Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verkeerd artikel opgestuurd gekregen na een retour waarin in aangaf te willen ruilen. Helaas kreeg ik dezelfde bestelling terug. Mail gestuurd, super snel antwoord, geregeld hoe we het zouden oplossen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben super tevreden met de service van Coloursuits! 😍 Ik heb een paar weken geleden een jurk besteld wat ik achteraf niet paste. Ik heb contact met hun opgenomen via hun instagram account en ik had... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke dingen en top service! Mijn bestelling was de volgende dag bezorgd ondanks de huidige heersende Coronavirus. De kleren zijn van zeer goede kwaliteit helemaal voor de prijs die je ervoor be... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Werde niemehr etwas auf Colorsuits bestellen! Ich habe Ware im Wert von 90 Euro erhalten, die total von der Darstellung auf der Homepage abgewichen ist! Die „Kleidungsstücke“ sahen eher aus wie Säcke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Informação fornecida por fontes externas variadas

Shop de laatste trends voor een betaalbare prijs bij coloursuits.nl. Onder andere veel gespot bij influencers & bloggers.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

247 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Broek zit perfect

Broek zit perfect en sluit ook super goed aan en zit daarnaast ook echt super lekker en ook een hele snelle en goede levering, hier ga ik zeker nog vaker bestellen

10 de novembro de 2025

Geen antwoord op vragen

ik heb alle begrip dat het bij jullie druk is en dat jullie niet altijd meteen kunnen antwoorden. Maar ik probeer nu al meerdere weken via jullie website en chat contact op te nemen (waar ik telkens mijn e-mailadres en gegevens moet invullen) en ik heb daar nog nooit een reactie op gekregen. Dat begint wel een beetje frustrerend te worden. Ik wil absoluut geen lastige klant zijn, maar op deze manier is het voor mij ook niet aangenaam. Dit gaat over een retour en niet over het product zelf. Mijn 1 ster is nu momenteel voor het contact. Ik probeer meerdere weken contact op te nemen en krijg geen antwoord. Vandaar de voorlopige 1 ster.

29 de agosto de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

slecht bereikbaar via de mail of op insta

ik heb vaker bij hun besteld en nooit klachten gehad, mooie kwaliteit kleding
alleen de klanten service is wel erg slecht
Ik heb langere tijd op een antwoord op mijn mailtje gewacht, ik kreeg later daar wel reactie op, toen nog een reactie terug gestuurd.
Ik heb daar nooit meer een reactie op gehad waardoor ik het zelf opgelost heb,
Nu staat er in mijn dhl app dat mijn pakketje 1-2 dagen vertraging heeft en dat staat er al 4 weken ik heb 2 keer contact gezocht via insta omdat ze op de mail slecht reageren.
ik heb op mijn eerste bericht een nette reactie gekregen dat ze later een onderzoek kunnen starten nu heb ik daar nog steeds geen reactie op en is er nog steeds geen onderzoek gestart.
het is boven de 200 euro dus ik zou het wel fijn vinden als ik hier mee geholpen word.
Ik ben heel netjes gebleven in mijn mail en op insta maar jammer genoeg moet ik het op deze manier doen.

11 de agosto de 2025

Zeer tevreden

Zeer goede kwaliteit van de broek die ik besteld heb en enorme fijne, snelle service, waarbij ik goed op de hoogte werd gebracht van de leveringsdatum/tijd. Bedankt!

29 de julho de 2025

Echt een aanrader!

Ik shop met regelmaat bij Coloursuits. Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle en vriendelijke service.
Altijd een hele leuke collectie.

Echt een aanrader!!

3 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kleding van Shein die wordt doorverkocht

dit is allemaal kleding je koopt bij Shein voor een tientje of 20 Euro, deze worden dan doorverkocht tussen de 60 en de 100 euro. Ik had as voorbeeld een t-shirt gekocht voor 55 Euro en op Shein is precies dezelfde t-shirt 15 Euro. Voor mij geen colorsuits meer.

1 de novembro de 2024

Geweldig

De baas van coloursuits is echt heel erg aardig en ze verkoopt echt goede kwaliteit kleding. Mijn lievelingswinkeltje! 🩷

1 de outubro de 2024

Slechtste Klantenservice 😡

Ik had en topje besteld in maat M Terwel ik S had, ik stuurde het voor retour bij post.nl punt, pakketje is toen terug gestuurd ene van der fout. Ik stuur 3x mail met dat ik m’n pakket niet terug kan retourneren, word er niet gereageerd. Ik heb 14 dagen bedenk tijd, dus ik kan fluiten naar m’n centen of ze me wel optijd zullen helpen. En nu ziet ik hier met items die ik niet kan dragen dus geld weggegooid. Zal hier niet meer bestellen !!

17 de abril de 2024
logotipo da Coloursuits

Resposta da Coloursuits

Beste Jihane,

Wij hebben gewoon op je mailtjes gereageerd, wellicht zijn onze e-mails in je spambox terecht gekomen? Ik zie ook dat je met meerdere e-mail adressen naar ons mailt, dus misschien ligt het daaraan?

Je dient je order aan te melden in ons retourportaal en via daar te versturen, dan hebben wij ook zicht of het pakket goed bij ons aankomt. Via deze manier kan je gemakkelijk en snel je order retourneren. Zie ook ons retourbeleid: https://www.coloursuits.nl/policies/refund-policy.

Ik zal je nog eens een mailtje sturen zodat we dit probleem kunnen oplossen.

Liefs,
Team COLOURSUITS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.