Mange tak til Claus for at sende Mads og Jesper ud til min flytning i dag. Der kom 2 unge fyre, top proffe med godt humør og en imponerende effektivitet. De sørgede for alt og var gode til at få tinge... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Claus og hele hans team gjorde det helt fantastisk, da vi skulle flytte fra vores 4 etagers hus til et-plan. Det var meget professionelt og effektivt. De tog udfordringer med godt humør og var meget... Ver mais
Gav gerne 10 stjerner hvis det var muligt 🤩. Det har været en helt fantastisk oplevelse, da vi skulle flytte. 2 helt fantastiske unge mænd, med et smittende humør, hjælp os med at flytte 😁. Tøv ikke... Ver mais
Vi havde den store glæde at få hjælp af CP-Flytteservice. Vi skulle flytte fra lejlighed 2 sal, til hus 3 km derfra. Forinden flytningen havde vi fået flyttekartoner i god kvalitet med en pakk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Assensvej 188, 5750, Ringe, Dinamarca
- www.cp-flyt.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Venlige og effektive flyttefolk
Venlige og effektive flyttefolk.
Alle ting flyttet uden mindste skramme.
Pålideligt flyttefirma, papirsagerne er også i orden
Flytning fra Fyn til Sjæland
Vi skulle flytte fra Fyn til Sydsjælland.
Hele vores hjem samt rigtig mange til fra have-værksted skulle flyttes.
Vi mødtes med Claus og at aftale alt det praktiske.
Det hele spillede ift. alt hvad der var aftalt.
Der kom tre super kompentente og glade flyttemænd og var meget omhyggelige med at passe på vores ting.
Læssede to lastbiler og kørte det hele til Sjælland, for derefter at tager fat i det hele én gang til.
Fantastiske flyttemænd.
Tak for en god oplevelse med jer og vi vil varmt anbefale jer til andre.
Danmarks bedste flyttefirma.
Jeg kan varmt anbefalet CP Flytteservice.
Claus Petersen kom selv og vurderede hvor stor flytningen var og afleverede samtidig en stor stak flyttekasser, af rigtig god kvalitet, samt indpakningspapir til porcelæn og glas, mærkater , med besked om at der kunne fås flere kasser.
Flyttedag blev aftalt. På dagen kom der 2 venlige og dygtige flyttefolk og begyndte straks at bære kasser og møbler ud i flyttebilen.
Det samme skete bare med omvendt fortegn. Da flyttebilen nåede bestemmelsesstedet blev alt båret op,sat ind de rigtige steder, med glade smil og muntre fløjt.
Da flyttemanden var færdige, kunne stue og soveværelse gøres klar.
Tak til Claus Pedersen for god og præcis vejledning og prissætning og tak de de bedste flyttemænd i Danmark.
Helt fantastisk flytning.
Helt fantastisk flytning.
Alt i orden , kom til tiden venlige og dygtige flyttefolk.
Det var en super oplevelse
Det var en super oplevelse. Kom til tiden, 2 dygtige og stærke mænd tog fat og var hurtige til at få flyttet alt mit habengut. De var hjælpsomme med værktøj og klarede enhver forhindring i processen.
De to flyttemænd var under hele flytningen i smittende godt humør.
De fortjener absolut de klareste stjerner og selvfølgelig dem alle.
UPDATE ...sagen er løst
Flinke flyttemænd !
Men afregningen er jeg ikke tilfreds med.
Der var aftalt timebetaling, men vi skulle betale for min. 1 time (1.550 kr.) mere end, der blev brugt - incl.kørsel til og fra flytteadresser.
Jeg sender mail til firma fredag, lørdag ringer indehaver for at forstå min klage, som han vil følge op på mandag sammen med personalet.
Nu - 4 uger senere, stadig ingen respons, det er ikke seriøst !
Sagen blev løst mandag 04/03 2024 - TAK :-)
Super god oplevelse og service
Super god oplevelse og service i forbindelse med flytning fra Odense til København
Kæmpe skud ud til CP flyt
Kæmpe skud ud til CP flyt! Virkelig flinke mennesker og utroligt professionelle. De kan på det varmeste anbefales!
Flot service og stor professionalisme hele vejen.
Claus kom selv for at se, hvad der skulle flyttes, gav et tilbud, og så kørte det hele ellers lige efter planen. Flyttefolkene kom til tiden, var glade og smilende hele forløbet igennem. De hjalp med at få møblerne sat på plads i det nye hus, intet var gået i stykker eller var blevet beskadiget, så alt i alt helt perfekt. Dem kan vi godt anbefale.
Venlighed, hjælpsomhed og smil
Det har fra start til slut været en rigtig god oplevelse, smilende, venlige og hjælpsomme flyttemænd, som har gjort vores flytning til en rigtig positiv og tryg oplevelse.
Alle aftaler og tider er blevet overholdt, og vi er altid blevet mødt med venlighed og hjælpsomhed når vi har henvendt os.
Jeg giver mine største anbefalinger til CP flytteservice, og vil bruge dem igen hvis det bliver aktuelt
Brug CP flytteservice når du skal flytte det dur
Har godt godt at sige om CP flytteservice.
De ringede dagen før for lige at følge om på flyningen og aftale hvad tid de kom, de kom præsin som aftalt.
Og alt blev sat på plads i hendes nye lejlighed efter anvisning af min gamle faster på 85 år.
Meget professionelt flyttefirma
Meget professionelt flyttefirma. Efter veloverstået flytning har CP Flytteservice opbevaret alt mit indbo i 1 år og 7 måneder. Har netop modtaget hele flyttelæsset igen. Ingen udfordringer overhovedet, ingen mislugt eller ødelagte ting, kun super professionel opbevaring. Ved såvel fraflytning som tilflytning var det meget serviceminded folk, CP Flytteservice havde sat på opgaven. Glade, hjælpsomme og præcise, fantastisk oplevelse. Ud over at flytte og opbevare, så er CP Flytteservice også yderst professionelle, når det kommer til bogholderi, jeg kom til at betale for meget for opbevaring, hvorefter CP Flytteservice omgående kontakter mig for at høre, hvor de skal returnere pengene til. Alt i alt en super tilfredsstillende oplevelse at være kunde hos CP Flytteservice - stor respekt herfra.
kompetent service og behagelige mennesker.
Vi havde en super behagelig oplevelse med CP Flyt. Lige fra kontakten med Claus, aftaler frem og tilbage og til selve flytningen, som to meget kompetente og søde fyre stod for.
Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale dem!
Service, trykhed og godt humør
Jeg kan varmt anbefale CP-flyt. Det var virkelig en god oplevelse. Claus er nem at få fat i og gav besked i god tid, da et besøg inden flytningen skulle flyttes på grund af sygsom. "Drengene" der stod for flytningen var dygtige og omhyggelig, passede på tingene de flyttede og så var de bare i godt humør :-)
Verdens bedste gutter!
Vi stod og skulle flytte og blev brændt af af det flyttefirma vi havde valgt. Total panik! Men CP kom til vores redning. Da deres ellers meget lange dag var slut, tog de et ekstra stop hos os. Så søde, friske, effektive og skønne gutter, trods det at de faktisk skulle have været på vej hjem. De fik vendt dagen og reddet vores r.. En kæmpe tak og en varm anbefaling her fra.
Klaverflytning. Omhyggelig og hurtig flytning af 2…
Omhyggelig og hurtig flytning af 2 tunge klaver
Utrolig god flytteoplevelse med CP flytteforretning.
Utrolig god flytteoplevelse med CP flytteforretning med kæmpe flytning. Frederik og Simon tog sig professionelt af vores ting og rummede vores fejl og mangler med godt humør og gode løsninger. Vi følte os i rigtig gode hænder. God pris også. Dem kan vi varmt anbefale.
Yderst serviceminded flyttefirma
Jeg har brugt CP Flytteservice fra Ringe da jeg skulle flytte hjem fra Hamborg til Odense og jeg har lige fra starten af oplevet en kæmpe service og venlighed hvor selv en større udfordring blevet taget med et smil på læben. Dygtige og venlige medarbejdere der gjorde opgaven meget sjovere. Jeg kan varmt anbefale CP Flytteservice!!!
Min varmeste anbefaling
Venlig, punktlig, effektiv og helt igennem professionel service fra CP Flytteservice.
Jeg er meget tilfreds!
Vi har benyttet CP Flytteservice og…
Vi har benyttet CP Flytteservice og Claus til en flytning fra Svendborg til Strib. Claus kom og så boligen vi skulle fraflytte og gav på stedet en fast-pris.
Efter indgåelse af aftalen, har Claus været let at tale med og hurtig til at besvare vores spørgsmål.
På dagen dukkede 3 mand op 10min. før aftalt tid. De gik i gang med det samme. Uroligt flinke og meget arbejdsomme.
ALT klappede og har fungeret perfekt!
Virkelig god service og flinke mennesker.
Kan kun anbefale CP Flytteservice.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.