Banner for Van Mossel Autoschade Groep

Van Mossel Autoschade Groep Avaliações

1.614
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Onlangs auto gebracht met hagelschade. Dit zou 3 dagen duren, helaas duurde dit 2 dagen langer vanwege de vele putjes. Gelukkig had ik beschikking over een leenauto. Ik merkte later wel dat het paneel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb hier laatst mijn Volkswagen polo naartoe gebracht met veel schade aan de bumper na heel wat snelle service is dit zo gefixt! Top service en vriendelijke medewerkers!

Detalhes da empresa

1. Oficina de Carroceria

Informações de contato

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.614)

854 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dikke tien!!

Super lieve mensen en heel fijn geholpen! Ik ben blij met m’n nieuwe bumpertje ❤️

2 de outubro de 2026

Beste Sandy,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen door ons team en dat u zo tevreden bent met het mooie resultaat aan uw auto. Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling en de liefdevolle woorden!

Beste Ali,

Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling en de vijf sterren. Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo prettig en gastvrij bent geholpen bij de ontvangst. Wij geven dit mooie compliment met heel veel plezier door aan onze collega.

Prima ervaring

Prima ervaring, goede begeleiding, deskundig personeel dat met je meedenkt. Snel geholpen.

Beste Kees,

Wat fijn om te horen dat uw ervaring zo positief was! We zijn blij dat onze begeleiding en deskundigheid gewaardeerd worden en dat we u snel hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw mooie woorden!

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, snel een offerte en de reparatie is snel en goed uitgevoerd. Ook een uitstekende service, de auto stond bij de garage voor onderhoud en ze hebben geregeld dat de auto naar hun gebracht werd, zodat wij niet heen en weer hoefde te rijden. TOP!!

1 de outubro de 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat de offerte en reparatie snel en goed zijn afgehandeld. We zijn blij dat we de service konden bieden om de auto te verplaatsen, zodat u niet heen en weer hoefde te rijden. Bedankt voor de lovende woorden!

Met vriendelijke Groet,

Goed en snel geholpen

1 de outubro de 2026

Beste heer/mevrouw van Belzen,

We zijn erg blij te horen dat we u goed en snel hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw positieve feedback!

Volkswagen polo

Beste Boris,

Wat fijn om te horen dat de schade aan uw Volkswagen Polo zo snel en vakkundig is hersteld! We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van onze medewerkers.

Hartstikke top

Beste Jens,

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Veruit HET BESTE

Ik ben hier vorige week geweest met mijn Peugeot met een kapotte band en veel schade aan beide zijkanten van de auto’s en alles is binnen 3 dagen gemaakt afspraken nagekomen en een heerlijk gesprek gehad met meneer. Veruit de fijnste mensen om mee te werken.

22 de setembro de 2026

Beste Mees,

Wat fijn om te horen dat de reparaties aan uw Peugeot zo snel en naar tevredenheid zijn uitgevoerd! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen en dat u de gesprekken met onze medewerker als prettig heeft ervaren. We zijn blij dat we u zo goed van dienst konden zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed werk geleverd en heel behulpzaam…

Goed werk geleverd en heel behulpzaam en vriendelijk personeel

Beste Abe,

Wat fijn om te horen dat er goed werk is geleverd en dat u ons personeel als behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Total loss

Mijn auto was 2 dagen oud toen er buiten mijn schuld om, zowel van Mossel Alexandrium (Brandon en collega) als van Mossel autoschade driemanssteedeweg Rotterdam (Orlando en Ben) ontzettend fijn en empatisch geholpen. Er werd meegedacht, belletjes gepleegd, naar oplossingen gezocht en ontzettend zorgzaam meegeleefd waardoor deze vervelende ervaring vrij snel wat overzichtelijker werd. Auto is total loss maar ik hoop op korte termijn een andere auto op te mogen halen en hopelijk lang een tevreden klant te mogen zijn van van Mossel. Nu zonder schade hopelijk maar de service en het meedenken en leven was erg prettig. Top teams op beiden locaties

14 de setembro de 2026

Beste Nathalie,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview en het delen van uw ervaring.

Wat vervelend dat uw auto al na slechts twee dagen total loss is geraakt. Juist daarom doet het ons extra goed om te lezen dat onze collega's Brandon en zijn team van Van Mossel Alexandrium, evenals Orlando en Ben van Van Mossel Autoschade Rotterdam, u in deze lastige periode naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen. Het meedenken, zoeken naar oplossingen en persoonlijke betrokkenheid zijn voor ons erg belangrijk.

Wij geven uw mooie complimenten zeker door aan de betrokken collega's. Namens beide teams bedanken wij u voor het vertrouwen. Wij wensen u veel succes met de zoektocht naar een andere auto en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen als tevreden klant. Uiteraard hopen wij dat dit dan zonder schadegevallen zal zijn.

Uitstekend!

Vriendelijke en zeer snelle en flexibele service. Ik kon mijn auto zonder problemen een dag eerder brengen en hij was ruim vor de afgesproken dag alweer klaar.

Beste Maureen,

Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk, snel en flexibel heeft ervaren! We zijn blij dat u uw auto eerder kon brengen en dat deze ruim voor de afgesproken dag alweer klaar was. Bedankt voor de mooie 5 sterren!

Prima behandeling

Prima behandeling

Beste heer/mevrouw Teernstra,

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn dat u tevreden bent met de schade reparatie.

Prima goed werk

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de reparatie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekend reparatie/herstel werk en…

Uitstekend reparatie/herstel werk en uiterst vriendelijke service!

Beste Ruben

Wat fijn om te horen dat het reparatie- en herstelwerk uitstekend was en u onze service als uiterst vriendelijk heeft ervaren. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Geweldige service

Geweldige service en heel netjes gerepareerd.

26 de setembro de 2026

Beste Pieter,

Wat fijn om te horen dat u onze service waardeert en dat de reparatie netjes is uitgevoerd. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ervaring! Blij mee.

Nette intake, goede ontvangst en alle afspraken zijn netjes nagekomen!

25 de setembro de 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat de intake en ontvangst goed waren en dat alle afspraken netjes zijn nagekomen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super blij met het resultaat van de…

Super blij met het resultaat van de reparatie......en niet alleen dat maar heel de auto is gepoetst en netjes afgeleverd.
Super tevreden!!

25 de setembro de 2026

Beste Frans,

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met het resultaat van de reparatie! We vinden het belangrijk dat de auto niet alleen gerepareerd, maar ook netjes afgeleverd wordt. We zijn erg blij dat u super tevreden bent!