Carré Jewellery Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et Crescent armbånd m. amazonitperler. Flot armbånd, men armbåndet var meget løst i elastikken, så det sad ikke fast om håndleddet og der var store mellemrum ml perlerne. Tog forbi Carré b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skulle bytte 2 ringe jeg havde fået i julegave til en anden størrelse. Desværre kunne jeg kun få den ene ring, i den rigtige størrelse , men valgte så at købe et par øreringe. Men fordi ringene var... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde overset man kun bestiller én ørering afgangen. Så bestilte over to omgange med 12 timers mellemrum. Det søde personale som behandlede min ordre var heldigvis så venlige at pakke dem sammen... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

66 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skuffende morale.

Jeg har i alt haft tre armbånd et par øreringe derfra, det hele knækkede indenfor få måneder, i øreringenes tilfælde 2 dage. Da jeg ville have en refundering blev jeg mødt af et meget flabet personale, der kunne tilbyde en reparation, og havde ingen forståelse for ønsket om en refundering. Efter at have skrevet til dem, igen og igen fik jeg til sidst at vide jeg kunne modtage et tilgodebevis, men det nytter ikke ret meget når man ikke vil have noget derfra efter gentagne gange at blive skuffet. Nu sidder jeg så men et personale der ikke svarer mig, og efter sigende 1000 kr gavebevis jeg ikke kan bruge. Ikke køb derfra.

7 de fevereiro de 2023
logotipo da Carré Jewellery

Resposta da Carré Jewellery

Kære Anna,

Vi har en helt fast procedure for reklamationer og reparationer og arbejder altid for at imødekomme vores kunders ønsker så godt som muligt. Vi beklager meget, hvis du oplever at dette ikke er tilfældet.

Uden et købsbevis på smykket kan vi ikke imødekomme dit ønske om en refundering af købet, men i dette tilfælde har vi tilbudt en udbedring i form af gratis reparation og til sidst et tilgodebevis.

Vi afventer i øjeblikket et svar fra dig og håber du vil tage kontakt til os hurtigst muligt.

Venlig hilsen,
Josefine// Carré Jewellery Kundeservice🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukke smykker og god service

Jeg har købt smykker hos Carré i over 20 år og har altid fået god service og smukke smykker. Jeg vil fremhæve, at man kan få genopfrisket forgyldningen for en god pris, så smykkerne holder længere.

9 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god service i Århus butik

Mega god service i Århus butik. Kom ind med øreringe der var købt på nettet og meget forskelig i farve på sten. Fandt een det matchede bedre og byttede med er smil

1 de dezembro de 2022

Super smukke smykker

Super smukke smykker - jeg har flere ringe fra Carre og de er fast inventar på mine fingre. I øvrigt super god service.

10 de novembro de 2022

Carres design er timeless

Jeg elsker Carres design, det er timeless og kan gå til arv. Jeg har købt hos dem i mange år og jeg meget tilfreds med flotte indpakning og god service, både i butikken og online.

28 de outubro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais