Veja o que dizem as avaliações
Utrolig fin service, hurtig levering. Varerne fremstår som beskrevet dog kan det være lidt svært med farverne i nogle tilfælde, men så er i der med hjælp og bytte. Er meget tilfreds.
Super lækre sweaters. Jeg elsker mine cashmir sweaters fra Club Collection. Min mand bruger dem også med stor glæde. Man får en virkelig god kundeservice. Der er aldrig nogen problemer. De er alti... Ver mais
Bestilte t-shirts og fabric spray. Modtog forkerte trøjer og spray m forkert duft. Efter returnering med tydelig beskrivelse og henvisning til ordre modtog jeg rigtige trøjer men forsat forkert spray.... Ver mais
A empresa respondeu
- Loja de Acessórios de Moda
- Loja de Roupas de Festa
- Loja de agasalhos
Escrito pela empresa
Vi er en familiedrevet virksomhed, som har gjort det til vores passion kun at handle med naturlige, eksklusive materialer. Club Collection er grundlagt i 1980, og i mange år var vi leverandører til store modehuse, både danske & internationale. Nu producerer vi direkte til dig. Ved at skabe tidløse designs i naturlige og langtidsholdbare materialer, håber vi på, at kunne tilbyde nemt hverdagstøj, som du rent faktisk bruger og der holder sæson efter sæson. Vores mission er at gøre eksklusiv strik mere demokratisk og god kvalitet tilgængelig for alle.
Informações de contato
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Utrolig fin service
Dejlig strik
Det er nemt at navigere og finde de ønskede varer på ClubCollectios hjemmeside og varerne leveres hurtigt. Ved fejl på varen er deres kundeservice rigtig fin og der gives mulighed for at bytte og returnere varen.
ClubCollections cashmere strik er god kvalitet til de absolut rimelige priser. Strikken fnulrer lidt mere ved brug end det ofte voldsomt meget dyrere cashmere man kan købe andre steder. Men sætter man pris og kvalitet overfor hinanden er der “value for money” og priserne giver mulighed for at eje strik i flere farver, så jeg er glad.
Fantastic service
Fantastic service. I made a mistake with my order and the personel were SO helpful and patient and fixed everything for me. Many thanks.
I am delighted with the quality of the cashmere sweaters I ordered. Will definitely buy again.
Jeg elsker mine Mona sweaters
Jeg elsker mine Mona sweaters. De har flotte farver, er varme og enormt bløde. Jeg bruger dem stort set hver dag forår, efterår og vinter. Og er skønne en kølig sommeraften.
Skøn forretning 🙂
God oplevelse
Jeg har handlet et utal af bluser. Til mig til min mand og til gaver.
Smukke lækre ting
Kvalitets produkter og god kundeservice
Super lækre sweaters.
Man får en virkelig god kundeservice. Der er aldrig nogen problemer. De er altid så søde og imødekommende.
En meget tilfreds kunde.
Dejlig kvalitet og skønne farver
Kashmir - det bedste at have på.
Kashmir-strik er noget af det bedste, jeg nogen sinde har prøvet. Det er så behageligt, blødt og varmt uden at kradse.
Jeg køber ikke andet strik fremover.
Fantastisk kvalitet og service!
Jeg har nærmest ikke andet end Club collections Kashmir-produkter i mit skab i alle mulige farver. Elsker alt ved denne butik og de her varer! ☺️
Og så er den fysiske butik ved kastellet værd at besøge!
Professionel virksomhed med dejlige…
Professionel virksomhed med dejlige produkter. Har handlet hos Club Collection gennem mere end 8 år og altid modtaget fine produkter. Deres kundeservice er venlige og hjælpsomme. Har aldrig oplevet problemer her.
Fine cardigans
Fine cardigans. Prisen ok.
Venlig kundeservice da jeg ringede til butikken.
Alt superfint❤️
God service og gode produkter
Exellent👌 Pure luxury and self love in…
Exellent👌 Pure luxury and self love in sweater form.
Super service!
Super service, hurtig levering, fantastiske priser & lækre produkter!
Altid glad for at modtage en dejlig…
Altid glad for at modtage en dejlig vare fra Club Collection
Lagde to ordre med kort mellemrum, da der var udsalg, og begge ordre kom hurtigt. Meget tilfreds med både service og varerne.
Just love it
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.