Fantastisk tøj, lækkert design og super kvalitet. Til forskel for de fleste andre plus size tøjmærker følger der et målskema med hver eneste style. Det gør det meget nemt at handle online. Meget hjæl... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har længe været trofast kunde hos Carmakoma. Lækkert tøj, god kvalitet, god pasform, og super god service. Bestilling og levering er smertefrit. Det samme kan jeg sige om de gange jeg har returneret,... Ver mais
Carmakoma byder på fremragende designs i de lidt større størrelser. Fede styles, god pasform og et opgør med de triste designs, hvor man bare har lagt lidt ekstra vidde eller længde på uden hensyn til... Ver mais
Jeg er vild med mit Carmakoma-tøj. Det løfter simpelthen stilen så meget, også når man er en stor og fyldig pige. Kunne skrive alt mulig positivt om stil, attitude og pasform, men det er der rig... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Carmakoma designs trendy fashion clothing for curvy, plus sized women. With carmakomas fashionable clothing women with curves have great opportunities to enjoy their beautiful body and mirror.
Informações de contato
Gl. Klausdalsbrovej 493-495, 2730, Herlev, Dinamarca
- +45 72302024
- info@carmakoma.com
- www.carmakoma.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
både og..
Havde båd en god og en lidt kedelig oplevelse ved at handle hos carmakoma. Købte en trøje med sådan nogle metal kæder der hang ved skuldrene. Den måtte ikke rigtig vaskes, og kæderne faldt af der hvor de var sat fast. Og med en pæn hverdags trøje, er der også behov for at få den vasket. Så det syns jeg var lidt problematisk. Da det gør at jeg ikke bruger den så meget, som jeg gerne ville. For den er nemlig rigtig pæn, og har et rigtig godt snit til piger med lidt hofter.
Elsker stilen, servicen og ALT ved carmakoma
Førte gang jeg opdagede carmakoma var reaktionen; ENDELIG, nogle designer der forstår at kurvede pige også vil være smerte og ikke gå klædt som en 60 årig. Jeg har flere gange handlet over deres webshop og der har aldrig været problemer. Hverken med levering, betalingen eller hvis der var problemer med produkterne. Der er altid blevet taget hånd om problemerne. Jeg kan kun sige fantastisk butik og TAK fordi i har skabt jeres fantastiske tøj :)
Fede design til sexede curvede kvinder
Er sindsyg vild med Carmakoma design, enderlig design der henvender sig til yngre kvinder med lidt sexede curver - som gerne vil følge moden trods de ekstra kilo.
Let at handle på nettet - go service - alt i alt GODT!!!
Cool designs og cool service
Siden jeg blev introduceret til Carmakoma, har jeg stort set kun handlet der... og har sat min lidt til at de skønne designere gang på gang designer cool designs med SUPER pasform - endelig kan jeg klæde mig som jeg føler mig - COOL!
Carmakoma super
Efter utallige køb, har jeg kun gode tilkendegivelser at videregive. Altid hurtig handel, altid mulighed for at returnerer og penge retur hurtigt på kontoen.
Der var lidt opstartsproblemer mht. det økonomiske, men ved mail koorespondance blev dette afklaret og ordnet.
Udover dette, har jeg personligt fået den mest fantastiske service. Coool firma, altid til at tale med
Mvh Henriette Vejlby
Excellent
You got style, your webpage is represents you, your clothes are affordable. Espacially your sale is awesome! I ordered from Germany and the shipping was very quick.
I cant tell anything negative.
Just looking forward for your new styles :)
Thank you very much! Finally i can dress so well as a plus size girl.
lisa
Elsker, elsker, elsker Carmakoma!
Jeg har købt tøj hos Carmakoma flere gange, og der har aldrig været problemer. På deres hjemmeside er der mulighed for at taste sine mål ind, så man får det perfekte fit - super service!
De har super design, perfekt til kvinder med kurver.
Superduper!
Endelig en nettbutikk med litt rock'n'roll feel for oss som ikke er pinnedyr ;o)
Mine erfaringer er bare positive, både service og tøy er perfekt!
Lækkert tøj, hurtig levering og god kundeservice!
Jeg har altid elsket CarmaKoma's tøj, men har tidligere mest handlet det på messer. Den ene gang jeg har handlet på nettet gik alt dog nemt og problemfrit! Leveringen var hurtig, information om pakken tydelige og alt va som det burde!
Som en ekstra bonus blev jeg desværre nødt til at sende en blazer tilbag der ikke passede, jeg har ingen scanner/printer så fik ikke lagt en kopi af fakturaen ved. Jeg modtog en mail samme dag som de havde fået pakken om at mine penge ville blive sendt tilbage til min konto, og dem havde jeg også den dag! Det kalder jeg hurtig og smertefri service, særligt når jeg ikke havde givet dem alle nødvendige information!
Super virksomhed!
Superlækkert tøj og netbutik der bare virker!!
Er sååååå vild med Carmakomas tøj og stil, og det virker bare så prof med deres netbutik, alle varer svarer til billederne, og man har dem i hånden få dage efter bestilling!!
Mange netbutikker kunne lære af Carmakoma <3
Skøn internetbutik
Jeg har handlet flere gange på Carmakoma og fået hurtig levering og svar på min henvendelse. Jeg har heller ikke haft nogen udfordringer med at returnere/bytte varer. Skønt tøj og god service.
Nemt og effektivt
Bestilte varer søndag aften og havde dem allerede tirsdag. Alt er som den skal være og jeg kan kun anbefale carmakoma :o)
super service
Hurtig levering. Bestilte kjole som så var udsolgt i den valgte str, de sendte derfor str mindre samt en retur seddel i tilfælde af den ikke passede. Fin service
Meget lang leveringstid - Forkert levering - manglende tilbagebetaling
Torsdag klokken 10:58 bestilte jeg tre kjoler.
På hjemmesiden fremgår, at ordrer bestilt før klokken 12 bliver afsendt samme dag. Leveringstiden er 1-3 dage oplyses det.
Mandag rykker jeg derfor for levering. Intet svar.
Tirsdag modtager jeg pakken, kun to kjoler er dem jeg bestilte.
Jeg leder (forgæves) efter et telefonnummer at ringe til - jeg ved jo nu, at mail ikke besvares.
Via krak finder jeg et telefonnummer hvor jeg får fat i en privatperson. Han henviser til et andet nummer, hvor der er telefonsvarer på.
Mange dage senere modtager jeg en mail med beklagelse over den forkerte kjole og de lover at sende den rigtige sammen med en returlabel.
Da denne kjole først kommer langt senere end lovet vælger jeg at sende det hele retur. Dette firma er simpelthen ikke værd at handle med.
Returlablen er klistret fast på en pose og jeg har derfor ikke kvitteringen for at det er mig der har afsendt den. På posthuset hjælper de mig med at stemple en kopi, så jeg kan dokumentere afsendelsen.
En uge efter de har modtaget pakken, får jeg så en kreditnota, men har stadig ikke fået mine penge retur.
Super oplevelse
Har netop handlet hos Carmakoma for første gang, men bestemt ikke sidste!
Nem og overskuelig shop, lynhurtig levering, lækker og anderledes indpakning og skøøøønt tøj, som jeg allerede nu ved, at jeg bliver vild med :-)
Hurtig fremsendelse af bestilte varer, dog passede varen ikke, og blev derfor sendt retur. Blot efter et par dage stod pengene tilbage på min konto. Så jeg kan kun anbefale web-shoppen...
Hurtig levering, lækker indpakning af tøjet. God, super venlig og meget hurtig hjælp med at bytte til korrekt størrelse. Tøjet er af rigtig god kvalitet og sidder flot.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Hurtig levering, ingen problemer med at få penge tilbage for returvarer. Og altid hurigt svar på eventuelle spørgsmål på mailen.
Desuden også virkelig gode produkter. Kan kun sige gode ting.
Super lækker butik
Hurtig levering og personlige råd på mail.
Lækkert tøj, som er super flot til "store" kvinder.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Skøn butik, der fortjener masser af stjerner.....
Har nu flere gange handlet ved Carmakoma og er fuldt ud tilfreds. Netbutikken er super godt opbygget med et lækkert udvalg. Hurtigt svar på mail og masser af god rådgivning. Lyn hurtig levering og alt tip top iorden. Helt sikkert min nye favorit butik på nettet...:o)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.