Mange tak til Claus for at sende Mads og Jesper ud til min flytning i dag. Der kom 2 unge fyre, top proffe med godt humør og en imponerende effektivitet. De sørgede for alt og var gode til at få tinge... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Claus og hele hans team gjorde det helt fantastisk, da vi skulle flytte fra vores 4 etagers hus til et-plan. Det var meget professionelt og effektivt. De tog udfordringer med godt humør og var meget... Ver mais
Gav gerne 10 stjerner hvis det var muligt 🤩. Det har været en helt fantastisk oplevelse, da vi skulle flytte. 2 helt fantastiske unge mænd, med et smittende humør, hjælp os med at flytte 😁. Tøv ikke... Ver mais
Vi havde den store glæde at få hjælp af CP-Flytteservice. Vi skulle flytte fra lejlighed 2 sal, til hus 3 km derfra. Forinden flytningen havde vi fået flyttekartoner i god kvalitet med en pakk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Assensvej 188, 5750, Ringe, Dinamarca
- www.cp-flyt.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flytning fra Odense - Tønder
Vi flyttede d. 06.05 fra Odense til Tønder, og havde en helt igennem fornem flytteoplevelse med CP Flytteservice. Indledningsvis dialog med Claus der vurderede omfang og afleverede flyttekasser. Og på dagen de to flyttemænd Morten og Anders, som leverede en fantastisk service. Flytningen blev klaret til UG med godt humør og alt iht. aftale. Vi kan kan kun give CP Flytteservice vores bedste anbefaling.
Super forretning
Har lige brugt CP Flytteservice i denne weekend. To stærke, meget venlige mænd flyttede indbo fra vores gamle hus til det nye på ca. 6 timer. De lyttede til vores anvisninger og var ekstremt samarbejdsvillige. Alt til vores fulde tilfredshed.Vil vi bruge dem igen: Nej, for vi skal aldrig flytte mere. 😂 Anne Haugaard
Rigtig god flytning
Vi flyttede fra Odense til Vejle med CP flyt. – Og hvilken god oplevelse vi havde 😊.
Claus var den eneste flyttemand der tilbød at komme hen og se vores lejlighed, så der kunne vurderes hvor mange flyttekasser der skulle bruges og tiden til at flytte. Der var hurtig og god service, og vi fik hurtigt leveret flyttekasserne.
Da dagen kom og vi skulle flytte, kom to super søde og hårdtarbejdende flyttemænd og læssede vores ting fra den game lejlighed og ind i den nye. Der var enkelte ting (et ikea skab) som flyttemændene ikke var trygge ved at skulle flytte, og meddelte med det samme at de ikke ville garantere for standen af det. Hvilket var helt i orden. Hele vejen igennem var der klar kulmination og godt humør.
Det har samlet set været en rigtig god oplevelse at flytte med CP-flyt, og kan bestemt anbefales. Det er uden tvivl det firma vi vil anvende fremadrettet til vores flytninger.
Klart anbefaling herfra service
Klart anbefaling herfra service, venlighed hjælpsomhed ud over gennemsnittet.
Bedste flytte oplevelse nogensinde
Bedste flytte oplevelse nogensinde! Klart en stor anbefaling herfra, virkelig søde og imødekommende.
Flytning fra København til Svendborg
Den 26.03.21 skulle vi flytte hele vores lejlighed fra København til Svendborg. Intet var pakket ned og vi kunne ikke selv tage til København og hjælpe til. Claus tog sig af det hele og fik pakket alt godt ned og sendt dagen efter stod hele vores lejlighed i Svendborg.
Helt igennem fantatisk service og ikke bange for at tage fat.
Hvis der bliver brug for det igen så tager jeg fat i Claus endnu en gang.
Professionelt og behageligt
Vi flyttede d. 30 marts og fik en meget god oplevelse med CP Flytteservice. Flyttemændende var flinke, flittige og imødekommende. De mødte vores krav med venlighed og smil. CP Flytteservice er en fremragende firma og vi vil med glæde anbefalde dem.
Vi fik simpelthen en super og fleksibel…
Vi fik simpelthen en super og fleksibel service - alt klappede og alt kunne lade sig gøre - også at det blev til en flytning imellem 3 adresser. Og så var de to fantastiske flyttemænd, der bare emmede af, at de holdt af deres arbejde og var kundemindede. Og dertil kom at prisen meget fair
Har benyttet CP flyttefirma 27 feb…
Har benyttet CP flyttefirma 27 feb 2021. Kan varmt anbefale dette firma.. Flyttemændene var flinke og meget flittige.Intet blev beskadiget, de behandlede Alt forsigtigt. Stor flyttevogn. .
Prisen var også rimelig.
Super god oplevelse fra start til slut
Super god oplevelse fra start til slut. Kan klart anbefales.
CP Flytteservice styrer!!
Vi er netop blev flyttet af CP Flytteservice og kan kun give de varmeste anbefalinger. Meget professionel og imødekommende service hele vejen igennem processen.
CP flyttede for os
CP flyttede for os, og det var en meget god oplevelse. Det foregik sikkert og roligt og med nødvendigt store muskler! Vi er meget tilfredse og anbefaler gerne.
Super flyttefirma
Super flyttefirma, flyttemændende var hurtige servicemindet behagelige, vil anbefale det til alle andre
CP flytteservice flyttede for mig…
CP flytteservice flyttede for mig d.1.12.20. Processen inden, hvad skal flyttes, hvorhen og pris, var behæftet med nogle ændringer undervejs, men hver gang imødekommet med stor venlighed og klare aftaler. Selve flytningen foregik hurtigt, omhyggeligt og med godt humør. De får de bedste anbefalinger fra mig.
Super og effektiv flytning
Jeg er lige flyttet og har brugt CP Flytteservice. Allerede fra første kontakt til Claus og til flytningen var klaret fik jeg en tip, top professionel oplevelse.
To dygtige flyttemænd ankom før tid og meget effektiv blev bilen læsset. Roligt, med rigtigt godt humør og humor gjorde at flytningen blev en god oplevelse. Ingen skader overhovedet.
Jeg vil på det varmeste anbefale CP Flytteservice
Jeg kan varmt anbefale CP…
Jeg kan varmt anbefale CP flytteservice. CP pakkede alle vore ejendele ned torsdag og fredag var alle 130 kasser og alt indbo iøvrigt placeret i de ønskede rum lige til at pakke ud og tage i brug. Tak for en effektiv og professionel service til en konkurrencedygtig pris!
Vi kan anbefaler Claus og hans…
Vi kan anbefaler Claus og hans flyttefirma. Alt gik rigtig hurtig i godt humør og inget var ødelagt.
Mange tak CP flytte☺
1.000 tak til Claus og Bo for en tryg…
1.000 tak til Claus og Bo for en tryg og effektiv flytning!
Super service og meget rimelig pris!
Vi har for nyligt flyttet vores firma, hvor vi benyttede CP flytteservice. De var effektive, professionelle, servicemindede og hjælpsomme hele vejen igennem. Alt foregik med at smil på læben (selvom det var benhårdt arbejde) Vi giver CP flytteservice vores bedste anbefalinger, og vil klart benytte dem igen.
God service, ordnede forhold
Har flyttet med cp flytteservice
For et par måneder siden
Kan varmt anbefale dem - god service , ordnede forhold og rimelig pris
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.