Cellbes Avaliações

1.356
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bøjlen på en helt ny bikinitop stak ud efter første vask (før brug). Prøvede forgæves at reparere, den skulle gerne med på ferie. Kan få en delvis dækning hos Cellbes. Det er ikke i orden, når va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hold da op nogle hurtige leveringer😅 2 gange leveringer som er kommet super hurtigt. Det er godt nok imponerende. Cowboybukser med svej og højtaljede som sidder drøn godt og som jeg så måtte bestil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit første køb hos jer, har bare været den bedste oplevelse. Jeg synes at det kan være svært at købe bukser online, især når man ikke kender model og mærke. Efter længe at have kigget på jeres reklam... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dinheiro e Seguros

Escrito pela empresa

Cellbes startede som et postordrefirma i 1954 og har siden udviklet sig til et af de førende e-handelsselskaber inden for mode- og boligindretning. Vores drivkraft er at tilbyde det foretrukne tøj i garderoben, uanset begivenheden. Det brede størrelsesudvalg er en vigtig del af det, og størrelserne spænder fra 34-64 for kvinder og S-8XL for mænd. Velkommen til cellbes.dk, hvor du kan se vores inspirerende kampagne og fantastiske sortiment!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.356)

25 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Flotteste og største udvalg

I har altid det flotteste og største udvalg i kjoler og tunikaer som er det jeg køber mest af hos jer, pasformen er altid perfekt. Når jeg køber hos jer er jeg aldrig i tvivl om at det passer, indtil videre har jeg aldrig skulle bytte noget. I er lynhurtige til at få pakket og afsendt så jeg har mine varer i løbet af få dage. I er mit favoritsted til køb af kjoler og tunikaer.

11 de julho de 2024

Cellbes

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet med Cellbes for en del…

Jeg har handlet med Cellbes for en del år siden, og har altid været dejligt meget tilfreds med handlen! Så nu er jeg glad for at vende tilbage , og har også gjort et par dejlige køb,som jeg er meget glad og tilfreds med! Tak, Cellbes! Jeg har også anbefalet Cellbes til min veninde, og gør det ganske sikkert også til flere!

28 de junho de 2024

Kvalitet

Kvaliteten bliver ringere og ringere,badetøjet I sælger er meget længe om at tørre

8 de julho de 2024

Hej,
Mange tak for din feedback, som vi naturligvis tager til os. Vi tager det med videre til den ansvarlige afdeling. Det er vigtigt for os, at høre fra vores kunder, så vi kan arbejde på at blive bedre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu har jeg AFMELDT deres smsèr to…

Nu har jeg AFMELDT deres smsèr to gange. Lige fået en igen. Kan I (CELLBES) ikke finde ud af jeres egne systemer.

7 de julho de 2024

Hej,
Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på email: kundeservice@cellbes.dk så vi kan hjælpe dig med at få afmeldt sms'er.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har især været meget glad for…

Jeg har især været meget glad for leggins fra Cellbes. De sidder godt og har en god holdbarhed.

17 de junho de 2024

Hej
Tak for din positive feedback.
Det er altid dejligt at høre, når vores kunder er glade og tilfredse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte søndag, var klar til afhentning tirsdag. Havde bestilt en stak T-shirts i forskellige farver. Jeg har før købt af samme model, og de holder både faconen og farven efter mange ture i vaskemaskinen.

12 de junho de 2024

Hej,
Tak for din positive feedback.
Hvor er vi glade for at høre at vores sortiment falder i din smag og passer dig.

Har handlet hos jer i 14 år nu

Har handlet hos jer i 14 år nu, er meget tilfreds med varerne og den hurtige og nemme levering.

11 de junho de 2024

Hej,
Tusind tak for din feedback og mange gange tak for din loyalitet igennem de sidste 14 år. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Cellbes igen.

Tøjet er fint

Tøjet er fint, men hjemmesiden og bestillingen er dårlig. Bl. er der her mulighed for at bestille til anden leveringsadr. det fejler dog helt, og iflg kundeservice, er det en fejl at denne mulighed findes ved bestilling. Derudover er kundeservicen dårlig.

31 de maio de 2024

Mange tak for din feedback.
Vi vil selvfølgelige tage dette med i vores overvejelser for fremtiden.
Det kan gøres nemmere og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores procedure.
Vi håber, at vi i fremtiden kan komme med en bedre løsning
Endnu engang tak for din feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De burde også refundere fragten

De burde også refundere fragten, når man retunere en vare man har købt. Str. passer ikke altid.

3 de junho de 2024

Mange tak for din feedback.
Vi vil selvfølgelige tage dette med i vores overvejelser for fremtiden. Tusind tak fordi du deler din mening med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert GOTS certificeret tøj og…

Lækkert GOTS certificeret tøj og fantastisk kundeservice

23 de maio de 2024

Hej,
Tusind tak for din skønne feedback. Vi er rigtig glade for at høre, at vores varer lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Cellbes igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er alt i alt godt tilfreds

Jeg er alt i alt godt tilfreds med at handle hos Cellbes. Varen kommer hurtigt og det er let at hente varen i en boks. Skal man have varen sendt retur går det også fint man får sine penge tilbage. Det er let at handle hos Cellbes kan kun anbefale dette.

30 de maio de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deres varer er kvalitet og så kan jeg…

Deres varer er kvalitet og så kan jeg godt lide at jeg kan betale senere

19 de maio de 2024

Hej,
Tusind tak for din skønne feedback.
Det er vi rigtig glade for at høre.
Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen hos Cellbes igen i nærmste fremtid.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Når man glæder sig til nyt tøj…

Når man er vant til at bruge en størrelse køber man selvfølgelig den, når man handler på nettet. Jeg har nu flere gange oplevet at Cellbes størrelser ikke svarer til forventningen og det er meget skuffende, når man glæder sig til nyt tøj.
Bestilte bluse str. 54 og fik en jeg gætter passede til str. 58. Er udsolgt i str. 50/52 - altså retur. Bestilte 2 x leggings str. 54 og fik 2, der formentlig svarer til str. 46! Og med en megastram elastik.. ville aldrig kunne få dem på, så jeg forsøgte ikke. Igen retur som jeg skal betale. Jeg har før oplevet, at leggings er meget smalle i benene……måske er deres sortiment baseret på str. 38 - 46 og ikke til plus size med tykkere ben.

24 de maio de 2024

Mange tak for din feedback.
Vi vil selvfølgelige tage dette med videre til vores indkøbere og produktudviklere.
Vii arbejder hele tiden på at forbedre os.
Endnu engang tak for din feedback.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

størrelser.

Jeg regner med når man bestiller 4 par capri leggings i samme størrelse, så er liv vidden vel også ens, men Nej det er 4 forskellige størrelser i livvidden.
Gider ikke engang at sende det retur.

22 de maio de 2024

Tak for din feedback.
Det er bestemt ikke meningen, at de skal være forskeliige i størrelsen. Du har naturligvis mulighed for at returnere varerne til os. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du sender retur, så må du gerne kontakte os på telefon 70204205 eller email: kundeservice@cellbes.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tøjet er små i størrelserne

Er rigtigt ærgerlig - har modtaget min pakke i dag med flere forskellige stykker tøj - stort set alt meget småt i størrelsen. Synes bestemt ikke tøjet svarer til billederne på hjemmesiden.

8 de maio de 2024

Hej!
Vi er meget kede af at høre, at vores varer ikke lever op til din forventning. Vi tager naturligvis din feedback til os.
Hvis du har spørgsmål til vores procedurer ifbm. at sende retur, så er du velkommen til at kontakte os.

Fuld tilfredshed.

Jeg er fuldt tilfreds med tøjet,som fylder en stor del af mit klædeskab. Jeg har mange ting fra Celbes. Størrelsen er altid i orden. Mit problem er, at jeg hurtigt bliver fristet, når jeg ser reklamerne fra Cellbes. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Cellbes.😊😊😊

1 de maio de 2024

Hej!
Tusind tak for din skønne feedback. Vi er glade for at høre, at vi lever op til dine forventninger.
Du ønskes en rigtig god dag.

Respekt

Jeg har købt deres tøj i over 40 år på godt og mindre godt. Det er pænt og ordentlig, men kunne dog engang imellem godt blive bedre rent design mæssigt især de meget store størrelser.
Returvarer behandles med respekt og hurtighed. Jeg sjældent har klager, men er det sket, så har den samme respekt altid været der.

8 de maio de 2024

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt tøj

Godt tøj
Har man fået tøj der ikke rigtig passer er retur en let mulighed
Gode anbefalinger
fra mig

2 de maio de 2024

Hej
Tusind tak for din skønne feedback.
Det varmer rigitg meget at høre, at vi lever op til dine forventninger.
Cellbes kundeservice

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Uheld, det kan ske, men lidt bøvl

Var desværre lidt uheldig med min ordre - bestilte 1 kjole i 2 str. men desværre var der kun pakket den ene. Skrev til jer og I ville se på det. Efter er par dage ville jeg tjekke op og det viste sig at jeg selv skulle genbestille. Lidt bøvl selvom jeg fik fri fragt

23 de abril de 2024

Mange tak for din feedback.
Vi beklager selvfølgelig dette mange gange
Der har desværre været fejl i antallet og din pakke er sendt, før fejlen er opdaget.
Vi forstår, at dette medfører ekstra gener for dig.
Vi tager din feedback til os og har målsætningen om altid at blive bedre, til det vi gør.
Hilsen
Cellbes

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais