Aggressieve bezorger. Ontwijken dit bedrijf. Bellen je zonder enige context onder prive nummer op dat ze voor de deur staan en je de deur open moet doen.
Veja o que dizem as avaliações
Livraison prevu pour le 19 "votre colis à été assigné à un livreur il arrivera sous 1 à 2 jours". Au final le colis est répartit en entrepôt et le 29 je l'attends toujours.... Le standard ne peut r... Ver mais
Société de voleurs qui passe de "Cirroparcel" à "Gofoexpress". Même réputation sur les deux sociétés, ils m'ont volé mes colis 3 fois de suite, le livreur prend une photo comme si la livraison a... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestellingen 2 van Temu met foto voor…
Bestellingen 2 van Temu met foto voor de deur. Toen ik thuis kwam, waren er geen pakketten beide dagen .
Nu staat hij bij TEMU op 30 juli bezorgd, maar de foto's zijn van 7 aug. rond het middaguur.
Cirro is zwaar waardeloos
Een zeer onbetrouwbaar bedrijf
Een zeer onbetrouwbaar bedrijf. Drie keer is het pakket bezorgd op werkdagen tijdens werkuren, terwijl er niemand thuis was. Telkens is het pakket weer meegenomen, ondanks een briefje én een e-mail waarin stond dat het pakket bij de buren bezorgd mocht worden. Uiteindelijk is het pakket teruggestuurd!
★☆☆☆☆ (1 étoile
★☆☆☆☆ (1 étoile, parce que zéro n’est pas possible)
Service absolument honteux. Cette société de livraison est à fuir. Quand on essaie d’appeler l’accueil, soit on attend des plombes sans réponse, soit on tombe sur une personne qui nous parle avec un mépris total, comme si on les dérangeait. Une opératrice m’a carrément raccroché au nez ! On a l’impression d’appeler un centre offshore qui en a strictement rien à faire de nous.
Quant aux livreurs, c’est encore pire : désagréables, impolis, limite agressifs, on se croirait face à des surveillants de prison. Aucun respect, aucun professionnalisme.
Et bien sûr, plus d’une semaine pour recevoir un colis sans justification, sans suivi, sans excuse.
Franchement, si je pouvais mettre -20 étoiles, je l’aurais fait sans hésiter. À bannir.
goede ervaring
De koerier arriveerde kort na de bezorging. Normaal gesproken laten ze het in de brievenbus liggen, maar deze keer stond het gewoon voor mijn deur. Ze werken heel goed.
Une expérience désastreuse avec ce…
Une expérience désastreuse avec ce transporteur un mot fuyez si vous pouvez passer par un autre transporteur !
Le service client 0 9 appels jamais répondu sur une journee 4 mails pas plus de réponses et la livraison on vous dit que la livraison a échoué alors que vous êtes chez vous et que vous réceptionnez un lave vaisselle d’une grande enseigne lol le livreur vous appelle t’il non c’est à se demander s’il est venu dans la ville c’est plus simple d être en week end plus tôt et noter que le client n’est pas présent ! Pour résumer réfléchissez à 2 fois avant de passer par cette entreprise
Parcel not delivered
Parcel shows as delivered in the website, but there's no parcel to be found anywhere. The website is considerably worse than its competitors (even DPD !). The customer service is non-existent. Avoid.
Zeer slechte ervaring met deze bedrijf
Zeer slechte ervaring met deze bedrijf. Mijn pakketje kwijt, nooit geleverd. De "customer support" is wel maar een bot wat maar niksen, maar eerder zeg hem dat ik moet geduld hebben.
Ik heb je diensten niet zelf gekozen, dat deed de verkoper. Als ik eerder geweten heb, zou ik elders gaan.
Edit: Eindelijk toe ik bellen telt er een persoon op, maar informeer mij dat de pakketje verloren is... Wat een vervelend slecht bedrijf.
Geen contact mogelijk na niet ontvangen van mijn pakket
Kreeg een bericht dat mijn pakket was bezorgd, en een foto van mijn naam en bel . Maar niks in brievenbus en de buren in mijn flat zijn niet echt betrouwbaar en medewerkend . Ik was thuis en er staat ook mijn telefoonnummer bij . Niks gehoord. Vervolgens alle beschikbare telefoonnummers van de vervoerder getracht te bellen maar , van de 4 nummers zijn er 3 niet in gebruik en de 4e is niet te bereiken . Heb ook getracht met chat contact te krijgen maar die reageren alleen met standaard antwoorden en dus krijg je niemand aan de chat in persoon .nu nog een e-mail sturen en dan dan houd het op denk ik . Slecht bedrijf !,,
Bedrijven laat niet jullie pakketten door hun bezorgen!!!
LET OP!!!
INMIDDELS HEBBEN ZE EEN NAAMWIJZIGING GEHAD! Ze heette nu GOFO NETHERLANDS.
De service is nog steeds zo slecht!!!
Ik ben al diverse keren pakketten kwijt geraakt, omdat ze ZONDER toestemming het in mijn voortuin zetten.
En dit zie ik later terug op mijn ring deurbel.
Dit is afgelopen week 2x gebeurd.
En zij maken foto’s vanuit het busje met het pakket in hun hand voor mijn voordeur!
En dan moet ik bewijs leveren, waar ik op dat moment was.
Belachelijk voor woorden!!!!!
Ze laten niet weten wanneer ze komen, je kan geen wijzigingen aanbrengen en het kan niet naar een afhaal locatie gestuurd worden!
De bezorger loopt in een postnl shirt.
Je maakt een melding op zijn Nederlands en je krijgt op zijn Engels een reactie terug. Wonen nog steeds in nederland!
Ik had een pakket besteld bij Temu en…
Ik had een pakket besteld bij Temu en de bezorger zou een foto hebben gemaakt van mijn brievenbus als bewijs dat ie had geleverd vervolgens heb ik nooit het pakket ontvangen ik heb hier een klacht over ingediend bij cirro vervolgens is er een medewerker van cirro aan de deur bij gekomen om na vraag te doen over mijn pakket die ik vermist heb vermeld hij gaf aan dat het niet zou kloppen terwijl ik het pakket nooit heb gehad hoe onprofessioneel kan je zijn dat je zomaar onaangekondigd aan mijn deur kan komen om mij te beweren dat ik het pakket wel heb ontvangen ik was hier echt van in shock en heb deze man weggestuurd van mijn deur
Is nu de 3 keer dat ze weer bij de…
Is nu de 3 keer dat ze weer bij de andere adres heb afgeleverd ben echt woest
Wees uiterst voorzichtig.
Ik heb een zeer slechte ervaring met dit postbedrijf.
Een tijdje geleden had ik een pakket besteld en toevallig was dit bedrijf, Cirro Parcel, verantwoordelijk voor de levering. Na een tijdje kreeg ik een bericht dat mijn pakket geleverd zou zijn!
Er was een foto geüpload op de website van de verkoper als bewijs van levering, maar het was van een onbekende locatie.
Gelukkig heb ik beveiligingscamera’s bij de ingang van mijn huis, en ik kan aantonen dat ik nooit een pakket heb ontvangen.
Daardoor moest ik een dag vrij nemen van mijn werk om thuis op een pakket te wachten dat nooit is bezorgd!
Vervolgens heb ik dagenlang in stress gezeten, bezig met e-mails sturen, documenten opsturen en bewijzen dat ik niets heb ontvangen.
De klantenservice reageert niet op berichten — het lijkt wel alsof alleen zij het recht hebben om vragen te stellen!
Telefonisch zijn ze ook nooit bereikbaar.
Wees ontzettend voorzichtig!
Personeel niet betrouwbaar
Wat een onbetrouwbare personeel hebben jullie de persoon die aan de deur kwam leverde het pakje met haar eigen auto met harde muziek en gooit het pakje zo voor de deur neer in de zon toen ik ze aansprak krijg ik een grote mond echt onbeschoft.
wat een tuig hebben jullie laten rijden.
als men hier zaken mee doet zal jullie bedrijf niet lang bestaan.
3x kwijt achter elkaar.
3x op rij mijn pakket kwijt.
1. Koerier tekent zelf voor ontvangst.
Stuurt bewijs van levering (foto van mijn brievenbus) maar pakket is 80x60cm, knap als je dat in mijn brievenbus krijgt.
Gooit pakket in de centrale openbare hal, belt niet aan en gaat weg. Laat het dus onbeheerd achter.
2. Belt aan in de centrale hal en loopt meteen weg, laat pakket weer onbeheerd achter.
3. Staat in mijn mail “Overhandigd mijn pakket aan service desk/doorman”
Ik woon er nu al 12 jaar, heb nog nooit een service desk/doorman gezien.
Resultaat; pakket 1 en 2 zijn door onbekende meegenomen (staan op camera)
Pakket 3 is een raadsel, koerier is nergens te bekennen op camera.
Klantenservice kan ook niets voor je betekenen en zegt contact op te nemen met verzender zodat ik restitutie kan aanvragen. Zijn nu ruim 3 weken verder, verzender heeft nog niets gehoord.
Zeer slechte bedrijfsvoering.
Levering zelfs op zondag :)
Pakket werd netjes bezorgd door deze voor mij onbekende pakketdienst en communicatie was prima.
Helemaal goed!
Na alle reviews gelezen te hebben was ik nogal bang maar het ging kei goed!
6 dagen levering via shein valt reuze mee!!
Op een zaterdag bezorgd. Keurig netjes een mailtje gekregen dat ie in Nederland is. Ik vind het heel goed! Bedankt cirro parcel! Ik ben er blij mee!!!!
Wat is dit voor nepbedrijf
Wat is dit voor nepbedrijf, zeggen pakket bezorgd te hebben, sturen foto van je voordeur en zeggen dat je getekend heb voor ontvangst, alleen geen pakket ontvangen en zeker niet getekend omdat er de hele dag niemand thuis was.
Ik zal gisteren pakketje krijgen niet…
Ik zal gisteren pakketje krijgen niet ontvangen wat ik zie sta er bezorgd door ontvangen door andere pin nee huis nr 35 maar helaas niets ontvangen heel raar dit en ben thuis voor gebleven vraag me nou af waar me paketje is gebleven
Pure oplichting
Pure oplichting! Beweren dat je pakket is bezorgd, maar er is niets bezorgd. Hartstikke nep.
Onaangekondigd voor de deur gegooid
Bestelling niet aangekondigd en gewoon voor de deur gelegd (geen voortuin, dus op de stoep).
Bij toeval gevonden!