Consumind.nl Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is ronduit misselijk makend. Onder het mom van "wij bellen op advies van uw woningcorporatie" mijn moeder van bijna 80 een duur 3 jarig Essent contract aansmeren omdat haar huidige maatsch... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Consumind speelt een vies spelletje via het landelijk energieloket en hebben mijn hulpbehoevende ouders een 3-jarig(!) contract aangesmeerd die veel te hoog is. Trap er niet in! Wat ze doen: Je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Online energievergelijk gedaan , werd daarop volgend gebeld door zeer opdringerig persoon , die maar door bleef drammen .Telefoon erop gegooid . Bloed irritant . Als ie voor me had gestaan was het fou... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dinheiro e Seguros

Informação fornecida por fontes externas variadas

Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

382 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het zijn een stelletje spammers

Het zijn een stelletje spammers. En ik ben niet de enige die ongewenste mails van ze ontvangt, gezien de klachten van meerdere mensen. Ik raad iedereen aan een klacht in te dienen bij de ACM en hopelijk leren ze eindelijk hun lesje.

6 de setembro de 2023

Beste meneer/mevrouw,

Dit is zeker mogelijk, kunt u het telefoonnummer en e-mail adres waarop u word benadert, mailen naar klantenservice@consumind.nl. Met het verzoek u gegevens te verwijderen, dan haal ik je uit het systeem.

Groetjes,
Lilli

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het had het karakter van oplichting door haast te suggereren

De haast die aangepraat werd leek op oplichting. Kon pas nu verder spreken opgeheven worden

1 de setembro de 2023

Geachte Meneer/ Mevrouw,

we begrijpen dat dit voor u niet fijn is en vinden dit zelf ook niet de gewenste manier van werven. we kunnen u klacht verder in behandeling nemen als u dit wilt. Mail ons dan op klantenservice@consumind.nl.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je MOET akkoord gaan met ons voorstel

Je MOET akkoord gaan met ons voorstel. Je kunt daarna nog 2 weken kijken waarop je akkoord hebt gegeven. Ik heb bijna 1,5 uur aan de telefoon gezeten met consumind en kreeg uiteindelijk de manager aan de lijn, omdat ik weigerde een akkoord te geven. Deze man bleef maar zeggen dat ik gewoon akkoord kon gaan omdat ik er nog over na kon denken, maar ik wilde dit niet. Toen ik zei dat ik de verbinding wilde verbreken bleef hij maar aandringen. Uiteindelijk zei hij: scroll even naar beneden, vink het vakje aan en druk op die oranje button. Maar dat was hetgeen waarvan ik al 1,5 uur zei dat ik dat niet wilde. Terugbellen na 2 uur om even de tijd te krijgen er naar te kijken kon ook niet. Dus toen ik zei dat het dan over ging, bleef hij maar aandringen. Zeer vervelende mensen dus! Niet mee in zee gaan. Na overleg met mensen die er verstand van hebben kwam ik er ook achter dat ik geld moet gaan betalen voor het terugleveren van stroom dus of je dan echt voordeliger uit bent? Binnen 5 minuten na ophangen nog 2x terug gebeld, maar niet opgenomen en geblokkeerd. Als ze echt het beste met de consument voor hebben, geven ze je even de tijd om deze stroom van informatie even te mogen doorlezen en onderzoeken voor je ergens mee in zee gaat.

31 de agosto de 2023

Geachte heer/mevrouw,

Erg onprettig om te vernemen hoe het gesprek is gelopen.
Kunt u contact met ons opnemen zodat wij deze klacht voor u kunnen behandelen?

030-7009 727

Vervelend telefoon gedprek

Ik gaf aan dat ik een vrijblijvend aanbod wilde en kreeg na 30 min bellen uiteindelijk een mail waarna me gevraagd werd op de knop te klikken ‘bevestig overeenkomst met betalingsverplichting’. Hoewel de medewerker mij meermaals probeerde gerust te stellen, gaf ik erg duidelijk aan dat het mij te snel ging en ik het eerst thuis wilde bespreken in alle rust alvorens ergens op te klikken. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik NIET op die knop wilde klikken. Uiteindelijk kwam er nog een andere medewerker bij die mij vervolgens 15 min lang opnieuw op een niet erg beleefde wijze probeerde over te halen om toch op de knop te klikken. Ik was onwijs duidelijk dat ik dat in ieder geval vandaag niet wilde en ging doen en het rustig thuis wilde bespreken voordat ik ergens op zou klikken. Ik werd ‘eigenwijs’ genoemd, ik zou niet luisteren en ‘alleen maar zenden’ en ik moest me tegenover deze laatste medewerker verdedigen dat mijn man niet in de gelegenheid is hier vandaag nog met me naar te kijken (ik kon hem ‘niet wijsmaken dat mijn man een zodanig druk schema had dat hij geen pauzes had’ of iets in die trant). Al met al voelde ik me enorm onder druk gezet en eerlijk gezegd vond ik de wijze waarop ik bejegend en aangesproken werd gewoonweg onbeschoft. Ik gaf duidelijk een grens aan die compleet werd genegeerd en zelfs aangevallen werd. Hierdoor vond ik het een zeer onprettig gesprek terwijl ik in het verleden erg prettig geholpen ben. Ik heb uiteindelijk met veel moeite het gesprek zo beleefd als mogelijk proberen af te sluiten, maar ze leken me geen kans te geven om af te ronden en op te hangen wat ook dat erg onprettig maakte. Ik hoop dat het gesprek wordt na geluisterd en dat er iets aan deze werkwijze en wijze van communiceren wordt gedaan. Ik heb er nog steeds een rotgevoel door wat natuurlijk nergens op slaat.

24 de agosto de 2023

Geachte mevrouw van de Veerdonk,

Erg onprettig om te vernemen. Zou u contact met ons op kunnen nemen zodat wij uw klacht kunnen behandelen?

U kunt ons bereiken op 030-7009 727.

Misleidend

Misleidend . Doen voorkomen dat je meteen de beste deal gepresenteerd krijgt. Je vult je gegevens in en dan pas komt de aap uit de mouw: u wordt gebeld....ik wens niet gebeld te worden en al helemasl niet onder etenstijd. Gesprek meteen afgebroken en nummer geblokkeerd.

22 de agosto de 2023

Beste Bram,

Een prijsvergelijk van energiecontracten is lastig via de mail te maken. Zo kunnen dingen zoals: woonplaats, verbruik, huidige leverancier, terug levering en verdere wensen van de klant van invloed zijn. We adviseren en gebruiken daarom telefonisch contact met onze klanten om ze het beste aanbod te doen. Ik begrijp dat u dat misschien niet schikt. Excuus hiervoor.
U kunt uw nummer mailen naar klantenservice@consumind.nl dan zal ik uw nummer uit het systeem verwijderen.

Lilli van de klantenservice

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

de gemaakte afspraken kloppen niet

21 de agosto de 2023

Beste meneer Kool,

We vinden het jammer om dit te horen, hoe zouden we u nog verder kunnen helpen?

Lilli klantenservice Consumind

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

er wordt niet gereageerd op een email

Heb 2 dagen na jullie contact een email gestuurd,waarop tot nu toe geen reactie is gekomen.
slechte zaak.wel iemand willen binnen halen bij essent en daarna geen reactie meer geven.Geeft te denken voor de toekomst.

15 de agosto de 2023

Beste heer Benner,

Excuus voor de late reactie, u kunt onze reactie vinden in de mailbox.

Lilli van de klantenservice

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

heel vriendelijk

heel vriendelijk. maar er staat opzegvergoeding bij vattenfall is toch hopelijk pas 4 september opgezegd.
ik hoor het graag.
gr.thea de heer

14 de agosto de 2023

Gedupeerd

Na het invullen van een online formulier bij Consumind over energieleveranciers werd ik snel terug gebeld om te gaan overstappen. Vervolgens is er door de medewerker niet of niet expliciet gevraagd of ik een vast contract heb of niet. Ik heb daar zelf ook niet over nagedacht. Blijkbaar stond daar dus een boete op als je aan contractbreuk doet. Dit was 100 euro met eindafrekeing erbij kwam ik dus op 285 euro uit een fors bedrag. Vervolgens werd ik door de oude energiemaatschappij teruggebeld om weer terug te komen waardoor ik de 100 euro uiteindelijk na contact via Facebook opgenomen te hebben weer terug kreeg maar wel weer een boete van de nieuwe maatschappij van 80 euro. Kortom ik voel me niet goed geadviseerd en dus gedupeerd door Consumind. Ik heb nog gebeld met Consumind en er werd gelijk een klacht aangemaakt maar heb er tot aan nu toe dus nooit meer van gehoord erg slecht.

9 de maio de 2023

Oplichterij

Oplichterij, een voorstel opgestuurd gekregen en dan word er telefonisch gevraagd om even te checken welke kleur het vinkje heeft bij de algemene voorwaarden en om daarna op bevestigen te drukken. Heel vaak gevraagd of het alleen om een voorstel ging en of ik nergens aan vast zat. En het mailtje is ook een voorstel maar de manier waarop er dan geprobeerd wordt om er toch aan vast te zitten echt heel slinks.

9 de agosto de 2023

Geachte Mevrouw,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Constructief

Constructief, goede uitleg, ruimte voor het stellen van vragen. Goed geïnformeerd.
Een kant tekening is wel de de "beste keuze", snel gemaakt werd en andere mogelijkheden eigenlijk niet ter sprake kwam.

4 de agosto de 2023

Niet opnemen

Niet opnemen. Ook al hoor je dat je 1 van de 3 bent die een elektrische fiets wint.
Je bent 40 minuten verder en krijgt dan 'even' begeleiding van een medewerker om een vinkje te zetten en op 'bevestig met betaalverplichting' te klikken. Hop en je zit vast aan een contract.
En ja als consument heb je 14 dagen de bedenktijd om op te zeggen, maar wat een gezeik ben je weer verder; dit kostte mij 40 waardevolle minuten, heel veel hoofdpijn, mijn geduld en een extra volle mailbox.
Deze medewerker had dit bedrijf geld kunnen besparen om de signalen veel eerder te lezen dat hij no way jose een contractje kon binnen halen bij mij.
En die gong (bij elk binnengehaalde contract) op de achtergrond was ook 'mad' irritant, om in de spreektaal van de medewerker te blijven.

7 de agosto de 2023

Beste Mevrouw,

We begrijpen dat dit inderdaad geen fijne manier van werving is. We kunnen dit verder in behandeling nemen als u dit wilt. Neem dan even contact met ons op via klantenservice@consumind.nl.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het was ineens te veel en te snel

Het was ineens te veel en te snel, terwijl er op dat moment eigenlijk onvoldoende tijd voor mij was. Het leek als een soort overval, waarbij het overstappen al direct is doorgegeven aan onze huidige leverancier. De bedoeling was natuurlijk niet verkeerd, maar kwam zo niet goed over.

1 de agosto de 2023

Geachte Mevrouw/ Meneer Kattouw,

We vinden dit vervelend om te horen. we zijn ervan op de hoogte dat de mails die de klant ontvangt van de leveranciers na het akkoord klikken voor schrik kunnen zorgen. De overstap vind namelijk pas plaats na de 14 dagen bedenktijd. als we u verder nog kunnen helpen. neem dan contact met ons op via de mail: klantenservice@consument.nl of telefonisch 030-7009 727.

Klantenservice Consumind

Consumind en Landelijke Energiebond

Consumind werkt samen met de Landelijke Energiebond. Dat staat tenminste in een ongevraagd mailtje dat ik onlangs van deze, voor mij onbekende, energieleverancier ontving. Misschien konden ze iets voor mij betekenen in deze kostbare energieke tijden. Maar wie/wat is Landelijke Energiebond? Er is geen website, geen mailadres, alleen een postadres in Valencia, Spanje. Komt niet echt professioneel over. Betrouwbaar? Mmm. Dan maar 's gevraagd aan Consumind waar ze immers mee samenwerken. Vijf dagen geleden appje gestuurd. Nog steeds maar 1 vinkje. Misschien op vakantie? Valencia, of daar in de buurt?

REACTIE & VERVOLG
In een reactie op mijn review beweert Consumind glashard dat de Landelijke Energiebond geen leverancier is in Nederland en dat ze er ook niet mee samenwerken. Jammer dat het niet mogelijk is om hier afbeeldingen te uploaden, anders kon ik de email laten zien met in de kop de ronkende tekst "Landelijke Energiebond i.s.m. Consumind prettig geregeld". En dat ik me kan aanmelden voor 15 augustus als klant en ik kon een berekening maken van mijn besparing en dat de overstap door de Landelijke Energiebond zou worden geregeld. Aldus de presentatie van deze energieleverancier. Als ik vragen had, kon ik Consumind mailen, aldus de reactie. Die vragen heb ik op 28 juli geappt naar het op de site vermelde nummer. Nog steeds geen antwoord ontvangen.

1 de agosto de 2023

Beste Heer Singelenberg,

De landelijke Energiebond is geen leverancier in Nederland. Verder werken wij ook niet samen met de Landelijke Energiebond. als u verdere vragen heeft kunt u ons ook via de mail bereiken, we reageren hier dezelfde dag op.

klantenservice van Consumind

Misleiding ten top

Ik vroeg bij aanvang van het gesprek om (alleen) een offerte. Zijn antwoord was dat ik na ontvangst er nog over na kon denken. Na bijna 30 min.praten blijkt dat ik dus wel moest accorderen omdat anders de gegevens niet opgeslagen zouden kunnen worden. Met mijn stomme kop er nog ingetuind ook…Tot mijn verbazing blijk ik op dat moment akkoord te zijn gegaan en krijg ik bevestiging van m’n nieuwe 3-jarige contract. Dit heet misleiding! Direct geannuleerd uiteraard maar een excuus kan er niet vanaf.

28 de julho de 2023

Geachte heer/mevrouw Beekhuis,

Wat vervelend om te vernemen. Kunt u contact met ons opnemen hierover?
tel: 030-7009 727
e: klantenservice@consumind.nl

Erg opdringerig

Erg opdringerig, willen iets aansmeren wat goedkoper is volgens hun maar klopt niet. Ze blijven maar door drammen.

31 de julho de 2023

Geachte heer/mevrow,

Vervelend om te vernemen hoe het gesprek is verlopen. U kunt contact met ons opnemen om te vertellen wat er precies is gebeurd.

Tel: 030-7009 727
E: klantenservice@consumind.nl