CEWE Avaliações

11.639
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik maakte een fotoboek voor mijn dochters’ 25ste verjaardag en verzamelde foto’s en teksten van vrienden en familie. Deze kon ik mooi layouten in het album. Extra pagina’s invoegen, lettertype aanpas... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanaf nu laten we alle fotoboeken van onze reizen door CEWE maken. Het is misschien niet de goedkoopste maar de kwaliteit is geweldig. We kiezen voor echt zijdeglans fotopapier, formaat large (30x20cm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals de laatste 10 jaar hadden wij ons reisalbum laten maken bij CEWE. Het album was bij ontvangst wat donker en weinig detail. Na samenspraak met de klantendienst wat instellingen verandert en ons... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gedane zaken nemen geen keer...... Kreeg bestelling van eerder duur produkt toegestuurd wat ik dan ook te goeder trouw aan bestemmeling. Leek erhter niet overeen te komen met bestelde configuratie.L... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Impressão de fotos
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de Souvenirs
  4. Loja de pôsteres e gravuras

Informação fornecida por fontes externas variadas

CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 3000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten en nog veel meer.

Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel
Wij willen graag dat je 100% tevreden bent! Indien dat niet het geval is, dan willen wij je zo goed mogelijk proberen te helpen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 015295613. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Je kan ons bereiken op de volgende tijdstippen: Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur - 21.00 uur Zaterdag en zondag: 10.00 uur - 18.00 uur

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

12 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(11.639)

816 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Foto op acrylglas

Foto op acrylglas was heel mooi
zelfs nog vroeger geleverd dan beloofd en heel goed verpakt

20 de março de 2026

Beste Peter,

Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te horen dat je foto op acrylglas zo mooi is geworden, eerder geleverd werd dan verwacht en goed verpakt aankwam.
Daar doen we het voor.

We wensen je veel plezier met je wanddecoratie.
Mocht je in de toekomst vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan mag je ons altijd bereiken.
Dan kijken wij graag met je mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan u mij mededelen of er af en toe…

Kan u mij mededelen of er af en toe promoties acties zijn voor het maken van boeken? Zo ja wanneer? Hoeveel % korting?
Dank

19 de março de 2026

Beste Marcel,

Bedankt voor je bericht.

Er zijn inderdaad regelmatig promotieacties voor het maken van fotoboeken.
De kortingsmomenten, looptijd en het exacte kortingspercentage verschillen per actie, daarom kan ik daar geen vaste periode of vast % aan koppelen.

Je kunt je wel aanmelden voor onze nieuwsbrief: daarin delen we vaak exclusievere kortingen en acties die niet altijd overal zichtbaar zijn.
Ook op onze website communiceren we geregeld lopende acties en kortingscodes.

Mocht je vragen hebben of ergens tegen aanlopen, neem gerust contact met ons op!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer mooie prijs/kwaliteit!!

Zeer mooie prijs/kwaliteit!!
Enkel de verzendkosten vind ik vrij duur per levering.

19 de março de 2026

Beste klant,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten.

We begrijpen je opmerking over de verzendkosten. We doen ons best om bestellingen stevig en veilig te verpakken en te verzenden, zodat je fotoproducten onbeschadigd aankomen. Je feedback nemen we graag mee in onze interne evaluaties.

Tip: als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je regelmatig exclusieve acties en kortingscodes. Daarmee kun je vaak extra voordelig bestellen.

Kwaliteit snel geleverd

Heel mooie kwaliteit. Snel geleverd

5 de setembro de 2025

Beste Luca,

Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de mooie kwaliteit én de snelle levering.

Fijn dat we op deze manier aan jouw fotoproject hebben mogen bijdragen.
Mocht je in de toekomst ergens hulp bij nodig hebben of een vraag hebben, dan helpen we je graag verder.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Op gebied van foto op canvas oké Jammer…

Op gebied van foto op canvas oké Jammer dat er geen hout van 3X3 cm beschikbaar is ipn 2X2 cm
mvg

Beste Johan,

Dank je wel voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de foto op canvas zelf.

We begrijpen je punt over het formaat van het houten frame. Op dit moment bieden we inderdaad alleen het 2x2 cm frame aan en (nog) geen 3x3 cm variant. We nemen jouw opmerking mee als waardevolle input voor onze productontwikkeling, omdat we het belangrijk vinden dat onze producten zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Mocht er verder nog iets zijn, neem dan gerust contact met ons op via foto@cewe.be.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

onduidelijk en duur

Beste Ester,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat je onze service als onduidelijk en duur hebt ervaren – dat is niet wat we willen.

Kun je aangeven wat je precies onduidelijk vond? Dan kunnen we dit verbeteren. We kijken ook graag met je mee naar je bestelling en de gemaakte kosten, zodat we kunnen uitleggen waar de prijs uit is opgebouwd.

Wil je ons je ordernummer en een korte toelichting sturen via foto@cewe.be? Dan zoeken we dit voor je uit en denken we mee over een eventuele passende oplossing.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het album was eenvoudig om zelf samen…

Het album was eenvoudig om zelf samen te stellen en werd snel en correct afgeleverd.
Als trouwe klant die meermaals per jaar een album maakt, vind ik het jammer dat je pas vanaf 50 euro een korting krijgt. Terwijl ik meerdere kleinere albums aflever. Jammer dat trouwe klanten ook niet beloond worden met een korting

17 de março de 2026

Beste klant,

Bedankt voor je uitgebreide review en voor je trouw aan CEWE – heel fijn om te lezen dat het samenstellen van het album eenvoudig ging en dat je bestelling snel en correct is geleverd.

We begrijpen jouw punt over de korting heel goed. Bij meerdere kleinere albums kom je inderdaad niet altijd meteen boven de €50,- uit, en dat kan als trouwe klant jammer voelen. We nemen je feedback hierover graag mee intern.

Tip: je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief delen wij regelmatig exclusieve acties en kortingscodes, juist ook voor vaste klanten zoals jij. Zo kun je vaker profiteren, ook bij kleinere bestellingen.

Kwaliteit en snel

Beste Brigitte,

Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én de snelle levering.

Mocht je in de toekomst nog een keer een fotoproduct willen maken, dan staan we graag voor je klaar.

Schitterend

Zeer hoge kwaliteit en goed verpakt kwam ongeschonden terecht.

29 de janeiro de 2026

Beste William,

Bedankt voor je review.
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de hoge kwaliteit én dat je bestelling dankzij de stevige verpakking ongeschonden is aangekomen.

We hopen dat je nog lang van je fotoproduct geniet.
Als je in de toekomst vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we graag voor je klaar.

Menukaart

Menukaart gemaakt voor de 80ste verjaardag van mijn papa. Super mooie kwaliteit. Zeer tevreden

17 de março de 2026

Beste Anita,

Bedankt voor je mooie review.
Wat bijzonder dat je voor de 80ste verjaardag van je papa een menukaart hebt gemaakt, en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit.

We hopen dat het een onvergetelijke dag is geweest.
Als je in de toekomst nog eens hulp nodig hebt bij een fotoproduct, dan denken we graag met je mee.

Afgewerkt

Gebruiksvriendelijke werkwijze, Mooie afwerking

16 de março de 2026

Beste Veroniek,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je onze werkwijze gebruiksvriendelijk vindt en tevreden bent over de mooie afwerking van je product. Daar doen we het voor.

Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen of een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op – we kijken graag met je mee.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Prachtige foto's en dik fotopapier

Prachtige foto's en dik fotopapier. Prachtige album, maar terug beschadigd aan de kaft vooraan en achteraan. Voor dat geld moet dit beter

11 de março de 2026

Beste Nathalie,

Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat jouw bestelling niet naar wens is. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd om jouw klacht samen verder te bespreken.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb een poster laten afdrukken van…

Ik heb een poster laten afdrukken van een sneeuwlandschap. Dit lijkt mij een witte foto, maar de poster was helemaal blauw. Ik ga de poster niet gebruiken

13 de março de 2026

Beste Linde,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Technisch is het absoluut niet…

Technisch is het absoluut niet makkelijk om dit fotoboek samen te stellen. Veranderingen zijn moeilijk uit te voeren: bladzijden toevoegen, verwijderen, volgorde wijzigen…. vragen veel tijd en geduld!

12 de março de 2026

Beste Ciel,

Bedankt voor je review en feedback. Het mag zeker niet zo ingewikkeld aanvoelen om een fotoboek aan te passen, en we begrijpen dat dit frustrerend is.

Onze klantenservice helpt je hier graag bij, bijvoorbeeld met het toevoegen, verwijderen of verplaatsen van pagina’s. Je kunt ons bereiken via telefoon of per e‑mail op foto@cewe.be. We kijken graag met je mee zodat het samenstellen van je fotoboek makkelijker wordt.

Estelle

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg drie prints met een plooi…

Ik kreeg drie prints met een plooi omdat ze geplooid waren opgestuurd. Ik gaf dit door en vroeg om nieuwe prints, maar kreeg tot op heden nog geen antwoord (meer dan een week geleden).

11 de março de 2026

Beste Sabine,

Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat jouw bestelling niet naar wens is. Helaas hebben wij jouw melding hierover niet ontvangen. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd om jouw klacht samen verder te bespreken.

Estelle