Carclean.com Avaliações

3.670
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruime keuze, onwijs vriendelijke en enthousiaste medewerkers, goede klantenservice en omdat men niet aan één merk gebonden is, kan men objectief en doelgericht adviseren. Tevens een prachtige sho... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Koop echt al jaaaaren bij carclean. Fijn ook dat ze even wachten zodat je eventueel nog wat kunt aanvullen. Duidelijke product uitleg mocht dit nodig zijn, de juiste merken op voorraad. Mocht... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een ongelooflijk fijn bedrijf. Ze staan altijd voor je klaar om hulp te bieden en uitleg te geven. Ze hebben zelfs 'even' een vlek uit mijn lak gepolijst. Vriendelijk, behulpzaam en toproducten!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Carclean is een fijn bedrijf, niet vanwege het aanbod van producten maar vanwege de behulpzame medewerkers. In mijn geval Johan! Ik had hele gekke vlekken op mijn band, waarna Johan de tijd nam... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mecânica de Carros
  2. Serviço de Motorista

Informação fornecida por fontes externas variadas

Je houdt van auto’s. Je wilt jouw mooie auto goed onderhouden. Maar waar haal je in één keer alles wat je nodig hebt, wanneer jij dat wilt? Bij de beste shop die ook nog eens snel levert. Bij Carclean.com!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(3.670)

15 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede producten en goede service!

Bij Carclean hadden ze een goed en vermakelijk filmpje gemaakt over het schoonmaken van een cabriodak, mijn aanstaande klusje. Ik de producten besteld uit die video, maar 1 was niet leverbaar, dus wat anders besteld. Nog wel even een mailtje erachteraan gestuurd. Werd ik daarna gebeld, want de vervangende borstel die ik bestelde was wel erg hard voor een cabrio dak. Oh en het impregneermiddel was niet voor een stoffen dak, maar voor een vinyl dak, foutje zeker? Alles netjes gecorrigeerd door ze en de producten kwamen de volgende dag. Werkte ook nog eens ideaal, dus heel tevreden!

29 de outubro de 2024

FANTASTISCH BEDRIJF

Het is geen goede ervaring, het is een FANTASTISCHE ervaring welke ik heb gehad tijdens het bestelproces.

Heb allereerst korte tijd geleden een vraag gesteld over de polijstmachine. Vervolgens ben ik eergisteren weer op hun website wezen kijken en wat producten bij elkaar proberen te verzamelen. Uiteindelijk toch maar via de app mijn uitgebreide vragen gesteld. Kreeg keurig netjes voor al mijn vragen een antwoord met een verwijzing naar het product.

Ik had toch wat meer vragen achteraf, dus mocht ik even bellen en kreeg ik een uur lang stap voor stap per product uitgelegd waarom en waarvoor het gebruikt mag worden.

De avond toch weer wat video's bekeken van Carclean en dit keer de mail gepakt om weer een aantal vragen te stellen. Vandaag weer telefonisch contact gehad met Johan. Weer een uur aan de lijn met vragen van mijn kant. Kreeg netjes alles uitgelegd en er werd gewoon tijd voor je genomen, geluisterd en advies gegeven op maat.

Ik was al fan van het bedrijf geworden nadat ik ze tegenkwam op Youtube, maar de echte ervaring met het bestelproces heb ik eerder niet zo mogen ervaren. Top service, vakbekwame en hele aardige mensen.

6 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldig bedrijf!

Wat een geweldig bedrijf! Als je belt om advies te vragen, nemen ze uitgebreid te tijd voor je en je merkt aan alles dat ze oprecht adviseren wat het beste voor je is (en niet wat het beste vuur hun eigen winst). Bovendien zijn ze ook niet duur. Als ik spullen nodig heb voor onderhoud voor mijn auto of caravan koop ik die bij carclean.com en ik ben nog nooit teleurgesteld.

25 de setembro de 2024

Goede webshop

Goede webshop met veel mensen die zelfde passie delen en hierdoor reviews erg betrouwbaar. Puntje voor verbetering is het retourbeleid, als gedeeltelijk geretouneerd moet worden, betaal je zelf de verzendkosten. Hierdoor splits ik vaker bestellingen op zodat ik het kostenloos terug kan sturen...

23 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorgen tegenwoordig met een vage…

Bezorgen tegenwoordig met een vage partij. Heel de avond gewacht, ben ik volgens hun ineens niet thuis. Nu kan ik 3(!) dagen wachten tot een nieuwe bezorgpoging. Absurd, laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Heel jammer, want was echt top altijd

2 de agosto de 2024
logotipo da Carclean.com

Resposta da Carclean.com

Hi Cedric,

We delen jouw frustratie, want dit hoort inderdaad niet. We hebben Trunkrs gevraagd om een reactie.

Maar, Trunkrs is geen vervanging voor PostNL bij ons, je kunt dus nog steeds met PostNL laten verzenden. Die keuze vind je ook terug in de checkout bij ons. Trunkrs hebben we een paar maanden terug juist als extra keuze toegevoegd, maar niemand is verplicht om daar gebruik van te maken.

Dus de volgende keer PostNL aanklikken en dan is het als het goed is weer top als altijd!

Deze ellende gaan we natuurlijk voor je oplossen en zien we je daarna dan toch weer snel?

Tim

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gesponsord bedrijf ??

Monello en McGuiar's wordt veel gepromoot door dit bedrijf, is het allemaal objectief. Jammer was best een aardige club.

27 de julho de 2024
logotipo da Carclean.com

Resposta da Carclean.com

Ha Ed,

Je bent vast om iets anders boos of teleurgesteld? Want wij worden niet door Meguiar's gesponsord en Monello komt al sinds 2008 gewoon van ons vandaan. Daar is niets aan veranderd.

We zijn nog steeds een leuke club (vinden wij dan!) Ook daar is niet zoveel aan veranderd, zelfs de mensen werken al jarenlang hier!

Maar zelfs als het wél zo zou zijn (die sponsoring enzo) is dat dan die 1 ster waard? 🤔

Tim

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service met een hoofdletter S!!!

Vandaag voor het eerst naar CarClean in Berkel Rodenrijs geweest. Had ze op internet gevonden. Ik had wat tips nodig met betrekking tot het gebruik van allerlei producten voor het reinigen van mijn auto. Ben daar super goed geholpen en van advies voorzien. Men nam ruim de tijd voor mij en was totaal niet 'opdringerig'. Absoluut een aanrader voor alles dat je nodig hebt voor het schoonmaken van je auto!

2 de julho de 2024

Goede producten, snel geleverd

Onlangs een aantal producten besteld. O.a. van Poor Boys World. Dit naar aanleiding van de demonstratie op YouTube. Snel en keurig geleverd. Boven een bepaald bedrag, vervallen de verzendkosten. Klasse bedrijf.

21 de junho de 2024

Très bonne réactivité et compréhension

Il y a eu un petit problème avec le transporteur, le colis a été endommagé et retourné à l'expéditeur.
Le lendemain, j'avais déjà mon nouveau colis !

Très bonne réactivité et compréhension

10 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, eerlijke prijzen. Carclean is mijn go-to webshop voor autowas producten!

17 de maio de 2024

Snel en netjes TOP.

Voor het eerste keer besteld vandaag binnen gekomen. Goed en netjes ingepakt. En ook goede prijzen. Top ik raadt iedereen om hier te bestellen.

20 de fevereiro de 2024

Top bedrijf

Ik bestel al jaren enkele keren per jaar mijn materiaal bij carclean. Zelfs mijn AVA hogedrukreiniger komt vandaar.

Het is niet dichtbij dus ben er nog nooit geweest, maar als je vragen hebt krijg je steeds snel een gepast antwoord.

1 keer een probleem gehad met een foamlance, maar is zeer snel en netjes opgelost zonder verdere vragen.

Groot aanbod, competitieve prijzen en gelukkig regelmatig leuke acties.

17 de fevereiro de 2024

Top winkel!

Deze (web)winkel weet wat service is, verkopen goede producten tegen een eerlijke prijs. Ze nemen ook de tijd voor jou als klant en geven eerlijk advies, zonder gladde marketing. Ze maken ook leuke video’s waar je veel van kan leren met leuke humor! Dat is toch #supermooi?
Deze staat stipt op nummer 1 en met de producten van Carclean maak je je auto echt fabrieksnieuw voor een eerlijke prijs!

27 de janeiro de 2024

Geweldige zaak, fijne service

Ik had een foamlans van Monello los besteld, zonder bundel. Dit puur omdat ik niet wou wachten tot de bundel op voorraad was.

Nog geen week later zag ik dat hij weer op voorraad was, en heb ik Carclean gemaild. Ze reageerden heel snel met dat ik de foam voor de bundelprijs mocht kopen.

Ook hebben ze mij geholpen met de juiste koppeling vinden voor mijn hogedrukspuit, en geven ze altijd uitgebreid advies als je vragen hebt.

Ik kan deze website aan iedereen aanraden, al is het alleen maar voor de fijne service die ze leveren. Het grote assortiment en het merk Monello zijn voor mij ook redenen om
bij Carclean te kopen.

1 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb net mij produkten ontvangen …

Ik heb net mij produkten ontvangen zeer goed verpakt en het ruikt lekker ook zitten er gratis cadeautjes bij ook vind ik de cleanriders leuk om te bekijken mensen die weten waar ze het over hebben en brengen het op een leuke duidelijke manier in beeld. Ook de produkten erg goed

24 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is wat een webshop moet zijn

Dit is wat een webshop moet zijn. Uitgebreid assortiment, lage prijzen en meteen verzonden tot 20:00. Vaak ook nog een leuke aardigheidje bij je bestelling ook. Nu 3x besteld en t was 3x top. Ook een erg handig forum en youtube kanaal over alle producten en hoe ze te gebruiken.

19 de julho de 2023