Detalhes da empresa

1. Consultoria em negócios e TI
  2. Web Designer

Escrito pela empresa

Danware Systems yder IT-konsulentbistand til virksomheder. Vores primære ydelser er IT-infrastruktur, cybersecurity & kommunikation, e-mail & Office 365 og webløsninger.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde et problem med min eksisterende…

Havde et problem med min eksisterende side med noget software fra tidligere webudvikler. Kontaktede Danware efter jeg så deres annonce. De brugte faktisk meget tid på at lokalisere problemet og præsentere en ny løsning inden de overhovedet snakkede pris med mig. Den nye løsning er nu oppe og køre og fungere uden problemer.

10 de dezembro de 2024

Hej Mike

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på.
Vi er glade for, at vi kunne løse dit problem.

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. Transparent og venlig samarbejdspartner. Mange tak for hjælpen til Danware.

1 de outubro de 2024

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os.

Troværdig samarbejdspartner

Venlig og responderende kundeservice, effektiv ordreekspedition samt man får, hvad man bestiller. Danware er helt sikkert en virksomhed jeg vil anvende i fremtiden!

5 de setembro de 2024

Hej Marcus

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med ekspeditionen af din ordre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt og serviceminded firma

Super godt og serviceminded firma, de har været så dygtige til at hjælpe os med vores nye hjemmeside😊👍

6 de setembro de 2024

Hej Leonit

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med din nye hjemmeside.
Sig endelig til, hvis der er noget, vi kan gøre for dig.

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering

Bestilte min vare kl. 9 om morgenen og modtog allerede kl. 16, så det er super kompentent arbejde.

2 de setembro de 2024

Hej Sami

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med leveringstiden på din vare.

Som bruger af Danware System

Som bruger af Danware System, kan jeg med sikkerhed sige, at deres produkter og tjenester har været en afgørende faktor for vores virksomheds succes. Vi har brugt Danware’s software i flere år nu, og oplevelsen har konsekvent været fremragende.

En af de største styrker ved Danware System er deres brugervenlighed. Softwaret er intuitivt og let at navigere, hvilket har gjort det nemt for både teknisk og ikke-teknisk personale at lære og bruge. Funktionaliteten i deres systemer er også imponerende. Fra avancerede overvågningsværktøjer til effektive rapporteringsfunktioner har Danware formået at inkludere alle de nødvendige redskaber, vi har brug for, i én samlet pakke.

Kundeservice hos Danware er i særklasse. Hver gang vi har haft brug for support, har deres team været hurtige til at reagere og yderst kompetente. De tilbyder også omfattende træningsmateriale og supportdokumentation, hvilket har været en stor hjælp i vores implementeringsfase og videre drift.

Sikkerhed er en topprioritet for os, og Danware leverer på dette område. Deres systemer er sikre og pålidelige, hvilket giver os ro i sindet, da vi ved, at vores data er beskyttet. Systemets stabilitet har også været fremragende, med meget få nedetider, hvilket er afgørende for vores daglige drift.

En anden bemærkelsesværdig egenskab ved Danware System er fleksibiliteten. De tilbyder løsninger, der kan tilpasses vores specifikke behov, og de har altid været åbne for feedback og forbedringsforslag. Dette har gjort det muligt for os at skræddersy systemet, så det passer perfekt til vores arbejdsprocesser.

Samlet set har vores oplevelse med Danware System været yderst positiv. Deres software er robust, brugervenligt og sikkert, og deres kundeservice er eksemplarisk. Jeg kan varmt anbefale Danware System til enhver virksomhed, der søger en pålidelig og effektiv softwareløsning til deres forretningsbehov.

3 de setembro de 2024

Hej SD,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætter utrolig stor pris på det.

Jeg er meget glad for at høre, at din nye softwareløsning er tilfredsstillende for jer.

Top niveau service

Hurtig og god service! Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner så havde jeg gjordt det 🤩

2 de setembro de 2024

Hej Ali

Tusind tak for din anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med Danware

Jeg er meget tilfreds med Danware og kan varmt anbefale dem. De leverer altid god service og høj kvalitet.

27 de agosto de 2024

Hej Allan

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling.
Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service.

Altid gode oplevelser med Danware

Vi har i en længere periode bestilt vores IT-udstyr hos Danware Systems, og vi har kun været tilfredse alle gange. Hurtig levering og produkter til skarpe priser.

1 de maio de 2024

Hej Albin

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætter pris på samarbejdet og er glade for at høre, at I har været tilfreds med jeres bestillinger.

Ærlig og transparent virksomhed

Ærlig og transparent virksomhed. De har hjulpet mig rigtig meget med min nye hjemmeside.

19 de agosto de 2024

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye hjemmeside.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har gjort brug af Danware som vores…

Vi har gjort brug af Danware som vores IT-leverandør til vores forretning og har været stærk tilfredse med vores løsning og den support vi får.

1 de agosto de 2024

Hej Daniel

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at I har været stærk tilfredse med den løsning, I har fået.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg benytter af Danware systems til min…

Jeg benytter af Danware systems til min forretning for promovere online, kan klart anbefales tæt kundekontakt opfylder mine ønsker som erhvervsdrivende.

30 de julho de 2024

Hej Ali

Tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling - det sætter vi meget pris på.

Professionel rådgivning og oplevelse

Professionel rådgivning, hurtig bestilling - smertefri levering. Samarbejdet blev udvidet og Danware har derefter leveret hjemmeside og mailsystem til os. Vi er super tilfredse og ser frem til at benytte Danware i fremtiden.

1 de maio de 2024

Hej Diyar

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi har været meget glade for vores samarbejde.

Dejlig oplevelse

Havde en dejlig oplevelse med Aland fra Danware. Jeg fik en hjemmeside som jeg er og stadig er utrolig tilfreds med. Danware får mine bedste anbefalinger

18 de janeiro de 2024

Hej Michelle

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye hjemmeside.

Super god oplevelse med Aland

Super god oplevelse med Aland! Kan klart anbefales

1 de julho de 2024

Hej Ilirjon

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling.
Sig endelig til, hvis der er mere, vi kan gøre for dig.

Partner, Danware Systems ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais