Politianmeldt i december 2022 for ikke at levere, men stjæle pengene. Politiet har fået alle oplysninger om ejeren, der bor i Vejle. Hun hævder ganske vist, at firmaet er solgt til en mand i Flensb... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
USERIØS aktør! Bestilte flere varer, fikk som flere har skrevet hurtig ordrebekreftelse. Efter 2 uger efterlyste jeg varene, og fikk svar umiddelbart at det kom i starten av neste uge. Sååå - blev de... Ver mais
Der havde været lidt misforståelser mellem producent (trademark Living) og brandavenue Og der blev trukket penge før varen var sent. Jeg fik lidt ondt i maven. Også pga jeg fik læst nogle af de anmeld... Ver mais
Har modtaget et rigtig fint vitrineskab dog noget forsinket pga. vanskeligheder med fragtfirmaet. Det blev der bare fuldstændig taget hånd om og jeg fik løbende information fra BrandAvenue, så jeg vi... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Loja de decoração de design de interiores
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de Móveis
- Loja de móveis para sala de estar
Escrito pela empresa
Hos BrandAvenue finder du design til dit hjem og dig selv. Vi forhandler danske bolig og livsstils brands, alle med fokus på det moderne og klassiske hjem. Skulle du have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@brandavenue.dk, vi besvarer altid inden for 24 timer.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super hurtig levering!
Hun ekspedition og levering.
Super god oplevelse
Kort og godt, flot hjemmeside, nem at navigere i og intet at udsætte på ekspedition osv
Hurtig levering og god pris
Hurtig levering! alt som det skulle være
Hurtig levering!
God og hurtig levering.
Hurtig levering.
Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering - fin og hurtig tilbagebetaling efter varens returnering.
foto af den bestilte vare var ikke svarende til virkeligheden - derfor blev den sendt retur.
Bodil albeck
Super fast shipping and really nice…
Super fast shipping and really nice quality product. Highly recommended.
Ikke imponeret!
Bestilte en varer hos dem, som på deres hjemmeside stod til at være på lager. Dog måtte jeg selv finde ud af ved producenten af varen at de ikke kunne levere før om 2 måneder, hvilket BrandAvenue ikke havde oplyst mig om. Dog var de hurtig til at annullere min ordre da jeg bad om det.
God service. Defekt mobile sendt, men blev ombyttet uden beregning.
Helle Haemsen
Godt udvalg
Godt udvalg, gode priser og hurtig forsendelse
Deres service er ikke noget at give dem…
Deres service er ikke noget at give dem en god anmeldelse for, som webshop kan de sikker være gode nok.
Bestilte et vitrine skab ved dem, hvor de skriver leveringstiden er 1-3 dage. 5 dage efter bestilling skriver de til mig at de ikke har det på lager og producenten har lukket hele december, så jeg først kan få skabet til januar, altså en måned. Fair nok, jeg må så selv kontakte firmaet i januar for at høre hvor langt min bestilling er. (jeg har så i mellemtiden fundet ud af at skabet er total udsolgt fra producenten af) men Brandavenue siger til mig at der er et nyt problem, at de ikke kan levere mit skab da de ikke kunne skaffe et transport middel der var stort nok til møblet. (jeg har givet firmaet 300kr for at få det fragtet) så med mindre jeg selv henter mit skab.
Vi afbestiller derfor min ordre, og det skal de have ros for, de har ikke trukket pengene på min konto eller noget.
MEN jeg bestilte skabet ved et firma på sjælland som leverede gratis til jylland på 4 dage og skabet kan være i en lille firma bil, så den besked jeg fik fra brandavenue om de ikke kunne finde en bil der var stor nok køber jeg ikke.
Kan se på deres hjemmeside at man stadig kan købe skabet og levering er 1-3 dage, hvilket jo er lidt falsk raklame.
og skabet er udsolgt på alle hjemmesider.
Men deres webshop er sikkert fin nok hvis man bestiller mindre ting, jeg vil ikke handle der igen :)
Hurtig levering. men så forvirrende da afsenderen hedder noget andet end selve virksomheden og at der er 3 hjemmesider med samme design, så man bliver i tvivl hvor man har handlet fra.
Det fungerer bare!!
Nemt at bestille på hjemmesiden. Billig forsendelse. Varerne kommer hurtigt. Alt er pakket forsvarligt ind, så ingen skader.
Jeg handler gerne igen.
Det er lidt forvirrende
Det er lidt forvirrende, jeg har fået mail og sms info fra 3 forskellige firma navne i forbindelse med en bestilling.
Men hurtig levering, tip top 👍
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.