Onlangs auto gebracht met hagelschade. Dit zou 3 dagen duren, helaas duurde dit 2 dagen langer vanwege de vele putjes. Gelukkig had ik beschikking over een leenauto. Ik merkte later wel dat het paneel... Ver mais
Heb hier laatst mijn Volkswagen polo naartoe gebracht met veel schade aan de bumper na heel wat snelle service is dit zo gefixt! Top service en vriendelijke medewerkers!
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Pede aos clientes que avaliem
Auto is heel goed hersteld en als service ook nog eens gewassen.
Super lieve mensen en heel fijn geholpen! Ik ben blij met m’n nieuwe bumpertje ❤️

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Prima ervaring, goede begeleiding, deskundig personeel dat met je meedenkt. Snel geholpen.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Zeer goed geholpen, snel een offerte en de reparatie is snel en goed uitgevoerd. Ook een uitstekende service, de auto stond bij de garage voor onderhoud en ze hebben geregeld dat de auto naar hun gebracht werd, zodat wij niet heen en weer hoefde te rijden. TOP!!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Ik ben hier vorige week geweest met mijn Peugeot met een kapotte band en veel schade aan beide zijkanten van de auto’s en alles is binnen 3 dagen gemaakt afspraken nagekomen en een heerlijk gesprek gehad met meneer. Veruit de fijnste mensen om mee te werken.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Goed werk geleverd en heel behulpzaam en vriendelijk personeel

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Mijn auto was 2 dagen oud toen er buiten mijn schuld om, zowel van Mossel Alexandrium (Brandon en collega) als van Mossel autoschade driemanssteedeweg Rotterdam (Orlando en Ben) ontzettend fijn en empatisch geholpen. Er werd meegedacht, belletjes gepleegd, naar oplossingen gezocht en ontzettend zorgzaam meegeleefd waardoor deze vervelende ervaring vrij snel wat overzichtelijker werd. Auto is total loss maar ik hoop op korte termijn een andere auto op te mogen halen en hopelijk lang een tevreden klant te mogen zijn van van Mossel. Nu zonder schade hopelijk maar de service en het meedenken en leven was erg prettig. Top teams op beiden locaties

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Vriendelijke en zeer snelle en flexibele service. Ik kon mijn auto zonder problemen een dag eerder brengen en hij was ruim vor de afgesproken dag alweer klaar.

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Uitstekend reparatie/herstel werk en uiterst vriendelijke service!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Nette intake, goede ontvangst en alle afspraken zijn netjes nagekomen!

Resposta da Van Mossel Autoschade Groep
Super blij met het resultaat van de reparatie......en niet alleen dat maar heel de auto is gepoetst en netjes afgeleverd.
Super tevreden!!