Carré Jewellery Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et Crescent armbånd m. amazonitperler. Flot armbånd, men armbåndet var meget løst i elastikken, så det sad ikke fast om håndleddet og der var store mellemrum ml perlerne. Tog forbi Carré b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skulle bytte 2 ringe jeg havde fået i julegave til en anden størrelse. Desværre kunne jeg kun få den ene ring, i den rigtige størrelse , men valgte så at købe et par øreringe. Men fordi ringene var... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde overset man kun bestiller én ørering afgangen. Så bestilte over to omgange med 12 timers mellemrum. Det søde personale som behandlede min ordre var heldigvis så venlige at pakke dem sammen... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

66 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastiske smykker

Fantastiske smykker! Dog ikke så fedt at man ikke kan bruge gavekort købt online i fysisk butik og omvendt…

29 de outubro de 2022

Super flotte smykker

Super flotte smykker. Og meget at vælge imellem
Super søde og venlige når man får beskeder og skal i kontakt med dem
Skriver pænt tilbage vedr ombytning af ring str

1 de setembro de 2022

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Der var en enkelt ting i min bestilling som ikke var på lager alligevel, men det tog Carré fint hånd om og vi fik justeret min bestilling.

7 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bad om at få det pakket ind

Bad om at få det pakket ind, som I tilbød mig, men da jeg åbnede pakken var dette ikke sket.

13 de junho de 2022

Kære Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke modtog gaveindpakning - det kan jeg virkelig godt forstå du har været utilfreds over. Vi har desværre oplevet en teknisk fejl på vores hjemmeside, med at gaveindpakningen ikke dukkede op på vores ordrebekræftelser, som så har betydet at vi ikke har kunne se, at du har ønsket gaveindpakning. Det beklager jeg virkelig mange gange.

Jeg håber stadig, at gaven faldt i god jord på trods af manglende indpakning. Igen, det beklager jeg!

Hav en fortsat dejlig dag, og en dejlig sommer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle med…

Altid en fornøjelse at handle med Carre. Super service og hurtig levering.

13 de junho de 2022

Kære Aase,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på, og det er altid så dejligt at høre fra vores søde kunder!

Hav en dejlig sommer🌞

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukke smykker i super kvalitet

Smukke smykker i super kvalitet. God, grundig og hurtig service både på web og i butikkerne. Fik mine hoops inden for tre dage fra online køb. Har købt carré i tyve år og er fast kunde af samme årsag. Har givet arven videre til mine døtre.

12 de junho de 2022

Kære Charlotte,

Årh, hvor er det bare skønt at høre, og især fra en stamkunde! Vi er meget smigrede over at have kunne få lov til at levere vores fine smykker til dig i tyve år, og nu også til din familie. Det er en utrolig stor kompliment, og vi håber vi kan få lov til at yde jer samme service fremover!

Hav en fortsat dejlig dag, og en god sommer!🌞

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejligt let at handle online og hente i…

Dejligt let at handle online og hente i butikken(Århus ). God betjening

11 de junho de 2022

Kære Bente,

Mange for din fine anmeldelse. Dejligt at høre at du er tilfreds med vores click and collect service, og vores betjening! Jeg håber smykket også faldt i god jord.

Fortsat god dag til dig, og god sommer!🌞

God kundeservice

Hurtig levering af varen. Flot indpakning. Sød betjening ved kontakt til kundeservice. :)

28 de maio de 2022

Kære Liselotte,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du er tilfreds med vores service! Vi håber på at kunne få lov til at yde den igen en anden gang.

Hav en dejlig dag, og fortsat god sommer! 🌞

Perfekt

Fine ørestikker. Hurtig levering.

28 de maio de 2022

Kære Birgitte,

Tak for din dejlige anmeldelse. Det er vi glad for at høre! Jeg håber, at du den dag i dag har fået masser af brug ud af dine nye Carré ørestikker.

Hav en fortsat dejlig dag, og god sommer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering , flot

22 de maio de 2022

Kære Iben,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du er tilfreds med din oplevelse hos os!

Hav en fortsat dejlig solskinsdag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service og hurtigt levering.

14 de maio de 2022

Kære C.,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med service og levering. Jeg håber også smykkerne er faldet i god jord. 😊

Hav en fortsat dejlig dag!

Kh. Anna // Carré Jewellery Kundeservice🌸

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais