Utrolig gode produkter og en service jeg aldri har opplevd før. Pakkene kommer veldig fort frem og de har altid varer på lager sammenlignet med veldig mange andre som hele tiden er tomme for et eller... Ver mais

A empresa respondeu
I’ve tried many CBD products over the years, and this is by far the best CBD webshop in the world. The quality is consistently outstanding, the products are effective, and the service is always fast a... Ver mais
A empresa respondeu
Bara bra upplevelser. Första beställningen blev fel men det skickades omgående ut rätt utan knussel. Andra beställningen fastnade nånstans hos fraktbolaget. Men så fort jag mejlade om den beställninge... Ver mais
A empresa respondeu
Mange rabatter,. Har ikke mottatt toll/moms krav,som jeg har mottatt ved å bestille hos konkurrenter. Er en 65 år gammel mann,med muskelsmerter,som cbd hjelper mot,men måtte opp i 40mg
A empresa respondeu
Founded in 2020, Canavita develops and produces CBD oil of the highest quality in Denmark and is the biggest manufacturer of CBD products in Scandinavia. Our mission is to spread knowledge about the beneficial properties of CBD and cannabis products and give you the opportunity to safely and securely buy your CBD products online. All of our products contains <0.2% THC.
Escrito pela empresa

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
rigtig godt produkt og hurtig levering og god kundeservice

Resposta da Canavita
Jeg har kræft og havde en indre uro, det har syntes jeg har hjulpet med cannabis olie,
så derfor fortsætter jeg med at tage det.
Mvh. Hanne Olsen.

Resposta da Canavita
Lidt problemer omkring levering, men god kontakt til firmaet, godt produkt

Resposta da Canavita
Godt produkt effektiv kundeservice. Havde udfordringer med pipette der var utæt, hvilket medførte at olien løb ud. Efter en mail til kundeservice var der dagen efter en ny flaske.
Hurtig levering og rigtig fint produkt, jeg anbefaler varmt.

Resposta da Canavita
The only thing that makes me happy is that I got my money back

Resposta da Canavita
Fantastisk hurtigt levering og god kundeservice kan kun anbefale at prøve det og det virker nattesøvnen er tilbage

Resposta da Canavita
Hej jeg kæmper med hovedpine og nakkesmerter efter hjernerystelse. Jeg tager fire dråber inden sengetid
Men vågner om morgenen og er lidt tør i munden. Jeg ved ikke om det har noget effekt, måske jeg kan ane en lille smule ro i kroppen ellers synes jeg ikke rigtig jeg kan mærke jeg tager det. Ikke andet smagen og duften kan jeg genkende for dengang jeg røg det i de unge dage 😊smiler hi hi😁 men jeg vil da fortsætte indtil flasken er tom. Mvh Søren glædelig jul🎄🎁🎄🌟❤️

Resposta da Canavita
Er lige startet på deres 40%, der var lidt forlænget ventetid på forudbestillingen men fin kommunikation hele vejen.
Har ikke opnået effekten endnu, så kan ikke bedømme virkningen allerede.

Resposta da Canavita
Jeg er så tilfreds med,canavita. Det virker glmrende.
Giver alle stjerner
9g så har de tit rabat

Resposta da Canavita
Disse dråber havde ingen effekt på mig, så det var spildte penge…🤔

Resposta da Canavita
Har ikke modtaget min bestilling😡det er en måned siden jeg bestilte

Resposta da Canavita
Super god service fra jer og fik god vejledning hele vejen..
Selve produktet har på ingen måde virket, har hverken fået mere ro eller sovet bedre om natten..
Så fin service..2stjerner
Men jeres produkt, 0 stjerner..

Resposta da Canavita
Jeg er virkelig godt tilfreds med min oplevelse med CBD-olie. Efter jeg begyndte at bruge den, har jeg mærket en tydelig ro i kroppen, som gør en stor forskel i min hverdag. Derudover har den givet mig en rigtig god nattesøvn, som jeg længe har haft problemer med.
Alt i alt er jeg meget positivt overrasket og kan varmt anbefale CBD-olie til andre, der ønsker mere ro og bedre søvn.

Resposta da Canavita
Nu er det prøvet og jeg har konstateret at det er ren snakeoil....fup og fidus. Kan kun håbe at andre ikke falder for tricket som er lige så gammelt som handel selv. Nej hampolie hjælper IKKE på smerter og nej jeg er ikke komplet idiot og tror at bare jeg æder noget mere så kommer virkningen nok. Svindel og humbug det er hvad det er.

Resposta da Canavita
Det hjælper lidt på smerter, men ikke nok, så jeg skal nok op i styrke 40% måske

Resposta da Canavita
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.