Consumind.nl Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is ronduit misselijk makend. Onder het mom van "wij bellen op advies van uw woningcorporatie" mijn moeder van bijna 80 een duur 3 jarig Essent contract aansmeren omdat haar huidige maatsch... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Consumind speelt een vies spelletje via het landelijk energieloket en hebben mijn hulpbehoevende ouders een 3-jarig(!) contract aangesmeerd die veel te hoog is. Trap er niet in! Wat ze doen: Je... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Online energievergelijk gedaan , werd daarop volgend gebeld door zeer opdringerig persoon , die maar door bleef drammen .Telefoon erop gegooid . Bloed irritant . Als ie voor me had gestaan was het fou... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dinheiro e Seguros

Informação fornecida por fontes externas variadas

Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

382 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

BELOVES GOUDEN BERGEN ALLES IS GELOGEN
ZE WILLEN ALLEEN HUN KLANTEN BINNEN HALEN EN HUN TARGETS
JE KEIJGT ZE NJET TE PAKKEN
ALS JE KLACHTENFORMULIER INVULT GEBEURTT ER PRECIES NIKS
HOOP DAT JULLIE JELE CONCEPT OPGEBLAZEN WORDT EN JULLIE ALLEMAAL ZONDER WERK KOMEN TE STAAN EN VOOR DE HELFT VOELEN WAT JULLIE MIJ AAN HEBBEN GEDAAN

31 de outubro de 2024

Geachte mevrouw,
Erg vervelend om te vernemen wat er is gebeurd. Zoals telefonisch besproken is de klacht bij ons in behandeling en geven wij u zo spoedig mogelijk een terugkoppeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Boete overstap

Boete overstap ruim 600€ dus ik wil de overstap annuleren,maar jullie zijn telefonisch onbereikbaar.
Formulier laad niet.
Dus......problematisch..
Dat was vrijdag....
Vandaag hebben ze terug gebeld (terwijl ik in Sanje zit)!!!
Zonder problemen geannuleerd.!!!
Mijn contract liep langer dan ik dacht vandaar de hoge opzegboete...
Dan ga ik er dus niet op vooruit.

8 de outubro de 2024

Geachte mevrouw Bouwmeester,

Het onlangs geaccepteerde energiecontract is zojuist voor u geannuleerd. De bevestiging van de annulering is per mail naar u verstuurd.

Onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In februari ben ik door Consumind…

In februari ben ik door Consumind benaderd. Zij zouden mij 'helpen' en kwamen met de deal waar ik nu aan vast zit. Ipv de 180 variabel die ik bij Oxxio betaalde, kon ik een vast contract krijgen voor wel 99 euro in de maand. Er is daarbij gekeken naar ons energieverbruik.

Ons energieverbruik is niet hoog en ook onveranderd. Maar elke maand wordt opgeroepen om het bedrag te verhogen. Eerst nog naar 106... maar dat is nu al van 99 naar 190 al. Schofterig!

Ik zit hier nog 2,5 jaar aan vast!

29 de agosto de 2024

Geachte heer Hoekstra,

Erg vervelend om te vernemen wat er is gebeurd. De mail waarin u naar deze klacht refereert, is door ons ontvangen en wordt in behandeling genomen. Zodra wij uw klacht behandeld hebben, zullen wij een terugkoppeling geven.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Als ik min punten kon schrijven dan…

Als ik min punten kon schrijven dan deed ik dat. Er wordt gezegd dat we een formulier ingevuld hebben om ons te helpen de kosten te minderen

Een hillarisch telefoongesprek met een callcenter die mij naar een andere energieleverancier wilde hebben. Voor jullie informatie.... we vragen nooit om te bemiddelen met energie. Een keer de mist in gegaan dus nooit meer! ☝️Blijkt wel dat ze gewoon adressen bestanden kopen ofzo en zomaar een gooi doen. Dus wees gewaarschuwd.
"👋Dag mevrouw Eggink, wij willen kijken of u goedkoper met uw energie verder kan. Is meneer misschien thuis?"
Ik: "euh....Je hebt nu mij aan de telefoon ☎️dus je zult het met mij moeten doen. Maar....we willen helemaal niet over"
Callcenter: "Oh meneer is niet thuis? We hebben een aanvraag gehad van hem of we met hem mee kunnen kijken dus dan willen we graag hem even spreken."
Ik: "We willen niet over en we blijven bij Eneco. Die aanvraag heb je misschien 100 jaar geleden gehad. Je zult het met mij moeten doen".
Callcenter: "oh 100 jaar geleden....is uw man overleden dan....."😳
Ik, met inmiddels 😤: 'euh......Nee...... maar ik woon hier ook in huis en beslis net zo over de energie als mijn man...."
Direct gaat hij over in wat mijn rechten zijn als het over verkoop via de telefoon gaat. 🙄🤣
We leven in het jaar 2024 toch??

26 de julho de 2024

Oplichter

Kortom, dit bemiddelingsbedrijf maakt mensen belachelijk aan de telefoon.
Een onervaren bedrijf dat met 2 energiebedrijven tegelijk contracten afsluit.
1 ervan heeft me 3 maanden gekost om uit te leggen en te begrijpen dat het fout zat.
Van het 2e energiebedrijf werd ik gered door een boete te betalen van ongeveer 200 euro.
Ik snap niet hoe ze het gedaan hebben, maar het is ze gelukt. Als het bemiddelingsbedrijf consumind belt, denk ik dat je twee keer moet nadenken en zo beslissen. Mijn mening.
Bij een bedrijf dat geld verdient aan echt goedkope en frauduleuze consumimd

1 de julho de 2024

Terrible service

Terrible service. Unprofessional staff who use aggressive way to force you to listen to them. I did not trust their service and do not recommend that others get deceived by them. It is unfortunate that such bad service still exist in the world!

17 de julho de 2024

Dear Mr. Hossam,

We are sorry for how you experienced our service.
We would like to make a complaint for you. Could you contact us in order for us to do so?
030-7009 727.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik werd zeer Klantvriendelijk benaderd

Ik werd zeer Klantvriendelijk benaderd. Samen mijn contract wat ik reeds 2 dagen ervoor had afgesloten elders, toch telefonisch doorgenomen en vergeleken met zelfde opgaven voor energie en stroom. Geduldig en zonder enige dwang heb ik na alles per email te hebben ontvangen, nogmaals doorgenomen. Daarna heb ik nog 3x terug gebeld met vragen welke mij met alle geduld werden beantwoord. Ik kon telkens naar zelfde contact persoon vragen, waardoor ik me gehoord voelde en ik daarna toch met een gerust gevoel, ben overgestapt en op het aanbod van Consumind ben ingegaan. Dit was toch ook nog weer iets goedkoper en door perfecte service en bereikbaarheid, ben ik blij met mijn keuze. 👍🏻

6 de junho de 2024

BEN ALERT

BEN ALERT. Een pusherige verkoper aan de lijn gehad. Verhaal was dat ik beter uit zou zijn bij energiedirect ipv Essent. Alle gegevens doorgegeven incl. geboortedatum, adres van aansluiting. Toen gevraagd werd om bankrekening nummer gingen bij mij de alarmbellen. Daarna moeilijk om eraf te komen. Ik kan zelf niet terugbellen of de ontbrekende info later doorgeven. Het moet NU. Dit is de enige kans dat ik gebruik kan maken van het aan bod. Ok doei! Ze blijven je maar pushen en gevoel geven dat je raar bent dat je het niet vertrouwd. Ben blij dat ik het gesprek heb afgekapt als ik deze reviews hieronder lees.

14 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gebeld door een medewerker met leugens

Gebeld door een medewerker, deze beweerde dat mijn via consumind afgesloten contract bij een energiemaatschappij ontbonden wordt omdat de tarieven zouden worden verhoogd, of ik even telefonisch een nieuw contract wil afsluiten bij een andere maatschappij.
Als ik aangeef dat ik het een vaag verhaal vind en dat het riekt naar oplichting en dat ik eerst alles zwart op wit wil hebben via de mail voordat ik iets nieuw afsluit, verbreekt de medewerker zonder verder iets te zeggen de verbinding.
Ik heb de energieleverancier gebeld, die geeft aan dat er geen sprake is van een tariefverhoging en dat dit een tactiek is van consumind om contracten af te sluiten.
Het riekt niet alleen naar oplichting, het is het ook gewoon.

4 de junho de 2024