Dette flyttefirma kan klart anbefales. Kom som aftalt, med 3 friske gutter, som klarede hele flytninger til allerbedste forventninger. Og flyttemændene, var også klar til at hjælpe med div. andre... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg skulle have hjælp til at flytte en dement dame på plejehjem. Det var en meget stressende og forvirrende proces. Men de to flyttefolk tog det i stiv arm og var glade hele vejen. KÆMPE STOR RESPEK... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
MØBELTRANSPORT, flytteforretning, Svendborg Møbeltransport
Informações de contato
Sundbrovej 46, 5700, Svendborg
- 62202021
- www.svendborg-moebeltransport.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg skulle have hjælp til at flytte en…
Jeg skulle have hjælp til at flytte en dement dame på plejehjem.
Det var en meget stressende og forvirrende proces. Men de to flyttefolk tog det i stiv arm og var glade hele vejen. KÆMPE STOR RESPEKT
Dette flyttefirma kan klart anbefales.
Dette flyttefirma kan klart anbefales.
Og flyttemændene, var også klar til at hjælpe med div. andre ting, som gjorde alting bare gik 100% gnidningsfrit.
Og lynhurtige ;o) Fin Pris
Tak for jeres gode og professionelle Hjælp
NB, har altid flyttet selv, det gør jeg aldrig mere, dejligt nemt at bruge et flyttefirma ;o)
Perfekt flytning
Perfekt flytning. Hurtigt og kompetent. Møbler stillet på plads. Dejlig atmosfære under arbejdet. Kan absolut anbefales.
I får mine bedste anmeldelser
I får mine bedste anmeldelser . To friske unge mænd kom tidlig morgen til Kalundborg for at hente vores flyttelæs mod Svendborg . De var fantastiske til at pakke bilen , passe godt på tingene og tilmed var de venlige og ikke mindst udholdende . Tak for veludført arbejde . Jeg kan kun give mine bedste anbefalingern
Super godt flyttefirma
Super godt flyttefirma!
Flytte mændene var imødekommende og professionelle. Kom til tiden, var effektive og passede godt på mine ting.
Der var en god rolig stemning med plads til lidt sludder og jokes. Vil 100 % vælge dem igen! :)
Very efficient and professional.
Very efficient and professional.
Professionelle og effektive
Professionelle og effektive. Alle aftaler blev overholdt, og hele flytningen foregik meget fint, og så er de også søde og behagelige at være sammen med.
Simpelthen de mest høflige og effektive gutter
Simpelthen de mest høflige, smilende og effektive gutter, der flyttede min mors hjem fra villa til lejlighed efter 46 år i villaen. ALT blev behandlet nænsomt. Et flygel blev opbevaret i syv måneder og kom så fra Fyn til København i går. Gode priser og formidabel service!
Brugte dem til nedpakning og flytning…
Brugte dem til nedpakning og flytning fra Svendborg til Odense. Yderst professionelle, hjælpsomme og flinke.
Varede 2 dage og på selve leveringen god support fra Nic og Rasmus.
Har brugt dem 2 gange tidligere og kan kun anbefale dem.
Kanon service
Kanon service, pålidelig og virkelig godt arbejde. De passer på under flytning, er hjælpsomme og tilbyder hjælp udover det der er aftalt - virkelig positiv omkring dette firma!!!
Super flytning.🚚
Havde en flytteopgave fra Thurø til Lyngby. Kom til aftalt tid, -var serviceminded og høflige. Flytningen blev udført med omhu og respekt for ens ejendele. Kan på det varmeste anbefale Svendborg møbel & flytteforretning 👍
Vi er yderst tilfredse.
Vi er yderst tilfredse.
Super fin flytning, søde og rare flytte folk, der tog godt vare på vores ejendele, hjalp os med at få de tunge ting sat på plads og idet hele taget gav os en god og tryg flytning.
Lokalt
Glade og stærke og positive flyttemænd. Giver også en extra hånd ! Tak for Morten !!!
Rigtig flot service.
Yderst professionelt og serviceminded firma - Både i forbindelse med flytning og opbevaring under betryggende forhold i flere år…Kan kun anbefales!
Effektiv og hurtig flytning
Effektiv og hurtig flytning. Pris og serviceniveau passer sammen. Jeg er meget tilfreds.
God service og venligt flytteteam
Vi flyttede for nylig fra København til Nordnorge og oplevede både god og effektiv service og venlige flyttefolk ved udflytning og levering i Norge.
Skrev på chatfunktion og bad om et…
Skrev på chatfunktion og bad om et tilbud, det kom bare aldrig.... Deres hjemmeside er totalt uopdateret og derfor virker det hele lidt "ligegyldigt"..
Meget professionelt!
Meget professionelt!
Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet ifm. vores flytning. Fra tilbudsgivning til den sidste kasse var båret ind, har vi følt os i rigtig gode hænder. Det er en tillidserklæring at overlade alle sine ting og møbler i andres varetægt, men det var en ren fornøjelse at se, hvor fint vores ting og møbler blev pakket ind. Alene den ro og det overskud, flyttefolkene udviste, medvirkede til, at vi ku’ sænke skuldrene. Der var totalt styr på tingene og processen! Rigtig rart! Kæmpe stor TAK til de dygtige og rare flyttefolk Morten, Elias, Rasmus og Theis.
De varmeste anbefalinger // Malene & Jes
ADVARSEL ADVARSEL
ADVARSEL ADVARSEL
LÆS venligst denne anmeldelse inden i overvejer at anvende Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning (SMF) til opbevaring af jeres ejendele. Vi har mistet ejendele fra et helt liv som var i deres varetægt og de har INTET ansvar taget for at have smidt dem væk.
For godt 2 år siden underskrev vi en kontrakt med Michael (ejer af SMF) om opbevaring af vores ejendele i godt et år på hans lager på Tåsinge inden godset skulle transporteres til vores nye hus.
Flytningen fra daværende ejendom i Svendborg forgik uden problemer. Da der i den periode var meget travlt ved SMF, havde SMF hyret ind RZB Transport fra Kværndrup til at udføre opgave.
Godset blev afhentet fra vores lejlighed af 3 gange i samme mindre kassebil og kørt til Tåsinge (tror vi).
3/8-22 ankom flyttelæsset i en stor flyttebil til vores nye adresse efter godt et års opbevaring ved SMF. De 2 flyttemænd var præcise og satte kasser, møbler mm til de rum vi ønskede det. Da bilen var tom, så vi undrende til for der manglede en hel del af vores gods, reoler, TV, mm.
Der blev ringet til Michael for at høre om der stod noget tilbage på Tåsinge som de havde overset at få med i bilen. Men nej, der var intet glemt.
Ved efterrationalisering har vi fundet ud af at det er alt det flyttegods som blev afhentet i det 3. læs der manglede. Mandag kørte vi til Tåsinge for sammen med Michael at gå gennem alle bygninger for at se om vi kunne finde vores ejendele et sted. Intet resultat.
Vi var i kontakt med RZB Transport om de kunne have resten af vores gods, men negativt svar.
Vi manglede ejendele for godt 200.000 kr.
Så oplyste Mickael at hans forsikringsselskab (Tryg) helt sikkert ville dækker dette. Men nej det ville de ikke. Vi havde selv kontakten med Tryg for Michael gjorde intet for at hjælpe med dette arbejde.
Vi politianmeldte vores gods som stjålet. Politiet afhørte 2 af de 3 flyttefolk, hvor af den ene var ansat ved SMF, men de kunne ikke huske flytningen selv om den var noget speciel.
Konklusion: Politiet kunne ikke finde vores gods, det var ikke stjålet, bare væk, så ingen kunne anklages.
Da vores forsikringsselskab, Alm. Brand, som vi havde tegnet en specialforsikring ved, dækker heller ikke da de læner sig op ad politiets rapport om det ikke er stjålet, bare væk.
Vi har adskillige gange været i kontakt med Michael for at høre om han ville dække de bortkommende ejendele, som han har erkendt at vi aldrig har fået, men nej det ville aldrig komme på tale af betale os for manglende ejendele. Vi har i øvrigt ikke fået respons fra Michael på den seneste mail vi har sendt ham vedr. denne sag.
Det har været et forfærdeligt år efter vi har mistet ejendele med stor affektionsværdi inklusiv vores børns gamle legetøj og gaver gennem mange år. SMF tog ansvaret for vores ting og nu ser vi dem aldrig igen. Det ønsker vi ikke at andre skal opleve.
ANVEND DERFOR IKKE Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning til opbevaring eller flytning af ejendele da I ikke kan være sikker på at få alle ejendele tilbage.
Tak for god service
Vi har benyttet Svendborg Møbeltransport ifm. erhvervsflytning fra Fyn til Sjælland, og vi var meget tilfredse. De var enormt fleksible og servicen var i top. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger og vi vil uden tvivl benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt 😊
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.