Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima verblijf gehad in Riemst, huis voorzien van alle luxe en comfort. Grote comfortabele slaapkamers, ook de woonkamer, keuken en natuurlijk de wellness niet te vergeten. Waren hier met 8 volwassene... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Komplikationslose und schnelle Buchung, es wurde über jeden Schritt ausführlich informiert, bei Fragen wurde einem schnell geholfen. Rundum zufrieden

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wir haben über Casapilot gebucht und sind rundum sehr zufrieden gewesen. Die Kommunikation war sehr gut. Aus privaten Gründen musste ich den Buchungstermin verschieben. Eine kurze Email und das "Pro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via Casapilot een vakantiehuis geboekt in de Belgische Ardennen en echt niets te klagen. Goede website waar je makkelijk kunt filteren, en de woning was top kwaliteit: schoon, goed onderhouden en p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Aluguel para férias

Casapilot was founded in 2010 by Dusty Kukenheim and his partner Sandro Kleis, with the vision of creating a holiday accommodation agency that met their own high standards of quality, well-being and service. After purchasing their first holiday home, they realized that there was no high-end agency on the market and decided to fill the gap with Casapilot. Our Mission At Casapilot, we are dedicated to providing unforgettable holiday experiences, focused on luxury and well-being. Every property on our website has been carefully selected and inspected by us, guaranteeing impeccable quality and exclusive services. We maintain privileged relationships with the owners, enabling us to offer unique and prestigious properties. Our offer Our diversified catalog includes : Holiday homes: For holidays with family or friends in enchanting settings. Villas: Spacious, luxurious properties for memorable holidays. Fincas : Traditional homes offering charm and authenticity. Luxury suites: Ideal for couples seeking privacy and refinement. Our Destinations Casapilot offers you a variety of popular destinations: The Belgian Ardennes, with their verdant landscapes and soothing atmosphere. The Côte d'Azur, famous for its sunny beaches and glamour. Ibiza and Majorca, Spanish islands renowned for their natural beauty and festive atmosphere. Flanders and the Netherlands, offering unique experiences combining tradition and modernity. Conclusion Casapilot is more than just a vacation rental agency; it's an invitation to discover exceptional places and experience precious moments in dream properties. Join us for a luxurious vacation experience, focused on well-being and personalized service. With Casapilot, every stay becomes an unforgettable experience.

Informações de contato

Respondeu a 42% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oppassen met deze organisatie

Oppassen met deze organisatie. Zijn bedriegers.
Huisje gehuurd. Boeking voltooid en aanvaard. Voorschot betaald. Enkele dagen later mailtje dat de boeking niet kan aanvaard worden omdat de eigenaar zich zou vergist hebben en het huisje dus al geboekt zou zijn. Casapilot stelt dan andere huizen voor aan een ongeveer dezelfde prijs maar wanneer alle kosten in rekening worden genomen een dubbel prijskaartje.
Oppassen dus.

Als bewijs dat deze firma niet professioneel is. Vandaag 28/8/2024 een reactie ontvangen op de review van meer dan een jaar geleden. Dus mijn boodschap blijft. OPPASSEN!!!

21 de agosto de 2023

Beste,

Het spijt ons zeer te horen dat u deze ervaring hebt gehad met onze organisatie. We begrijpen hoe vervelend en frustrerend het is om een boeking te hebben die later wordt geannuleerd. Hoewel dit gelukkig zelden voorkomt, willen we benadrukken dat we er alles aan doen om dit soort situaties te voorkomen.

In uw geval was er helaas sprake van een menselijke fout bij de beschikbaarheid van de woning. We hebben ons best gedaan om een alternatief te bieden, maar we begrijpen dat dit niet de gewenste oplossing was. Het is absoluut niet onze bedoeling om extra kosten in rekening te brengen of misleidend te zijn.

We nemen uw feedback zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze processen verder te verbeteren, zodat dit soort problemen in de toekomst nog minder vaak voorkomt.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Niet erg schoon huis

Vaatwasser doet het niet goed. Paar kleine dingen waren kapot. Kussens erg hard van bed.

Beste,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Wij zullen er alles aan doen om de door u genoemde punten aan te pakken.

Wat betreft de schoonmaak, gaan we onze procedures opnieuw beoordelen om ervoor te zorgen dat alles in de toekomst grondig wordt schoongemaakt. We begrijpen dat de hardheid van het bed een persoonlijke voorkeur is, en we zullen kijken naar mogelijkheden om zachtere kussens aan te bieden voor gasten die dat wensen.

We hopen dat u ons de kans wilt geven om uw volgende verblijf beter te maken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hel weekend

Wat helaas een leuk weekend zou moeten zijn, is een hel weekend geworden. We hadden in België een huisje geboekt via Casa pilot waarbij de recensies super goed waren; huisje super schoon en vriendelijke eigenaren. Dit viel in werkelijkheid even heel vies tegen. Super smerig huisje, de foto’s op de site waren enorm verouderd, totaal niet kind vriendelijk (schimmel in de speeltoestellen en elektrische bedrading wat uit de muren stak). En als kers op de taart waren 13 van de 16 volwassenen ziek geworden nadat ze in de jacuzzi hebben gezeten. Kortom, verschrikkelijk dus terwijl we een aardig bedrag voor het huis betaald hadden.

Toen wij dit gemeld hadden bij Casapilot zijn wij totaal niet serieus genomen en werden de handen boven de hoofd van de eigenaar gehouden. De eigenaar wilde zelfs dingen bij ons in de schoenen schuiven ( zoals kapotte bierflessen achter de jacuzzi, die niet eens van ons waren gezien wij Grolsch bier hadden meegenomen en geen Jupiler dronken. Zo goed maken ze daar schoon) en werd en geen een erkenning naar ons toe gegeven hoe erg het is eigenlijk is dat bijv. 13 van de 16 volwassenen ziek zijn geworden door een jacuzzi. Kortom, je word als klant niet serieus genomen en blijkbaar keurt casapilot alles goed zonder dat ze daadwerkelijk weten wat zij aan hun klanten aanbieden 👍🏽

Beste,
hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het spijt ons enorm te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u en uw medereizigers zo'n vervelende ervaring hebben gehad. Dit is absoluut niet het niveau van service en kwaliteit dat wij voor onze gasten willen bieden. Het welzijn en de veiligheid van onze gasten staan voorop.
Wat betreft de communicatie en afhandeling van uw klacht, bieden we onze oprechte excuses aan. Dit had anders moeten verlopen. We zullen ook intern bespreken hoe we klachten in de toekomst beter kunnen behandelen, zodat onze gasten zich gehoord en serieus genomen voelen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hebben deze accomodatie geboekt met een…

Hebben deze accomodatie geboekt met een paar gezinnen met jongen kinderen. De kinderen hadden al vieze voeten van de smerige vloer en het speeltoestel buiten was ook erg smerig. Daarna wouden we beginnen aan de bbq deze had eerst ook een poetsbeurt nodig en al het bestek hebben we ook eerst moeten afwassen. De tweede dag hebben we veel in de wellness gezeten Ivm mindere weer Jacuzzi werkte niet volgens behoren en dag erna was iedereen die in jacuzzi had gezeten ziek ( legionellabacterie). Woning is vrij simpel. maar zoveel geld voor een weekend mag de hygiëne wel een stuk beter en dat alles werkt na toe behoren

Beste,
hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, en dat u dergelijke problemen heeft ondervonden.

Onze excuses voor de staat van de accommodatie en de voorzieningen. De hygiëne en veiligheid van onze gasten zijn voor ons van het grootste belang, en het is duidelijk dat we op deze punten tekortgeschoten zijn.

We begrijpen hoe zorgwekkend het moet zijn geweest om te horen dat meerdere mensen ziek zijn geworden.

We betreuren het dat uw verblijf niet aan de verwachtingen heeft voldaan en zullen ervoor zorgen dat deze problemen worden aangepakt. Uw feedback helpt ons om te verbeteren, en we hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen in ons te herstellen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.