Dit bedrijf is ronduit misselijk makend. Onder het mom van "wij bellen op advies van uw woningcorporatie" mijn moeder van bijna 80 een duur 3 jarig Essent contract aansmeren omdat haar huidige maatsch... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... Ver mais
Consumind speelt een vies spelletje via het landelijk energieloket en hebben mijn hulpbehoevende ouders een 3-jarig(!) contract aangesmeerd die veel te hoog is. Trap er niet in! Wat ze doen: Je... Ver mais
Online energievergelijk gedaan , werd daarop volgend gebeld door zeer opdringerig persoon , die maar door bleef drammen .Telefoon erop gegooid . Bloed irritant . Als ie voor me had gestaan was het fou... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...
Informações de contato
Kobaltweg 11, 3542 CE, Utrecht, Holanda
- www.consumind.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Vriendelijk en begripvol
De dienstverlening kenmerkte zich door geduld, vriendelijkheid, begrip en ook wel commercieel talent:).
Jammer
Als je vragen hebt of wijziging wilt over je aangeboden contract, gaat het moeizaam en dwingend om je aanbieding te bevestigen.
Datum aanbod 26 sept. 28 sept. teruggebeld geworden na terugbel verzoek. Zou 30 sept. gebeld worden ivm mijn vraag. Werd 29 sept. gebeld . Met verzoek om aangeboden contract te bevestigen. Mij vraag om verbruik aan toepassen ging niet meer omdat het de laatste dag voor bevestigen zou zijn. Hij zei zelf dat hij hoopte dat het nog zou lukken met bevestigen, omdat de 3 jarige contracten bij Essent op zouden zijn. En dat het mijn enige kans zou zijn om niet te hoeven te betalen voor het terugleveren stroom. Wat op kon lopen tot 30€ per maand.
Vriendelijk en duidelijk
Wat een zeer onplezierige gesprekken…
Wat een zeer onplezierige gesprekken heb ik met deze Consumind gehad. Ik heb een aanbod gehad en moest alleen nog even op de oranje knop drukken met de Tekst "Bevestiging overeenkomst met betalingsverplichting" toen ik aangaf dat ik dat niet wilde bleven ze aandringen dat ik nog nergens aan vast zat!!! maar ik moest de knop indrukken. Ik heb 10 minuten geprobeerd hun ervan te overtuigen dat ik het niet ging doen en ik kreeg hem niet overtuigd dat ik het niet ging doen. om het te eindigen was alleen de hoorn erop leggen de enige manier. 3 dagen later ben ik wederom gebeld en heb weer 20 minuten geprobeerd uit te leggen dat ik de oranje knop niet ging indrukken wederom niet gelukt!!! wederom de hoorn neer moeten leggen omdat ze gewoon niet luisteren. Ik heb nog 2 bijzonderheden: ze geven aan geen winstoogmerk te hebben en het alleen doen om ons te helpen! hier klopt helemaal niets van!! Tevens hoorde ik op de achtergrond tijdens het eerste gesprek een hoop herrie van een soort feest en klappen, ik denk dat ze weer een target gehaald hadden! erg raar. Advies geen zaken mee doen!!!
alles verliep soepel
Zeer onplezierig!
Zeer onplezierige verkooptechnieken. Dwingend en drammerig. Het contract wordt hardop voorgelezen nadat je al je gegevens hebt doorgegeven (overrompeld door de snelheid waarmee je gevraagd wordt deze aan te leveren). Vervolgens wordt je gevraagd de voorwaarden te accepteren en op de oranje knop te drukken. Gelukkig had ik de helderheid van geest dit te weigeren. Ik vind het niet meer dan normaal dat je rustig de tijd krijgt een aanbod in je eigen tijd door te nemen alvorens je
een beslissing neemt. Toen ik dit weigerde kreeg ik de teamleider aan de telefoon. Deze dreigde min of meer dat het voor mijn eigen veiligheid was om het contract te accepteren omdat ik mijn rekeninggegevens al had doorgegeven... kortom vreselijk! Deze partij hoeft nooit meer contact met ons op te nemen.

Resposta da Consumind.nl
Bekijk nu mijn profielfotonaam voor hulp! Zij kunnen je helpen
Vreselijk te woord gestaan…
Zojuist ook gebeld door (waarschijnlijk) een medewerker van Consumind met eerst de mededeling dat ik bij laatste drie zit om een fiets te winnen ?? Daarna vroeg hij of een voorstel mocht doen voor nieuwe energieleverancier. Hij had mijn gegevens al (klopte helemaal niet) was onbeschoft en drammerig en vond het gek dat ik mijn bankgegevens niet door de telefoon wilde geven. Hij bleef maar drammen. Geen prettig gevoel aan over gehouden
!

Resposta da Consumind.nl
De prettige en duidelijke uitleg van de…
De prettige en duidelijke uitleg van de aanbieding.
Het meedenken en advies van de medewerker.
In sneltreinvaart naar order…. Mislukt
Vandaag gebeld door een medewerker van Consumind(16.02 uur om hopelijk het opgenomen bandje mee te kunnen luisteren). Ik heb 9 min aan de lijn gezeten. Deze knul was onbeschoft, drammerig, werd boos als ik zei dat het aanbod wat hij me deed slechter was dan energievergelijker.nl. En dat ik niet op een aanbod inga wat duurder is. Toch was Essent de beste! Met de vraag of hij dan kon uitleggen waarom ik dan 100 eur per jaar meer zou betalen kwam vooral de grootte van de energieleverancier als belangrijkste plus en het maar 10 min in de wacht staan als je belt(hoezo heeft hij dat getoetst?). Ik heb hem gezegd dat hij evengoed de offerte mag mailen, maar dat het dan wel een vrijblijvend iets is en dat ik dan niet gelijk ergens aan vastzit. Nee mevrouw dat kan niet, toen werd het pas echt grimmig. Echt laat gasten geen callcenter werk doen als ze niet begrijpen wat klantvriendelijkheid is en als dan een klant blijkt iets slimmer te zijn dan jouw snelle verkooptrucs wees dan niet zo onbeschoft. Maar evengoed schaam je diep consumind, ik ben benieuwd hoeveel mensen overrompeld op zo’n aanbod ingaan. Zogenaamd beste aanbod, zonder echt goed door te vragen.

Verkeerd voorgelicht
Verkeerd voorgelicht.
Ik ben gebeld door dit bedrijf met een aanbieding om over te stappen naar energiedirect. De dame heeft duidelijk verteld over de voorwaarden, echter gaf zij aan dat er over het maandbedrag een korting van 20% zal komen(boven op de korting op elektra). Ik heb een aantal keer gevraagd of dit echt klopte, we hebben ook samen het nieuwe maandbedrag uitgerekend. Dezelfde dag heb ik het contract gekregen en daar stond niet het bedrag na aftrek van de 20% korting op, ik heb vervolgens direct gebeld en gevraagd voor uitleg. Nogmaals legde ze me uit dat het kwam op het moment dat het contract zou ingegaan, dit zou 100% goedkomen.
Ik heb een paar dagen later opnieuw gebeld en ik sprak toen een collega van haar, hij zei dat dit niet mogelijk was en ik die 20% korting ook niet ga krijgen.
Wees van deze praktijken bewust!

Niet opdringerig
Niet opdringerig. Duidelijk voorstel en gesprek. Komt afspraken na.
Luid en duidelijk top ga zo door
Agressieve verkooptechnieken: onplezierig en verkeerde voorlichting
Aanbod moet meteen worden geaccepteerd: er wordt je geen tijd gegeven voorwaarden te lezen... Het ongehoord en respectloos drammen van de adviseur maakt alleen duidelijk dat je vooral je niet moet laten opjagen en jezelf goed moet informeren zonder snel op akkoordknop te MOETEN klikken. Trap er niet in want daarna heb je het aanbod geaccepteerd. Niets doen daarna, maakt dat je vast zit aan een contract waarvan je de ins en outs niet kent en oa evt overstapkosten moet betalen. TRAP ER NIET IN... dit is geen nette wijze van verkoop.en maakt het verdienmodel voor consumind wel helder.
En nee: u hoeft geen contact meer met mij op te nemen. Luister de opgenomen verkooppraatjes af en train je medewerkers, doe er je voordeel mee... hoe makkelijk kan het zijn??

Ik had een zeer onprettig gesprek met Laura Vermeulen
Ik had een zeer onprettig gesprek met Laura en zou liever nul sterren geven, maar dat kan niet. Als ze er even niet uitkwam, omdat ik te veel vragen stelde en niet direct akkoord ging, kreeg ik zonder pardon haar manager.
Je moet al je gegevens doorgeven inclusief je rekening nummer. Tijd om het contract te vergelijken met je huidige leverancier krijg je niet, je moet direct akkoord gaan. Echt complete waanzin. Je moet alleen even op de oranje knop drukken en je akkoord geven. Nou, ik MOET DUS HELEMAAL NIETS. Wat een oplichters. Trap er niet in.

Professioneel
Kevin heeft ons uitstekend te woord gestaan. Een 8,5 voor hem. Open, eerlijk en met verstand van zaken.
Niet helemaal tevreden
Niet helemaal tevreden. Er is niet gesproken over boeteclausule die ik moest betalen a 150 euro bij overstappen. Ik vind dat hierop gewezen moet worden. Niet alleen “wij regelen alles!”
Foutieve voorlichting en blijven pushen.
Na een duidelijke uitleg zou de medewerker (D...y) me een vrijblijvende offerte sturen met de gegevens voor een eventueel energiecontract.
Foutieve info over overstapboete, tarieven boven de drempel, gas (wat we niet hebben) maar vooral dat de offerte actief benaderd moest worden en binnen enkele minuten moest worden besproken. Na aangeven dat ik in een 'veilige ' ruimte werk zonder Wifi of internet, bleef hij, en later zijn leidinggevende, aandringen dat ik toch zsm moest lezen.
Vervolgens verteld dat ik hier echt geen behoefte aan heb en er vanaf zie, nog meerdere keren gebeld. Ondertussen het nummer geblokkeerd.
Nee is ook een antwoord...

Blijven drammen
Blijven drammen. na meerdere keren aangegeven te hebben dat ik geen interesse heb omdat ik bij mijn huidige leverancier blijf. Medewerker luisterd niet en geeft ontwijkende antwoorden.

Geduldig en duidelijk
Medewerker heeft mij uitgebreid en geduldig te woord gestaan. Ook mijn, kritische, vragen werden beantwoord. Duidelijke uitleg gekregen over alle haken en ogen betreffende energiecontracten. Prima!