Banner for Canavita

Canavita Avaliações

1.364
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig gode produkter og en service jeg aldri har opplevd før. Pakkene kommer veldig fort frem og de har altid varer på lager sammenlignet med veldig mange andre som hele tiden er tomme for et eller... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I’ve tried many CBD products over the years, and this is by far the best CBD webshop in the world. The quality is consistently outstanding, the products are effective, and the service is always fast a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bara bra upplevelser. Första beställningen blev fel men det skickades omgående ut rätt utan knussel. Andra beställningen fastnade nånstans hos fraktbolaget. Men så fort jag mejlade om den beställninge... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mange rabatter,. Har ikke mottatt toll/moms krav,som jeg har mottatt ved å bestille hos konkurrenter. Er en 65 år gammel mann,med muskelsmerter,som cbd hjelper mot,men måtte opp i 40mg

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Founded in 2020, Canavita develops and produces CBD oil of the highest quality in Denmark and is the biggest manufacturer of CBD products in Scandinavia. Our mission is to spread knowledge about the beneficial properties of CBD and cannabis products and give you the opportunity to safely and securely buy your CBD products online. All of our products contains <0.2% THC.

Organic Danish quality & 30-day satisfaction guarantee

Escrito pela empresa

Your satisfaction means everything to us!
As a new customer at Canavita, you always have a 30-day satisfaction guarantee. This means that if you are not satisfied with the effect after 30 days of use, we are not satisfied either, and we will refund your purchase. Experience the power of nature today!

Informações de contato

Promotion box for Canavita

Order in your preferred language

Fast delivery: Denmark, Norway and Sweden.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.364)

320 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

18 de maio de 2026

Kære Hans Peter,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter 🙏🌿

Det er hele årsagen til, at vi er her - At kunne bidrage til at gøre en forskel i hverdagen 😊

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag! ☀️

Kjære Inge,

Tusen takk for anmeldelsen din! 🙏

Jeg er bare SÅ glad for å høre at du også er fornøyd med både servicen vår og naturproduktene våre. 💚

Husk at du alltid er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss dersom det er noe som helst vi kan hjelpe deg med – stort eller smått.

Ønsker deg en riktig fin tirsdag! 💚

Vennlig hilsen,

Tlf.: +45 71 74 35 48
E-post: kontakt@canavita.no

Åpningstider:
Mandag–fredag: 09.00–17.00

Rekommenderas!

Snabba leveranser, bra kundtjänst och snabbåterkoppling. Utmärkt nöjdhetsgaranti som fungerade utmärkt. Produkter som fungerar som utlovat för mig.

25 de maio de 2026

Kära Jan-Eric,

Tusen tack för din recension 💚

Jag blir verkligen SÅ glad att höra att du också är nöjd med våra naturprodukter 🙏

Vi är så glada över att vi också kan göra skillnad för dig i vardagen.

Kom ihåg att du alltid är varmt välkommen att ringa eller skriva till oss om vi kan hjälpa dig med även det allra minsta!

Jag önskar dig en riktigt härlig måndag! ☀️

Vänliga hälsningar,

Canavita kundservice

Måndag - Fredag: 09:00 - 17:00

100% ok god service og hurtig levering

100% ok god service og hurtig levering

10 de maio de 2026

Kære Kim,

Tusind tak for din anmeldelse!🙏

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter💚

Du ønskes en rigtig dejlig manndag! 💚

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I Tried Anyway But ...

IT does not reduce much my pain in my hips
So IT does not feel like 40% would do so much more, & not for that price any way to even want to test IT...

14 de maio de 2026

Kära Alfred,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse💚

Det är naturligtvis synd att höra att vår produkt inte uppfyllde dina förväntningar.

Vår erfarenhet är att ungefär 8 av 10 kunder upplever en märkbar positiv effekt av våra produkter. Samtidigt är det viktigt för oss att CBD ska vara tillgängligt för alla, vilket är anledningen till att vi erbjuder en 30-dagars nöjdhetsgaranti eller pengarna tillbaka, så att du tryggt kan prova våra produkter. (Gäller endast för första köpet).

Du är välkommen att kontakta våra skickliga CBD-specialister via e-post eller ring: +45 71743548

Ha en riktigt trevlig söndag! 💚

Med vänliga hälsningar,

Canavitas kundtjänst

Måndag - fredag: 09:00 - 17:00

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tillhör de 20% som inte kände någon…

Tillhör de 20% som inte kände någon verkan av dropparna.
Men fick tillbaks pengarna utan tjafs!
Seriöst företag. Tack.

4 de junho de 2026

Kära Bert,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse💚

Ha en riktigt trevlig torsdag! 💚

Med vänliga hälsningar,

Canavitas kundtjänst

Måndag - fredag: 09:00 - 17:00

Syntes ikke det havde den store effekt

Syntes ikke det havde den store effekt

4 de maio de 2026

Kære kunde,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse💚

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at vores produkt ikke levede op til dine forventninger.

Vores erfaring er, at cirka 8 ud af 10 kunder oplever en mærkbar positiv effekt af vores produkter. Samtidig er det vigtigt for os, at CBD skal være tilgængeligt for alle, og netop derfor tilbyder vi 30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene retur, så man trygt kan afprøve vores produkter.

Du må meget gerne kontakte vores dygtige CBD specialister på mail eller ringe på tlf.: +45 71743548 - Det kan være, at det kan give mening at justere dråbeantallet.

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag! 💚

Live livet 🫶

4 de maio de 2026

Kære Anda,

Tusind tak for din anmeldelse!🙏

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter 💚

Husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis vi kan hjælpe med selv det mindste! Det er derfor, at vi er her!

Du ønskes en rigtig dejlig mandag! 💚

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har meget fin oplevelse med…

Jeg har meget fin oplevelse med firmaet, men dråberne hjælper desværre ikke på min nattesøvn.

1 de junho de 2026

Kære Bodil,

Du ønskes en rigtig dejlig mandag! 💚

Fuld tilfredshed med produktet

Fuld tilfredshed med produktet. Er absolut fan👍👍👍👍👍. Hurtig levering.

3 de maio de 2026

Kære Ina,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter 🌿

Husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis vi kan hjælpe med selv det mindste!💚

Du ønskes en rigtig dejlig start på den nye uge! ☀️

Godt produkt

Godt produkt , men dråberne smager grimt.

2 de maio de 2026

Kære Nina,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du også er tilfreds med effekten af vores naturprodukter 🌿

Jeg kan varmt anbefale vores aromavarianter - Specielt den med økologisk kamille er virkelig anbefalelsesværdig!

Godt produkt

Godt produkt. Prøve flaske med i ordren.

3 de maio de 2026

Kære Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Hold øje med vores gratis nyhedsbrev - Eller tilmeld dig, hvis ikke du allerede er - Der kommer snart en kampagne igen, hvor man kan få vores spændende nye produkt med i sin ordrer - Gratis!

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og jeg synes olien hjælper mig

2 de maio de 2026

Kære Nina,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og altid venlig og god…

Hurtig levering og altid venlig og god betjening
Poul

8 de maio de 2026

Kære Poul,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukter🙏

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen positiv effekt

Har ingen positiv effekt, begyndende mid i april, synes ikke det virket 40% 3 gange om dagen

30 de maio de 2026

Kære Sarah,

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt.
Canavita 30% har en god virkning på min gigt og smager godt i forhold til andres produkt.

29 de maio de 2026

Kære Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse!🙏

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores naturprodukter💚

Vores produkt er væsentligt renere end de fleste andre på markedet, så derfor smager det også mindre intens - Men helt uden at gå på kompromis med den kraftfulde effekt 🌿

Fantastisk

I er fantastiske .. 10/10 ♥️
Er fuldt tilfreds med både virkningen og pris ✌️

30 de abril de 2026

Kære Jannie,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Jeg er så glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og naturprodukter🙏

Vi er lykkelige for, at vi også kan gøre en forskel for dig i dagligdagen.

Det er hele årsdagen til, at vi er her!

Du ønskes en rigtig dejlig fredag! 💚

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Komplett umulig å komme I kontakt med…

Komplett umulig å komme I kontakt med på telefon!

28 de maio de 2026

Kjære Frode,

Tusen takk for anmeldelsen din 💚

Det er selvfølgelig veldig leit å høre at du har opplevd problemer med å komme i kontakt med oss på telefon.

Siden du ringer fra Norge, er årsaken mest sannsynlig at +45 foran telefonnummeret kanskje ikke har blitt tastet inn. Vi har nemlig foreløpig kun et dansk kundeservicenummer, men vi forventer også å få et norsk telefonnummer i nær fremtid 😊

Vi har samtidig ingen registrerte tapte anrop hele denne uken, og vi ringer alltid tilbake dersom det skulle skje at man ikke kommer gjennom til oss.

Du er selvfølgelig alltid hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å hjelpe med selv det aller minste 💚

Du ønskes en riktig deilig torsdag! 💚

Kjærlig hilsen,

E-mail: kontakt@canavita.no

Åpningstider:

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dråberne har hjulpet på mine…

Dråberne har hjulpet på mine gigtfingre. Jeg havde også håbet på bedre søvn, men sådan blev det desværre ikke.
(Dråberne går ikke sammen med ciprofloxacin (antibiotika)

10 de setembro de 2025

Kære Lis,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er virkeligt glad for at høre, at du også har oplevet en positiv effekt med vores produkt🙏

Du ønskes en rigtig dejlig torsdag! 💚

Great products

Fast service, great products

29 de abril de 2026

Kära Linnea,

Tusen tack för din recension 💚

Vi är så glada över att vi också kan göra skillnad för dig i vardagen.

Jag önskar dig en riktigt härlig torsdag! ☀️

Vänliga hälsningar,

Canavita kundservice

Måndag - Fredag: 09:00 - 17:00

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais