Bouwbakkie Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is in tien tellen geregeld. Zeer goed georganiseerd bij bouwbakkie. Het neerzetten en ophalen geweldig. En betaalbaar. Alleen de naam al vind ik geweldig hahaha. Ga zo door 👊👊👊💪

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leveren geen probleem, maar als je hem op wil laten halen dan geven ze aan binnen twee werkdagen tussen 7.00 en 18.00. Gebeld en uiteindelijk een mevr aan de lijn die dat nogmaals bevestigd en overal... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

levering is prima maar ophalen is een drama. Ik ben afhankelijk van een vergunning omdat ik op een bedrijventerrein woon. Blijkbaar heb ik niet goed gelezen en hanteert het bedrijf een marge van 2 tot... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de gestão de resíduos

Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

321 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

31 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Perfecte service

Het is erg makkelijk om een container te huren, de prijzen zijn goed en de service is erg goed. Er wordt binnen korte tijd op email gereageerd.

Zeker een aanrader

29 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat je ziet, krijg je! Makkelijk en goed

Als bedrijf zijn ze erg flexibel en duidelijk wat er wel/ niet in de container mag.
Erg tevreden over de service, makkelijk digitaal te regelen.

2 de dezembro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Supertof om te horen! Bedankt voor de topscore, we horen graag dat je zo goed geholpen bent. Tot de volgende klus!

Slechte service

De containers werden zodanig geplaatst dat de opening niet bereikbaar was en ook tegen het raam en voor een voordeur waardoor de woning niet meer bereikbaar was. Telefonisch werd beloofd het de volgende dag op te lossen, maar ook toen geen reactie. Nu 3 containers die we niet kunnen inrijden of bereiken en het bedrijf geeft niet thuis. Waardeloos.

17 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onvriendelijk personeel achter de…

Onvriendelijk personeel achter de telefoon die leugens vertellen. Wij betalen liever iets meer en wordt er per afgesproken tijdsperiode afgeleverd, dan ooit nog eens huren via Bouwbakkie.

31 de outubro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt met onze service. Helaas is de tijdsperiode een voorkeur en kunnen we daar geen garantie voor afgeven.

We hopen dat je klus toch geslaagd is ondanks dat de container niet op jouw aangegeven tijdsperiode is geleverd op de afgesproken dag.

Vriendelijke en snelle service

Vriendelijke en snelle service! Erg handig voor het afvoeren van bijv. een oude keuken. Alles gemakkelijk online te regelen.

1 de novembro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Bedankt voor de geweldige review! Dit is waar we het allemaal voor doen.

Wat een prutsbedrijf

Ik heb een container besteld en duidelijk gevraagd of de chauffeur mij wil bellen met het plaatsen. Is niet gebeurd en heb zelf de container proberen te verplaatsen. Nadat ik ze een mail heb gestuurd zeiden ze dat ze de chauffeur terug zouden sturen. Ik had weer duidelijk gevraagd of mij weer kon bellen. Hij is geweest maar omdat het had verplaatst zou er een schot in de weg staan dus is hij aangereden. Uit de foto bleek dat hij nog niet eens uit de auto is gestapt. Maar daarna stuur ik ze een duidelijke foto dat hij bijna een meter heeft om het te verplaatsen maar dit keer krijg ik als smoes dat er een lantaarnpaal in de weg staat. Ik geef aan dat het bij de buren is. Alsnog zeggen ze dat ik het terug moet zetten waar hij stond. Dus nu moet ik het terug zetten richting de lantaarnpaal wat in de weg stond en dan komen ze het verplaatsen. Wat een rot service. En ik moet de helft van de voorrijkosten betalen. Gatverdamme!!

25 de outubro de 2025

makkelijk te boeken

makkelijk te boeken, geplatst en gehaald precies vlgs afspraak

27 de outubro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Mooir review! Hartsikke bedankt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chauffeur rijd tegen een auto aan meld…

Chauffeur rijd tegen een auto aan meld dat ie het gaat melden 3 weken later nog steeds jiets geregeld geven niet thuis. Word nu aangifte gedaan

29 de setembro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Dit is inderdaad vervelend dat het is gebeurd. Mijn collega heeft laten weten dat jouw schade gemeld is. Dit wordt opgepakt door onze schade afdeling. Hopelijk ben je gerustgesteld dat we er volop mee bezig zijn.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Netjes op tijd geleverd en binnen de…

Netjes op tijd geleverd en binnen de gestelde tijd ná aangeven van ophalen werd hij opgehaald.
Bij een volgende soortgelijke klus ga ik zeker weer bij Bouwbakkie bestellen.

17 de outubro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Wat goed om te lezen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om de review te schrijven. Dat waarderen we enorm. Tot de volgende klus!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling, levering, ophalen en betaling ging top!

De bestelling en levering ging top! De container werd daar neer gezet waar we hem wilden hebben in overleg met de chauffeur.
De bestelling, weer ophalen en de betaling waren erg
eenvoudig. Zeer gemakkelijke website.
Dit bedrijf is zeker een aanrader!!

29 de setembro de 2025

Prima service!

Makkelijk besteld. Snel geleverd. Ook na aanmelding voor ophalen was de container erg snel weel opgehaald. Prima service, erg tevreden!

3 de junho de 2025

Geweldig om te lezen! Fijn dat je zo blij bent. Tot de volgende keer! 👋

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Komen afspraak niet na voor leveren zaterdag

Afgelopen vrijdag gebeld met de vraag dat als ik vandaag(vrijdag) de container bestel of die zaterdag nog geleverd kon worden, het antwoord was ja, tijdens bestellen ook desbetreffende dag en tijdsvak(ochtend) kunnen selecteren, echter op de dag zelf geen container geleverd. Dus heb je met spoed een container nodig is dit bedrijf zeker geen aanrader

13 de setembro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Remon, we vinden erg dat dit is gebeurd. We hebben een technisch porbleem gehad waardoor dit de opdracht niet op tijd bij onze uitvoerder is gekomen.

Weet dat dit normaal gesproken geen probleem is om de volgende dag een container te leveren.

Snelle Plaatsing

Snelle Plaatsing, vriendelijke klantenservice als je besluit de bak eerder te willen laten komen.

2 de setembro de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Bedankt voor jouw review! Hopelijk is je klus ook goed verlopen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Héb geen datum kunne kiezen!!

27 de agosto de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Wat vervelend om te lezen. Jammer dat je niet meer informatie hebt gedeeld, zodat we kunnen kijken om dit te verbeteren.

Gewoon goed

We hebben achtereenvolgens drie containers laten plaatsen en ophalen. Toen wij zélf een fout hadden gemaakt met het (te vol/verkeerd) beladen van de container, is er met ons meegedacht over een oplossing en is Bouwbakkie ook financieel coulant geweest. Terwijl ze dat niet verplicht waren. Ook waren alle alle chauffeurs vriendelijk en meewerkend.

Het enige wat ik kan meegeven is: wellicht iets prominenter bij het bestellen weergeven dat het tijdsblok voor aflevering enkel een voorkeur is. Maar dit is een klein detail op een hele goede ervaring van drie containers achter elkaar.

Lees goed de spelregels rondom beladen en brengen/halen. Dan kan er volgens mij niet zoveel misgaan. In de toekomst zou ik zonder enige twijfel nogmaals Bouwbakkie inschakelen.

1 de julho de 2025

Resposta da Bouwbakkie

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Dit vinden wij ontzettend leuk om te lezen!

We gaan met je tip zeker iets doen. Eens onderzoeken hoe we de voorkeuren nog beter kunnen communiceren. Anders kan dat toch voor de verkeerde verwachting zorgen. Dat is niet wat wij willen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een bak huren prima totdat je hem laat…

Een bak huren prima totdat je hem laat ophalen en wat blijkt andere mensen gooien spullen in je bak en jij als klant moet er voor opdraaien zonder dat zij dit aan je melden je krijgt gelijk een rekening en het is al vernietigd voordat je wat kan doen maar nu zijn wij aansprakelijk gesteld door bouwbakkie zonder dat bouwbakkie je de kans
Geeft op een weerwoord goedkoop is duurkoop bij bouwbakkie en wie zegt dat het uit onze bak komt
Nooit meer bouwbakkie niet.voor ons en voor onze familie en de rest
Wij voelen ons opgelicht door bouwbakkie
Degene die het in onze bak heeft gedaan heeft het zo gedaan dat het ons en ook niet de chauffeur opviel
Dus wie zegt dat dit uit onze bak komt
Belachelijk antwoord van bouwbakkie

13 de agosto de 2025

Resposta da Bouwbakkie

We snappen dat het vervelend is dit is gebeurd. Daarom is het goed om even de container te controleren voordat hij wordt opgehaald.
Vervelend dat er afval in is gegaan van andere mensen. Helaas is dat altijd lastig als de container ergens staat waar anderen makkelijk bij kunnen. We gaan kijken om dit extra benadrukken om dit in de toekomst te voorkomen!