I'm co2refill.nl customer for about 2 years and on my last order one of the co2 bottle refills came with a different thread type which doesn't fit on my co2 regulator. I raised the support... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jullie doen het heel goed maar de bezorging is verschrikkelijk. Nooit aangebeld en laat pakjes op de poort of er achter gegooid achter. Omdat jullie opdracht gever zijn aan de bezorger, heeft het geen... Ver mais
Altijd snel en mocht er een keer wat fout gaan dan ook supersnelle response en afhandeling.
Best and nicest bubble service out here! Uncomplicated, the time slots for replacements are in the evening, when working people can be home, always nice delivery, perfect all in all!
Detalhes da empresa
CO2 Refill is levert koolzuurcilinders voor vrijwel alle merken soda machines. Met onze cilinders kun je, afhankelijk van het gebruik, ongeveer 60 liter bruisend water maken. Via ons ruilprogramma zit je nooit zonder cilinders, onze cilinders zijn geschikt voor o.a Sodastream, Quooker, Blokker, Aqvia et.
Informações de contato
Amsterdam, Holanda
- support@co2refill.nl
- www.co2refill.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Elke keer tevreden
Heb al vaak hier besteld. Altijd snelle levering en nooit problemen gehad!
Geen oplossing geboden
Reklame maken dat PostNl de retourcilinders mee neemt hetgeen niet gebeurt en dan niet serieus reageren op mijn klacht. En dus ook geen oplossing bieden.
weer helemaal goed zoals altijd!!!
weer helemaal goed zoals altijd. Alleen jammer dat PostNL nooit aanbelt voor het pakket af te geven zodat ik de oude terug kan geven
Super snelle bubbels thuis bezorgd
Super snelle levering, gratis verzending, handige retourdoos, leuk persoonlijk kaartje en m’n water bubbelt weer helemaal fijn!!
minder bubbels
Verpakking in een enkele doos waar de zware cilinders al tegen elkaar rammelend de doos van binnenuit uitgescheurd heeft bij aankomst.De cilinders geven minder /kleinere / bubbels ( ik moet mneer en langer op de knop drukken) .
Al wat langer in gebruik nu 4 cilinders, dus geen exemplarische tekortkoming....
Vergelijking is ten opzichte van sodastream , blokker en brita cilinders.
In 2 verschillende machines, namelijk sodastream en brita.
Prima snelle service elke keer weer!
Super goede service
Super goede service! Snel, behulpzaam en heldere communicatie. Helemaal top!!
Het was voor mij de eerste keer dat ik…
Het was voor mij de eerste keer dat ik de cilinders besteld heb. Ik had ze snel in huis. Geniet nu van bruisend water.
Ongelofelijk wat een service
Ongelofelijk wat een service , bestel hier al een keer eerder en ging toen mis door mezelf hierdoor toen goed advies gekregen.
Nu weer besteld maar werd gebeld dat dit niet teveel voor me was en uitgelegd wat eigenlijk beter voor me was .
Ze had gelijk en alles keurig de volgende dag in huis.
Ga zo door ik vergeet al mijn trubbels door de bubbels
Snelle levering en goed product.
Gewoon uitstekend
Bedrijf doet wat het moet doen en doet dat op een zeer prettige manier. Persoonlijk, snel en professioneel.
Gewoon goed!
Best and nicest bubble service
makkelijk duurzaam
makkelijk en je weet iets beter dan in de supermarkt hoe het gemaakt wordt
Het bestellen van de Co2 cylinders was…
Het bestellen van de Co2 cylinders was zeer eenvoudig, bovendien was de prijs per cylinder erg concurrerend.
Ook de aflevering van de cylinders was uitstekend ( vriendelijk en op de afgesproken tijd).
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.