Bouwbakkie Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas is onze muur beschadig door het ophalen van de container. Contact opgenomen en feedback gekregen dat schade aan de omgeving eigen risico is. Container is tijdens het ophalen in de muur gekn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

mijn ervaring met bouwbakkie daar kan ik alleen maar positief over zijn . van het begin af met de plaatsing van de 6kuub bak op zaterdag en op de plaats die ik graag wilde hebben . De vriendelijke cha... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de gestão de resíduos

Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

315 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 31% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas is onze muur beschadig door het…

Container is tijdens het ophalen in de muur geknald, chauffeur heeft het gezien maar het niet gemeld. Slechte zaak dit en wij zitten met de schade.

10 de julho de 2026

Stumpers bedrijf

Ze komen de bak erg snel leveren maar willen hem niet op gemeente grond zetten, nu zijn we aantal wat weken verder en is het mij duidelijk waarom ze dat niet willen doen. De afgelopen 2 weken alleen maar te horen gekregen dat ze hem morgen kwamen ophalen en dan was het de volgende dag en natuurlijk kwam er niemand langs en lieten ze ook niks van zich horen. Zelfs op de dag dat ik deze review schrijf is hij nog niet opgehaald. Dit kwam doordat ze “veel chauffeurs in dienst hadden die gewoon niet komen opdagen voor werk” maar kan je mij even uitleggen hoe dat mijn probleem is? Mijn hele planning in de soep gelopen door deze clowns en nu krijg ik mijn klus niet af voordat ik op vakantie ga. Het lijkt mij handig dat jullie eerst is eventjes personeel gaan aan nemen die wel op komen dagen voordat jullie diensten gaan verlenen en mensen. Nog nooit, en ik meen het, nog nooit heb ik zo’n slechte ervaring gehad met een container bedrijf. Stelletje stumpers

22 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Doe geen zaken met deze partij

Doe geen zaken met deze partij, ik kreeg een 6 kuub terwijl ik 4 kuub had besteld en krijg nog extra kosten en gelazer, slechte communicatie NOOIT BESTELLEN!! ECHT NIET DOEN

18 de junho de 2026

Bak ophalen lastig

Bakkie werd snel geleverd, dat was top. Helaas laat het ophalen te wensen over. Inmiddels al een week uitgesteld vanwege “drukte”, terwijl ik dagelijks bel en steeds te horen krijg dat ze hem morgen komen ophalen.

Opvallend is dat een nieuw bakkie plaatsen wel de volgende dag kan, maar ophalen blijkbaar niet.
Hierdoor ligt de hele tuin nu vol met sloop afval.

1 de junho de 2026

Slechte communicatie

Slechte communicatie en zeer starre klantenservice. 6 m³ container besteld, maar zonder duidelijke uitleg een 10 m³ container geleverd gekregen. Achteraf wordt gesteld dat deze maar voor 60% gevuld mocht worden, iets wat vooraf nooit is gecommuniceerd.

Er is veel verwarring in het proces: geannuleerde ophaalafspraak, toch een chauffeur op locatie en meerdere keren foutieve gegevens in het systeem ondanks herhaalde telefoontjes.

Uiteindelijk wordt de volledige verantwoordelijkheid bij de klant gelegd, terwijl het bedrijf zelf een andere (grotere) container levert.
Geen enkele redelijke oplossing of meedenken.

2 de junho de 2026

Oplichters. Pas op!!

Schoonpuin container gehuurd om de tegels, klinkers en opsluitbanden af te voeren. Netjes neergezet en 3 weken later opgehaald. Extra opgelet dat er niets anders dan schoon puin in gaat. Zelfs zand, grond en onkruid verwijderd dus met recht SCHOON puin. Krijg ik vandaag een email met foto dat er ander afval in de container zit en er een rekening aankomt. Het afval lijkt totaal niet op mijn afval. Is een foto met cementzakken, beton metselstenen ijzer en plastic. Gelijk gebeld en de situatie uitgelegd in de hoop dat ze zouden zeggen, oeps verkeerde container bij de verkeerde klant. Maar nee niets is minder waar. Jouw afval jouw probleem en de haak er op.
Bouwbakkie, tot in de rechtszaal.

Krijg het idee dat dit een manier is om nog even extra te cashen

Aanvulling: mijn afval bestond uit tuinafval, alleen bestrating. Op de foto is afval te zien van een woningverbouwing, cementzakken, dakleer, laminaat, metaal en plasticafvalzakken en stenen van een binnen of buitenmuur. Oftewel helemaal niets wat met een tuin te maken heeft.

13 de maio de 2026

geen bakkie

Op dag van levering 07:00-12:00 u geen bakkie, om 14:00u telefonisch contact opgenomen waar blijft mijn bakkie, reactie ja vervelend maar komt niet vandaag hebben het druk ik denk dan ze hebben alles van je bel dan even dat het niet gaat lukken. Uiteindelijk volgende dag wel gekomen volgens op tijd zeer nette chauffeur en het afhalen ging ook weer prima.

1 de maio de 2026

Geen container geleverd

De container zou zaterdag geleverd worden. Maar die kwam niet, zonder tegenbericht. Maandagochtend gebeld, maar er kon niks geregeld worden om alsnog op maandag een container te krijgen. Enige oplossing was geld terug, maar wij zitten alsnog met veel puin en geen container. Als ik niet zelf gebeld had, vraag ik me af wanneer wij wat hadden gehoord vanuit Bouwbakkie.

4 de maio de 2026

Goede en snelle service

Erg snel geleverd. Zaterdag besteld, maandag voor de deur. Ik belde nog om 0900 hoe laat ze zouden komen, toen was hij al geplaatst. Zondag een week later online een ophaal verzoek ingediend. Maandag was deze al opgehaald toen we thuis kwamen van het werk Goede en snelle service.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Bouwbakkie

Bedankt voor je heldere en uitgebreide review! Dit geeft anderen ook een goed beeld van onze service. We hopen dat de klus ook zo vlot is gegaan.

Team Bouwbakkie

Perfecte service

Het is erg makkelijk om een container te huren, de prijzen zijn goed en de service is erg goed. Er wordt binnen korte tijd op email gereageerd.

Zeker een aanrader

29 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat je ziet, krijg je! Makkelijk en goed

Als bedrijf zijn ze erg flexibel en duidelijk wat er wel/ niet in de container mag.
Erg tevreden over de service, makkelijk digitaal te regelen.

2 de dezembro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Supertof om te horen! Bedankt voor de topscore, we horen graag dat je zo goed geholpen bent. Tot de volgende klus!

Slechte service

De containers werden zodanig geplaatst dat de opening niet bereikbaar was en ook tegen het raam en voor een voordeur waardoor de woning niet meer bereikbaar was. Telefonisch werd beloofd het de volgende dag op te lossen, maar ook toen geen reactie. Nu 3 containers die we niet kunnen inrijden of bereiken en het bedrijf geeft niet thuis. Waardeloos.

17 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onvriendelijk personeel achter de…

Onvriendelijk personeel achter de telefoon die leugens vertellen. Wij betalen liever iets meer en wordt er per afgesproken tijdsperiode afgeleverd, dan ooit nog eens huren via Bouwbakkie.

31 de outubro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt met onze service. Helaas is de tijdsperiode een voorkeur en kunnen we daar geen garantie voor afgeven.

We hopen dat je klus toch geslaagd is ondanks dat de container niet op jouw aangegeven tijdsperiode is geleverd op de afgesproken dag.

- Team Bouwbakkie

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.