Consumind.nl Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is ronduit misselijk makend. Onder het mom van "wij bellen op advies van uw woningcorporatie" mijn moeder van bijna 80 een duur 3 jarig Essent contract aansmeren omdat haar huidige maatsch... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Consumind speelt een vies spelletje via het landelijk energieloket en hebben mijn hulpbehoevende ouders een 3-jarig(!) contract aangesmeerd die veel te hoog is. Trap er niet in! Wat ze doen: Je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Online energievergelijk gedaan , werd daarop volgend gebeld door zeer opdringerig persoon , die maar door bleef drammen .Telefoon erop gegooid . Bloed irritant . Als ie voor me had gestaan was het fou... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dinheiro e Seguros

Informação fornecida por fontes externas variadas

Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

382 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Werd vorige week ronduit beledigd, omdat ik wil dat ze hun fouten recht zetten.

Ik ben overgestapt met hulp van Consumind naar Energiedirect. Was contractvrij, dus had géén last van boetes. Maar de beloofde bonus die ik na het 1ste jaar zou krijgen, werd nergens vermeld. Terwijl dit voor mij juist een extra reden voor mijn keuze was. Na een telefoon gesprek op 7 januari jl met een dame van Consumind die ook beaamde dat ten tijde van afsluiten deze bonus van kracht was, zou zij contact gaan leggen met ED en mij hierover terugbellen. Op 13 februari ben ik zelf maar weer gaan bellen hoe of wat. Medewerker Alec zou het gaan uitzoeken. 25 minuten later belde hij mij om te zeggen dat er geen gesprek was gevonden op 7 januari en ik zou me vergist hebben en niet hebben gesproken met hun. Na dat bericht ben ik het gaan uitzoeken en vond in detail qua data en lengte dat gesprek terug en had dit omdat het zaterdag was vast in een voicemail aan hen ingesproken. Denkende dat ik maandag gebeld en verder geholpen zou worden. Maar nee, integendeel.
Dinsdag om 16.54u gebeld, gelukkig nam hij nog op. Maar hij was ronduit beledigend naar mij. Hij zei dat het gesprek niet was gevonden en hij mij ook niet zou gaan helpen, want iedereen kan wel zeggen dat ze gebeld hebben! Zonder bewijs ging hij niks doen. 6 januari echter, had ik ook gebeld net na 17.00u en had ingesproken of ik terug gebeld kon worden. Om 11.33u de volgende dag, had ik een oproep gemist omdat ik bij de dokter was. En had tegen 14u dus toch dat gesprek met die dame gehad. Wel 22,5 minuut lang. Ook deze waren niet terug te vinden zei hij. Maar een kopie van mijn telefoon logboek hoefde ik niet te sturen, hij kon niks meer voor mij doen en vond dat hij er alles aan had gedaan. Opdat ik dat tegensprak, heeft hij botweg de verbinding verbroken. S'avonds heb ik ingesproken of de dame in kwestie mij alsjeblieft kon bellen die het zou opnemen met ED. Maar niks een week lang. Vandaag probeerde ik dus weer te bellen, nadat ik advies had ingewonnen bij de Consumentenbond en recht heb op het beloofde. Om voor 38 minuten lang hun bandje te horen zeggen: We staan u zo spoedig mogelijk te woord. De volgende vrije lijn is voor u gereserveerd. Misschien ligt het aan mij, maar ben ik herkend aan de nummer vermelding en opzettelijk genegeerd? Dit kan toch niet? Ik heb maar een minimum inkomen en heb die bonus echt nodig. En ben zeer aangeslagen van deze nare behandelingen. Was het motto van dit bedrijf niet zo, dat zij de consumenten juist willen laten besparen? Met dit personeelslid gaat dat idee makkelijk zo de prullenbak in. Wat vindt de CEO hiervan en wat gaat deze hieraan doen?
An uit Amsterdam

18 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Over gestapt van energie maatschappij…

Over gestapt van energie maatschappij bij het nieuwe contract bleek dit veel hoger te zijn dan afgesproken aan de telefoon. Energie maatschappij was zelf ook heel verbaasd over hoe dit is gegaan

20 de fevereiro de 2025

Geachte heer/mevrouw Dithwalda,

Graag gaan wij na hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Kunt u met ons contact opnemen om uw klacht verder toe te lichten?
030-7009 727

Een grote stalkersbende

Een grote stalkersbende. Als je er toch van af ziet blijven ze bellen. Inmiddels met 5 verschillende nummers hebben ze geprobeerd mij te bellen (ook 5 keer privé). De teller staat nu op 19x.

De aanhouder wint (en dat zal ik uiteindelijk zijn)

19 de fevereiro de 2025

Geachte heer de Jong,

Het is uiteraard niet de bedoeling dat u gebeld wordt na het aangeven geen interesse te hebben. Wij bellen altijd met nummerherkenning, de 5 privé oproepen zijn niet afkomstig van ons.

Kunt u contact met ons opnemen zodat wij uw telefoonnummer uit de bellijst kunnen halen?

Blijven je achtervolgen…

Het lijkt bij het invullen van hun website dat je te maken hebt met een onafhankelijke vergelijker die je via e-mail een mooi overzicht geeft maar het is gekoppeld aan een callcenter die je een contract aanbied. Dat gaat ‘agressief’. Dit bedrijf blijft je achtervolgen. Neem je niet op dan bellen ze dag na dag met nieuwe nummers (030-20612..). Het zinnetje over bel me niet register en opnemen voor kwaliteitsdoeleinden wordt zo snel uitgesproken dat je het niet kunt verstaan, slechts naar gissen. Enige manier om hier vanaf te komen is direct ophangen (of gewoon over andere onderwerpen gaan praten tot de lol er af is).

18 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele fijne gesprek gehad met een…

Een hele fijne gesprek gehad met een van de medewerkers. Hij heeft voor mij gekeken voor een zuiniger energiebedrijf, kosten en verbruik is gecontroleerd. Top 3 is uitgekomen. Heel fijn om te zien en horen dat ze bereid zijn dit allemaal gratis voor men te doen.

14 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Compleet onjuiste informatie verschaft…

Compleet onjuiste informatie verschaft door een medewerker, die al een poos werkzaam is bij Consumind, zoals diegene zelf zei. Binnen no-time, had de medewerker een contract opgemaakt, welke dan het beste voor onze situatie moest zijn. Ik had nog een lopend contract met al goede voorwaarden, maar volgens deze medewerker, waren de tarieven en bijkomende terugleverkosten voor energie/zonnepanelen misleidend. Na zelf navraag gedaan te hebben, bleek dit klare onzin te wezen. Ben dus waardeloos geholpen en door mijn ervaring met deze maatschappij, is deze maatschappij zeker niet een aan te raden.

12-02-2025: Telefonisch contact gehad. Een andere medewerker gaf toe dat er absoluut onjuiste informatie verschaft was. De eerder geplaatste reviews die hierop geplaatst, geven zeker een goed beeld weer, van de kortzichtige manier van informatie verschaffen naar een klant toe etc.

11 de fevereiro de 2025

Geachte heer,

Het is uiteraard de bedoeling dat u van juiste informatie voorzien wordt.
Graag nemen wij deze klacht in behandeling. Kunt u contact met ons opnemen?
030-7009 727

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kreeg via een familielid nummer door…

Kreeg via een familielid nummer door van dit bedrijf. Na gesprek deal gemaakt voor afsluiten 3 jarig contract. Bevestiging in email. Zou na paar dagen contract toegestuurd krijgen door energieleverancier.Prima.
Na week niets gezien te hebben mail gestuurd naar Consumind. Werd meegedeeld dat aanvraag abusievelijk niet was doorgezet. Ok, kan gebeuren. Na week weer niets gezien te hebben opnieuw gebeld. Kreeg zelfde te horen. Per direct overeenkomst geannuleerd. Werd week later op een minder plezierige wijze gebeld waarom ik had geannuleerd. Kijk uit voor dit bedrijf

30 de janeiro de 2025

Geachte heer Wielink,

Wat vervelend te vernemen dat onze dienstverlening niet naar wens is gegaan.
Graag zoeken wij uit waarom het contract niet is toegezonden. Kunt u contact met ons opnemen? 030-7009 727.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

energie advies, mijn neus.

ik vroeg om een energie advies, echter was de beller niet op de hoogte van het feit dat Almere waar ik woon geen gas heeft.
Verder werd ik zo ongeveer voor leugenaar uitgemaakt, kreeg een onbetrouwbaar advies van een onvriendelijk/eigenwijs ventje.

29 de janeiro de 2025

Geachte heer van Oord,

Het is uiteraard de bedoeling dat u voorzien wordt van goede service en netjes te woord wordt gestaan. Graag nemen wij deze klacht in behandeling. Kunt u contact met ons opnemen?

Klacht!!

Klacht!!
Stoppen met mij lastig te vallen via verschillende nummers. Jullie bellen mij om de haverklap!! Aangegeven dat jullie moeten stoppen met bellen, dit ook via voicemail gedaan en Nu via mail!
Ik blokkeer de nummers vervolgens gaan jullie dood normaal door alsof jullie neus bloed met andere opvolgende nummers.
Jullie laten mij geen andere keus om dit aan te geven bij de politie wegens belagen!

16 de janeiro de 2025

Beste Yvon,

Graag lossen wij dit voor u op.
Kunt u contact opnemen zodat wij weten welke gegevens uit ons systeem verwijderd mogen worden? 030-7009 727

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Niet de voordeligste aanbieder

Ik was op zich heel tevreden met hun werkwijze, goed geholpen en advies gekregen. Tot ik gebeld werd door De Landelijke energie vergelijker (4,5*), die me heeft ingelicht dat de kosten heel wat hoger worden, omdat de prijzen zijn gestegen en dat ik veel goedkoper bij een andere leverancier terecht kan. Wat ik dus heb gedaan, na al een aantal andere aanbiedingen, die achteraf ook erg hoog waren. Nu ben ik overgestapt naar Greenchoice, wat me zo’n €40,00 p/m scheelt, in een jaar is dat over de €400,00!! Gelukkig is er iets veranderd, waardoor ik zelfs na de normale opzegtermijn nog kon overstappen zonder een boete te moeten betalen.

21 de novembro de 2024

Weg ermee

Tijdens het bellen gelijk even kijken op trustpilot, heb hem even gezegd dat ze er daar uitzonderlijk slecht op staan en dat we weer gaan ophangen,
goede middag!
Heel makkelijk, weg ermee!!

13 de janeiro de 2025

Geachte heer/mevrouw,

Mocht u een klacht hebben, behandelen wij deze graag.
Kunt u contact opnemen om de klacht verder toe te lichten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met Consumind is zeer…

Mijn ervaring met Consumind is zeer teleurstellend. Het zijn oplichters! Ze beloven gouden bergen. Doe er geen zaken mee.

23 de outubro de 2024

Geachte heer Sciarone,
Graag vernemen wij er precies is gebeurd. Kunt u contact met ons opnemen om uw klacht verder toe te lichten?