Dansk Uniform.dkAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et par knæpuder som var i god kvalitet og billige 😃😄 varen kom hurtigt og til den præcise adresse 😃😄 god butik og god service 😃😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas e acessórios de segurança

Escrito pela empresa

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super dejlig kvalitets frakke

Super dejlig kvalitets frakke, passer perfekt. Venlig og hurtig kundebetjening, samt hurtig forsendelse. Er meget tilfreds.

6 de novembro de 2024

Hej Aise.

Stor tak for din flotte anmeldelse af din oplevelse ved at bruge vores webshop, det er lige den oplevelse vi ønsker at man skal have.

God hjemmeside

God hjemmeside. Leveret til tiden, som lovet

29 de outubro de 2024

Hej Brita.

Tak for din fine anmeldelse, denne er sendt videre til de
respektive afdelinger i huset.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en regnjakke fra Lyngsøe.

Bestilte en regnjakke fra Lyngsøe.
Godt produkt, og go' betjening fra Dansk Uniform.
Kan klart anbefale virksomheden💯🙂.
Prøv den selv.
Thumbs up herfra..💙

16 de outubro de 2024

Hej Søren

Vi sætter stor pris på den anmeldelse og dejligt at du er tilfreds med det købte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er noget fedt ved at gå igennem en…

Der er noget fedt ved at gå igennem en dyb mudderpøl og man har 100% tørre sokker bagefter. A' tak det er gode arbejdssko. At det så tog lidt tid før de blev sendt (det blev der gjort opmærksom på på hjemmesiden) det er så hvad det er.

Levering var fin. Skoene er endnu bedre. Yes yes, jeg vender tilbage- tak!

14 de outubro de 2024

Hej Pernille.

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Dejligt at du er glade for de nye "vandtætte" sko og velkommen tilbage en anden gang.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, følte mig tryg.
God information fra Dansk. Uniform
Mange tak.

14 de outubro de 2024

Hej Charlotte.

Kæmpe stor tak for din anmeldelse, so vi straks har sendt videre til salgsafdelingen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode varer og hurtig levering

Gode varer og hurtig levering. Vil handle der igen.

9 de outubro de 2024

Hej Kim.

Tak for din pæne anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores shop.
Vi er glade for en tilbagemelding som din og den er sendt videre til de respektive afdelinger i huset.

Hurtig ekspedition og levering

Super god og hurtig ekspedition og levering

1 de outubro de 2024

Hej Michael

Tak for din anmeldelse, som vi har sendt videre til de afdelinger i huset der har behandlet denne.
Håber du blev glad for det købte og at du har lyst til at vende tilbage en anden gang.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det ville være godt med en returlabel…

Det ville være godt med en returlabel og gratis retur forsendelse. Ellers fungerer alt godt.

26 de agosto de 2024

Hej.

Vi har besluttet ikke at vedlægge en returlabel og tilbyde gratis retur forsendelse, for at holde vores målsætning om en lav pris på alle vores vare i shoppen.

Godt produkt

Godt produkt

29 de agosto de 2024

Hej Minh

Tak for din anmeldelse af vores produkt og vi håber du bliver tilfreds med købet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Min ordre blev lavet i firmaets ferie…

Min ordre blev lavet i firmaets ferie og jeg modtog en besked om ferien og om jeg ville beholde ordren og få den leveret 14 dage senere.
Varen kom dagen efter ferien var slut

29 de julho de 2024

Hej Jørgen.

Tak for din anmeldelse, dejligt at du ville vente på din ordre og velkommen tilbage en anden god gang.

god oplevelse

venlig og hurtig ekspedition ved en opringning ang. forsinket leverance....

29 de julho de 2024

Hej John.

Vi takker mange gange for din anmeldelse, omhandlende vores levering, da vi bestræber os på altid at oplyse vores kunder hvis noget ikke er som forventet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lang ferie, står ikke ved bestilling

Dagen efter at have bestilt, modtaget ordrebekræftelse osv. modtager jeg en besked om at de altså holder ferie i ugevis og at ordrer i den periode først vil blive pakket bagefter. Det fremgår kun på forsiden hvor man jo ikke ser det når man kommer fra en google søgning. Resten af siden flotter sig med tilbud og trustpilot anmeldelser.

15 de julho de 2024

Hej Victor.
Tak for din anmeldelse af din oplevelse omkring køb på vores webshop.
Desværre har teknikken svigtet os lidt, da alle normalt burde skulle vælge mellem "Privat" & "Erhverv" uanset om man kommer direkte fra Google eller går ind via hjemmesiden www.danskuniform.dk, men dette er desværre ikke sket og vi ved ikke lige hvorfor, men vi er ved at undersøge dette ved vores programmør, der desværre har ferielukket.
Da vi blev gjort opmærksom på problemet, sendte vi hurtigst muligt en mail til alle der havde bestilt, hvor vi undskyldte for fejlen og oplyste at man naturligvis havde mulighed for at fortryde sin bestilling.

Iver Sørensen
Indehaver.

Kort leveringstid

1 de julho de 2024

Hej Martin.

Tak for din anmeldelse af dit køb på vores webshop.
Leveringstiden er meget vigtig for os og der har vi et godt samspil med vores leverandører, samt ikke mindst GLS.

Med venlig hilsen og god sommer.

Et godt sted at handle.

Alt var godt - varer kom før forventer - farverne matchende helt billederne.

27 de junho de 2024

Hej Jette,

Stor tak for de pæne ord om vores måde at håndtere vores kunder på, samt at du var tilfreds med det du købte.

God service hele vejen.

God service hele vejen.
Skjorter i meget fin kvalitet og til yderst rimelige priser

29 de junho de 2024

Hej Hans Christian.

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Velkommen tilbage en anden god gang.

Kommer altid hurtigt god service

Kommer altid hurtigt god service

3 de junho de 2024

Hej Jonas.

Vi sætter stor pris på en anmeldelse som din, som jo bekræfter os i at vi gør det bedste vi kan hver eneste dag vi går på arbejde, så stor tak for det.

God service,

1 de maio de 2024

Hej Michael

Dejligt at du er glad for vores service og velkommen tilbage en anden dag.

hurtig og kvik betjening

29 de abril de 2024

Hej Kis.

Dejligt at få respons på at det vi hver eneste dag bestræber os på, ser ud til at virke.

Team Dansk Uniform.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais