Service was prompt and without any problems. The advent calendar looks exciting and we're looking forward to December 1st to start opening the dates. I just wish I could buy the one with meat / sausa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En riktigt bra hemsida om man söker personliga saker och annat riktigt bra och roliga produkter. Men det viktigaste av allt är den jättetrevliga kundtjänsten som hjälper en när man har frågor om något... Ver mais
Jag köpte en fotomugg med bild på och behövde få det snabbt, vilket Coolstuff fixade galant. Jag lade in ordern torsdag vid 18 tiden och de lämnade in den till posten dagen efter vid kl 1417!! Men ty... Ver mais
Beställde ett glas med print och text till någon som har fyllt år. Personen fick helt fel glas med någon annans bild och text på. Sååå dåligt! Fick besked för 3 dagar sen om att en ny beställning skul... Ver mais
Detalhes da empresa
Nordens roligaste presentbutik! Hos oss hittar du unika prylar, personliga presenter och gott godis för vardag, fest och högtider.
Informações de contato
Carlsgatan 12a, 21120, Malmö, Suécia
- 040-187200
- kundtjanst@coolstuff.se
- www.coolstuff.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Idiot løgnere!
Oppdaget dette i ettertid. Både på epost og via kundeservice ble jeg og min kjæreste opplyst om at coolstuff gir en overraskelse på våres bursdager, vi måtte bare oppgi disse opplysningene, noe vi selvsagt gjorde lenge før. Kom nettopp på nå, at hverken jeg, eller kjæresten min har fått noe som helst. Jeg søkte gjennom epostene våres, men fant ingen spor av noe overraskelser, så dette var svært skuffende! Rett og slett en løgn siden dette har vi svart på hvitt bevis på!
Missed the special day due to their fault
I ordered for a special day and it was mentioned that it would be delivered at a certain day. Many days has passed and my order is still not ready. Shame on them, I strongly advise to skip this company to order special things since they fail and you miss special days of your belovings.
Vad har hänt med gamla coolstuff…
Vad har hänt med gamla coolstuff gänget? Man blir ledsen :/
Andra gången man beställer och det blir fel.
Måste vara nya ägare. Dom var bättre förr. Nu skiter dom fullständigt i sina kunder.
Sista gången.
Fick någon annans fotoprodukt.
Jag beställde en fotoprodukt i form av ett badlakan, beställdes med expressleverans för att få en födelsedagspresent i tid. Istället har jag fått ett badlakan med någon annans foto på och jag står utan presenten jag hade betalt extra för att få expresslevererad. Väldigt besviken!!
Bästa stället för presenter och effektiva gadgets!
Bästa stället att hitta relevanta och bra presenter på samt andra finurliga gadgets. Har beställt flera gånger under åren och har aldrig haft något att klaga på. Ser denna sida som ett form av filter/samlingssida för saker som kan hittas på större "online-varuhus" men där risk finns för bedrägeri, coolstuff ser alltså till att ha den riktiga varan utan några fuffens.
Ett minus för att filtret på hemsidan är så himla dåligt då man exempelvis kan få XX sidor av samma badbomb i stället för att dess olika färger/lukter samlas under en produktsida (med andra ord, prioritera det när ni fixar er DB). Men det var bara det.
pusskram
Personlig skärbräda FEL
Beställde en personlig skärbräda i julklapp till min sambo men fick någon annans. Om någon gullerud (norsk) som beställt en ser detta har jag er här hemma. Går att kontakta mig via Facebook så kan jag skicka den till rätt ägare :D mvh Sara svedlund
Coolstuff Adventskalender med USA-godis Art.no 21843
Hej..
Jag köpte Adventskalender med USA-godis för 895,- från Coolstuff första dagen då luckorna var tomma..
Den är gjort av så billig material att kartongen inte klarade att hålla godiset mellan luckorna , så det hela hamnar i botten och inte i närheten 895 kr värd så besviken !
Nu är vi på nummer 9 dörren och har rätt till den flera gånger, som lockar har gått upp..
Det hade varit en rolig kalender för min dotter om den var gjort av bra material..
Men det hade varit MYCKET billigare att göra det själv från början som vi då måste göra nu .. KÖP DEN INTE DE ÄR LÅNGT VÄRT PRIS VÄRT
Vart är min beställning?
Jag beställde en order den 17/10 och varan har fortfarande inte kommit???Ingen bekräftelse på mejlen och ingen info om att varan är påväg?
Jag har kontaktat er via mejl och er respons är jätte diffus???
Tråkigt när tanken med beställningen var en födelsedags present som nu har passerat…
Swishade 525 kronor för Anton Berghs…
Swishade betalning för Anton Berghs chokladaskar 3 st. Ingen bekräftelse på att de fått pengarna eller att expedion pågår, att varan är på väg. Påminde två ggr men verkade få svar från en AI som ville veta mer om "mina problem"!!! Jag trodde intill idag att det var scam igång - foul play osv men så fick jag sms om att BRING hade levererat --- produkten såg också bra ut. Det som var 1 stjärna blir nu 3. Två avgår pga dålig kommunikation
An falsche Adresse geliefert
Sie schaffen es nicht einmal die Empfangsadresse richtig zu schreiben (falsche Postleitzahl, falscher Ort). Habe vorsichtshalber online Annahme verweigert, damit das bezahlte Paket (Paypal) nicht irgendwo einfach abestellt wird.
Ruskigt uselt företag som borde…
Ruskigt uselt företag som borde stoppas.
Man köper ett "frågespel för familjen" där frågorna handlar om onani och sexvanor (utan ngn som helst förvarning). Inte jättekul med 8-12 åringar och att jag skriver är för att varna andra som säkert vill ha den informationen. Akta er för detta företag!
Har redan kastat alla spel i soporna och kommer aldrig att handla igen.. och struntar blankt i om Coolstuff vill betala tillbaka pengarna.
Coolstuff har bra och prisvärda…
Coolstuff har bra och prisvärda produkter. Det är lätt att hitta något till de flesta tillfällen. Jag har alltid upplevt att leveransen är snabb. Vid senaste köpet slutade en produkt att fungera. Fick jättebra och snabb hjälp. Rekommenderas!
Jag råkade skicka iväg en retur utan…
Jag råkade skicka iväg en retur utan att lägga returkvittot i lådan, men kundtjänst löste det snabbt och smidigt.
Hyfsad ändå
Beställt ett antal gånger från Cool stuff och premissen är som förväntat. Jag beställer klass B grejer, grejerna är förpackade i B-kartonger som ser ut som de kommer från de forna öststaterna och anlänt till sjöss med container. Kvaliteten räknar jag i förhållande till priset som medioker och det behöver man inte vara en raketforskare för att förstå att man får vad man betalar för. Frakten funkar, hantering av ordrar och betalning är bra. Uppbyggnaden av hemsidan framstår som ett nätcasino med många blinkande symboler och människor i reklamen som är tänkt att skapa en euforisk känsla när man bläddrar igenom produkterna.
Sammantaget så kommer min bror antagligen få ytterligare en Cornflakes maskin för tredje året i rad då konceptet med Cool stuff är så tillräckligt bra att man glömt bort vad man köpt förra året. 4/5 Cornflakes i betyg, skulle definitivt handla igen om jag måste.
Beställde en uppblåsbara kanot på en…
Beställde en uppblåsbara kanot på en fredag kväll och kunde hämta den utlämningsställe på tisdag. Snabbt var det verkligen.
Kul produkter och pålitlig leverans
Här har jag köpt många lyckade presenter till familjemedlemmar som varit allt från 5 till 75 år. Leveranser som lovat, jag har betalat med Swish och det har funkat jättebra.
Will not buy from them again
No info on delivery time made my present useless since it will not arrive on time. I presumed 9 days will be enough but obviously not. No cancellation accepted even if no shipping has been initiated. Will not buy anything from them again.
Update: When I finally received the ordered item after 14 days, when it is no longer useful as a present, the packaging inside the box was broken and this of course cannot be given even as a delayed present. Thus I basically threw away some money ... It's unfortunate that I cannot upload a photo here of this joke of a product.

Resposta da CoolStuff AB
Bra kvalitet och snabb leverans
Bra kvalitet och snabb leverans. Jag är nöjd🤩
Dumsnålt att välja Citymail för fri frakt
Handlade för 500 kr för att få fri frakt och valde Citymail för de hade snabbast leverans och till dörren. Idag fick jag sms om att leverans inte gått och ny dag är satt till imorgon. Jag valde att beställa varan i god tid (fredag 15 dec på morgonen..) då jag beställt en julklapp som klassas som matvara och därmed inte kan returneras. Om Citymail inte levererar senast torsdag kommer jag inte få varan som är en julklapp innan jag åker hem och då får jag antingen slänga den eller posta till föräldrarna vilket kommer kosta då det väger en del.
Anledningen till det lägre betyget trots att cool stuff skickade paketet fort är för att man skyltar med snabb frakt med Citymail trots att det inte går speciellt snabbt.
Toppenservice ⭐⭐⭐⭐⭐
Toppenservice, min elekriska filt som jag köpte under Black Friday 2022 för halva priset gick sönder efter ett år. Nu fick jag en ny filt utan krångel fast det gått ett år och den har används flitigt. Ni är bäst.