Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verkeerd artikel opgestuurd gekregen na een retour waarin in aangaf te willen ruilen. Helaas kreeg ik dezelfde bestelling terug. Mail gestuurd, super snel antwoord, geregeld hoe we het zouden oplossen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben super tevreden met de service van Coloursuits! 😍 Ik heb een paar weken geleden een jurk besteld wat ik achteraf niet paste. Ik heb contact met hun opgenomen via hun instagram account en ik had... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke dingen en top service! Mijn bestelling was de volgende dag bezorgd ondanks de huidige heersende Coronavirus. De kleren zijn van zeer goede kwaliteit helemaal voor de prijs die je ervoor be... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Werde niemehr etwas auf Colorsuits bestellen! Ich habe Ware im Wert von 90 Euro erhalten, die total von der Darstellung auf der Homepage abgewichen ist! Die „Kleidungsstücke“ sahen eher aus wie Säcke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Informação fornecida por fontes externas variadas

Shop de laatste trends voor een betaalbare prijs bij coloursuits.nl. Onder andere veel gespot bij influencers & bloggers.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

247 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling netjes ontvangen en sneller…

Bestelling netjes ontvangen en sneller dan gedacht!

5 de janeiro de 2023

Beste Eloy,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je het snel hebt ontvangen! Veel plezier ermee.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Door dpd was mijn bestelling terug…

Door dpd was mijn bestelling terug gestuurd, ik had een mail gestuurd en coloursuits was super begripvol en gelijk terug gestuurd een dag later had ik het in huis.

18 de novembro de 2022

Beste Emeline,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat DPD jouw pakket had teruggestuurd, maar gelukkig heb je het snel weer teruggekregen! Heel veel plezier met je bestelling.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wel oke!

Mijn bestelling was er snel. Ik kreeg helaas geen antwoord op mijn gestelde vragen via instagram of de mail. Helaas was mijn bestelling niet wat ik er van had verwacht, en heb ik het teruggestuurd. Het geld stond netjes na 2 dagen weer op mijn rekening.

8 de novembro de 2022

Beste,

Bedankt voor je review. Ik hoop dat je ondertussen wel antwoord hebt gehad op je vragen. Fijn dat je retour snel is afgehandeld en hopelijk tot snel weer!

Ze leveren enorm snel

Ze leveren enorm snel, en ze beantwoorden ook nog eens snel de mail. Helaas moet mijn jurkje terug omdat die net te kort is, maar ik ga hier zeker nog eens bestellen.

7 de outubro de 2022

Beste Nalonya,

Bedankt voor jouw mooie review! We hopen je snel weer terug te zien bij ons!

ik mis 1 shirt

2 de agosto de 2022

Beste Sophie,

Ik heb je order even nagekeken en dat klopt inderdaad. Dit item wordt dit weekend nageleverd ! Onze excuses dat de verzending van dit item wat langer duurt. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kan je ons altijd mailen naar info@coloursuits.nl.

Slecht

De kwaliteit is super slecht voor wat je betaalt het is echt 3 x niks

12 de julho de 2022

Heel tevreden

Super vriendelijk. Ze antwoorden super snel via Instagram als je een vraag hebt. Super toffe en mooie webshop! Zeker een aanrader 😊 ik ben zeer tevreden zowel van de prijs kwaliteit als van de leuke kleding:))

21 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering! Ik zal hier vaker dingen bestellen :)

17 de junho de 2022

Beste Jennifer,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Hopelijk tot snel weer @coloursuits :)

Super goede service

Super goede service. Altijd aardige medewerkers en goede kwaliteit kleding. Snelle levering! Ik ben echt een vaste klant geworden.

16 de junho de 2022

Beste Demy,

Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service!
Tot snel weer @coloursuits :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige website met de nieuwste…

Geweldige website met de nieuwste trends! Ik ben vaste klant, en kan het iedereen aanbevelen. Top service, snelle verzending en altijd netjes geholpen geweest. 10/10

16 de junho de 2022

Beste Alexandra,

Bedankt voor je mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Coloursuits is echt THE BEST!

Bij Coloursuits slaag je altijd! Ze hebben super toffe items en je hebt het super snel binnen! Ook ben ik zeer tevreden over de service! :)

15 de junho de 2022

Beste Lily,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte maatvoering, en flut kwaliteit.

Nu meerdere keren besteld. Eerst had ik een spijkerbroek een maand is de binnenkant al stuk.. kan dan wel een korting gegeven worden maar daar krijg ik geen betere broek voor.
Toen in de sale een broek (xl) en een pakje (xl) (rokje en colbertje) gekocht.
Zowel de broek als het rokje valt zeker 3 maten kleiner uit.
Ik draag normaal maat L, maar de broek ging niet verder dan net over mn knieen.
Ik heb het dan gelukkig in de sale gekocht, maar retour kan het niet, ik vind het echt zonde van mn geld.
Schrijf het er dan netjes bij dat het zo klein uitvalt, dan had ik het niet gekocht.

18 de maio de 2022

Hi Mariek,

Wat vervelend dat je onze service zo hebt ervaren! Excuses hiervoor.

Wij houden inderdaad twee tot drie keer per jaar een MEGA SALE waarbij de items niet retour kunnen, dit ivm hoge kortingen en exclusieve prijzen. Dit wordt altijd duidelijk op de website vermeld. Ook stond bij de jeans duidelijk vermeld dat het item klein uitvalt.

Bij klachten en/of verdere vragen kan je ons altijd mailen naar info@coloursuits.

Ik hoop dat je ons nog een kans wilt geven en ik hoop dat je volgende bestelling beter zult bevallen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lang gewacht op item dat stonk

Jammer dat de levering enorm lang duurde omdat het niet op voorraad was terwijl het item wel op de website als op voorraad stond. :( heel lang gewacht zonder enige vorm van communicatie. Pas toen ik een bericht stuurde, hoorde ik van de situatie. Daarnaast stonk het item echt enorm

3 de fevereiro de 2022

Hi Demi,

Bedankt voor je review en wat vervelend dat je geen goede ervaring bij ons hebt opgelopen. Jouw pakketje was inderdaad enkele dagen vertraagd, dit hadden we ook bij jou aangegeven. Je wilde graag nog wachten op de broek en als tegemoetkoming hebben wij er een gratis item bij gedaan twv 29,95 EUR. Normaliteit leveren wij zeker sneller, dus excuses hiervoor!

Mocht je verder nog vragen hebben of niet tevreden zijn met het item, dan kan je ons altijd mailen (info@coloursuits.nl). Het item mag ook binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Team COLOURSUITS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.