Kundeservice er fremragende, man kan trygt handle her. Kvaliteten af tøjet mærkes rigtig god, men størrelserne er meget små. Man skal vælge flere størrelser over den, man normalt bruger.
Veja o que dizem as avaliações
Det er nemt at navigere og finde de ønskede varer på ClubCollectios hjemmeside og varerne leveres hurtigt. Ved fejl på varen er deres kundeservice rigtig fin og der gives mulighed for at bytte og r... Ver mais
A empresa respondeu
Købte igen Martha cashmere strik og cardigan, men i en anden farve. Sætter kan bruges enkeltvis eller sammen og det er så dejlig lunt så man her i efteråret ikke behøves jakke medmindre det regner.... Ver mais
A empresa respondeu
Lækker kvalitets sweater Jeg er meget glad for mine kashmir sweatre. De er varme, bløde og dejlige at har på. Faktisk bruger jeg dem hver dag. God service, fin returlabels. Eneste minus er at mine... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de moda feminina
- Loja de Moda Infantil
- Loja de Roupas
- Loja de Acessórios de Moda
- Loja de Roupas de Festa
- Loja de agasalhos
Escrito pela empresa
Club Collection er en familiedrevet virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for eksklusiv strik og cashmere. Siden 1980 har vi arbejdet med nogle af verdens mest eksklusive naturmaterialer og produceret for både danske og internationale modehuse. I dag designer vi direkte til dig med fokus på kvalitet, komfort og tidløse styles, der holder sæson efter sæson. Cashmere er kernen i alt, vi laver. Vi tror på, at ægte luksus starter med de rigtige materialer — blød cashmere, eksklusiv merinould og naturlige kvaliteter, der føles lette, varme og behagelige mod huden. Vores kollektioner er skabt til kvinder, mænd og børn, så hele familien kan opleve komforten og kvaliteten ved ægte cashmere. Det er også derfor, vi kan tilbyde cashmere i høj kvalitet til en mere tilgængelig pris. Vi har valgt at arbejde uden unødvendige mellemled, hvilket betyder, at vi selv står for design og produktion og sælger direkte til dig. Når vi fjerner fordyrende distributører, grossister og dyre detailled, kan vi investere mere i selve materialerne og håndværket — og mindre i alt det omkring. Resultatet er ægte cashmere og eksklusiv strik, hvor du får mere kvalitet for pengene, uden at vi går på kompromis. Vi designer moderne cashmere striktrøjer, cardigans, rullekraver, basisstyles, lounge wear og hverdagsfavoritter med et enkelt og tidløst skandinavisk udtryk. Tøj der fungerer på tværs af sæsoner og trends — og som bliver en fast del af garderoben år efter år. Vi fokuserer vi på holdbar kvalitet, klassiske designs og eksklusive materialer, der kan bruges igen og igen. Vores mission er at gøre cashmere og eksklusiv strik mere tilgængeligt uden at gå på kompromis med kvalitet eller håndværk. Hos Club Collection finder du cashmere til hele familien — til kvinder, mænd og børn — skabt med fokus på komfort, pasform og lang levetid. Blød cashmere til hverdagen, tidløse striktrøjer til garderoben og luksuriøse basisstyles, du har lyst til at bruge hver eneste dag.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Everything was perfect
Everything was perfect.
Really lovely quality of the sweater and the delivery was quick.
Skønne kashmir strik 😍
Jeg er en stor fan af jer.!
Min ene pakke blev leveret af venligt bud på hj. adr.
Den næste pakke blev leveret på Ordrupvej og ja de sagde de ringede på, men jeg var hjemme og der blev ikke ringede på. GLS levere som vinden blæser, det er irriterende.
Ellers er jeg begejstret for specielt jeres kashmir.
Savner nu lidt grønne, blå, creme….Ect. farver i jeres bukser.

Silke cashmere top kvalitet 👌
Jeg har købt to silke cashmere cardigans og en pullover. De er dejlige kvalitet og fine priser.

Resposta da Club Collection - Cashmere Studio
Altid super dejligt tøj og ligeså…
Altid super dejligt tøj og ligeså levering👍

Super lækker kvalitet
Jeg modtog igen en super lækker trøje ☺️👍
God kvalitet, god pasform, god pris og hurtig levering 👍

Dejligt sted at handle
Jeg synes at selve virksomheden er super fin og let at handle med og alt gik planmæssigt.
Desværre bruger de GLS som én af optionerne for levering og det er en fejl GLS har desværre ødelagt en del af oplevelsen fordi de på trods af ekstrabetaling for hjemmelevering, leverede pakken i en pakkeshop.
ØV ØV ØV
Super service all along.
Ultra tynd cashmere i meget små størrelser …
Har netop købt 2 stk 100% cashmere rullekrave strik, har i forvejen 5 af disse bluser, som jeg er meget tilfreds med. Der stod godt nok at de er små i størrelsen, så Club Collection anbefaler man bestiller en størrelse større end normalt, det gjorde jeg så, men må sige jeg blev noget overrasket over at modtage min bestilling, jeg havde bestilt str 46 og tror dem jeg har modtaget svarer til 38/40! Korte både på ærmerne og i længden og desuden ultratynde i forhold til den gode kvalitet, jeg som nævnt har 5 af, og har brugt med stor glæde i en del år.
Meget skuffende at CC simpelthen sælger en klassiker i en så forringet kvalitet, ved godt jeg kan bytte, det handler slet ikke om det, men om troværdighed - suk fra en tidligere trofast kunde.
Vh
Charlotte

Resposta da Club Collection - Cashmere Studio
Excellent quality product and very fast…
Excellent quality product and very fast and reliable services. My wife and I are and remain your steady customers.
Just ordered rollneck number....?
Just ordered rollneck number....? Who's counting...? I absolutely love them, both with and without sleeves.
Excellent products, fast delivery, and - if in need of help, your customer service is very helpful :-)
Lækre produkter og fantastisk kundeservice
Har handlet hos club collection i mange år og har altid oplevet en fantastisk kunde service.
De bytter med et smil og det er altid en god oplevelse at shoppe både i butikken og online
Lækker kvalitet til meget rimelige…
Lækker kvalitet til meget rimelige priser. God og hurtig service.
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition. Varerne svarer til billedet og beskrivelser. Hurtig returbetaling ved fejl størrelse. Absolut fint firma.
Bedste anbefalinger
Skønne cashmere sweatere der svarer til beskrivelsen, lækre og bløde i flotte farver. God pasform. Rigtig god kundeservice forbindelse med returnering og ombytning. Et godt kundeserviceteam der skal have ros.
Alt i top
Alt i top : kvalitet, service og forsendelse!❤️
Lækkert tøj til rimelig pris
Lækkert tøj til rimelig pris, god service.
Meget tilfreds kunde
Rigtig fine og skønne cashmere sweaters til en god pris og hurtig levering
Lækre varer til fantastiske priser!
Lækre varer til fantastiske priser!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.