Banner for Bouwhof

Bouwhof Avaliações

2.649
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat was het warm maar , dankzij de plafond ventilator op de slaapkamer, slapen wij weer goed , en fijn dat er gelijk een lamp in zit , heel blij mee , en zeker met de snelle aflevering!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een item besteld, maar het bleek uit voorraad te zijn. Bouwhof heeft mij daar gelijk de volgende dag over geïnformeerd, vertelde dat de levertijd derhalve toe zou nemen tot 10 dagen, en gaf m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij vervangen onze binnendeuren (6 stuks) en hebben deze zijn bij Bouwhof/deuren gekocht. Uitstekende service, flexibiliteit en duidelijkheid wat wel en niet kan waar nodig en persoonlijke adviseri... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fout in de keuken design, kroon en lichtlijsten lengten kloppen niet met bestelling en levering bon, dus passen niet op de boven kasten. Ze zeggen ik heb die montage fout gedaan, maar waar op deze aar... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Ferramentas
  2. Loja de Acessórios para Banheiros
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de artigos domésticos
  5. Loja de móveis para cozinha
  6. Serraria

Bij De Bouwhof, gevestigd in Zoetermeer, vind je 20.000 m2 bouw, sanitair, keuken en interieur onder één dak. De Bouwhof, met ruim 45 jaar ervaring, onderscheidt zich op de markt door het bieden van goede kwaliteit en service. Je kunt altijd bij ons terecht voor vakkundig advies van ervaren adviseurs. De slogan ‘Bezig met je huis’ is zeker niet voor niks. Bij De Bouwhof vind je alles voor binnen en buiten je huis! Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, woonaccessoires, meubels en verlichting. Naast een zeer ruim assortiment, heeft De Bouwhof ook diverse voorzieningen! Zo hebben wij ruim 400 gratis parkeetplaatsen, voorzieningen voor invaliden zoals parkeerplaatsen, een lift en toiletten, een fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, een gezellige brasserie met een speelhoek voor de kinderen, wasmachines voor al je wasgoed, een pasfotohoek voor officiële documenten, laadpalen voor elektrische auto’s, een statiegeld bulkmachine en tot slot diverse pakketpunten zoals De Buren, DHL, PostNL, Mondial Relay en Vinted Go. Dus, zien wij jou binnenkort bij De Bouwhof?

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(2.649)

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top!

Alles was naar wens, alleen de track en trace kwam niet automatisch. Na een telefoontje kreeg ik die alsnog per mail.

9 de fevereiro de 2024

Hi Paul Jansen,

Super leuk om te lezen dat alles naar wens was. Enorm bedankt voor de 5-sterren review!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestellen en ophalen ging helemaal…

Bestellen en ophalen ging helemaal goed.
Kwaliteit van de geleverde planken viel helaas tegen.

22 de fevereiro de 2024

Hi Jan,

Bedankt voor de eerlijke review. Bij producten uit de natuur komt het wel eens voor dat het allemaal niet even gelijk is. Ik hoop dat de klus is gelukt!

Prima webshop

Prima webshop, maar je zou sneller moeten kunnen afhalen op zaterdag.

6 de fevereiro de 2024

Hi Frank,

Super bedankt voor het achterlaten van deze review!
Afhalen kan bij ons binnen 1 uur behalve op zaterdag.
Veel sneller kunnen wij het niet voor elkaar krijgen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste bestelling was kwijt geworden…

Eerste bestelling was kwijt geworden bij dhl en na een mailtje werd gelijk een nieuwe verstuurd

1 de fevereiro de 2024

Hoi De Palingboer,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Bedankt voor deze review!

Goede service!

We waren als een lange tijd opzoek naar deze lamp. Ondanks dat het product tijdelijk niet leverbaar was en er gewacht moest worden op nieuwe vracht, kwam de lamp toch sneller dan verwacht. Ook vanuit Bouwhof goede communicatie en werden we snel op de hoogte gesteld van de vertraging.

29 de janeiro de 2024

Hi ,

Bedankt voor de mooie review. We wensen jou veel woonplezier met de prachtige tafellamp!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een mooie buiten set gekocht

Een mooie buiten set gekocht. Was er snel en ben er blij mee

25 de janeiro de 2024

Hi klant,

Het is inderdaad een top tuinmeubel. Lekker van gaan genieten!

Goed en snel advies

service en bestelling zijn prima

8 de fevereiro de 2024

Hoi Peter,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor de complimenten!

Behulpzaam

Behulpzaam, goed advies

6 de fevereiro de 2024

Hi Cherida,

Enorm bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Wij zijn erg blij met dit fantastische compliment!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn paket nog niet ontvangen.

Ik heb mijn paket nog niet ontvangen.
Na ongeveer drie weken.

19 de janeiro de 2024

Beste Akke,

Bedankt voor de review. Onze excuses voor de verlate levering. Wij hebben je zojuist een email gestuurd omtrent de bestelling.

Snel geleverd

Snel geleverd, goede prijs

1 de fevereiro de 2024

Hi Chris,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik schrijf liever geen reviews

Ik schrijf liever geen reviews, vul gewoon de sterren.
Nu al de zoveelste x de vraag om een review te schrijven.

Geef de mensen de mogelijkheid om te kiezen wel of geen review.

Steeds maar blijven herinneren natuurlijk dmv de software, is voor mij niet motiverend!

Nogmaals geef een keuze mogelijkheid om wel of geen review te geven.

De sterren zijn voor mij genoeg!

Mvg H.C. vd Sluijs

16 de janeiro de 2024

Beste H.C. van der Sluys,

Bedankt voor het toch achterlaten van de 4-sterren review! Wij kunnen begrijpen dat dit als vervelend is ervaren voor jou. Onze excuses hiervoor.

Fantastische service van de Bouwhof

Fantastische service van de Bouwhof. Wegens enkele onvolkomenheden moesten we een sfeerhaard, die besteld was via de webshop terugbrengen. Helaas was de haard niet meer leverbaar. 2 uur later stond het betaalde bedrag terug op de rekening. Super!

15 de janeiro de 2024

Hi A. van der Lelij,

Bedankt voor deze geweldige review! Dit waarderen wij enorm.

Artikel besteld

Artikel besteld. Waren er nog 2 op voorraad.
Dus besteld. Maar de volgende dag .....kreeg ik bericht dat het uitverkocht was.
Betekend dat de voorraad niet klopt.
Verbeter puntje zou ik zeggen.
Wel goed dat ze een bericht hierover stuurde.

23 de janeiro de 2024

Beste Barjo Keij,

Bedankt voor de eerlijke review met feedback! We zullen jouw verbeterpunt zeker meenemen in de toekomst.

Betrouwbaar

Netjes ontvangen

18 de janeiro de 2024

Beste Paul,

Bedankt voor de complimenten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goed geholpen en deskundig…

Zeer goed geholpen en deskundig personeel 👍

3 de janeiro de 2024

Hi J.,

Heel erg bedankt voor het compliment over onze collega's!

Web aankoop afhalen.

Afhandeling web aankoop ging goed.

16 de janeiro de 2024

Hi R.S.G. Kuppers,

Leuk om zo'n review te ontvangen! Bedankt hiervoor.