Dansk Uniform.dkAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et par knæpuder som var i god kvalitet og billige 😃😄 varen kom hurtigt og til den præcise adresse 😃😄 god butik og god service 😃😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas e acessórios de segurança

Escrito pela empresa

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kan anbefales

29 de agosto de 2023

Hej Alvin.

Tak for din anmeldelse og glad for at du vil anbefale os til andre.

27 de agosto de 2023

Hej Henning

Dejligt at det lykkedes med hurtig levering på din ordre, håber du også bliver tilfreds med det købte.

Nemt

Havde vare jeg søgte, nemt at finde og afslutte bestilling

6 de agosto de 2023

Hej Billy

Dejligt at du finder vores webshop nem at manøvrere rundt i og dejligt at du fandt lige det du søgte.

Meget tilfreds !

2 de agosto de 2023

Hej Pia.

Stor tak for din positive melding omkring din oplevelse med at handle på vores shop.

Super hurtig levering

6 de agosto de 2023

Hej Peter.

Vi sætter en stor ære i at levere så meget som muligt inden for 24-48 timer og vi kan med din ordre se at dette igen er lykkedes os, så tak for roserne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin vare til rigtig god pris

Fin vare til rigtig god pris. Hurtig levering😊👍🏻

1 de agosto de 2023

Hej.

Dejligt at du er tilfreds med de modtagne vare og at leveringstiden var tilfredsstillende.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, alt helt perfekt!

25 de julho de 2023

Hej.

Tak for din anmeldelse som vi sætter stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, jeg fik hvad jeg bestilte.

31 de julho de 2023

Hej.

Stor tak for din fine anmeldelse og godt at varen var som forventet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og hurtig levering.

Fine farver, gode priser og hurtig levering

30 de julho de 2023

Hej Ida.

Tak for din fine anmeldelse som vi sætter stor pris på, da vi gerne vil have tilfredse kunder.

Bestilte mandag eftermiddag/aften

Bestilte mandag eftermiddag/aften

Modtog varen onsdag morgen

2 de agosto de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Benny

Tak for din positive anmeldelse, som vi straks har videresendt til lager og ekspedition.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ok,men kun 1slikkepind der er svær at…

Ok,men kun 1slikkepind der er svær at dele.

26 de julho de 2023

Hej Hans.

Næste gang må vi huske at ligge en pose vingummi i kassen, den er lidt nemmere at dele.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, og varen passede til beskrivelsen.

23 de julho de 2023

Hej Jens.

Dejligt at du er tilfreds med leveringstiden, samt at varen var som forventet.

God hjemmeside

God hjemmeside, hvor navigeringen er let! Klare lette retningslinier! God service, med en lille hilsen fra den som pakkede ordren! Alt i alt en god oplevelse!

2 de julho de 2023

Hej Jan.

Super mange tak for din fine anmeldelse, som klart viser at vi lykkedes med det vi har gang i.

Rigtig god sommer.

God og hurtig levering

God og hurtig levering
Produktet er som forventet.

4 de julho de 2023

Hej Kenny.

Tak for din positive anmeldelse som straks er sendt videre i systemet til de berørte afdelinger i huset.

Med venlig hilsen og god sommer

Til BME

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på, og velkommen tilbage en anden gang.

Team Dansk Uniform.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais