Mange tak til Claus for at sende Mads og Jesper ud til min flytning i dag. Der kom 2 unge fyre, top proffe med godt humør og en imponerende effektivitet. De sørgede for alt og var gode til at få tinge... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Claus og hele hans team gjorde det helt fantastisk, da vi skulle flytte fra vores 4 etagers hus til et-plan. Det var meget professionelt og effektivt. De tog udfordringer med godt humør og var meget... Ver mais
Gav gerne 10 stjerner hvis det var muligt 🤩. Det har været en helt fantastisk oplevelse, da vi skulle flytte. 2 helt fantastiske unge mænd, med et smittende humør, hjælp os med at flytte 😁. Tøv ikke... Ver mais
Vi havde den store glæde at få hjælp af CP-Flytteservice. Vi skulle flytte fra lejlighed 2 sal, til hus 3 km derfra. Forinden flytningen havde vi fået flyttekartoner i god kvalitet med en pakk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Assensvej 188, 5750, Ringe, Dinamarca
- www.cp-flyt.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Aldrig har jeg haft så nem og…
Aldrig har jeg haft så nem og overskuelig flytning!
Claus og hans gode folk har hjulpet mig to gange nu, senest med at flytte fra fyn til København. En proces, der godt kunne være lidt uoverskuelig alene. Claus var en kæmpe hjælp lige fra det øjeblik jeg henvendte mig, vendte tilbage lynhurtigt med et godt tilbud og havde god tydelig kommunikation i ugen op til selve flytningen. Han var meget fleksibel og løsningsorienteret ift mine flyttebehov ( der var en del stop og ting, der skulle forskellige steder hen).
Selve flyttedagen gik så nemt og i godt humør med hjælp fra Mohammed, som var en kæmpe hjælp ift at bære, få ting de rigtige steder hen og bare havde virkelig godt humør og god energi. Rigtigt rart på en flyttedag, som jo godt kan virke lidt stressende.
Vil klart anbefale Claus og hans gode positive folk til andre!
Så er alle vore møbler kommet fra…
Så er alle vore møbler kommet fra opmagasinering fra CP, Claus har passet på vore møbler i 41/2 måned, og det har han gjort til UG.
Da møblerne blev afhentet til opbevaring kom to friske fyre og læssede hele den store flyttevogn, 77 flyttekasser og diverse møbler, det gik stærkt.
Ved ankomst til vor nye adresse, igen blev ærmerne smøget op, det hele blev sat hvor vi ønskede, super service.
Vi kan kun give vore allerbedste anbefalinger!
Flyttede fra Bøjden til Odense den…
Flyttede fra Bøjden til Odense den 23.1.2022. Kom før aftalt tid og bilen blev hurtigt fyldt meget professionelt. Alt blev pakket ind i tæpper og skånsomt fastgjort i bilen. I Odense skulle møblerne bæres op få 3. og 5. sal og det blev gjort med et smil og sved på panden. God service og vi kan absolut anbefale CP Flyt.
Tilfreds kunde for anden gang
Det er anden gang vi har benyttet firmaet, og vi er lige så tilfredse som første gang.
Hjælpsomhed ,humor og muskelkraft er en god cocktail, når det gælder flytning, der jo er en lidt stressede situation for de fleste. Firmaet her præenter
er det hele.
Tak for en god og serviceminded flytning.
Super tilfreds
Jeg er mega glad, supergod service. Hurtig og effektiv, har brugt dem flere gange.
Liselotte Thomsen
Et fantastisk flyttefirma - Vi skulle flytte fra vort rækkehus til…
Vi skulle flytte fra vort rækkehus til en lejlighed, og vi bestilte CP til at flytte for os. Det var nok den bedste, og mest positive flytning vi har oplevet, og det er en del da vi er lidt oppe i årene.
Der kom 3 flyttefolk på det aftalte tidspunkt, de var dygtige og serviceminded, og tog straks hånd om vort indbo/flyttekasser, der professionelt blev pakket og flyttet til vor nye adresse. Det var nogle fantastiske flyttefolk, hurtige, effektive, og det siger vi tak for.
Vi vil helt klart anbefale CP til familie og venner hvis de skal bruge en god og professionel flytteforretning.
Tusind tak CP.
Vi fik en supergo oplevelse med cp…
Vi fik en supergo oplevelse med cp flyt.
Vi flyttede fra vores lejlighed på 2 sal til et lille rækkehus ,og 3 supervenlige og supereffektive gutter dukkede op på klokkeslet.
Der blev passet godt på vores ting og det gik over al forventning.
Rigtig go pris og Rigtig go service.
Stor anbefaling herfra.
Mit livs bedste flytning
Vi skulle flytte fra lejlighed i København til hus udenfor Horsens. Claus og hans ansatte var super søde, og virkelig gode til bare at tage fat. Der blev passet godt på vores ting, og flytningen forløb fuldstændig problemfrit.
Super dygtige folk, som jeg kun kan anbefale!
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse! God kommunikation, nem koordinering om tider og mængder, fast fornuftig pris om de virkelig også leverer. Flyttefolkene på dagen var effektive uden at det ville kunne gå ud over vores flyttegodt, og så var de bare super finke. Kan varmt anbefales!
Den bedste flytteforretning jeg…
Den bedste flytteforretning jeg nogensinde har brugt og med min lidt fremskreden aldre, er det ikke så få.
Du havde lidt udfordringer det nye sted i forhold til et stillads... men gennemførte virkelig professionelt.
CP Flytteforretning får vores bedste anbefalinger 👍😊
Søde og kompetente flyttefolk
Søde og kompetente flyttefolk. Effektiv flytning. Kan kun anbefale at bruge CP flyt!
Meget professionelle og behagelige flyttemænd
Meget professionelle og behagelige flyttemænd med godt overblik og god humor.
Jeg hyrede CP-Flyt på en anbefaling og kan absolut anbefale dem videre.
Flytningen imellem Odense og Silkeborg
Flytningen imellem Odense og Silkeborg. Høj service, ekstremt professionelt og en meget fair pris.
Super god service
Super god service, hurtig og professionelle, kan kun anbefales
Meget tilfredsstillende flytning.
Vi bruger CP-Flyt sidste år til at flytte og vi kan kun være tilfredse med resultatet.
Vores relativt dyre Tempur madras kom som det eneste til stykker under flytningen ved et hændelig uheld da vognen skulle lukkes, og denne blev erstatte med det samme.
Selve flytningen forløb uden problemer og de to raske flyttefolk gjorde det effektivt og tilfredsstillende.
Der skal herfra lyde vores varmeste anbefalinger.
Flytning
Er flyttet fra Odense Centrum til Bellinge med såvel total nedpakning samt flytning og indbæring. En særdeles positiv oplevelse med kompetente og effektive flyttefolk, der tillige var meget venlige og imødekommende. Kan absolut anbefales
Jeg og min familie har nu brugt CP…
Jeg og min familie har nu brugt CP Flytteservice 2 gange, og begge gange med stor glæde.
De kommer som aftalt, dejligt man kan låne flyttekasser gratis, og de så oven i købet bliver leveret og afhentet uden beregning. Top god service. Prisen er også helt til den gode side, absolut konkurrence dygtig.
Kan på det varmeste anbefale CP Flyt 😃
Top professionelle.
Vi flyttede fra Middelfart til Odense med CP Flytteservice. Og det var en rigtig god oplevelse. Anders, Michael og Mathias var top professionelle og knoklede så sveden sprang. Kan absolut anbefale dem.
Nordsjælland til Langeland
Vi flyttede fra Nordsjælland til Langeland med to rigtig gode flyttefolk som gik til den. De var rare og imødekommende og topprofessionelle. Vi kan kun anbefale CP-flyt.dk til andre.
Meget tilfreds
Vi kan på det varmeste anbefale CP flytteservice.
Venlig og professionel service der holder hvad de lover og mere til. Ovenikøbet til fornuftige priser. TOP karakter herfra!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.