Banner for Bouwhof

Bouwhof Avaliações

2.649
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat was het warm maar , dankzij de plafond ventilator op de slaapkamer, slapen wij weer goed , en fijn dat er gelijk een lamp in zit , heel blij mee , en zeker met de snelle aflevering!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een item besteld, maar het bleek uit voorraad te zijn. Bouwhof heeft mij daar gelijk de volgende dag over geïnformeerd, vertelde dat de levertijd derhalve toe zou nemen tot 10 dagen, en gaf m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij vervangen onze binnendeuren (6 stuks) en hebben deze zijn bij Bouwhof/deuren gekocht. Uitstekende service, flexibiliteit en duidelijkheid wat wel en niet kan waar nodig en persoonlijke adviseri... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Loja de Ferramentas
  2. Loja de Acessórios para Banheiros
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de artigos domésticos
  5. Loja de móveis para cozinha
  6. Serraria

Bij De Bouwhof, gevestigd in Zoetermeer, vind je 20.000 m2 bouw, sanitair, keuken en interieur onder één dak. De Bouwhof, met ruim 45 jaar ervaring, onderscheidt zich op de markt door het bieden van goede kwaliteit en service. Je kunt altijd bij ons terecht voor vakkundig advies van ervaren adviseurs. De slogan ‘Bezig met je huis’ is zeker niet voor niks. Bij De Bouwhof vind je alles voor binnen en buiten je huis! Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, woonaccessoires, meubels en verlichting. Naast een zeer ruim assortiment, heeft De Bouwhof ook diverse voorzieningen! Zo hebben wij ruim 400 gratis parkeetplaatsen, voorzieningen voor invaliden zoals parkeerplaatsen, een lift en toiletten, een fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, een gezellige brasserie met een speelhoek voor de kinderen, wasmachines voor al je wasgoed, een pasfotohoek voor officiële documenten, laadpalen voor elektrische auto’s, een statiegeld bulkmachine en tot slot diverse pakketpunten zoals De Buren, DHL, PostNL, Mondial Relay en Vinted Go. Dus, zien wij jou binnenkort bij De Bouwhof?

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(2.649)

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Geweldige service

Geweldige service, je wordt geholpen door mensen met verstand van zaken. Heel wat anders dan bij de reguliere bouwmarkt/woonwinkel.

28 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Vlotte bestelling

Duidelijke communicatie, vlotte en snelle levering. Goed verpakt ook.

7 de março de 2024

Hi Karla,

Wat een top review! Heel erg bedankt voor de complimenten. Tot de volgende keer?

alles top geregeld

7 de março de 2024

Hi Arian,

Super fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service. Geniet van jullie mooie nieuwe eettafel!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie en handelen tijdens lange levertijd, mooie lamp!

In december 2023 een lamp besteld. Bouwhof maakte gelijk duidelijk dat er een langere levertijd op zat. Prima, de prijs was zeer interessant, dus wachten was niet zo erg. Toen ik na de aangegeven levertijd (2-4 weken, feestdagen niet meegerekend) nog steeds geen verzendmail had ontvangen, nam ik contact op met de winkel. Er is gelijk telefonisch contact gezocht met de leverancier en al snel had ik een antwoord. Niet heel lang daarna hadden wij onze lamp en sinds deze week hangt ie. We zijn er heel blij mee!

20 de março de 2024

Hi Wendy,

Heel erg bedankt voor de uitgebreide review en 4-sterren beoordeling. Hier worden we blij van! We wensen jou veel woonplezier met de gave hanglamp.

Super snel ontvangen

Super snel ontvangen, goede kwaliteit.

18 de março de 2024

Hi Marian,

Fijn dat je jouw bestelling lekker snel hebt ontvangen. Bedankt voor het compliment!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fout in de keuken design

Fout in de keuken design, kroon en lichtlijsten lengten kloppen niet met bestelling en levering bon, dus passen niet op de boven kasten. Ze zeggen ik heb die montage fout gedaan, maar waar op deze aarde heb je dan een boven kast met een zij paneel links, geen zij paneel rechts, en dan een tussen in!!?? Dan verwachten se dat ik voor nieuwe lijsten zelf moet betalen... Euro 600 voor kroon en lichtlijsten, op boven en onder kasten die in totaal (met de foute lijsten) Euro 1900 kosten!! Belachelijk!

20 de março de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb geen mail ontvangen dat het…

Ik heb geen mail ontvangen dat het pakje bij het afhaalpunt was aangekomen
Groeten

11 de março de 2024

Hi Danny Decleck,

Bedankt voor het achterlaten van deze review. Normaal gesproken horen de automatisch berichten naar behoren te werken. Onze excuses in ieder geval hiervoor. Fijn dat je het pakket nog wel op hebt kunnen halen bij het door jou gekozen DHL-servicepunt.

Een correct bedrijf.

Telefonisch contact gehad met goede uitleg voor de bestelling. Daarna het artikel besteld wat de volgende dag binnen kwam met een prijs die gemiddeld lager is dan elders.

11 de março de 2024

Hi J.M. van den Brink,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Enorm bedankt voor het achterlaten van deze mooie review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlot besteld en de volgende werkdag…

Vlot besteld en de volgende werkdag afgehaald. Alles prima geregeld.

20 de fevereiro de 2024

Hi Marcel,

Super leuk om zo'n recensie te mogen ontvangen. Hartstikke bedankt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en het product voldeed aan onze verwachtingen.

19 de fevereiro de 2024

Hi J van Leijsen,

Enorm bedankt voor de fijne review! Tot de volgende keer?

Snelle reactie Bouwhof, slechte levering van DHL

Snelle reactie. Maar wat beter kan is de berichtgeving over de levering. Jullie zouden ook emails moeten sturen wanneer een bestelling verzonden is, verwacht wordt etc. Zodat ik weet wanneer ik een levering kan verwachten.

Want DHL is een ramp, hun berichtgeving is heel erg laat (moet ik nu morgen wel of niet vrij nemen?), ze komen zonder bericht (!) ineens toch niet, en dan krijg je pas de volgende dag weer een email wanneer ze ongeveer komen, en pas vlak van te voren krijg je dan een tijdsvak. Kortom, voor een eenvoudige bestelling heb ik twee dagen zitten wachten! Dat zijn twee vrije dagen opnemen voor (uiteindelijk) een tijdvak van een paar uur..... dat is een een reden om niet meer online bij jullie te bestellen. Ik hoop dat jullie dat gaan verbeteren!

Edit: Bouwhof, dank voor uw reactie. Soms is het helaas niet mogelijk om iets op te halen bij een DHL servicepunt ivm. omstandigheden. En ook is iets soms gewoon te groot om op te halen als je geen auto hebt. Ik ga DHL ook nogmaals erop aanspreken.

4 de março de 2024

Hi Eva,

Bedankt voor de uitgebreide review en positieve beoordeling! We zullen de tip wat betreft onze berichtgeving zeker meenemen in de toekomst.

We vinden het jammer dat je aangeeft niet meer bij ons te bestellen, omdat wij versturen via postservice DHL. We snappen dat dit erg vervelend kan zijn als je speciaal hiervoor thuis moet blijven. Misschien is het voor een volgende keer handig om een DHL-servicepunt te kiezen. Dan kun je jouw pakket ophalen op een moment dat het jou uitkomt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Met een dag had ik de juiste materialen opgestuurd gekregen. En in de verpakking zat een heel leuk kaartje erbij ( handgeschreven) met daarop bedankt voor de aankoop.
Erg attent.

1 de março de 2024

Hi Kristy v. B,

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen je snel terug te zien!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reageren meteen op je mail als je iets…

Reageren meteen op je mail als je iets wil weten , goede service en groot assortiment

27 de fevereiro de 2024

Hi K S,

Enorm leuk om zo'n recensie te ontvangen. Veel plezier met de mooie vloerlamp!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Klant is hier nog koning

Klant is hier nog koning. Deskundig personeel.

26 de fevereiro de 2024

Hi Gerard van den Berg,

Super bedankt voor het mooie compliment. Wij blijven hiernaar streven!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een ontvangen plankdrager was niet in…

Een ontvangen plankdrager was niet in orde. Kreeg direct een andere toegestuurd. Goed afgehandeld, maar in 1 keer een goed product was beter geweest.

12 de fevereiro de 2024

Hi Ben klooster,

Bedankt voor het schrijven van de eerlijke review!