Chic Salon Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anmeldelsen er lavet efter at jeg har kontaktet salonen, de nægter alt. Jeg er blevet snydt for 1600kr efter en aftale om balayage, toning og klip. Det er gået fuldstændig galt, ligner mest... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Chic Salon (Ammar frisøren, han) er den bedste. Har været til mange frisører i mit 30 år lange liv, og frisører klipper nærmest aldrig som jeg forklarer og viser på billeder/videoer. Ammar derimod... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snydt for 1600kr ..

Anmeldelsen er lavet efter at jeg har kontaktet salonen, de nægter alt.

Jeg er blevet snydt for 1600kr efter en aftale om balayage, toning og klip. Det er gået fuldstændig galt, ligner mest striber og klipning er så skæv og grim, at det kræver en ny frisør for at rette det.

Frisøren mener at der er en pæn overgang fra tidligere fave, til trods for at hun måtte lave første farvning om. Hvilket jeg skulle diskutere og kæmpe for.

"Frisøren" er så forsinket på dette tidspunkt, så klipning bliver hurtig overstået. Ville ønske at jeg kunne vedhæfte billeder herinde, da det taler for sig selv....
Efter 5 1/2 time ser jeg resultatet af nr 2 farvning og hendes klipning, hviket slet ikke er aftalt eller det jeg er blevet lovet. Jeg skulle betale da jeg ankom og nu nægter de at give pengene tilbage.

Tager sagen videre til forbrugerklagenævnet

13 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var en forfærdelig oplevelse

Det var en forfærdelig oplevelse. Har aldrig lagt en anmeldelse nogen steder før, men dette er simpelthen for galt. Jeg har i lang tid groet mit hår ud for at få noget længde på det (udover ørene), så jeg sagde, at det bare lige skulle klippes til i siderne for at det blev formet rigtigt. Det første han gør er at tage barbermaskinen frem og give mig gryde med 3 millimeter hele vejen rundt. Måske er der faktisk 5mm i den ene side - det svinger lidt.

Nu skal jeg finde en der har prøvet at klippe før, så det kan blive ens hele vejen rundt. Er dog ærgerlig over, at den hårlængde jeg har arbejdet på er væk.

11 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik en klipning af en meget sød ældre…

Fik en klipning af en meget sød ældre herre, desværre er det klippet skævt, derudover fik jeg ikke rigtig taget noget af toppen udover de 4 klip han gav med saksen.

Da han var færdig og viste mig resultatet, fortalte jeg også det var lidt skævt at se på.

Jeg er på vej hen til en ny frisør for at få det rettet.

Jeg kommer ikke igen og anbefaler ej heller stedet

8 de fevereiro de 2026
logotipo da Chic Salon

Resposta da Chic Salon

Det er vi ked af og høre. Du må gerne kontakte os og få en klipning af hans anden kollega og selvfølgelig koster det ikke noget 😊

Vi kommer ALDRIG tilbage

Vi kommer ALDRIG tilbage. Føj for en fæl oplevelse. Manden der klippede min søn havde vist aldrig prøvet at klippe før. Hakket og skævt og nå ja, venstre side tror jeg faktisk at han glemte at klippe. Måske er tiden inde for at gå på pension for han havde i hvert fald alderen til det.
Vi har nu fået rettet op på skaderne, kæmpe tak til MUJII’S på Enghavevej.

4 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best hairdresser in the town

I've been getting my hair cut by Ammar for the past 3–4 years, and I honestly couldn't recommend him more highly. He’s incredibly skilled and always knows exactly how to get the look I'm going for, even when I don’t quite know how to explain it myself.

Beyond his talent with a pair of scissors, Ammar is just a genuinely pleasant person to be around — easy to talk to, professional, and consistent. Every visit is a great experience from start to finish. If you're looking for a reliable and talented hairdresser, Ammar is your guy.

13 de abril de 2025

Stor anbefaling

Ammar er blevet min faste frisør. Venlig og behagelig at snakke med og en dygtig frisør. Yderst rimelige priser.

8 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have been going to this barber shop…

I have been going to this barber shop for the past 4 years since we arrived in Denmark. Me, my son and my daughter have their hair cut here. I really appreciate and enjoy they hairstyling skills.

15 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik mit hår klippet alt for kort og…

Fik mit hår klippet alt for kort og skævt – den ene side er hele 10 cm længere end den anden. Jeg bad blot om at få studset spidserne og lidt etager, da jeg allerede havde det. Men uden at spørge klippede hun mere end 30 cm af og blev ved, selvom jeg flere gange sagde, at det var kortere, end vi havde aftalt. Nu sidder jeg tilbage med følelsen af, at mit lange hår, som kun skulle trimmes, i stedet er blevet skulderkort – og så er det endda helt skævt.

13 de fevereiro de 2025

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Er kommet der i mange år! Skøn betjening og flotte resultater hver gang til billige penge. Kæmpe anbefaling.

3 de fevereiro de 2025

Den bedste frisør i Valby

Den bedste frisør i Valby. Selvom jeg er flyttet til en anden by, prioriterer jeg at bruge tiden på at køre til Chic Salon, da det er den bedste frisør i Valby og omegen

15 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais