Detalhes da empresa

1. Fabricante
  2. Fornecedor de Ar Condicionado
  3. Empresa de Construção

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dantherm AS is the parent company of several companies involved in the development, production, sale, and installation of industrial air handling solutions.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kina-bras med indbygget forældelse

Købte en affugter Dantherm CDP 50T til sommerhus gennem Dantherm partner. Efter 1 år begyndte den at falde ud igen og igen. En lang række service sager senere bytter Dantherm til en tilsvarende ny. Derefter samme oplevelse. Den kører i lige over 2 år og så begynder problemerne. Har haft 4 forskellige montører til at kigge på den og ingen kan lave den. Når man læser anmeldelserne her på trustpilot bliver man entydigt bekræftet i at Dantherm er et firma der i stort omfang bygger 'planlagt forældelse' ind i alle deres produkter eller blot videresælger kina-bras uden at ville stå på mål for kvaliteten.
Montører jeg har talt med bekræfter denne udlægning, og fortæller at de gang på gang ser Dantherm produkter stå af efter et par år. Derudover at de er svære at servicere: At man f.eks ikke kan sætte et manometer på til at måle tryk på kølemiddel uden at noget går i stykker eller al væske skal tappes af.
ALDRIG mere noget fra Dantherm.

24 de fevereiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dantherm boligventilation support

Dantherm yder ikke direkte kundeservice til forbruger / køber af produktet. Har et specifikt teknisk spørgsmål til mit boligventilationsanlæg HCV 400, som Dantherm ikke kan hjælpe med direkte, men henviser i stedet til en installatør.
Dette er besværligt for forbrugeren, da installatøren kan gå konkurs eller hvis man som kunde vil sikre sig en korrekt installation - hvad er Dantherms officielle krav til installation- skal man bare tage installatøren på ordet i tvist spørgsmål? - det ville være en fordel at have en kundeservice og support afdeling som kan svare klart og entydigt på spørgsmål.

15 de outubro de 2025

DESACONSEJABLE !!!!

DESACONSEJABLE !!!!

Servicio de venta pésimo , nos ofrecen como empresa folletos de ofertas de refrigeradores para verano , los pides no tienen stock.

Te dicen que lo tendrás en una semana y ya van dos y cada vez más calor ...... Hablé con una chica y que lo siente mucho para no hay stock y no le podemos entregar el pedido , le digo que me una solución y su contestación , la misma que anteriormente , que lo siento y no nos pueden servir el pedido y ya esta !!

HORRIBLE !!!!

18 de julho de 2025

Expérience catastrophique

Expérience catastrophique. Achat de 2 climatiseurs mobiles split de marque SOVELOR en juin 2023 par le biais du site Outillage Online. Les deux sont tombés en panne en juillet 2023 après à peine plus d'un mois d'utilisation. Les climatiseurs ont été bien été repris en garantie (6 mois plus tard et retourné en mars 2024 mais probablement de la faute d'OutillageOnline). L'un d'eux est retombé en panne en août après avoir été utilisé 2 mois. Outillage Online a mis 4 mois pour le renvoyer chez le fabricant Dantherm à Vénissieux. Celui-ci puis nous annonce que nous devons payer la réparation car l'appareil ayant plus d'un an n'est plus sous garantie... DANTHERM se retranche derrière le site Outillage Online et refuse d'assumer les défauts de son matériel. C'est très dommageable.

25 de junho de 2025

Wow.

Wow.. først griner den arrogante “telefon ansvarlige” af jeg kalder deres pi*#s system for et genveKsanlæg, og bagefter siger at de ikke vil bruge tid på at svare private kunder.. finder en anden forhandler!

7 de fevereiro de 2025

Styring brændt af

Styring på vores HCV400 ventilationsanlæg brændte af efter 3 år. Og der er ikke noget hjælp at hente fra Dantherms side, fx i form af en ombytningspris.
Og ift. deres svar, selvfølgelig har jeg været i kontakt med leverandøren. Og nej, der er ikke vand/fugt til stede. Så bare dårlig kvalitet og dårlig kundeservice.

25 de novembro de 2024
logotipo da Dantherm

Resposta de Dantherm

Hej Thomas
Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en uheldig oplevelse. Ir/tæring på et print kan kun skyldes udefrakommende fugt eller vand, og det vil kun kunne finde vej til printet, hvis installationen af aggregatet ikke er udført korrekt. Den typiske fejl er, at isoleringen omkring ventilationsrørene til friskluft og afkastluft ikke udført omhyggeligt nok. Selv en meget lille sprække kan under uheldige omstændigheder resultere i meget kondensvand, der så kan dryppe ned i aggregatet og dermed finde vej til printet. At skifte printet uden også at sikre korrekt isolering vil være en kortvarig løsning, da problemet vil opstå igen. Du bør derfor kontakte det firma, der har udført installationsarbejdet, med henblik på at få afklaret og afhjulpet årsagen til problemet.

ABYSMAL AFTER SALES SERVICE

This company provides abysmal service,and has a history of lax and casual commitment to customers. Have had repeated problems with a CD50 air con unit . Had to go thorough a ridiculously elongated online process to get a quote for repair - which turned out to be incorrectly diagnosed. When I finally got to talk to someone they then sent out a revised quote which I had to pay first before they would book an engineer.
Three weeks late I am still awaiting the engineers visit! Avoid this company!

2 de janeiro de 2025
logotipo da Dantherm

Resposta de Dantherm

Thank you for your feedback, and we’re sorry for the inconvenience caused. Your initial request was received on 12th December, and after requesting further details, we received the required information on 19th December. A quote was provided the following day, accepted by you, and processed we processed this on Monday 23rd December.

Our group-wide holiday shutdown from 23rd December to 2nd January meant that international shipments were paused during this time. Since reopening, we’ve been actively working with our factory in Denmark to source the necessary parts. While we strive to maintain sufficient spare parts year-round in the UK, your request came during one of the busiest times of year.

We are progressing the delivery as quickly as possible and will notify you as soon as the parts arrive. We value your feedback and are committed to resolving this for you. Please feel free to reach out to us directly for updates.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dantherm leverer brugt motor på garantien

Hej Vi købte et Hch 5 anlæg og fik det monteret april 2021, for 2 uger siden meldte det fejl. Dantherm sender en teknikker, han har nye lejer med, da de kender til denne fejl. Han konstaterer istedet, at det er motoren der er gået. I dag får jeg så oplyst, at Dantherm ikke kan levere en ny motor før til november..... Jeg tilbydes en renoveret motor med 2 års garanti.
Jeg finder det noget useriøst, at Dantherm ikke kommer med et nyt anlæg, når de ikke kan levere en ny motor. For hvor længe holder en brugt motor, den kan jo være flere år gammel?
Jeg håber Dantherm vil udvide deres garanti betydeligt, så forbrugerne kan få tryghed for, at anlæggene også kører efter de 2 år, især når de erstatte med brugte reservedele.
Sidste nyt er, at Dantherm vil udskifte den brugte motor med en ny, når de har den igen, det ændrer så min vurdering til 4 stjerner, når den er om byttet.

27 de junho de 2022

Lejer gået efter 3 år.. Dantherm mener selv det skal holde i 10år

Vi fik bygget et nyt hus gennem Levehuse og i denne forbindelse installeret genvex fra Dantherm.
Det er et HCV 5 og ifølge brugsanvisning fra Dantherm skal alt undtagen filter gerne holde i 10 år.
Det viste sig at begge lejer i ventalitorer skulle skiftes. Det blev gjort af deres samarbejdspartner GK.
Ikke muligt med garanti, da det er 3 år siden. Regningen lød på 3200kr.
Skuffende at det holder 3/10 tiden beskrevet i brugsanvisningen.
Kundeservice og GK siger at det ikke er helt unormalt, og en mulig forklaring kan være fejl i produktionen.. Dog svarer Dantherm ikke på kritik. Dårlig kundeservice og endnu dårligere produkter.

6 de fevereiro de 2022

Helt lukket i to uger!

Dantherm holder lukket i uge 29 og 30 pga. sommerferie, så ingen hjælp at hente! Hvordan kan et stort firma bare holde lukket - som i helt lukket i to uger. Jeg tror, at vores firma ville gå neden om og hjem, hvis vi gjorde sådan. Utrolig uprofessionelt!

23 de julho de 2021

Elendig uprofessionel service

I forbindelse med opførelse af et indendørs swimmingpool, fik vi installeret et Dantherm CDP 165. Montøren var Triotek fra Bramming. Anlægget larmede så meget at naboen kunne høre det. Det var helet normalt sagde montøren. Vi fandt senere selv ud af at luftdyserne var vendt forkert. Men for sent, Triotek havde savet et stort hul i røret, i håb om at larmen forsvandt! Vi fik monteret "frisklufttilslutning". Triotek brugte grimme gamle rør som konstant afgiver kondensvand. Triotek monterede anlægget helt uden nogen beregning på om det var den rigtige størrelse/type. Vi står nu med et anlæg med et stort hul i røret, grimme kondenserende friskluftrør, og den bruger 4 kw i timen!
Min konklusion er: Dantherm har ikke styr på deres montører.

11 de julho de 2021

Købte en Dantherm HCV 5

Købte en Dantherm HCV 5, i forbindelse med renovering af et hus, enheden stod uåbnet i garagen i ca 8 måneder før jeg var klar til at montere denne, for 14 dage siden begynder den at larme, efter at have været i drift i 18 måneder, det viser sig at lejerne er gået i den ene ventilator, i forbindelse med denne reparation falder styreenheden på gulvet, 30 cm, da denne ikke sidder fast i anlægget, hvilket resulterer i at ventilatoren ikke larmer længere men at styringen er gået i stykker. Konklusion: Jeg havde forventet en længere levetid på lejerne i motoren, samt at det var designet ordentligt, jeg ærger mig over at jeg købte en Dantherm, kommer ikke til at ske igen :-(

18 de março de 2021

Elendig kvalitet.

Elendig kvalitet.
Nyt hus i 2016 med Dantherm HCV4 ventilationsanlæg - i slutningen af 2018 begyndte anlægget at hyle så højt så man måtte skrue en del op for tv'et.
Firmaet som havde monteret anlægget kom ud og kiggede på det sagde " det burde holde i min. 20 år - det skal Dantherm se på". ud fra den melding forventede jeg at det var en fejlproduktion og venter spændt på at de kommer og kigger på det. De kommer en formiddag, så jeg er på arbejde imens de kigger på det. Senere på dagen modtager jeg en sms om at det er lavet og tænker fint, har ikke hørt noget om pris eller tilbud, så det var jo dejligt - men nej 14 dage senere får jeg en regning på lige over 5.000,-.
Jeg fik ikke engang muligheden for at overveje mine muligheder og jeg føler at jeg måske hellere ville have haft et andet mærke hvis jeg skal give 5.000+ hver 2½ år.

18 de março de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais