Dansk Uniform.dkAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et par knæpuder som var i god kvalitet og billige 😃😄 varen kom hurtigt og til den præcise adresse 😃😄 god butik og god service 😃😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas e acessórios de segurança

Escrito pela empresa

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hurtig og problemløst

10 de janeiro de 2024

Hej Annelise

Tak for din anmeldelse, som beskriver den oplevelse vi gerne vil have vores kunder skal have.

Tak for vingummi

Tak for vingummi. God oplevelse

Hej AG

Tak for din anmeldelse og at du syntes om den lille "Gave" som vi altid ligger i vores pakker, når de sendes, sammen med en lille personlig hilsen.

Hurtig og fin service.

Hurtig og fin service.
Det bestilte ligner det på billedet 😁

3 de janeiro de 2024

Hej Mette.

Tak for din anmeldelse, som straks er sendt videre til salgsafdelingen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Servicen var rigtig hurtig og effektiv

Servicen var rigtig hurtig og effektiv. Da det var helligdage blev min pakke forsinket, men efter perioden var ovre blev pakken leveret på en dags tid. Virkelig hurtig levering.

3 de janeiro de 2024

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse og det med at der bestilles lige før eller på en helligdag, vil til tider give en smule længere leveringstid, men vi bestræber os til at formindske dette så meget som muligt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God pris og hurtig levering

God pris, og hurtig levering.

2 de janeiro de 2024

Hej Martin.

Stor tak for din anmeldelse, som omhandler 2 af vores vigtigste prioriteter, nemlig den rigtige pris og minimum til den tid vi lover.

God service …

Rigtig flot skjorte .og dejligt med et lille kort og en hilsen og en pose slik 😋

Hej Karin.

Tak for din pæne anmeldelse og vi er glade for at du var tilfreds med skjorten, vores hilsen og den lille pose slik.

Godt nytår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, blev kontaktet da en af varerne var strandet, de ville høre om jeg ville have det ad to omgange eller vente og få købet samlet.

Hej Thomas.

Tak for din positive anmeldelse.
Det er desværre det der sker en gang i mellem, men glad for at du var tilfreds med at vi kontaktede dig og at vi sammen fandt en løsning.

Med venlig hilsen og godt nytår.

Super god service

Super god service, hurtig levering (bestilt en lørdag aften, kom tirsdag formiddag, så reelt under 24 timers levering), og et sødt lille postkort med håndskrevet navn på køber og en personlig underskrift af pakker og en pose med vingummi bamser, som min datter blev mega begejstret for

20 de dezembro de 2023
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering som lovet.

4 de dezembro de 2023

Hej Hanne.

Mange tak for din pæne anmeldeles af vores leveringstid og at du fik din vare til den tid du var lovet.

Alt var som lovet

Alt var som lovet, og hurtigt leveret.

30 de novembro de 2023

Hej Pia.

Det er lige netop det du skriver vi gerne vil være kendt for, troværdighed, kvalitet og til tiden.

God service.

Hurtig levering og tøj i bedste kvalitet.

29 de novembro de 2023

Hej Morten.

Tusind tak for din fine anmeldelse, som omgående er sendt videre til de berørte afdelinger her i huset.

Velkommen tilbage en anden god gang.

Det hele

Det hele, hurtigt nemt

30 de outubro de 2023

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at du syntes at det er nemt at handle på vores shop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gul kanin fra spring cph

I havde det jeg skulle bruge. Andre steder var det udsolgt

6 de novembro de 2023

Hej Rikke.

Ja nogen gange kan man være heldig og vi er glade for at vi kunne hjælpe dig, med det du lige stod og manglede.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har gode- og billige varer

De har gode- og billige varer. Hurtig levring😍

1 de novembro de 2023

Hej Peder

Dejligt at du er tilfreds med det bestilte og ikke mindst vores leveringstid.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En god oplevelse

En god oplevelse, kom hurtigt og varen var som beskrevet. Samt til en skarp pris.

1 de novembro de 2023

Hej Flemming

Stor tak for din anmeldelse og dejligt at prisen var skarp og du fik det hurtigt leveret.

Med Venlig Hilsen

Super

Nem hjemmeside og hurtig levering betaling var nemt

25 de outubro de 2023

Hej Ole.

Tak for din fine anmeldelse af vores shop.
Dejligt at du finder det både nemt og hurtigt at handle hos os.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tilbud

Godt tilbud, men kvaliteten er også under middel for Ecco.

31 de outubro de 2023

Hej Morten.

Tak for din anmeldelse af dit køb hos os. Tilbuddet omhandlede et par ECCO sko som var udgået og dette har ikke haft nogen generelt indflydelse på kvaliteten.
Om det du mener er at kvaliteten generelt er under middel for ECCO, vil jeg på ingen måde forsvare.
Skulle du have fortrudt dit køb og skoene er ubrugte, så vil jeg tilbyde dig at sende dem retur og få beløbet refunderet.

Iver Sørensen
Indehaver.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais