Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nadat er een fysiek probleem (buiten huis om) is ontstaan met de aansluiting buiten op straat viel mijn Internet weg en bleef slecht en haperend. Na verschillende monteurs over de vloer gehad t... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Servicos Públicos Habitacionais
  2. Provedor de internet

Hallo, wij zijn Budget Internet, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten.

Informações de contato

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Slecht

Slecht ! CHAT IA is zo slecht! En ze zijn O slecht bereikbaar! Plus ze maken betalingsregelingen die niet uitgevoerd worden ! Want je krijgt gewoon een herinnering met boete om het bedrag in een keer te betalen! Plus ze sturen je sms’jes dat je met spoed moet betalen. HEEL SLECHT BEREIKBAAR!

23 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichting door incomplete apparatuur!!!

Vandaag 18-3-2026, is de monteur geweest om internet en tv te installeren. Volgens hem kon mijn tv kastje niet aangesloten worden, omdat er geen aansluiting voor was. Hij zei dat er een versterker tussen moest, want anders had ik geen tv en internet.
Toevallig had de monteur nog iets in de auto liggen!!
Bij het afsluiten van mijn abonnement stond nergens, dat ik zelf extra apparatuur erbij moet kopen, omdat de tv anders niet kon aangesloten worden. Heden 18-3-2026,ook een klacht ingediend bij medewerkster Andrea en zij zou dit intern uitzoeken. Tegen de monteur heb ik ook gezegd dat ik geen extra kosten ga betalen voor apparatuur, die niet conform de aanmelding zijn gegaan. Ik vind het ronduit schofterig om de "nieuwe klant" zo voor het blok te zetten met kosten die niet van te voren zijn aangegeven door Budget internet en TV bij het aanmelden voor een aanbieding voor internet en TV, n.b. via "breedbandwinkel" waar ik ook vaste klant ben.
Ik verwacht van Budget internet en TV dat zij de extra kosten voor hun rekening nemen, want zij maken in principe gebruik van het KPN netwerk en dat netwerk zou gewoon genoeg moeten hebben aan de toegestuurde apparatuur lijkt mij. Niet dat de nieuwe klant ineens apparatuur erbij moet aanschaffen, want dat zei de monteur ook nog, u kunt het ook zelf “ergens” kopen.
Dan moet je zelf ergens kijken waar je zoiets kunt kopen, waar je geen eens verstand van hebt.

Dat is eigenlijk pure chantage, omdat niemand wil overstappen met tot gevolg dat je ineens geen internet hebt of geen TV meer kunt kijken, vanwege te weinig apparatuur. die compleet zou moeten zijn.

Dan zit je dagen zonder TV en en internet en dan ook nog eens extra kosten maken, kan je een nieuwe klant toch niet mee opzadelen.

Hoop dat jullie dit oplossen en anders zijn jullie zelf in gebreke, omdat dit niet conform de aanmelding via Breedbandwinkel en de aanbieding met een "draadloos wifi modem" is gegaan.
Nergens staat aangegeven, dat je dit moet aanschaffen of extra moet betalen, zelfs in de handleiding is geen sprake van een versterker.

De monteur had zijn werk gedaan, conform de afspraak en gratis en wilde daarvoor een handtekening, Nu beweren ze dat ik akkoord ben gegaan met het zelf betalen van de versterkers en dat is NIET het geval. Ik had al aangegeven, dit in een klacht te deponeren bij Budget internet.
Dit is gewoon oplichten!!!

NB. in de meterkast zag ik, dat er ook zo'n stekkerdoos" DVS 1200" op het modem was aangesloten!!! Dus nu een bekabelde modem en een bekabeld internet!! Nix draadloos wifi!!!

18 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel slecht en de klantenservice…

Heel slecht en de klantenservice helemaal niet aardig hij heeft de telefoon op hangen toen ik bezig met hem aan te praten . Mijn vraag was de WiFi Heel erg traag hij wil geen antwoord geven
Alstublieft niet naar deze bedrijf over stoppen het is echt slecht

18 de março de 2026

Beste Maha,

Dankuwel voor uw eerlijke review! Heel naar dat u zo een slechte ervaring heeft met onze klantensevice en al helemaal als u problemen ervaart met uw wifi verbinding. Wij proberen altijd correct onze klanten te woord te staan, dus jammer dat u dat niet ervaren heeft. Wij willen graag met u meekijken en vragen u daarom graag uw gegevens op te sturen via een van onze sociale media kanalen.

Storing en slecht bereikbare Helpdesk

Na verschillende monteurs over de vloer gehad te hebben die niks konden doen (begrijpelijk als het probleem buiten huis is) en steeds langdurig telefonisch wachten op contact met de helpdesk.

Nu Budget beweert dat de storing verholpen is heb ik nog steeds geen verbinding.

Inmiddels besloten om na meer dan 2 weken geen verbinding het contract op te zeggen.

16 de março de 2026

Beste MZ,

Dank u wel voor uw review. Wat naar dat het nog niet gelukt is om geen internetverbinding te hebben. En normaal als er een storing lijkt te zijn die langer als een week duurt bieden wij u een noodpakket aan waarmee u alsnog internet kunt gebruiken. Als u dus nog steeds een probleem ervaart zouden we u willen vragen om contact met ons op te nemen via 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik zal morgen zelf voor zoveelste keer…

Ik zal morgen zelf voor zoveelste keer telefonisch contact opnemen om probleem te bespreken. Maar als jullie niet met oplossing komen aan einde van gesprek of dat het probleem is opgelost, wordt het contract opgezegd zonder extra kosten

12 de março de 2026

Beste Ri,

We vinden het vervelend om te lezen dat u aanhoudende problemen ervaart. Zou u ons een persoonlijk bericht kunnen sturen op social media, dan kunnen we samen kijken naar een oplossing!

Met vriendelijke groet
Budget Internet.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Afwezige Communicatie van ADSL naar Glasvezel

Communicatie van monteurs, internet en energie gaat vanuit verschillende namen en internetafzenders. Iets terugvinden valt dan niet mee want je moet onder 5 verschillende marketing termen iets zoeken. Maar overgang van ADSL naar glasvezel ging echt slecht. Ooit een email gehad(eerste had een nummerieke datum, kan ook van KPN afkomstig zijn geweest) daarna nooit meer iets gehoord. Zat ik in andere kant van het land voor mantelzorg wordt een (naar later bleek overbodig ) pakketje opgestuurd waarna ik opvang hiervoor moet regelen. Kon pas na 4weken een monteur regelen en dat bleek ook enorm weinig werk te zijn. Overigens ging monteur niets vastschroeven en ook geen stopcontact in stoppenkast aanleggen.
Communicatie met monteur gaat dan ook onder weer een ander email adres. Echt onduidelijk en onoverzichtelijk

De bediening van de TV is ook wat onduidelijk. Snap niet waarom informatieopvragen zo onhandig is. Zou toch graag Yotube filmpje zien waarin alles uitgelgd wordt want vraag me af of dit nu echt de goede werking is.

10 de março de 2026

Beste Andre,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de communicatie zo onduidelijk is gegaan... Het klopt inderdaad dat energie en Internet verschillende contactgegevens hebben omdat de communicatie via verschillende afdelingen gaat en dit niet vaakt overlapt.

We willen ook onze excuses aanbieden voor de vertraging bij het aansluiten van het glasvezel. Onze monteurs sluiten dit kosteloos aan om ervoor te zorgen dat dit altijd goed gaat en er geen problemen ontstaan wanneer de installatie fout gaat. Zij kunnen vaak echter geen stopcontacten aanleggen.

Mocht u nog vragen hebben over hoe het televisiekijken werkt willen wij u graag naar onze klantenservice doorverwijzen. Zij helpen u graag en staan voor u klaar om enige vragen te beantwoorden en zijn te bereiken op 020-2055555.

Budget Internet

Nooit meer Budget

Zeer slechte bedrijf .al 2 maanden verhuizing doorgegeven .montour ging naar het oude adres. 2 maanden zitten wij zonder TV en internet .uren aan het telefoon gezeten en rechter hand weet niet wat linker doet .zij geven KPN de schuld .verhuizing niet in hun systeem verwerkt na 2 maanden . Ga naar KPN of ziggo .zijn zijn loop jongen van KPN met heel slechte service .hier nooit meer .

9 de março de 2026

Beste Rens,

Dank u wel voor uw review. Wat naar dat uw verhuizing niet goed was gegaan. Wel vreemd dat u 2 maanden zonder TV en internet heeft gezeten. Want als iets wat langer als een week lijkt te duren bieden we gelijk een gratis noodpakket aan waarmee u onbeperkt internet en TV kunt kijken. En dat bieden we dan gelijk uit onszelf aan. We wensen u veel plezier toe op uw nieuwe adres en dat u daar nu goed kunt genieten van onze diensten.

Maandelijkse Storingen tv internet

Steeds als bijna de factuur betaald moet worden gaan ze expres je verbinding van tv en het internet blokkeren. Het begint nou te opvallen als een maandelijks probleem. Plus mijn kosten tv en internet zijn lichtjes verhoogd zonder enige aanleiding. Maand 6 dit jaar eindigt mijn contract. Denk eroverna om echt te gaan overstappen. Je kan je factuur niet eens betalen via hun app. We leven in 2026 niet in 1996.

8 de março de 2026

Hi Sander,

Dankuwel voor uw eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat u dit zo ervaart.

Blokkades op de diensten gebeurt alleen wanneer een factuur langer dan een maand onbetaald blijft. Daarnaast worden eventuele prijswijzigingen altijd volgens de geldende voorwaarden toegepast.

Wilt u ons een bericht sturen via één van onze social media kanalen met uw gegevens? Dan kunnen wij dit verder voor u controleren en toelichten.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vooraf huiswerk wel belangrijk!!

LS.
Als cliënt van Budget-Energie leek het ons wel aantrekkelijk om ook Budget-Thuis alles in 1 TV /Internet toe te voegen aan ons huidige Energie pakket.
Als prettige bijkomstigheid bleek de wervende lage prijs van de aanvullende glasvezelaansluiting nauwelijks te weerstaan.
Welnu, dit waren dan de loftuitingen maar de realiteit blijkt toch wat weerbarstiger want de door mij helaas genegeerde kenmerkende beoordelingen weerspiegelen een matig presterende provider.
Het kwaliteitsgehalte van ons TV/Internet pakket is zeer teleurstellend en aantoonbaar ontoereikend trots alle aanpassingen.
De veelvuldige dagelijkse storingen waarbij internet/wifi uitvallen veroorzaakt forse irritatie.
Niet verrassend dat deze veel voorkomende klacht als een rode draad de talrijke negatieve reviews teistert en waarbij de door Budget-Alles in 1 geroemde KPN betrouwbaarheid als ondersteunende vlag de lading bij lange na niet dekt.
Aangezien telefonisch contact met de klantenservice een dagtaak oplevert buiten de onverstaanbaarheid van sommige medewerkers is ook niet bepaald uitnodigend.
Maar wat dan wel? Tja, de tamtam dan maar in de vorm van een intern bericht sturen. Maar 1 ingevuld formulier moet toch genoeg zijn? Nou, niet bij Budget-Thuis want zelfs na 3 ingevulde formulieren geen reactie terwijl Naam-Mobiel- E-mail en Klacht duidelijk is omschreven en schreeuwen om beantwoording.
Vooral niet reageren naar je teleurgestelde klanten toe is schijnbaar het credo.Wellicht dat Trustpilot wel wat deuren opent.
Gaat dit nog goedkomen Budget-Thuis alles in 1?

6 de março de 2026

Beste Patrick,

Dankuwel voor uw eerlijke en uitgebreide review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met uw TV- en internetpakket zo teleurstellend is en dat u storingen ervaart met uw verbinding.

Storingen zoals u beschrijft horen uiteraard niet de bedoeling te zijn. In dit soort situaties is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de verbinding, installatie en apparatuur om de oorzaak te achterhalen.

Wij kijken dit graag samen met u na. Wilt u ons daarom een bericht sturen via één van onze social media kanalen met uw gegevens? Dan kunnen wij uw situatie erbij pakken en u verder helpen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slordige service, Valse afspraken & Geld weg!!!

Let op: Veel tekst, want er is ook veel mis met dit bedrijf!

Toen ik mijn abonnement wilde opzeggen belde ik naar de klantenservice en sprak ik een medewerker. Deze medewerker zei dat hij (nadat ik met dit verzoek dus aangaf) mijn abonnement zou beëindigen en dat het stop na de resterende maanden volgens het contract. Ik ging namelijk overstappen. Hij zei dus dat hij het zou regelen en dat het geregeld wordt. Er werd niet om een schriftelijke bevestiging of iets gevraagd. Mijn abonnement zou dus nog enkele maanden aflopen.

Na een langere tijd viel mij opeens op dat mijn automatisch incasso betalingen gewoon door bleken te zijn gegaan, na die aflopende maanden en dus voor een langere tijd na eindperiode. Het was dus helemaal niet opgezegd maar gewoon automatisch verlengd!
Nadat ik weer belde, melde een andere medewerker dat ik blijkbaar een formulier zou hebben ontvangen waarop ik nogmaals schriftelijk zou moeten opzeggen en bevestigen.

Dit is mij nooit verteld en ik heb deze mail ook nooit gekregen!!!! Ook niet in mijn spam of iets.

Dus hoe kan ik dit nou weten?? Als ik dit wist had ik wel nog actie ondernomen en het in de gaten gehouden.

Ze zeiden dat dat alleen telefonisch opzeggen niet mogelijk was toen en dat het schriftelijk bevestigd moest worden. Maar deze medewerker die dit zei kon nu blijkbaar opeens wel mijn abonnement telefonisch opzeggen. Toen kreeg ik opeens wel een schriftelijke melding dat het ook daadwerkelijk was opgezegd. Vind ik ook maar apart.

Ook was het klachtenformulier systeem echt een "van het kastje naar de muur situatie". Ze zeiden dat ze de gesprekken niet konden terugluisteren, maar konden wel noemen dat ik blijkbaar met een vrouwelijke medewerker toen zou hebben gesproken bij het opzeggen. Hier klopte niks van, want ik had een mannelijke medewerker gesproken. Dus geen idee wat ze hier nu aan het verzinnen waren. Toen ik een klacht stuurde werd het echt niet fatsoenlijk gelezen en kon ik niet meer reageren op de klachtmail waardoor ik weer meerdere keren opnieuw contact moest opnemen.

Uiteindelijk sprak ik een medewerker die eindelijk wel het totale verhaal kon begrijpen, maar ze konden het blijkbaar niet meer crediteren, omdat er nergens een schriftelijk bewijs van de opzegging was. Er is dus blijkbaar überhaupt niks van mijn eerste aanvraag en bevestiging genoteerd.

Dus als een medewerker na telefonisch opzeggen zegt dat diegene het regelt maar niet doet, blijft mijn abonnement toch langer doorgaan en kan dit niet worden terugbetaald omdat er geen schriftelijk bewijs van opzeggen is.

Ik had later teruggekeken en helaas toen pas zag ik dat het na de eindperiode nog langer is doorgegaan. Ik ging er namelijk vanuit dat het geregeld zou worden omdat de klantenservice zegt dat ze het gaan regelen, maar blijkbaar kun je als klant niet meer vertrouwen op woorden vanuit deze klantenservice.

Ook hiervoor weggegaan bij budgetenergie, omdat ik niks meer met dit bedrijf te maken wil hebben.

Schriftelijk bevestigingen eisen anders krijg je deze luie onzin!

28 de janeiro de 2026

Beste Cyril,

Dankuwel voor uw eerlijke review! Heel erg dat u een nare ervaring heeft met de klantenservice en dat u heel ontevreden bent weggegaan van ons. Dat is natuurlijk niet de service die wij willen bieden aan onze klanten. Wij zijn cntiny bezig onze processen te verbeteren en nemen uw feedback zeker mee.

Budget Webcare Internet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Internet speed not reliable. Bad connection

I got this connection 2 months back. 1 Gig fiber optic connection. Max sped I got was 260 Mbps but 90% of the time it is 60 or less than 60Mbps. And frequent disconnections. If you need to be connected to internet just sit next to the modem, that's the only option!! Non of the extender will get internet to pass on to the next floor. And the response from customer care is worst than the internet speed.. For some reason first 14days I did not see any disconnections.. After getting into the contract period it all started.. So just don't fall for this low price label it's worst than dial up internet speed!! They can't fix the speed even after they tried 2 times and still it's slow as 2g or dial up era!!

The technical team is trying to fix it for more than 30 days and no luck!!! They simply ask me to remove all other device from the modem and check on the wired connection, it will be faster at that moment, in sometime again it will be very slow, Also they will not check the wifi strength of the router. It's not even a wifi 6 router for a 1 Gig connection. ideally you should not charge me for the days I had trouble with this connection and it will be almost every day!!

I am calling the customer care almost everyday and repeating the same task which they know on every call, only if you go through the situation you will understand the pain of the customers.

1 de março de 2026

Dear Mani,

Thank you for your honest review. We are sorry to hear that you are experiencing unreliable internet speed and connection issues.
In your case, there may be a technical issue or something that needs further checking regarding wiring, modem, or installation. We would like to investigate this and try to solve the problem together with you.

Please contact our customer service by phone or send us a message via one of our social media channels so we can assist you further.

Kind regards,

Kutzooi

''Hoe kan dit bedrijf zich verbeteren?''
Door gewoon te stoppen en de wereld een betere plek te maken daardoor

2 de março de 2026

Beste Laura,

Dankuwel voor uw reactie. Jammer dat u dit zo ervaart. Wij nemen feedback altijd serieus en blijven werken aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Mocht u specifieke punten hebben waar wij volgens u kunnen verbeteren, dan horen wij dat graag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik vind t heel jammer dat ik bij budget…

Ik vind t heel jammer dat ik bij budget heb contract aangesloten ik ga mijn best doen om deze internet te gooien want ik heb heel erg slecht internet en als ik klantenservice belt hahahah niet denken dat ze jou gaan helpen dus beter niet doen
Goud advies niet iets aansluiten

27 de fevereiro de 2026

Resposta de Budget Internet

Hoi Mila, bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat jij slecht werkende diensten hebt. Dat is niet wat je van ons mag verwachten. Onze klantenservice staat juist voor je klaar om je te helpen! Zou je ons nogmaals willen bellen op 020-2055555. We helpen je graag verder. Groet, Budget Internet

Goedkoop of duurkoop

We dachten heerlijk, mooie prijs! De monteur kwam aansluiten en zei dat tv kijken via de app net zo goed werkt als via de TV ontvanger. Niets is minder waar. Stilstaand beeld, geen tv, App opnieuw downloaden en ga zo maar door. Gebeld met helpdesk en kregen als antwoord, we geven alleen garantie op bedraad tv kijken.
Zo blijkt maar weer: "goedkoop is nog steeds duurkoop".

26 de fevereiro de 2026

Resposta de Budget Internet

Beste Bernadette, Dankuwel voor uw eerlijke review! Wat jammer dat u stilstaand beeld ervaart via de ITV app. Wij zouden toch graag verder voor u wilen troubelshooten om dit probleem te verhelpen. Kunt u ons een bericht sturen via onze social media kanalen, zodat we hiernaar kunnen kijken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Goedkoop is duurkoop! Al maanden storing...

Heb al maanden storing in de internetverbinding. TV en internet vallen regelmatig uit. Hier heb ik al enorm vaak over gebeld, en lang in de wacht gestaan totdat ik contact kreeg. Na bezoek van monteurs en vele testen en vervangen van apparatuur tot op heden nog steeds niet opgelost! Van een onafhankelijke adviseur heb ik begrepen dat het netwerk wat ze inkopen bij KPN niet voldoende is en dus geen kwaliteit kunnen leveren. Je wordt zo lang mogelijk aan het lijntje gehouden.

23 de fevereiro de 2026

Beste Bianca,

Bedankt voor uw review en we vinden het vervelend om te lezen dat u al zo lang storing heeft. Het is niet de bedoeling dat u hier zo lang last van heeft en we willen dit graag voor u oplossen. Zou u ons een bericht kunnen sturen op Instagram of Facebook? Zo kunnen wij uw gegevens vinden en zoeken naar een oplossing.

Budget Beloftes nakomen

Ik ben na 6 jaar, eind december overgestapt van Budget alles-in-1 (internet, TV en bellen) naar een andere provider om financiële redenen. Ik had sinds 2017 NLEx als provider, in 2019 ging NLEx over in Budget. Ik kreeg in 2017 van NLEx alle apparatuur in 1 doos, inclusief een internet versterker. Nu, bij het beëindigen van mijn abonnement bij Budget alles-in-1, werd mij gevraagd de verschillende componenten van de apparatuur terug te sturen naar 3 verschillende adressen, waarvan ook nog es 1 betaald. Ik was er niet blij mee dat ik zelf moest betalen voor het versturen van de internet versterker en heb de klantendienst daarover gecontacteerd. Eerst werd mij verteld dat de reden was dat de internet versterker terug moest naar het adres van NLEx in Amsterdam, maar met een beetje zoeken, kwam ik er achter dat het betreffende adres (Regulier Dwarsstraat, Amsterdam) het hoofdkantoor is van Budget. Toen ik daarop wees bij de klantendienst, werd ik vervolgens 19/1/26 thuis gebeld door een medewerkster van de klantendienst, met het bericht dat ik de verzendkosten alsnog terug zou krijgen. Ik was daar blij mee, maar we zijn meer dan een maand verder en ook 2 herinneringen (per e-mail) aan de klantendienst van Budget, en ik heb nog steeds die verzendkosten niet ontvangen. Budget belt mij persoonlijk met een belofte en vervolgens wordt die belofte niet ingelost. Zij hopen wellicht dat ik het vergeet.

Opvolging nav de respons hieronder.
Ik heb hier al 3 emails over geschreven. Ik ben het eerlijk gezegd een beetje zat er achteraan te zitten, nu weer via social media. Van he kastje naar de muur en terug. Wordt er bij jullie wel gecommuniceerd? Ik heb er eerlijk gezegd weinig zin, noch vertrouwen in nu weer opnieuw te beginnen via social media. Ik vraag me wel af waarom de moeite gedaan wordt mij hier thuis over te bellen en er dan niets van komt van die beloftes.

19 de janeiro de 2026

Beste Nara,
Dank u wel voor uw eerlijke review. Wat naar dat u er zolang achteraan heeft gezeten. Onze excuses voor het ongemak.

We verzoeken u vriendelijk om onz een bericht te versturen via onze social media kanalen , zodat we dit achterna kunnen.

Groetjes,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit aangesloten geweest door fouten…

Nooit aangesloten geweest door fouten van hun.
Direct modem teruggestuurd en nu proberen ze daar munt uit te slaan door te zeggen dat ze hem niet hebben ontvangen.
Al vanaf 14 dec. Bezig
Waardeloos bedrijf kijkt u uit aub.

21 de fevereiro de 2026

Resposta de Budget Internet

Beste Eric, Wat vervelend dat u een slechte ervaring met ons heeft. Als u daarvoor open staat willen we graag dit nader onderzoeken. Kunt u ons graag een bericht sturen via onze social media kanalen.

Budget Webcare

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.