasen.dk igår fandt dig, annullerede vi naturligvis denne reservation og beløbet er naturligvis til din frie disposition igen. Bogbasen.dk fik en svarmail fra dig i dag, den tager vi til efterretning og tydeliggør telefonnummer, som står i bunden af hjemmesiden og tydeliggør placeringen af vores mail, som andre dog har kunne finde finde.
Begår man en fejl, retter man den - ellers begår man en ny - og begår man en uretfærdighed retter man også den!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse med brugen af…

God oplevelse med brugen af Bogbasen.dk.
Jeg havde fat i den nye ejer Kai, som hjalp mig. Yderst flink og hjælpsom mand.
Har man problemer eller noget der driller, så tag fat i Kai, så skal han nok hjælpe dig.
Kan anbefales, og vil benytte Bogbasen.dk igen, næste gang jeg er på udkig efter en bog.

Meget tilfreds! :D

Jeg har været super godt tilfreds med mine køb!
Nyder mine bøger, som alle er pæne eksemplarer!
1000 tak til Kai, for venligheden!
Bedste hilsner Mette N.

Øv en dårlig oplevelse

Øv en dårlig oplevelse. Bestilte en bog for 4 uger siden på bogbasen og betalte 76 kroner via mobilepay. Jeg fik ikke indtryk af at jeg købte af en privat, og når jeg tjekker betalingen, er de overført til bogbasen. Der er ingen bog, og når jeg logger ind er min ordre annulleret. Der er absolut ingen beskeder fra bogbasen og ingen refundering af penge. Jeg har forsøgt kontakt uden held. Aldrig mere bogbasen, de er utroværdige og snyder deres kunder!

Resposta da Bogbasen

Du har misforstået det med betalingen, og du bør spørge din bankrådgiver, nu du forsøger at bringe Bogbasen.dk i miskredit om beløbet er hævet. Der er nok - reserveret. Kontakt Bogbasen.dk
og lad os finde hvilken bog det drejer sig om, så annullerer Bogbasen.dk handlen, hvis det ikke allerede er sket. Bogbasen.dk hæver aldrig en betaling på et betalingskort eller MobilePay betaling før bogen er afsendt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige hentet en bog

Jeg har lige hentet en bog, som jeg har købt af Kirsten Larsen, Bogbasen.
En meget fin bog, som var som ny, så jeg har kun ros tilovers til denne handel. Ja, jeg er en meget tilfreds kunde :-)))
Hilsen Jette

15 de julho de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais