bureaustoelpro Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik had hier een tijdje geleden een stoel proberen te bestellen. De stoel kon niet worden geleverd omdat mijn adres blijkbaar niet bestond. Er is geen contact opgenomen om samen tot een oplo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spaanse (kantel)stoel bleek door fout bestelservice weer retour gestuurd, maar door snelle en goede communicatie met Bureaustoelpro.nl is deze alsnog goed aangekomen. Zeer makkelijk in elkaar te zette... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proces van aankoop, levering en nazorg prima. Verliep gemakkelijk, zonder problemen en levering was snel. Duidelijke communicatie. Stoel zelf ziet er uit conform verwachting, zit wel iets minder dan g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De stoel zag er goed en stevig uit, stevig verpakt, inclusief reserve schroeven en handleiding. Geleverd op de afgesproken datum. Montage met bijgeleverde schroeven en sleutel was binnen een kwartier... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para escritório
  2. Loja de Móveis
  3. Loja de sofás

Welkom bij bureaustoelpro.nl, een webshop gespecialiseerd in bureaustoelen van de beste kwaliteit voor heel scherpe prijzen. Ons aanbod omvat ergonomische bureaustoelen, kantoorstoelen, bezoekersstoelen, maar ook bureaus en andere kantoormeubelen. We bieden gratis verzending in België en Nederland ongeacht uw bestelling. Neem vlug een kijkje!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

200 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topproduct en correcte levering!

15 de julho de 2024

Resposta da bureaustoelpro

Hallo Siska, bedankt voor de positieve feedback. Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met de DINAMIC. Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snelle levering nieuw onderdeel na probleem

Na iets van 9 maanden ging de hoofdsteun iedere keer zakken. Ik heb ze 1 mailtje verzonden en na een uurtje !! al gelijk een reactie. Er wordt zonder moeilijk te doen gelijk een hele nieuwe hoofdsteun verzonden. TOP service dus !

30 de setembro de 2024

Resposta da bureaustoelpro

Hallo Huib, bedankt voor de feedback. De tevredenheid van onze klanten is voor ons de beste referentie. Bedankt voor uw tijd en vertrouwen! Vriendelijke groeten van het Bureaustoelpro-Team

Snelle (re)actie

Snelle (re)actie

Na mijn mail kreeg ik binnen een half uur een reactie. En tevens een oplossing voor mijn probleem.
Als extra service wordt het onderdeel FOC gestuurd.

26 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop hier nooit iets.

Koop hier nooit iets.
Telefonisch niet bereikbaar en per mail moeilijk.
Als er iets niet goed is betaal je €49 retourkosten.
Dan wordt het door UPS opgehaald, zit je de hele dag te wachten en komt er niemand opdagen.
Wat een vreselijk bedrijf.

26 de setembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Retouren moeten op eigen kosten naar Spanje gestuurd worden!

Goed de algemene voorwaarden lezen!

Levering en contact ging prima, maar ik wilde volgens de voorwaarden binnen 30 dagen retourneren en toen kreeg ik het volgende bericht:

Beste meneer x,

U heeft inderdaad 30 kalenderdagen vanaf de datum van ontvangst van de bestelling om een wissel of een retourzending aan te vragen.

We herinneren u eraan dat de kosten van het retourneren voor rekening van de klant zijn, zoals gespecificeerd in de algemene voorwaarden.

U kan de retourzending regelen door de goederen naar het volgende adres te sturen:

ILPACK
Carretera Bilbao - Balmaseda, km. 11 (ATIN)
48820 Zaramillo (Vizcaya)
Spanje

Heeft u nog vragen dan hoor ik die graag.

Met vriendelijke groet, ...

12 de junho de 2024

Twee bureaustoelen besteld

Twee bureaustoelen besteld, mijn lichaam paste er helaas totaal niet comfortabel in. (1.94cm)

Heb de stoelen dus helaas moeten retourneren. Daarbij waren wat problemen in het begin maar bureaustoelpro heeft zich erg coulant opgesteld en mij goed geholpen om de order alsnog geretourneerd te krijgen.

8 de agosto de 2024

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld, vanaf de orderbevestiging tot de track & trace. Zonder veel moeite in elkaar gezet en de bureaustoel bestelnummer (240523-006325) staat keurig en zit prima.

23 de maio de 2024

geriefelijke stoel

het is een zeer goede stoel zeker voor dat geld zit gemakkelijk , het rollen is iets minder ,dat zou komen door de ondergrond; ik ben zeer tevreden

28 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goede service

Stoelen werden snel en netjes verpakt geleverd. Kwaliteit zoals je mag verwachten en duidelijke instructie hoe ze in elkaar gezet moesten worden. Even een kleine miscommunicatie ten aanzien van de levering van kussens, maar dat werd binnen 2 minuten opgelost door de goed bereikbare klantenservice.

13 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede informatievoorziening en snelle…

Goede informatievoorziening en snelle levering.

11 de março de 2024

Resposta da bureaustoelpro

Hallo Wilco, bedankt voor de positieve feedback!! Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!

Prima bureaustoel

Prima bureaustoel, Degelijk qua constructie, zeer comfortabel en is goed instelbaar.

9 de abril de 2024

Resposta da bureaustoelpro

Hallo Harry, bedankt voor de feedback. De tevredenheid van onze klanten is voor ons de beste referentie. Bedankt voor uw tijd en vertrouwen! Vriendelijke groeten van het Bureaustoelpro-Team

Goede kwaliteit & vlotte levering

Snelle levering, goede kwaliteit ergonomische bureaustoel (Lambo) voor z'n prijs.

9 de abril de 2024

Resposta da bureaustoelpro

Hallo Fre, bedankt voor de positieve feedback. Het doet ons veel plezier te horen dat u tevreden bent met de LAMBO. Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!

zeer goeie stoelen

zeer goeie stoelen, leuke website

19 de fevereiro de 2024

Resposta da bureaustoelpro

Hallo Pastijnbo, bedankt voor de feedback! Fijn te horen dat u een positieve ervaring met ons had. Vriendelijke groeten van het bureaustoelpro-team!

Snel en netjes geleverd

Bureaustoelpro heeft een ruim assortment aan bureaustoelen. Ideaal als je er 1 nodig hebt voor je thuiswerkplek. De stoel zelf is helaas iets aan de harde kant. Hoop dat deze met de tijd wat soepeler en confrontable wordt.

15 de fevereiro de 2024

Resposta da bureaustoelpro

Hallo Francisco, bedankt voor de positieve feedback en voor uw ervaring online te delen. Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!