Elendig oplevelse - havde bestilt tid og lige været i kontakt med stedet inden ankomst, alligevel måtte jeg vente 5 min før der kom en medarbejder og tog imod mig. Jeg blev fulgt ind i et mørkt og s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Varm anbefaling! Jeg havde min første ansigtsbehandling, en deluxe med dybderens hos klinikken i dag. Behagelig oplevelse og hyggeligt sted. Behandleren Sabrina, var meget sød, imødekommende, gav... Ver mais
Jeg har været der to gange for at få lavet ansigtsbehandling og begge gange med middelmådigt resultat og meget hurtigt overstået (sammenlignet med andre steder). Jeg havde meget tør hud og fik frug... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
hudpleje og skønhedsklinik ansigtsbehandling og massage
Informações de contato
Dinamarca
- www.cliniquecamille.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Klinikken var lukket
Klinikken var lukket, da jeg kom til aftalt tid. Og jeg havde en halv time før fået sms om at huske tiden...
Tror ikke jeg kommer igen
Skulle have lavet 3 ting, bryn og lash lift var fint, behandleren var sød og rar. Havde bare en oplevelse af at der ikke var helt rent og lækkert.
Pedicure var en spøjs oplevelse, sad med et vakkelvorn fodbad, som blev sat oppe forenden af stolen. Havde tid til at studere rummet og den stol jeg sad i , var nusset og ikke nyskiftet. Ikke så mange nye lakker at vælge imellem. Behandleren sad med min fødder på sine lår og da lakken skulle hærdes, blev apparatet viklet ud af 3 forlængerledninger nede fra gulvet. Der var halvkoldt og ikke særligt hyggeligt , man kunne måske have tændt de levendes lys som stod til pynt !
Senere lånte jeg deres toilet, ingen papir eller håndklæde, stor kurv som var fyldt med brugte håndklæder og gulvet var langt fra rent.
Alt i alt en rodebutik, hvor der ikke var pænt og ryddeligt. Små-kedelig oplevelse 😐
Har fået lavet gellack og minimanicure…
Har fået lavet gellack og minimanicure eller jeg skulle have lavet det.
Jeg gik derfra med forskellige længder negle gelack der ligner mit barnebarn på 5 år har lagt på. Har aldrig oplevet så sjusket et arbejde - er nødt til at gå til en anden negletekniker 3 dage efter og få det lavet om. Så absolut ikke en anbefaling herfra.
Varm anbefaling!
Varm anbefaling!
Behandleren Sabrina, var meget sød, imødekommende, gav sig god tid til at forklare og vejlede samt svare på alle mine spørgsmål ift hudtype, rens osv.
Mange tak for god behandling, både for min hud og mig som kunde.
Første besøg, rigtig god oplevelse
Tusind tak for en fantastisk og god behandling Camille. En meget hyggelig klink og dejligt sted at være. Jeg fik en ansigtsbehandling, MT Hydra Peel inkl. dybderens. En meget effektiv og god behandling. Min hud er så lækker nu. Det var min første gang og jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg vil klart anbefale Camille og denne behandling til andre. Det var en dejlig oplevelse hvor der blev taget godt imod mig, og afsat god tid af til vejledning og evt. spørgsmål. Meget kompetente og fagligt stærke medarbejder.
Tusind tak for en dejlig oplevelse
Tusind tak for en dejlig oplevelse. Tak til Camilla for at give mig en god behandling. Jeg fik en Facial delux som jeg virkelig kan anbefale. Min hud er helt glat og blød, udover dette fik jeg slappet Max af😍 igen tak for professionel og god behandling
I highly recommend Clinique Camille
I highly recommend Clinique Camille. I have recently tried a series of three facial treatments, Where each of the treatments were adjusted to my skintype and my concern/Challenge. When I came I has very dry skin and an unbalanced skin barrier. All treatments included a light massage of the scalp, neck and shoulders, which was a nice add on to the treatment and very relaxing. After the treatments I feel a difference in my skin. Theres no more dryness and the texture of my skin is better. Im very satisfied. Thank you, Clinique Camille
Tilfreds med resultater
Dette var mit første besøg. Jeg oplevede lidt usikkerhed omkring behandling, måske var min behandler ny... ?Men jeg gik derfra virkeligt tilfreds med resultater. Man kunne også tilkøbe ekstra tillægsbehandling til yderst rimelig pris.
I øvrigt var det super skønt, at jeg ikke blev forsøgt overtalt om at købe alle mulige produkter. Jeg kommer gerne igen.
Fantastisk oplevelse! 🌟
Er lige kommet hjem fra en skønhedsbehandling, udført af Camille. Det var virkelig alle pengene værd. Der var behageligt musik og dejlig varmt i lokalet. Kunne virkelig mærke, at jeg var i gode hænder.
Kan varmt anbefales!
Altid super behandlinger
Altid super behandlinger. Går derfra med ny glød og ny energi.
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse!
Jeg har bestilt tid til at få lavet geleforlængelser.
Jeg starter med at komme ned i klinikken, men de har ikke vanvittig travlt med at tage imod mig. Jeg venter 5 min. før de er færdige med at tale med hinanden, og så bliver jeg taget imod.
Det hidser mig kun op nu, fordi resten af oplevelsen er under al kritik! Havde resten af oplevelsen været god, så havde jeg ikke haft det træls med den mærkelige modtagelse.
Jeg ville helst have haft babyboomers, og skrev også dette ved bestilling, men det kunne desværre ikke lade sig gøre. Derfor gik vi med franske negle.
Jeg synes det er rigtig fint når en medarbejder både er interesseret i mig og også fortæller lidt om sig selv, men når hun, første gang jeg kommer der, fortæller mig at hun overvejer at være sin kæreste utro, så går det alligevel lige over grænsen. Den information har jeg ikke brug for, og så skal man måske hellere tage snakken med sin kæreste, en veninde eller måske en god kollega? 🤷🏼♀️ Men da jeg altid forsøger at være venlig, så lyttede jeg da og spurgte ind til det.
Da neglene er færdige og jeg kommer hjem og kigger ordentligt efter, så kan jeg se at arbejdet er virkelig sjusket lavet!
Der er en plet i den ene negl, en skæv fransk kant og ude på spidsen af neglene, er der steder hvor der er hvidt og andre hvor det ikke er hvidt.
Jeg skriver til klinikken efter et par dage, og kommer med det forslag, at jeg får nogle penge retur, så jeg kan få neglene fjernet. Jeg er virkelig skuffet over resultatet, og vil egentlig ikke have neglene mere, eller derhen igen.
Jeg bliver bekræftet i, at neglene ikke er pæne, men de vil hellere have at jeg kommer ned forbi og får det rettet.
Da de nok har ret til at udbedre deres fejl, så må jeg jo tage imod tilbuddet.
Jeg spørger om jeg i stedet bare kan få nogle simple og korte negle, men får at vide, at de KUN vil rette de fejl der er lavet.
Jeg skal ikke bestemme hvordan andre skal køre deres butik, men havde jeg lavet sådan et sjusket arbejde, så ville jeg nok have tilbudt at personen kunne komme tilbage og få lavet et helt nyt sæt negle, lige som de ville have dem. Det havde højst sandsynligt givet en bedre oplevelse. Men de ville ikke engang forkorte mine negle, og den stakkels pige der skulle fikse hendes kollegas dårlige arbejde var meget nervøs fordi jeg havde klaget og chefen var i lokalet (men tog ikke engang imod mig, sagde “beklager din kedelige oplevelse” eller andet - måske er Camille konfliktsky?), og det blev ikke pænt, men det havde jeg nu heller ikke forventet.
Da jeg kommer til en anden salon for at få fjernet neglene og lavet nye, så viser det sig, at det IKKE er geleforlængelser, men i stedet akrylnegle jeg har fået lavet hos Clinique Camille! Det tog den anden salon 1,5 timer bare at få akrylen af, for så at kunne lave et pænt stykke arbejde.
Så ikke nok med, at arbejdet er sjusket hos Clinique Camille, de er ikke engang ærlige om deres produkter.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne salon!
Jeg kommer igen
Jeg fik en skøn ansigtsbehandling af Carla, som var super sød og serviceminded, og som gav en virkelig dejlig ansigtsmassage :)
Samme elendig oplevelse som Steffeni
Elendig oplevelse - havde bestilt tid, alligevel måtte jeg vente 5 min før der kom en medarbejder og tog imod mig. Jeg blev fulgt ind i et mørkt og svavset rum, ingen behagelig musik eller andet som skaber følelsen af velværd inden eller under en ansigts behandling. Den var slet ikke grundig og kom hjem med mange tagl knopper som ikke var fjernet, selvom jeg omhyggeligt havde fortalt det var mit fokus med behandlingen, Jeg har fået mange ansigts behandlinger i mit liv, men aldrig en der var så dårlig, det kan umuligt være en der har en uddannelse som kosmetolog.
Jeg har fået diamant slibning to gange…
Jeg har fået diamant slibning to gange af Debbie.
Jeg kommer igen. Rigtig dejligt og lækkert 😊
Første besøg - men ikke sidste!
Jeg vil starte ud med at sige tusind tak til Elise for at gøre min oplevelse fantastisk og give mig så mange gode råd uden at være belærende eller presse salg på - det er sjældent, man oplever det hos en klinik!
Jeg fik i dag min første diamantslibning, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Ekstremt hyggelige lokaler med behagelig musik og en forstående, professionel og behagelig behandler. Jeg fik derudover massage, som er den bedste, jeg har nogensinde har fået. Dertil fik jeg farvet vipper og fik hovedbundsmassage imens - hvad mere kan man ønske sig!
Klinikken er utrolig hyggeligt, og jeg tror helt ærligt, at de dårlige anmeldelser kommer fra folk, der har haft en dårlig dag, for jeg kan ikke forestille mig, hvad der ellers kunne gøre ens oplevelse dårlig.
Jeg ser frem til mange flere behandlinger hos dig, Elise! :-)
Den bedste klinik
Den bedste klinik!
Jeg nyder hvert et besøg jeg har hos de skønne piger i klinikken! Jeg går altid derfra med top resultater. Og mange grin og smil rigere.
Jeg er kommet i klinikken i rigtig mange år. Og det er uden tvivl det bedste sted i byen.
Elsker mine negle og vipper hver gang.
Clinique Camille, helt klart et besøg hver
Jeg er kommet i en del års hos Clinique Camille, og bliver altid taget imod med et smil. De yder en professionel service. Går altid derfra med fornyet energi, og føler mig ekstra frisk og lækker efter den skønneste ansigtsbehandling. Så kan klart anbefale alle til at bestille en tid til en af de mange lækre behandlinger de kan tilbyde i klinikken:-)
Dygtige, god service og flotte resultater
Bedste service, sindssygt flotte resultater! Har været kunde i mange år og er stadigvæk yderst tilfreds med deres arbejde. Negle, vipper, voks, massage, ansigtsbehandlinger lige meget hvad er jeg altid tilfreds.
Behandlere der er gode til deres håndværk
Er blevet vokset der i flere år, fået lavet vipper og negle og jeg er altid tilfreds.
Altid smilende og imødekommende personale.
Fantastisk oplevelse
Søde og imødekommende piger, der gav mig flotte farvede og tilrettede bryn - kan kun anbefales.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.